Mäklare Caroline Lantz

Caroline Lantz

Om mig

Med mig som mäklare kan jag lova dig att din bostad är i trygga händer. Min noggrannhet gör att jag inte missar några detaljer. I mitt jobb satsar jag alltid 100 % och lämnar inget åt slumpen. Min tidigare erfarenhet inom säljbranschen har gjort mig lyhörd för kundens behov. Att vara påläst är för mig viktigt och en självklarhet för att tryggt bemöta de eventuella frågor som uppstår. Jag vill att du ska vara så nöjd att du vill anlita mig igen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ellen Keys Gata 64, Fruängen, Stockholms kommun

Ellen Keys Gata 64

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
3 195 000 kr
65 m²
2 rum
vån 5/6
4 586 kr/mån
49 154 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade 2:a om 65 kvm, perfekt belägen mitt i hjärtat av Fruängen med utmärkta förbindelser till tunnelbana och andra kommunikationer. När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall som leder direkt in till ett ljust och luftigt vardagsrum med generösa fönster som flödar med naturligt ljus. Köket är fullt utrustat med alla moderna bekvämligheter, inklusive diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och ugn. Här har tillval genomgåtts för att ytterligare förhöja kvaliteten. En glasdörr leder från köket ut till en inglasad balkong, perfekt för att avnjuta din morgonkaffe. I anslutning till vardagsrummet finns ett rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymme i de inbyggda skjutgarderoberna. Badrummet är helkaklat och erbjuder alla bekvämligheter du kan önska, inklusive tvättmaskin, torktumlare och dusch med eleganta hopfällbara duschväggar. Dessutom finns ett praktiskt förråd precis intill hallen för extra förvaringsmöjligheter. Beläget i en sexvåningsfastighet med balkong, erbjuder denna bostad närhet till naturen och bekvämligheter inom räckhåll. Med ett centralt läge har du även nära till kommunikationer och stadens puls. Fruängens centrum erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive matbutiker, två banker, systembolag, flera restauranger och caféer. Från Fruängen kan du även ta tunnelbanan, och den röda linjen tar dig till Stockholms central på ca en kvart. För mer information om bostaden: kontakta ansvarig mäklare Caroline Lantz.

  • Balkong
  • Hiss
Ellen Keys Gata 24, Fruängen, Stockholms kommun
Ellen Keys Gata 24, Fruängen, Stockholms kommun, bild 2
Ellen Keys Gata 24, Fruängen, Stockholms kommun, bild 3

Ellen Keys Gata 24

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
4 895 000 kr
145 m²
5 rum
13 420 kr/mån
33 759 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS 4.895.000kr!** Välkommen till denna fantastiska bostad på Ellen Keys Gata i naturnära Fruängen! Denna enastående etagelägenhet erbjuder den perfekta balansen mellan stil, komfort och funktionalitet och passar perfekt för en stor familj. Med en generös yta på 145 kvadratmeter får ni i familjen gott om utrymme att trivas på med dom 5 rummen som erbjuds. Då lägenheten är helt renoverad så får ni en modern och fullt utrustad bostad med de senaste bekvämligheterna. Ta emot dina gäster i det generösa sällskapsrummet som lockar till sociala tillställningar med en imponerande köksö som kompletteras av ett stort och modernt kök som erbjuder alla bekvämligheter du behöver, inklusive en praktisk kyl/frys med barn doors och ismaskin/vatten. Flexibla rum som kontor/sovrum och extraförråd ger möjlighet att anpassa bostaden efter behov samt ett stort helkaklat badrum med fördelen att ha en egen tvättdel med torktumlare och tvättmaskin. På övervåningen finns en praktisk walk-in closet med en lyxig garderob och heltäckningsmatta för en känsla av exklusivitet och bekvämlighet, ett rymligt sovrum med gardinskena längst hela rummet för mörkläggning. Kontor med akustikpaneler, vilket skapar en perfekt arbetsmiljö för hemma-arbete inklusive ett helkaklat badrum med lyxigt badkar. Beläget i en femvåningsfastighet med balkong, erbjuder denna bostad närhet till naturen och bekvämligheter inom räckhåll. Med ett centralt läge har du även nära till kommunikationer och stadens puls. Det finns tre ingångar till bostaden, varav två är belägna på nedervåningen och en på övervåningen. Detta är verkligen en unik möjlighet att förvärva en nyrenoverad och rymlig bostad som passar perfekt för den stora familjen. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i centrala Fruängen. Välkommen till Ellen Keys Gata!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Eva bonniers gata 2, Fruängen, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Eva bonniers gata 2

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
3 395 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/9
4 061 kr/mån
47 153 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna ljusa och välplanerade pärla, perfekt belägen med närhet till t-bana och kommunikationer! Här kommer du in till en rymlig hall som erbjuder generöst med plats för förvaring av ytterkläder och skor. Vidare in i bostaden möts du av det ljusa och rymliga vardagsrummet där den ursprungliga parketten vackert bevarats, vilket ger rummet en charmig karaktär och där du även finner utgången till den soliga balkongen i söderläge. Köket är rymligt och ljust, perfekt för matlagning och socialt umgänge, och intill ligger en stor matplats med imponerande fönsterpartier som ger rummet naturligt ljus. Bostaden erbjuder även två sovrum med gott om förvaring i garderober samt ett helkaklat badrum. Denna bostad erbjuder generösa förvaringsutrymmen i form av klädkammare och garderober samt tillhörande vindsförråd. Här bor du i en förening med stabil ekonomi och låg belåning där omfattande renoveringar genomförts. Gemensamma utrymmen såsom hobbyrum, övernattningslägenhet och föreningslokal finns tillgängliga för medlemmarna. Parkering erbjuds genom separat kö. Dessutom är läget centralt med närhet till både tåg och buss, vilket ger enkel tillgång till stadens puls med endast 18 minuters tågresa till T-centralen.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3