HusmanHagberg Enköping

HusmanHagberg Enköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ekenkällsgatan 9, Fanna, Enköpings kommun
 • Sön 1 okt kl 12:00

Ekenkällsgatan 9

Lägenhet
Fanna, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
1 350 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/3
4 014 kr/mån
22 131 kr/m²

Trevligt planerad 2:a med balkong i soligt läge! Välkomnande hall med gott om yta och förvaring, anslutande sovrum med bla inbyggda garderober. Fräscht helkaklat badrum med dusch. Kök med bra arbetsyta, förvaring och plats för matbord. Ljust och luftigt vardagsrum med vackert originalgolv och balkong. Här har ni möjlighet att flytta in direkt utan behov av att renovera. Överlag en mycket välplanerad lägenhet beläget i en lugn och omtyckt adress. Populär förening med närhet till det mesta som tex resecentrum och golfbanan! Varmt välkomna att höra av er för mer info!

 • Plus
 • Balkong
Tillinge-Ör 14 (del av) Tomt 2, Tillinge Kroklösa, Enköpings kommun

Tillinge-Ör 14 (del av) Tomt 2

Tomt
Tillinge Kroklösa, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
860 000 kr
1 550 m² tomt

Bygg nytt med din lokala hustillverkare Nyckelhus och bo bekymmerslöst där ingen annan bott tidigare. Ni väljer själv vilken husmodell ni önskar uppföra och på vilka premisser. Önskar ni ett nyckelfärdigt hus eller tex bara stomrest och färdigt utvändigt, där ni själva sedan jobbar vidare invändigt? Nyckelhus har flera modeller att välja bland där ni också själva kan vara med och påverka. När ni bygger nytt får ni dessutom betydligt lägre driftkostnader, likaså slipper ni fastighetsavgiften de första femton åren. Många banker kan också erbjuda amorteringsfrihet de första fem åren. Under dokument och länkar ligger förslag på några hus som kan passa bra på tomterna. I Hummelsta finns den omtyckta Hummelstaskolan (F-6). Här finns även den populära fritidsgården som anordnar många aktiviteter för barn/ungdomar tex idrott, spelkvällar mm. Cykelvägen gör det lätt att nå både Hummelsta och Enköping. Hör av er för mer info !

Litslena-Hällby 3, null, Enköpings kommun

Litslena-Hällby 3

Villa
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
3 795 000 kr
121 m²
4 rum
1 974 m² tomt

Drömmer ni om livet på landet men med goda kommunikationsmöjligheter? I Litslena-Hällby finner ni denna lugnt belägna villa med en fantastisk uppvuxen trädgård. Trädgården erbjuder både stort trädgårdsland, växthus, damm, planteringar mm. Bostaden bjuder på fina utrymmen med bla väl tilltaget kök och anslutande matrum. Vardagsrum med eldstad som förgyller årets mörkare dagar, här når ni också den stora inglasade altanen som vetter ut mot den vackra trädgården. Vidare finner ni tre sovrum, badrum med dusch samt en gäst wc. Stort garage med automatport och anslutande förråd (eller tonårsrum). Då huset är ett energihus med välisolerade väggar, 4-glas fönster, solceller och helt ny luftvärmepump bidrar detta till mycket låga driftskostnader. Fiber finns! Planritning kommer.

Tillinge-Ör 14 (del av) Tomt 1, Tillinge Kroklösa, Enköpings kommun

Tillinge-Ör 14 (del av) Tomt 1

Tomt
Tillinge Kroklösa, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
860 000 kr
1 378 m² tomt

Bygg nytt med din lokala hustillverkare Nyckelhus och bo bekymmerslöst där ingen annan bott tidigare. Ni väljer själv vilken husmodell ni önskar uppföra och på vilka premisser. Önskar ni ett nyckelfärdigt hus eller tex bara stomrest och färdigt utvändigt, där ni själva sedan jobbar vidare invändigt? Nyckelhus har flera modeller att välja bland där ni också själva kan vara med och påverka. När ni bygger nytt får ni dessutom betydligt lägre driftkostnader, likaså slipper ni fastighetsavgiften de första femton åren. Många banker kan också erbjuda amorteringsfrihet de första fem åren. Under "viktiga dokument och länkar" ligger en länk till Nyckelhus hemsida där ni hittar mer info om Nyckelhus husmodeller. I Hummelsta finns den omtyckta Hummelstaskolan (F-6). Här finns även den populära fritidsgården som anordnar många aktiviteter för barn/ungdomar tex idrott, spelkvällar mm. Cykelvägen gör det lätt att nå både Hummelsta och Enköping. Hör av er för mer info!

