HusmanHagberg Ale

HusmanHagberg Ale

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vittrornas väg 32, Älvängen, Ale kommun

Vittrornas väg 32

Lägenhet
Älvängen, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
1 800 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 437 kr/mån
32 727 kr/m²

Snygg och modern gavel 2:a med nyskickskänsla nära natur och kommunikationer. Vi kliver in i en välkomnande hall med plats för avhängning. Direkt i anslutning till hallen finner vi en rymlig walk-in closet. Vidare det generösa badrummet som är utrustat med tvättmaskin och arbetsbänk med praktisk förvaring. Förberett för torktumlare för den som önskar. Stilfullt och fint kök med öppen planlösning till vardagsrum. Gott om plats för den större matgruppen och lättmöblerad vardagsrumsdel. Lägenheten har ett vackert och slitstarkt ekparkettgolv som löper genomgående i hela bostaden. Fint ljusinsläpp gör att lägenheten känns rymligare än sina välplanerade 55 kvadratmeter. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen i söderläge, här njuts av solen från morgon till sen eftermiddag. Inbjudande och rofyllt sovrum med vita väggar. Rymliga garderober, och plats för byrå. Bostaden är belägen i populära och nybyggda området Kronogården ett bostadsområde i Älvängen med drygt 400 bostäder. Här finns förskola och skola, fina lekplatser och bra gång- och cykelbanor bredvid de smala gatorna vilket skapar lugnare trafik. Älvängen centrum och Resecentrum når du smidigt från Kronogården med elbussen eller med cykel. Här genomsyras bekvämlighet och trivsel. Bekvämt avstånd till allt som underlättar i vardagen. Inte långt från denna oas ligger Älvängen köpcentrum med matbutiker, gym, restauranger, kaféer, apotek, vårdcentral och mycket mer. Just nu pågår stor utbyggnad av centrum och Älvängen växer fortare än någonsin. Från Älvängen tar du dig snabbt och bekvämt med pendeltåget till Göteborg och Trollhättan på bara 20-30 min. Nyfiken på att veta mer om denna härliga bostad, kontakta ansvarig mäklare redan idag.

  • Balkong
  • Hiss
Brunnsliden 10, Bohus, Ale kommun

Brunnsliden 10

Villa
Bohus, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
5 500 000 kr
143 + 41 m²
4 rum
1 098 m² tomt

Välkomna till denna härliga suterrängvilla, en pärla om 143 kvadratmeter som erbjuder dig en perfekt kombination av trivsel och funktionalitet. Belägen i ett högt och fritt läge med en oemotståndlig utsikt över Bohus. Pedantskött och fin trädgård som erbjuder gott om plats för lek och stoj. En av fastighetens höjdpunkter är den väl tilltagna balkongen som erbjuder en slående vacker utsikt och en möjlighet att följa många vackra solnedgångar ifrån. Bostaden är ljus och harmonisk, en bostad att längta hem till. Suterrängvåningen inrymmer idag ett sovrum, gillestuga, förråd och ett väl tilltaget och helkaklat badrum med "äkta" finsk bastu. I denna del av bostaden trivs tonåringen som allra bäst med "egen" ingång och tillgång till både sovrum och ett allrum för umgänge med vännerna. Entréplan är välkomnande och ljus. Ett kök som inbjuder till kulinariska måltider och umgänge. Modernt, snyggt och stiligt. Utöver kök och matplats med utgång till altan under tak, erbjuder våningsplanet ett väl tilltaget sovrum. Badrum och vardagsrum. Den närhet som erbjuds till skola och barnomsorg är en ovärderlig fördel för familjer med barn. Att ha allt inom bekvämt räckhåll gör vardagen smidigare och ger mer tid för kvalitetstid med familjen. Dessutom ger området dig möjlighet att njuta av naturen och friluftslivet med natursköna promenadstråk och grönområden i närheten. Här är det nära till Bohus centrum, med välsorterad Coopbutik, vårdcentral och mycket mer. Pendelstation med tät turtrafik, där tåget tar dig till centrala Göteborg inom 15 minuter. Varmt välkomna på visning.

Lagaskiftesvägen 3, Älvängen, Ale kommun

Lagaskiftesvägen 3

Radhus
Älvängen, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
2 750 000 kr
102 m²
5 rum
vån 1/2
5 267 kr/mån
26 961 kr/m²

Vi har nöjet att presentera en försäljning av ett välplanerat och fint radhus i hjärtat av Älvängen. Ett av få hus i föreningen bestående av 5 rum och kök. Perfekt för er som behöver ett extra rum för hemmakontoret. Här är det lätt att trivas, ett boende för den som prioriterar bekvämlighet., en bostad uppförd så sent som 2020 med moderna och noga utvalda materialval. Nära all tänkbar service, populär förskola i anslutning till föreningen, mellanstadie- och högstadieskola en cykeltur bort. Välsorterade matbutiker, apotek, gym inom ett par minuters gångavstånd. Pendelstation med täta avgångar mot både Göteborg och Trollhättan. Vacker natur med flertalet badsjöar en kort bilfärd bort. Varmt välkomna på visning.

  • Uteplats

Visar alla 3