HusmanHagberg Gällivare

HusmanHagberg Gällivare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Saittarova 226, Saittarova, Pajala kommun

Saittarova 226

Villa
Saittarova, Pajala kommun

850 000 kr

10 000 m² tomt

Varmt välkommen till denna möjlighet i Saittarova! Nu har du chansen att förverkliga husdrömmen i Saittarova med ett otroligt läge mot sjön Ruokojärvi. Tomten kommer att disponera ca 10 000 kvm och det kommer finnas möjlighet att köpa hela tomten om 10 000 kvm eller en del av den. Skiftet om ca 1 ha ingår i en fastighet om ca 200,46 ha och kommer att avstyckas till småhusenhet. Det finns ett förhandsbesked för nybyggnation av fritidshus eller permanentbostad och med möjlighet att avstycka tomten i två tomter. Skiftet stäcker sig ner till Ruokojärvi sjön. De sista 30 - 100 metrarna ned till sjön kommer att upplåtas till eventuell köpare genom servitut. Boningshuset är i dagsläget obebott och och därför är driftkostnader ej uppskattade. Här finns verkligen utrymme för alla bostadsdrömmar att uppfyllas. Välkommen att anmäla ditt intresse.

Gråsparvgränd 4, Repisvaara, Gällivare kommun

Gråsparvgränd 4

Lägenhet
Repisvaara, Gällivare kommun

1 450 000 kr

75 m²

3 rum

6 007 kr/mån

19 333 kr/m²

Här finner du en ombonad lägenhet med mycket ljus och fin utsikt på naturnära Repisvaara! Denna mysiga lägenhet med rymligt kök med öppen planlösning . Vardagsrum med fina ljusinsläpp och utgång till balkong. Två sovrum med målad väggar och parkettgolv. Badrum med våtrumsmatta på golv och kakel på väggarna. Gott om förvaring i badrum samt tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Välkommen att anmäla intresse!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Byavägen 20, null, Pajala kommun

Byavägen 20

Fritidshus
Pajala kommun

995 000 kr

72 m²

3 rum

1 020 m² tomt

Välkommen till detta trevliga boende med svårslagen utsikt på Byavägen 20 i Lovikka! Denna bostad på 72 kvm erbjuder en fantastisk altan som bjuder på sol hela dagen och ger en otrolig utsikt över älven. Med två bekväma sovrum och genomgående fräscha ytskikt, inklusive det fina kök och badrum, har du här ett hem att titta närmare på! Bostadens detaljer som det fina trägolvet, bastun med relaxavdelning och den värmande kaminen gör detta boende till något extra. Här är ett hem som passar både för permanent- och fritidsboende. Så om du söker en plats där du kan koppla av och njuta av livet i en vacker miljö, välkommen att anmäla ditt intresse!

Malmbergsvägen 4, Centrala Gällivare, Gällivare kommun

Malmbergsvägen 4

Övrigt
Centrala Gällivare, Gällivare kommun

650 000 kr

42,5 m²

1 rum

4 738 kr/mån

Välkommen till denna lokal som är renoverad under 2019 med ljust laminatgolv och ljusa väggar samt spotlights inbyggd i taket. Fint ljusinsläpp och goda skyltmöjligheter. Pentry med tvättmaskin och diskho. Wc med målat klinkergolv och ljusa väggar. Perfekt för dig med drömmar om en verksamhet eller du som vill utveckla din verksamhet med ett centrumläge! Varmt välkommen att anmäla intresse!

Tingshusgatan 4B, Centrala Gällivare, Gällivare kommun

Tingshusgatan 4B

Lägenhet
Centrala Gällivare, Gällivare kommun

1 300 000 kr

76 m²

3 rum

5 211 kr/mån

17 105 kr/m²

Här välkomnas du till en ljus och stilfull trea mitt i Gällivares centrum. Bostaden är välplanerad och genom sitt stora och luftiga vardagsrum inryms både matbord och soffmöblemang. Separat kök med gott om yta. Två tilltagna sovrum varav ett i dagsläget nyttjas som kontor men fungerar lika bra som ett barnrum. Från sovrummet nås bostadens inglasade balkong med fint läge. Större klädkammare i lägenheten. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Balkong
Egnahemsvägen 23, Björkmansheden, Gällivare kommun

Egnahemsvägen 23

Villa
Björkmansheden, Gällivare kommun

2 700 000 kr

106 m²

5 rum

716 m² tomt

Välkommen till detta välunderhållna hus med stora sällskapsytor! Entréplan inrymmer tre sovrum, stort kök med gott om arbetsyta och en öppen planlösning. Vardagsrum med fint ljusinsläpp från generösa fönsterpartier och utgång till altan. Ett fräscht badrum renoverat 2012. På övre plan är golv och innertak bytta delvis 2021, delvis fönsterbyte. Källarplan med bastu och renoverad relaxavdelning samt sovrum och förvaringsutrymmen. Asfalterad uppfart. Nyligen dränerad grund. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse.