Bergsgatan 2, Sankt Ilian, Enköpings kommun

Bergsgatan 2

Lägenhet
Sankt Ilian, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
1 450 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 729 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkomna till denna trevligt planerade och rymliga tvårummare med ypperligt läge vid resecentrum med goda buss och tågförbindelser. Bostaden kännetecknas av en ljus och luftig känsla med ljusa materialval. Vardagsrum med vackert originalgolv i ek och utgång till balkongen med morgonsol. Kök med uppfräschade köksluckor som flörtar med byggnadsåret. Bostaden erbjuder även sovrum med plats för dubbelsäng, rymlig hall med gott om avhängning samt badrum med dusch. Välkomna på visning!

 • Balkong
Ängslyckan 9, null, Enköpings kommun
 • Imorgon

Ängslyckan 9

Lägenhet
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
2 895 000 kr
130 m²
5 rum
5 512 kr/mån
22 269 kr/m²

Stilrent parhus om 130 kvm, fyra sovrum med möjlighet till ett femte. Stor altan och ett av de bästa sollägena i området! Hela bostaden erbjuder en ombonad känsla av ljus och rymd. Entréplan i delvis öppen planlösning, stora fönsterpartier som släpper in massor av ljus. Modernt kök med köksö som inbjuder till umgänge, bra med arbetsyta och förvaring. Vardagsrum med utgång till stor altan i soligt läge. Här finns även ett mysigt spabad som medföljer. Vardagsrummet kan delas av för att på så sätt skapa ytterligare ett sovrum. Vardagsrummet är även förberett för installation av braskamin. På entréplanet finner ni vidare ett badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp finns fyra sovrum med gott om yta. Helkaklat badrum med badkar och kommod. Genomgående bra med förvaring! Utvändigt finns stort förråd samt tre parkeringsplatser. Laddare för elbil. Varmt välkomna och ring gärna om ni har fler frågor!

 • Plus
 • Uteplats
Vårfrugatan 2A, null, Enköpings kommun
Vårfrugatan 2A, null, Enköpings kommun, bild 2
Vårfrugatan 2A, null, Enköpings kommun, bild 3

Vårfrugatan 2A

Lägenhet
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
1 995 000 kr
79 m²
2 rum
vån 2/4
4 915 kr/mån
25 253 kr/m²

Välkommen till denna moderna och insynsskyddade lägenhet med en ljus och öppen planlösning samt en generös takhöjd. Stor 2:a om 79 kvm belägen ett stenkast från resecentrum. Här finns väl tilltagna kvadratmetrar och takhöjd. Mycket stor inglasad balkong som rymmer flertalet vänner. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Badrum med helkaklade ytskikt och tvättmaskin, torktumlare. Genomgående ljusa materialval i lägenhetens alla rum såväl som i både det fullt utrustade köket och badrummet. Stort sovrum med härlig rymd. Inglasad och tilltagen balkong i söderläge. Perfekt beläget vid resecentrum och mycket goda pendlar möjligheter via både buss samt tågförbindelser. Kort avstånd till både butiker, matbutiker samt restauranger. För mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Friluftsvägen 7B, Gamla Nynäs, Enköpings kommun
Friluftsvägen 7B, Gamla Nynäs, Enköpings kommun, bild 2
Friluftsvägen 7B, Gamla Nynäs, Enköpings kommun, bild 3

Friluftsvägen 7B

Radhus
Gamla Nynäs, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
3 195 000 kr
123 m²
5 rum
3 995 kr/mån
25 976 kr/m²

