Mäklare Jessica Holappa

Jessica Holappa

Om mig

Jag är verksam i Hägersten, Liljeholmen och Älvsjö. Jag förmedlar både fastigheter samt bostadsrätter. Jag är född och uppvuxen i söderort och idag bor jag i Aspudden. För mig är det viktigt med en god lokalkännedom i områdena som jag är verksam i. Mina ledord är produktivitet, ärlighet och flexibilitet. Med hjälp av lite finsk sisu tillsammans med min tidigare erfarenhet från en karriär inom ledarskap, service och försäljning har jag verktygen som behövs för att skapa goda förutsättningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Telefonvägen 7, Midsommarkransen, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:45
Telefonvägen 7, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 2
Telefonvägen 7, Midsommarkransen, Stockholms kommun, bild 3

Telefonvägen 7

Lägenhet
Midsommarkransen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
3 795 000 kr
68 m²
2 rum
vån 4/5
6 549 kr/mån
55 809 kr/m²

Här bor du högt och fritt i en soliga bostad med en härlig balkong om hela 6 kvm. Balkongen blir som en förlängning av bostaden och rummet och tack vare inglasningen bjuder den in till avkopplande stunder året om. Med hiss tar du dig smidigt upp till våning 4 där du möts av en renoveringsdröm som väntar på din personliga touch. I vardagsrummet har ni ett vackert burspråk som ger ett fint ljusflöde i rummet med en trevlig vy mot Svandammsparken. Köket är optimalt utformat för att laga goda middagar och det finns gott om plats för att samla familj och vänner för trevliga sammankomster. Föreningen har det bra ekonomiskt ställt och en låg belåningsgrad på endast 1181 kr/kvm, vilket gör den nästan skuldfri. Här har du även möjlighet att göra kapitaltillskott för att sänka avgiften. För lgh 28 är summan ungefär 416000kr men en mer exakt summa kan man säga först den dagen de ska göra kapitaltillskott. Man ska anmäla att man vill göra det innan 31 januari 2025. Föreningen erbjuder gästlägenheter, trädgård och festlokal för trevliga stunder med vänner och familj. Med närhet till T-bana både i Telefonplan och Midsommarkransen, har du alla bekvämligheter inom räckhåll. Med närhet till restauranger, träningsanläggningar och grönskande parker är detta ett perfekt hem för dig som söker en bekväm och trivsam livsstil i Midsommarkransen. Här ges möjligheten att skapa ditt drömhem enligt dina egna preferenser och behov. Kontakta Mäklaren om du är intresserad av bostaden.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nybohovsgränd 48, Liljeholmen, Stockholms kommun
Nybohovsgränd 48, Liljeholmen, Stockholms kommun, bild 2
Nybohovsgränd 48, Liljeholmen, Stockholms kommun, bild 3

Nybohovsgränd 48

Lägenhet
Liljeholmen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
4 595 000 kr
93 m²
4 rum
vån 3/3
4 717 kr/mån
49 409 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna ljusa och stilfullt renoverade fyrarummare med ett av Stockholm bästa områden avseende kommunikation och service! • Högt läge med magisk utsikt! • Närhet till prisbelönta Liljeholmen Centrum • Bra kommunikationer med både tunnelbana, bussar och tvärbana • Två tunnelbanelinjer tar dig smidigt till och från Liljeholmen Centrum • Bra pendlingsläge för bilburna. • Närhet till flera natursköna områden! • Promenadavstånd till närmaste förskola Inom kort gångavstånd eller med hjälp av Nybohovshissen tar du dig till Liljeholmens centrum, där du möts av en levande och trendig atmosfär. Här kan du utforska över 100 butiker, njuta av måltider på flera restauranger och dra nytta av de utmärkta kommunikationsförbindelserna. Tunnelbanan tar dig till T-centralen på bara 11 minuter, vilket ger dig enkel tillgång till stadens pulserande centrum. Här har ni även nära till tvärbana, direktbussar som går till Scania i Södertälje, Karolinska och Huddinge sjukhus samt flygbussar som tar dig smidigt till Arlanda. För den ännu snabbare och mer spännande resan finns cykelvägar som tar dig till Hornstulls livliga område på endast 6 minuter. Vid Hornstull hittar du ytterligare trendiga restauranger och butiker, samt bad- och solplats. För bilburna resenärer erbjuder området smidig tillgång till både Hornstull och södra delarna av staden, samt motorvägen för längre resor. Närområdet bjuder också på fantastiska rekreationsmöjligheter med vackra promenadstråk längs både Årstaviken, Gröndal, Vinterviken och sjön Trekanten. I närheten finns även mysiga Vinterviken med sina charmiga caféer och natursköna omgivningar. För den som föredrar aktiviteter på vattnet, erbjuder sjön Trekanten en badplats under sommarmånaderna och möjligheter till skridskoåkning på den plogade isen under vintern. Dessutom finns den populära Fruktparken, en lekplats som lockar barn i alla åldrar med sin roliga och säkra design. Här bor familjen i en stabil och lågt belånad förening i Liljeholmen strax söder om Stockholms innerstad med 153 bostäder. Brf Reservoaren Nybohov bildades 2004, tomten upplåts med tomträtt. Det finns bastu, möteslokal samt gästlägenhet. Föreningen förfogar över 144 parkeringsplatser som idag kostar endast 400 kr per månad samt så finns 12 laddplatser för elbil. På baksidan av huset finns en trevlig bilfri gångväg som även leder direkt till förskolan. Med alla guldkorn runt hörnet, bara en kort promenad bort!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2