HusmanHagberg Ale

HusmanHagberg Ale

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Alkalievägen 19B, Bohus, Ale kommun

Alkalievägen 19B

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
1 475 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/3
3 255 kr/mån
25 877 kr/m²

Fräsch, fin, trevlig och kvadratsmart 2:a på 57 kvadratmeter. En bostad i fint skick med balkong i härligt västerläge. Ljus och fin lägenhet med mycket charm. Inbjudande och fint sovrum med ljus färgsättning och en vacker fondtapet. Vardagsrum med utgå till solig fin balkong i västerläge. Charmigt och fint kök med målade luckor i ljus pastell grön ton. Badrum med ljus kakel och klinker samt installerad tvättmaskin. En bostad med mycket charm och snygga detaljer. Inte långt från bostaden finner vi pendelstation som tar er in till centrala Göteborg inom 15 minuter. Bohus centrum erbjuder all tänkbar service, så som en välsorterad Coop-butik, vårdcentral, folktandvården mm. En cykeltur eller promenad bort ligger populära Jennylunds fritidsområde här spelas det fotboll, motioneras i spåren, och vintertid erbjuds en bandyhall. Här finns också populära Jennylunds Ridklubb. Surtesjön, och dess två badplatser rekommenderas varmt att besökas. Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
Brunnsliden 10, Bohus, Ale kommun

Brunnsliden 10

Villa
Bohus, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
4 950 000 kr
143 + 41 m²
4 rum
1 098 m² tomt

Välkomna till denna härliga suterrängvilla, en pärla om 143 kvadratmeter som erbjuder dig en perfekt kombination av trivsel och funktionalitet. Belägen i ett högt och fritt läge med en oemotståndlig utsikt över Bohus. Pedantskött och fin trädgård som erbjuder gott om plats för lek och stoj. En av fastighetens höjdpunkter är den väl tilltagna balkongen som erbjuder en slående vacker utsikt och en möjlighet att följa många vackra solnedgångar ifrån. Bostaden är ljus och harmonisk, en bostad att längta hem till. Suterrängvåningen inrymmer idag ett sovrum, gillestuga, förråd och ett väl tilltaget och helkaklat badrum med "äkta" finsk bastu. I denna del av bostaden trivs tonåringen som allra bäst med "egen" ingång och tillgång till både sovrum och ett allrum för umgänge med vännerna. Entréplan är välkomnande och ljus. Ett kök som inbjuder till kulinariska måltider och umgänge. Modernt, snyggt och stiligt. Utöver kök och matplats med utgång till altan under tak, erbjuder våningsplanet ett väl tilltaget sovrum. Badrum och vardagsrum. Den närhet som erbjuds till skola och barnomsorg är en ovärderlig fördel för familjer med barn. Att ha allt inom bekvämt räckhåll gör vardagen smidigare och ger mer tid för kvalitetstid med familjen. Dessutom ger området dig möjlighet att njuta av naturen och friluftslivet med natursköna promenadstråk och grönområden i närheten. Här är det nära till Bohus centrum, med välsorterad Coopbutik, vårdcentral och mycket mer. Pendelstation med tät turtrafik, där tåget tar dig till centrala Göteborg inom 15 minuter. Varmt välkomna på visning.

Skomakargränd 18, Bohus, Ale kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skomakargränd 18

Villa
Bohus, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
2 595 000 kr
110 m²
4 rum
199 m² tomt

Gränsande till natur och med närhet till all tänkbar service ligger detta radhus på populära Skomakargränd. Radhuset ligger näst längst in på återvändsgata med soligt och fint läge. Hemtrevligt och mysigt hus där entréplan består av kök, vardagsrum, tvättstuga och wc. På övreplan finner vi tre väl tilltagna sovrum och badrum. Ett yteffektivt radhus i mycket trevligt och omtyckt område. Här parkeringar ni på den egna uppfarten eller i gemensam parkering i föreningen. Till fastigheten hör också ett väl tilltaget förråd med plats för arbetsbänk. Vinden på radhuset går också att inreda och möjliggör för ytterligare rum. En kort promenad bort från bostaden finner vi pendelstation som tar er in till centrala Göteborg inom 15 minuter. Här finner du också all tänkbar service, så som en välsorterad Coop-butik, vårdcentral, folktandvården mm. Inte heller långt från bostaden ligger populära Jennylunds fritidsområde här spelas det fotboll, motioneras i spåren, och vintertid erbjuds en bandyhall. Här finns också populära Jennylunds Ridklubb. Surtesjön, och dess två badplatser som rekommenderas varmt att besökas. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Granhäcksvägen 20, Surte, Ale kommun
  • Budgivning pågår

Granhäcksvägen 20

Lägenhet
Surte, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
945 000 kr
26 + 21 m²
1.5 rum
vån 3/3
1 200 kr/mån
36 346 kr/m²