Välkommen till detta moderna och arkitektritade boende med smakfulla och påkostade materialval. På Friluftsvägen 7B finner ni även en skyddad altan och grästäppa som eftermiddagssolen värmer upp. Bostaden fördelas över en luftig och social planlösning på entréplanet där öppna ytor och rikligt ljusinsläpp visar upp sig från sin bästa sida. På entréplanet finner ni även en väl tilltagen entréhall med massvis av förvaring, påkostat badrum med badkar samt en separat tvättstuga/teknikrum. Det övre planet nås via trappa med vacker akustikpanel i ek. Allrum samt tre sovrum och ett påkostat och helkaklat badrum. Andra kvalitéer som erbjuds är både AC/luftvärmepump för de varma dagarna samt en kamin som inger en myskänsla under höst och vinterkvällarna. Sammanfattningsvis är detta boende något ni måste uppleva på plats. Till bostaden hör två förråd samt två parkeringsplatser. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för förhandsvisning eller mer information om denna drömbostad.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Fjärilsstigen 70, null, Enköpings kommun

Fjärilsstigen 70

Lägenhet
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
1 995 000 kr
80,5 m²
3 rum
5 354 kr/mån
24 783 kr/m²

Totalrenoverad 3:a på populära Fjärilsstigen med flertalet uteplatser! Ljus och luftig lägenhet med påkostade exklusiva materialval. Väl tilltaget kök med allt som behövs, gott om skåp och förvaring samt fullstor kyl och frys. Tilltalande, helkaklat badrum med helt rätt känsla! Här finns bla dusch och tvättmaskin. Två bra sovrum med gott om plats. Lägenheten disponerar flera uteplatser, bla två balkonger samt en uteplats med altan och gräsmatta, perfekt för grillning och lek för barnen!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Regalskeppsvägen 16, null, Enköpings kommun

Regalskeppsvägen 16

Lägenhet
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
1 050 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 976 kr/mån
18 919 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade tvåa i absolut nyskick! Som pricken över i:et i denna bostad är den väl härliga balkongen med sol för morgon till eftermiddag. Lägenheten disponeras över en rymlig hall med gott om avhängingsmöljligheter, mycket stort helkaklat badrum med dusch, kommod och tvättmaskin samt torktumlare, vardagsrum och kök i en öppen planlösning med utgång till den stora uteplatsen/altanen samt ett sovrum med förvaring i garderober. Som boende i Bredsand har man naturen och Mälaren direkt inpå knuten. Här kan man om sommaren, med badrocksavstånd gå och svalka sig vid den intilliggande badplatsen. för den friluftsintresserade finns långa promenadstråk längs upplandsleden. Från Bredsand når man centrala Enköping med fullt utbud av närservice, butiker och restauranger. I Bredsand finns även ett livs öppen 24 timmar om dygner, årets alla dagar. Från Enköping når man Stockholm, Uppsala och Västerås, allt inom en timme med både bil som kollektiva färdmedel. Till lägenheten hör ett förråd. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
Skogsbovägen 17, Fagerudd, Enköpings kommun
Skogsbovägen 17, Fagerudd, Enköpings kommun, bild 2
Skogsbovägen 17, Fagerudd, Enköpings kommun, bild 3

Skogsbovägen 17

Villa
Fagerudd, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
3 995 000 kr
121 m²
4 rum
1 075 m² tomt

Välkomna till Skogsbovägen 17 där ni nu kan få chansen att förvärva en enplansvilla anno 2016. Bostaden erbjuder allt man kan förvänta sig av ett nytt och modernt hem, öppen planlösning, fint ljusinsläpp och ett bekymmersfritt boende kort bilväg till centrala Enköping. Hela bostaden fick nya golv och delvis ommålad senaste åren. Omgivningarna erbjuder fina promenadstråk, badplatser och natur. Plan trädgårdstomt med stor uppfart, väl tilltaget förråd, altaner och gräsmatta för sommarens lekar. Vintertid kan man skymta Mälaren mellan trädens grenar. Bostaden fördelas idag över en rymlig entré/hall, kök med matplats i en delvis öppen planlösning med vardagsrummet, 3 sovrum (möjlighet att dela av till ytterligare 1-2 sovrum), badrum samt tvättstuga. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, rugby, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. Kollektivtrafiken bla erbjuder tåg där man bland annat når Sundbyberg (31 min) T-centralen (39 min) och Västerås (15 min). Med buss når man snabbt Uppsala på 48 minuter. Välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare. För mer information eller förhandsvisning, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium
Åkersrovägen 32B, Åkersberg, Enköpings kommun
 • Sön 1 okt
Åkersrovägen 32B, Åkersberg, Enköpings kommun, bild 2
Åkersrovägen 32B, Åkersberg, Enköpings kommun, bild 3

