HusmanHagberg Älvsjö

HusmanHagberg Älvsjö

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mockasinvägen 22, Älvsjö Solberga, Stockholms kommun
Mockasinvägen 22, Älvsjö Solberga, Stockholms kommun, bild 2
Mockasinvägen 22, Älvsjö Solberga, Stockholms kommun, bild 3

Mockasinvägen 22

Lägenhet
Älvsjö Solberga, Stockholms kommun
HusmanHagberg Älvsjö

3 195 000 kr

88 m²

3 rum

4 677 kr/mån

36 307 kr/m²

Välkomna till denna mycket väldisponerade hörn-3:a med inglasad balkong. Lägenheten erbjuder ett stort och luftigt vardagsrum, två rymliga sovrum, möblerbar hall, trivsamt kök med matplats, badrum samt en separat WC. Generösa ytor med stora fönster i två väderstreck som ger ett bra ljusinsläpp. God förvaring i flertalet garderober och stort källarförråd. Stabil förening med god ekonomi. Endast ca: 5 minuters gångavstånd till Älvsjö centrum med pendeltåg, bussar, affärer och full service.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lammholmsbacken 248, Vårby Gård / Vårberg, Huddinge kommun

Lammholmsbacken 248

Lägenhet
Vårby Gård / Vårberg, Huddinge kommun
HusmanHagberg Älvsjö

1 395 000 kr

37 m²

1 rum

2 442 kr/mån

37 703 kr/m²

Optimalt disponerad och mycket trivsam lägenhet med ostört och skyddat läge i populära kvarter. Lägenheten har en stor egen uteplats med gott om plats för såväl utemöbler som grill. Stambytt fastighet med renoverade badrum 2020. Nära all service i Skärholmen C och Kungens Kurva samt goda kommunikationer.

  • Uteplats
Brudkronevägen 3, Älvsjö - Solberga, Stockholms kommun

Brudkronevägen 3

Villa
Älvsjö - Solberga, Stockholms kommun
HusmanHagberg Älvsjö

7 000 000 kr

95 m²

5 rum

850 m² tomt

Accepterat pris! År 1932 skickades de första ritningar in på det lilla huset som då blev hela 28 kvm stor, ett kök, allrum och en veranda. Sedan dess har såklart mycket förändrats, men framförallt förbättrats. Framför oss har vi nu idag denna idylliska familjevilla om hela 114 kvm (95 boa), 5 rum och kök samt en källaryta om 44 kvm. På framsidan finns en rymlig veranda med kvällssol som bjuder in till både trevliga middagar och andra sociala sammanträffanden. Friköpt, delvis berg, sluttande mot en plan och uppväxt trädgårdstomt med stora gräsytor och fruktträd. Fastigheten om hela 850 kvm bjuder på en stor trädgårdstomt på framsidan med tre äppelträd, ett körsbärsträd, en friggebod samt en stenlagd uteplats till vänster. På baksidan av huset finns en liten stuga om 15 kvm, ett mycket uppskattat och populärt "hangout" för alla i familjen som är i behov av lite egentid. Idag finns totalt 4 väl tilltagna sovrum i huset, tre sovrum på entréplanet och ett uppe på inredda vinden. Samtliga har en unik urformning som skapar karaktär i rummen. Det mysiga vardagsrummet med öppenspis får de flesta på fall. Här samlas familjen inför årets alla goa hemmakvällar och som oftast med den knastrande brasan på. Det otroligt fina blyinfattade fönstret är bevarat i köket och gör sig påmint om byggnadsåret på 40-talet. Här finns det bra med arbetsytor på köksbänken, vid fönstret finns diskbänken som ger en trevlig vy när man lagar middagen. Kanske är barnen ute och leker på studsmattan och ni kan snabbt ropa in när maten är klar. Vid matbordet kan det enkelt dukas upp för 6-8 personer. Badrummen är båda tjusigt renoverade och båda utrustade med en dusch. I det stora badrummet finns även ett spabadkar och tvättstugan. Härifrån nås även den stenlagda uteplatsen där man med fördel kan hänga kläder på tork under sommar halvåret. Här bor ni på en lummig familjevänlig gata med bekvämt avstånd till Älvsjö centrum där ni finner ett brett utbud av butiker, mataffärer, restauranger, post, bank, apotek, gymmet P&T och annan service. Här finns goda kommunikationer både med buss och pendeltåg. I närområdet finns även skolor, förskolor samt populära Stockholmsmässan som är nordens största mötesplats för mässor och konferenser. I anslutning till mässan finner ni även en välsorterad Willys-butik. ca 50 meter bort når ni Buss 141 som går till telefonplan åt ena hållet och till långsjön med bad åt andra hållet. I telefonplan finns tunnelbana, restauranger, cafeér, barer, vårdecentral, klätterhall och matbutik. Lockar naturområden och en härlig skogspromenad så har ni Solbergaskogen. Närhet/ gångavstånd till personnebadets utomhusbad.

Johan Skyttes väg 206, Älvsjö, Stockholms kommun

Johan Skyttes väg 206

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
HusmanHagberg Älvsjö

5 350 000 kr

102 m²

4 rum

6 674 kr/mån

52 451 kr/m²

Här väntar en mycket trivsam och funktionell etagelägenhet med två härliga uteplatser och gräsytor med planteringar. Lägenheten erbjuder sociala ytor med en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Vidare finns tre mycket bra sovrum och två lyxiga badrum. Till lägenheten hör även en egen parkeringsplats. Attraktivt läge i Älvsjö Centrum med ca 3-5 minuter till pendeltåg, bussar och serviceutbud.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 4