Vi har nöjet att presentera denna mycket fräscha och fina 1,5:a om 26 yteffektiva kvadratmeter dessutom ytterligare 21 kvadratmeter biyta med låg avgift. Välskött och snygg bostad där det finns möjligheter för avskild sovplats/kontor och dessutom sovalkov. Gemensam trädgård där det finns möjligheter för att njuta av solen, grilla och umgås med familj och vänner. Brf Surte Norra har närhet till såväl natur som till all tänkbar service. Inte långt från bostaden ligger populära Surtesjön, förutom 3 badplatser finns här flertalet fina promenadstråk. Surtesjön ingår i Vättlefjälls naturreservat. En promenad eller cykeltur bort finner vi pendelstation som tar er snabbt till centrala Göteborg. En bostad för dig som önskar ett bekvämt och fint boende till låg avgift i stabil och lågt belånad förening. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Fridhemsvägen 4, Surte, Ale kommun

Fridhemsvägen 4

Lägenhet
Surte, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
1 495 000 kr
65 m²
3 rum
vån 1/2
4 687 kr/mån
23 000 kr/m²

Här finner ni en bostad i en liten gemytlig förening med egen villaträdgård och gott om extrautrymmen. Gratis parkering finns för föreningens medlemmar. Bra planerad bostad rymliga rum, fina förvaringsmöjligheter, härlig fiskbensparkett, rymlig balkong med bra solläge, låg månadsavgift där det mesta ingår, både vind och källarförråd mm. Bostaden ligger i natursköna Surte med riktigt bra kommunikationer med Göteborg tack vare pendeltåget. Alldeles i närheten finns även skola och förskola, Surte centrum ligger även det på promenad/cykelavstånd.

  • Balkong
Uppegårdsvägen 50, Bohus, Ale kommun

Uppegårdsvägen 50

Radhus
Bohus, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
3 950 000 kr
130 + 70 m²
5 rum
303 m² tomt

Välkommen till detta välskötta och fina radhus på populära Uppegårdsvägen. Ett av de sista husen på återvändsgata med oslagbar utsikt över Göta älv. Ljust och fräscht radhus i två plan. Uteplats på såväl framsida som baksida och dessutom en väl tilltagen balkong i soligt och fint läge. 2 välplanerade plan med generösa sällskapsytor. Lättskött trädgård med uteplats och altan. Här kan du njuta av kvällsmiddagar eller bara koppla av med en kopp kaffe medan du tar in den fina utsikten över Göta älv. Bostaden är belägen i det mycket lugna och trevliga samhället Bohus, som ligger på 13 minuters pendlingsavstånd med tåg från Bohus station till centralstationen i Göteborg. Bohus räknas som Zon A, vilket innebär att det endast en biljettaxa till Göteborg med pendeltåg och buss. Varmt välkomna på visning!

Grangärdesvägen 7A, Surte, Ale kommun

Grangärdesvägen 7A

Lägenhet
Surte, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
1 795 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 090 kr/mån
24 094 kr/m²

Vi har nöjet att presentera en bra planerad och rymlig trea i populära brf Granhäcken. Ljus och trevlig lägenhet med bra läge i föreningen. Solig och fin balkong i syd-/västligt läge. Här är det nära till naturen och uppskattade Surtesjön en härlig badsjö med både strand, badbrygga och grillplatser. Föreningen är populär av en god anledning. Den är välskött och erbjuder sina boende goda faciliteter, såsom gemensamma grönytor och lekplatser för de minsta. Dessutom har föreningen ett aktivt och trevligt socialt sammanhang, vilket ger dig möjligheten att lära känna dina grannar och kanske hitta nya vänner. Från Surte pendelstation tar tåget dig snabbt och miljövänligt till exempelvis centrala Göteborg inom 15 minuter. Varmt välkommen att kontakta mäklare för visning.

  • Balkong
Skårdalsvägen 52, Bohus, Ale kommun

Skårdalsvägen 52

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
2 750 000 kr
133,5 m²
4 rum
7 115 kr/mån
20 599 kr/m²

Vi har nöjet att presentera ett mycket trevligt parhus i bostadsrättsform. 133 välplanerade kvadratmeter i två plan. Carport och uteplats vid entré. Generöst tilltagen balkong i västerläge, samt ytterligare uteplats från suterrängvåning. Ljus och trevlig bostad där entréplan består av kök, badrum och vardagsrum med utgång till balkong i härligt västerläge. Nedre plan består av tre stycken sovrum varav ett med utgång till uteplats. Stort badrum med badkar. Förråd och generöst tilltagen tvättstuga. Här är det nära till skola och barnomsorg en ovärderlig fördel för familjer med barn. Naturen runt knuten och gångavstånd till Bohus Centrum med välsorterad Coopbutik, vårdcentral och mycket mer. Pendelstation med tät turtrafik, där tåget tar dig till centrala Göteborg inom 15 minuter. Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 8