Åkersrovägen 32B

Radhus
Åkersberg, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
3 295 000 kr
110 m²
5 rum
5 595 kr/mån
29 955 kr/m²

Parhus som erbjuder er att avnjuta livets goda och för er som söker det lilla extra! Påkostade utemiljöer med altaner, insynsskydd, staket, pergola, spabad samt förråd/gästhus. Dessutom erbjuder bostaden solceller och carport. Solceller. Bostaden disponeras över ett entréplan med praktiskt kök där ni finner gott om arbetsytor. Vidare nås det stora vardagsrummet i vinkel med utgång till altan och trädgård. Stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Det övre planet fördelas över 3 sovrum, allrum och helkaklat badrum. Samtliga sovrum har förvaring i garderober. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger men även närhet till natur och promenadstråk. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar. Kommunen har mycket goda kommunikationsförbindelser för den bilburne med anslutning till bla E18, riksväg 55 och 70. Kollektivtrafik erbjuder fjärrtåg där man bland annat når Sundbyberg (31 min) T-centralen (39 min) och Västerås (15 min). Med buss når man snabbt Uppsala på 48 minuter. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, rugby, golf, hockey till padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. För mer info om kontakta Oskar Berge.

 • Premium
 • Uteplats
Ringvägen 13, Fjärdhundra, Enköpings kommun

Ringvägen 13

Villa
Fjärdhundra, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
2 250 000 kr
104 m²
4 rum
1 064 m² tomt

Populär enplansvilla i Fjärdhundra med solig tomt som angränsar mot skog, allmänning och en fantastisk nybyggd lekplats som nås på någon minut. Tomten är lummig och bjuder på olika uteplatser varav den ena med pergola. I lugna och barnvänliga Fjärdhundra på nära avstånd till Enköping ligger fastigheten och erbjuder 104 kvm fördelat på vardagsrum, kök, tvättstuga, wc samt tre sovrum. Utöver detta har man garage med förråd, stor carport med plats för två bilar och rymlig uppfart med plats för ytterligare två bilar. Välkommen att höra av er för mer info.

 • Plus
Nysätra Herrymningen 7, null, Enköpings kommun

Nysätra Herrymningen 7

Villa
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
995 000 kr
6 rum
4 388 m² tomt

Nu har ni möjlighet att förvärva en bit svensk historia! Enligt sägnen var detta hus med på Stockholmsutsällningen år 1897 men flyttades till dess nuvarande plats 1907. Flytten skedde med ångbåt från Stockholm till Örsundsbro och från Örsundsbro kördes det nedmonterade huset med häst och vagn till Herrymningen. Namnet Herrymningen kommer enligt utsago ifrån att ett antal stormän i närliggande områden som tog sin tillflykt till denna plats då de blev jagade av danskar under Gustav Vasas befrielsekrig. Huset kräver omfattande renovering men kommer definitivt inte att göra sin nya ägare besviken. Med sina väl tilltagna kvadratmetrar och generösa takhöjd erbjuder huset fantastiska ytor med ljus och rymd. Flertalet eldstäder, kakelugnar och öppen spis. Tomten är generös och här finns alla förutsättningar att skapa ert paradis. På tomten finns även en lada med en gästbostad, vedskjul mm. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

 • Plus
Galeonsvägen 3B, Bredsand, Enköpings kommun

Galeonsvägen 3B

Lägenhet
Bredsand, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
2 495 000 kr
109 m²
5 rum
5 487 kr/mån
22 890 kr/m²