Fjällbrantsgatan 32, Repisvaara, Gällivare kommun

Fjällbrantsgatan 32

Villa
Repisvaara, Gällivare kommun

1 650 000 kr

54 m²

3 rum

606 m² tomt

Här välkomnas du av en hall med fint ljusinsläpp och renoverat ljust kök. Laminatgolv och fin fondvägg. Två sovrum med garderober. Badrum med bastu. Stora fönster över skogsparti och Dundrets topp. Parkeringsplatser finns intill huset. Altan vid entrén. Perfekt för dig som söker mindre hus med stora ljusinsläpp. Välkommen att anmäla intresse!

Rimfrostgatan 65, Repisvaara, Gällivare kommun
  • Budgivning pågår

Rimfrostgatan 65

Villa
Repisvaara, Gällivare kommun

4 200 000 kr

129,7 m²

4 rum

902 m² tomt

Drömmer du om att flytta in i nybyggd 1plans villa? Då har du hittat rätt! Här bjuds på du stort kök och vardagsrum i öppen planlösning med full takhöjd och stort fönsterparti. Tre sovrum med garderober. Både badrum och wc. Välkommen att anmäla intresse!

Skröven 30, null, Gällivare kommun

Skröven 30

Villa
Gällivare kommun

250 000 kr

80 m²

4 rum

2 470 m² tomt

Här finns nu chansen att sätta sin egen prägel i fastighet uppförd på 50-talet. Entréplan disponerar flertal förvaringsutrymmen samt badrum. En trappa upp finner ni hall, kök, vardagsrum, badrum och två sovrum. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Strömgatan 14, Centrala Gällivare, Gällivare kommun
  • Budgivning pågår

Strömgatan 14

Villa
Centrala Gällivare, Gällivare kommun

2 450 000 kr

130 m²

5 rum

619 m² tomt

Här presenteras ett fint läge med många möjligheter! Entréplan med vardagsrum, sovrum och kök. Övervåning med kök, vardagsrum och badrum. Källare med mysig gillestuga, bastu och förvaringsutrymmen. Vidbyggt garage med förvaring. Fin gård med gårdshus och växthus. Välkommen att anmäla intresse! Klarlagt-märkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot s k dolda fel. Läs mer om Klarlagt på Husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Kirjaluokta 2, Kirjaluokta, Gällivare kommun

Kirjaluokta 2

Fritidshus
Kirjaluokta, Gällivare kommun

1 200 000 kr

35 m²

2 rum

Välkommen till detta tillfälle att köpa din egen stuga i fjällvärlden med naturen runt knuten. I västra Kirjaluokta välkommans du till en stugby med gemensam båthamn och grillplats, i detta köp ingår ett båthus vid sjökanten. Stugan är en Jörnstuga om ca 35kvm med indragen el, vatten och avlopp. I stugan finner du allrum, kök och sovrum. Du har även bastubyggnad med bastu och omklädningsrum samt förråd och carport för skoter. Gäststuga med el. Garage/båthus vid infarten. Denna fina stuga vill du inte missa, för här har du både naturen intill och bekvämligheter så som el och vatten. Välkommen att anmäla intresse!

  • Plus
Västra Strand 250, Porjus, Jokkmokks kommun

Västra Strand 250

Villa
Porjus, Jokkmokks kommun

1 600 000 kr

114 m²

5 rum

1 046 m² tomt

Välkommen till denna 1plansvilla med fint läge och stor tomt på Västra strand i Porjus. Här finner du Stort garage med allt du kan tänkas behöva med takhöjd. Altan och fin gård runt om med ingen granne intill! Välkommen att anmäla intresse!

  • Plus
Dundret 44, Dundret, Gällivare kommun
Dundret 44, Dundret, Gällivare kommun, bild 2
Dundret 44, Dundret, Gällivare kommun, bild 3

Dundret 44

Villa
Dundret, Gällivare kommun

2 500 000 kr

50 m²

2 rum

140 m² tomt

Välkommen till denna fina parstuga på första rad mot Dundrets topp. Här välkommans du med full takhöjd och badrum på entréplan. Övervåning med allrum/sovrum samt sovloft. Nedreplan med rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Gott om förvaring och kvadrat smarta lösningar. Detta läge vill du se på plats! Välkommen att anmäla intresse! Klarlagt-märkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot s k dolda fel. Läs mer om Klarlagt på Husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

  • Premium
Vintervägen 18, Porjus, Jokkmokks kommun

Vintervägen 18

Villa
Porjus, Jokkmokks kommun

1 200 000 kr

255 m²

8 rum

1 370 m² tomt

Välkommen till denna villa i Porjus i 2 ½ plan med källare. Söker du uthyrnings objekt? eller behöver du många sovrum? Då kan du stanna till här. Här erbjuds du entréplan med rymligt kök med matplats, badrum och två sovrum. en trapp upp finner du tre sovrum, vardagsrum med kakelugn och wc. Ytterligare en trapp upp finns ytterligare två sovrum, badrum och rymlig hall. I källaren finns tvättstuga, pannrum och rum med utgång till utsidan. På gården finns förråd i flera delar. Välkommen att anmäla intresse!

  • Plus

Visar alla 14