Mäklare Marc Albrecht

Marc Albrecht

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Midgårdsgatan 56, Raus Södra, Helsingborgs kommun
  • Tor 12 okt kl 17:00
Midgårdsgatan 56, Raus Södra, Helsingborgs kommun, bild 2
Midgårdsgatan 56, Raus Södra, Helsingborgs kommun, bild 3

Midgårdsgatan 56

Lägenhet
Raus Södra, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
1 995 000 kr
103,5 m²
4 rum
8 010 kr/mån
19 275 kr/m²

Varmt välkomna till Midgårdsgatan och detta välplanerade radhuset på två plan med fräscht öppet kök i anslutning till vardagsrummet som vetter ut mot det inglasade uterummet. Vidare har vi även tvättstuga/grovkök och ett badrum på nedre plan. På ovanplan hittar vi två större sovrum och ett mindre som fungerar bra som kontor/gästrum. Det finns även en separat klädkammare och ytterligare ett badrum på övre plan.

  • Premium
  • Uteplats
Beryllgatan 4, null, Bjuvs kommun

Beryllgatan 4

Villa
Bjuvs kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
2 695 000 kr
175 + 58 m²
5 rum
593 m² tomt

Nu kan vi presentera detta fina 1,5-planshuset beläget på återvändsgata på populära Ädelstensgatorna i Bjuv. Ett rymligt hus på 175kvm med en lagom stor trädgård, garage med intilliggande förråd. Utöver det har vi ett växthus, en vedbod och ett magiskt inglasat uterum med stenlagd uteplats intill. Är ni nyfikna på detta huset så kontakta mäklare Marc Albrecht för mer information.

Kollebergavägen 12, null, Klippans kommun

Kollebergavägen 12

Villa
Klippans kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
1 495 000 kr
112 + 34 m²
4 rum
1 154 m² tomt

Varmt välkomna till Kollebergavägen där vi hittar denna fina enplansvillan. Här bor ni på ett lugnt och mysigt läge men ändå med närhet till mataffär, post och bussförbindelser. För mer information och bokning av visning klickar ni er vidare till vår hemsida eller kontaktar ansvarig mäklare Marc Albrecht.

Nyslättsvägen 18, null, Klippans kommun

Nyslättsvägen 18

Villa
Klippans kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
3 595 000 kr
125 m²
5 rum
856 m² tomt

Inom kort kan vi erbjuda en fräsch enplanplans villa på ett trevligt läge på Nyslätt med gångavstånd till nya skolan. Fyra lagom stora sovrum och öppna ytor mellan vardagsrum och kök. Master bedroom med eget badrum i direkt anslutning samt ett ytterligare badrum intill de andra sovrummen. Trädäck med utgång från vardagsrummet och en rejäl gräsmatta för sommarens kubbmästerskap. Är ni på jakt efter ett underhållsfritt nybyggt hus med låga driftkostnader på ett bra läge är ni välkomna med en intresseanmälan.

Södra storgatan 30B, Bjuv, Bjuvs kommun

Södra storgatan 30B

Lägenhet
Bjuv, Bjuvs kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
650 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 422 kr/mån
9 220 kr/m²

Nu finns tillfälle att förvärva en trea till ett mycket bra pris i populära Bjuvshus nr 2. Lägenheten är i bra skick och kommer även bli renoverad med ett sprillans nytt badrum i samband med stambytet som har påbörjats nu. Här bor man prisvärt med närhet till kommunikation och service. För mer information och bokning av visning kontakta ansvarig mäklare Marc Albrecht.

  • Balkong
Tavelgatan 10, Billesholm, Bjuvs kommun

Tavelgatan 10

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
2 395 000 kr
104 + 115 m²
4 rum
760 m² tomt

Tillfälle att förvärva ett 1-planshus med källare på lugna och populära Tavelgatan i Billesholm. Med en mogen och fin trädgård, inglasad altan och uteplats är detta verkligen ett idylliskt hus. 104 kvm fördelat på 4 rum på entréplan plus en rejäl källare med två rum med en fungerande kamin i källaren. Dessutom finns i källaren sy kammare, tvättstuga, matkällare, bastu och duschkabin, toalett, verkstad, förvaring. Källaren har även en egen ingång utifrån. Utöver detta finns en rymlig uppställningplats för husvagn/bil och uppfart med carport och garage samt solfångare för uppvärmning av vatten och centraldammsugare. Denna fastighet måste upplevas på plats! För mer information eller anmälan av intresse kontakta ansvarig mäklare Marc Albrecht.

Södra storgatan 28A, Bjuv, Bjuvs kommun

Södra storgatan 28A

Lägenhet
Bjuv, Bjuvs kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
650 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 230 kr/mån
12 381 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en topprenoverad tvåa på tredje våningen i populära brf Bjuvshus nr 2. Stambytet är på gång och detta innebär att det nya köket och den förövrigt höga standarden även kompletteras med ett helt nytt badrum. En bostad som det bara är att flytta in till och trivas i helt enkelt.

  • Plus
  • Balkong
Aspgatan 2B, Bjuv, Bjuvs kommun

Aspgatan 2B

Lägenhet
Bjuv, Bjuvs kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
749 000 kr
63,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 944 kr/mån
11 795 kr/m²

Varmt välkomna till Aspgatan och denna fräscha genomgående 3an i centrala Bjuv. Fräscht kök, två sovrum och ett ljust vardagsrum med utgång till balkongen. Här bor ni med närhet till service, mataffärer och kollektivtrafik i en stabil förening. För anmälan till visning klickar ni er vidare till vår hemsida eller kontaktar ansvarig mäklare Marc Albrecht.

  • Balkong
Schultsgatan 1, Ekeby, Bjuvs kommun

Schultsgatan 1

Tomt
Ekeby, Bjuvs kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
395 000 kr
395 m² tomt

Går ni i byggtankar? Här kan vi erbjuda en trevlig tomt med positivt bygglov på ett lugnt läge på Schultzgatan i Ekeby. Kommunalt vatten och avlopp är indraget.

  • Plus
Herrgårdsvägen 16, null, Hässleholms kommun

Herrgårdsvägen 16

Fritidshus
Hässleholms kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
3 495 000 kr
105 m²
3 rum
596 m² tomt

Varmt välkomna till Herrgårdsvägen 16 och detta helt nybyggda fritidshuset. Beläget mitt i grönskande natur med ett stenkast till Skyrups golfbana och Finjasjön. Ett fantastiskt läge som inte lämnar något kvar att önska. Tre rum och ett loft. Husen byggs just nu, är ni intresserade och vill veta mer kontakta ansvarig mäklare Marc Albrecht.

  • Nyproduktion
Herrgårdsvägen 14, null, Hässleholms kommun

Herrgårdsvägen 14

Fritidshus
Hässleholms kommun
HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
3 495 000 kr
106 m²
3 rum
534 m² tomt

Varmt välkomna till Herrgårdsvägen 14 och detta helt nybyggda fritidshuset. Beläget mitt i grönskande natur med ett stenkast till Skyrups golfbana och Finjasjön. Ett fantastiskt läge som inte lämnar något kvar att önska. Tre rum och ett loft. Husen byggs just nu, är ni intresserade och vill veta mer kontakta ansvarig mäklare Marc Albrecht.

  • Nyproduktion

Visar alla 11