Välkommen till detta radhus i nyskick! Radhuset är uppfört i två plan med en väl genomtänkt planlösning fördelat över ett entréplan med vardagsrum i vinkel med utgång till stor trallsatt altan, kök med gott om arbetsytor, entréhall med förvaring samt rymligt badrum med tvätt maskin och torktumlare. Det övre planet fördelas över tre sovrum, allrum (möjligt fjärde sovrum) samt badrum. Till till entrén finns isolerade förråd. Genomgående kommer radhusen vara målade i en vitnyans och ha ett parkettgolv i ek samt helkaklade badrum. Bo bekvämt i detta bostadsrättsradhus som har allt man kan kräva av ett modernt boende. Kök från Vedum med gråa luckor, mörk laminatbänk och rostfria vitvaror. Till bostaden bostäder tillhör egen parkeringsplats samt att föreningen kommer tillhanda hålla extra parkeringar efter kösystem. Som boende i Bredsand har man en härlig blandning av allt från kort promenad (badrocksavstånd) ner till Bredsandsbadets sandstränder, Upplandsledens för skogspromenader och närhet till såväl förskolor, skolor och centrala Enköping breda utbud av närservice. I Bredsand har man även ett mindre livs öppen dygnet om årets alla dagar. Från Enköpings resecentrum/station har man bra förbindelser till Uppsala (buss), Västerås (buss och tåg) samt Stockholm (tåg).

 • Uteplats
Rönnbärsgatan 7, Fanna, Enköpings kommun

Rönnbärsgatan 7

Villa
Fanna, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
4 995 000 kr
207 + 20 m²
9 rum
805,4 m² tomt

Nu saluförs denna trivsamma och rejäla villa fördelad över ett plan med en lummig och grönskande trädgård. Interiört karaktäriserats bostaden av av stora rum, rikligt ljusinsläpp och fina materialval. Huset välkomnar med en rymlig hall som angränsar till gäst-wc. Sociala ytor i form av både bibliotek/allrum samt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp! I övrigt bjuder bostaden på hela 5-6 sovrum, matrum, kök, badrum samt rymligt tvättstuga med bastu samt intilliggande allrum/kontor/sovrum. Tomten är grönskande och med en rejäl altan där ni sitter skyddade från insyn och med soligt läge. Dessutom finner ni ett växthus på tomten. Vidbyggt garage samt fjärrvärme. Fiber framdraget till huset. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger men även närhet till natur och promenadstråk. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar. Kommunen har mycket goda kommunikationsförbindelser för den bilburne med anslutning till bla E18, riksväg 55 och 70. Kollektivtrafik erbjuder fjärrtåg där man bland annat når Sundbyberg (31 min) T-centralen (39 min) och Västerås (15 min). Med buss når man snabbt Uppsala på 48 minuter. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, rugby, golf, hockey till padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. För mer info om kontakta Oskar Berge ansvarig mäklare.

Gjutaregatan 17, Fanna, Enköpings kommun

Gjutaregatan 17

Radhus
Fanna, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
2 595 000 kr
110 m²
5 rum
4 578 kr/mån
23 591 kr/m²

Välkommen till detta trivsamma gavelradhus i äkta New England känsla beläget i mycket populära och barnvänliga Fanna. Genomgående möts man av en ljus och trivsam känsla i denna bostad. Ypperligt pendlarläge med gångavstånd till rese centrum med tåg och bussförbindelser till Stockholm, Uppsala och Västerås. Yteffektiva kvadratmetrar fördelat över entré plan med hall, tvättstuga, helkaklat badrum, kök och vardagsrum samt övre plan med tre sovrum, badrum, klädkammare och allrum. Genomgående med ljusa materialval, parkettgolv i ek, kaklade våtrum och altan med utgång ifrån vardagsrummet. Altan med kvällssol och en liten gräsplätt på gaveln av bostaden. Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser samt förråd.

 • Uteplats
Västerleden 148, null, Enköpings kommun

Västerleden 148

Lägenhet
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
1 100 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 945 kr/mån
13 174 kr/m²

Trevligt planerad 3:a belägen högst upp med balkong. Entré med plats för avhängning. Helkaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin. Separat wc. Kök med gott om förvaring samt plats för matbord. Allrum med trevligt ljusinsläpp genom det stora fönsterpartiet, utgång till balkong. Vidare finner ni två bra sovrum med gott om plats. Stabil förening. Planritning kommer. Hör av er för mer info.

 • Balkong
Gulriskagatan 12, Bergvreten, Enköpings kommun
 • Sön 1 okt kl 13:30
Gulriskagatan 12, Bergvreten, Enköpings kommun, bild 2
Gulriskagatan 12, Bergvreten, Enköpings kommun, bild 3

Gulriskagatan 12

Villa
Bergvreten, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
5 495 000 kr
159 + 72 m²
7 rum
830 m² tomt

Gulriskagatan 12 erbjuder er en oerhört påkostad villa om hela 231 kvm (159 +72) med det lilla extra! Här kan ni avnjuta sommaren på absolut bästa vis på ett poolområdet med gjuten betong, altaner, uppvärmd pool med pooltak, utekök, utedusch samt gott om plats för både soffmöblemang, solstolar och middagsbord. Utöver detta erbjuder bostaden stora moderna sällskapsytor, allrum och 4-5 sovrum. Här finner ni ett hem att trivas i och njuta av livets goda. Andra kvaliteter som bäddar för ett bekvämt boende är att all el är nydragen, nya fönster samt fjärrvärme (ny fjärrvärmeväxlare). Fiber indraget i huset. Dessutom en väl tilltagen och stensatt uppfart samt murar i granit. Området är ett av de mer populära i kommunen med närhet till skolor, förskolor, matbutik samtidigt som man enkelt tar sig till resecentrum, stadskärnan samt med bil på E18. Vid Gulriskagatan har ni även direkt närhet till fotbollsplaner vid Fanna IP samt en större lekplats - Åkersholme. Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger med även närhet till skog och Mälaren. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar. Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, rugby, golf, hockey, padel, orientering och friidrott för att bara nämna några. Kollektivtrafiken bla erbjuder tåg där man bland annat når Sundbyberg (31 min) T-centralen (39 min) och Västerås (15 min). Med buss når man snabbt Uppsala på 48 minuter. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller förhandsvisning

 • Premium
Lilla vägen 11, null, Enköpings kommun

Lilla vägen 11

Lägenhet
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
1 295 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/3
2 495 kr/mån
30 116 kr/m²

Stor 1:a med balkong högt upp i huset på populära Lilla vägen! Välrenommerad förening med centralt läge och hiss! Smart planerad lägenhet med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Plats för matbord, soffa med tv-hörna. Sovalkov. Badrummet är helkaklat och här finns bla dusch och plats för tvättmaskin.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Åses väg 4, Bålsta Södra Eneby, Håbo kommun
 • Sön 1 okt

Åses väg 4

Villa
Bålsta Södra Eneby, Håbo kommun
HusmanHagberg Enköping
4 195 000 kr
152 + 24 m²
6 rum
660 m² tomt

Välkommen till Åses Väg 4 och en genomgående renoverad och omhändertagen villa med 4 (möjlighet till 5) sovrum. Här bor ni bekvämt där stora renoveringar nyligen är utförda så som tak, fönster, badrum och kök. Villan står på en plan och lättskött tomt där solen värmer från morgon till kväll och erbjuder en insynsskyddad altan med kvällssol. Trädgården erbjuder er både vacker blomster och bärbuskar. I närområdet finner ni både Furutum skolan (F-9) samt flertalet förskolor. Kort promenad till busshållplats som tar er vidare till centrum med all tänkbar närservice samt till stationen för vidare resa mot Stockholm, Uppsala, Enköping och Västerås. Varma sommardagar kan ni även gå till Smultronställets närlivs för att köpa en svalkande glass eller kompletteringshandla. Från Åses Väg har ni även närhet till Vibyspåret med belyst löpspår, utomhusgym samt frisbeegolfbana. För mer information eller frågor om området eller en förhandsvisning, vänligen kontakta Oskar Berge - 0700131033.

 • Plus
Drottninggatan 38B, Centrum, Enköpings kommun

Drottninggatan 38B

Lägenhet
Centrum, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
2 995 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/2
4 540 kr/mån
29 363 kr/m²

Tilltalande boende centralt på Drottninggatan! Promenadavstånd till både resecentrum och centrum. Här bor ni högts upp i huset i en väl tilltagen 3:a om 102 kvm. Trivsam planlösning med bla ett stort vardagsrum med fungerande eldstad. Anslutande matsal med plats för en stor matgrupp, skänk mm. Mysig balkong med tak ut mot Drottninggatan. Vidare finner ni köket som är fullt utrustad med allt som behövs. Bra med förvaring och ytor, här finns även gashäll. Två sovrum, väl tilltagna med gott om förvaring. Helkaklat badrum med bastu o dusch. Vattenburen golvvärme både i hall, kök och badrum. Välrenommerad förening med möjlighet till parkeringsplats. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Vallby-Mälby 3, null, Enköpings kommun

Vallby-Mälby 3

Fritidshus
Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
795 000 kr
20 m²
1 rum
1 258 m² tomt

Lantligt beläget med fina vyer över öppna landskap finner ni denna stuga belägen endast 15 min från centrala Enköping! Med en lummig och grönskande tomt som vetter mot söder, kan man söka skugga eller sol från morgon till eftermiddag. På fastigheten finns boningshus samt gästhus/förrådsbyggnad. Sommarvatten, möjligt att i använda året om. Här kan man förverkliga drömmen om ett fritidsboende med mindre än en timmes resväg till såväl Stockholm, Uppsala och Västerås. Kanske se över möjligheten till att bygga ert drömhus på fastigheten? Vänligen kontakta Oskar Berge för frågor och förhandsvisning.

 • Plus
Golfgatan 14, Gröngarn, Enköpings kommun

Golfgatan 14

Villa
Gröngarn, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
6 795 000 kr
180 + 15 m²
5 rum
1 021 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en mycket trevlig enplansvilla om 180 välplanerade kvadratmeter med gångavstånd till centrum, förskolor och skolor. Väl tilltaget kök och vardagsrum i öppen planlösning med bla tak i nock och massor av ljusinsläpp och rymd. I vardagsrummet finns en eldstad som värmer och förgyller tillvaron de kallare månaderna. De varmare månaderna kyler AC:n ner huset. Väl tilltaget badrum med både badkar och dusch. Flertalet sovrum. Mysig insynsskyddad baksida med uteplats i bästa kvällssol och Gröngarnåsen angränsande. Utvändigt finns stor dubbelcarport med gjuten platta (värmeslingor i plattan) som med enkelhet kan byggas om till garage. Elbilsladdare finns installerad. Separat förrådsdel. Välkomna på visning!

Rugbygatan 30, Gröngarn, Enköpings kommun

Rugbygatan 30

Villa
Gröngarn, Enköpings kommun
HusmanHagberg Enköping
4 995 000 kr
116 + 25 m²
4 rum
852 m² tomt

Nu har ni chansen att förvärva en mycket trevlig enplansvilla på insynsskyddad och inhägnad hörntomt, belägen på populära Gröngarn. Här bor ni på yteffektiva kvadratmetrar fördelade på bla väl tilltaget allrum med tak i nock, eldstad och utgång till vinterträdgård (ca 25 kvm). Ljust och luftigt kök med gott om förvaring och plats för matbord i det härliga burspråket. Vidare finner ni tre bra sovrum varav ett större. Helkaklat badrum med både hörnbadkar samt dusch. I bostaden finns ytterligare en helkaklad wc förberedd för dusch. Uppvuxen tomt med bra solläge och stort trädäck. Gästhus med golvvärme som även kan fungera perfekt för tonåringen som avskilt sovrum. Stenlagd, stor uppfart med carport samt förråd. Fjärrstyrd grind.

Visar 1 - 25 av 43