Mäklare Caroline Lantz

Caroline Lantz

Om mig

Med mig som mäklare kan jag lova dig att din bostad är i trygga händer. Min noggrannhet gör att jag inte missar några detaljer. I mitt jobb satsar jag alltid 100 % och lämnar inget åt slumpen. Min tidigare erfarenhet inom säljbranschen har gjort mig lyhörd för kundens behov. Att vara påläst är för mig viktigt och en självklarhet för att tryggt bemöta de eventuella frågor som uppstår. Jag vill att du ska vara så nöjd att du vill anlita mig igen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lotta Svärds Gränd 14, Fruängen, Stockholms kommun
Lotta Svärds Gränd 14, Fruängen, Stockholms kommun, bild 2
Lotta Svärds Gränd 14, Fruängen, Stockholms kommun, bild 3

Lotta Svärds Gränd 14

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
2 595 000 kr
42 m²
2 rum
2 870 kr/mån
61 786 kr/m²

***LÄGENHET MED STOR ALTAN I INHÄGNAD INNERGÅRD MED POOL*** Underbar tvårumslägenhet i en nybyggd fastighet från 2012, med en rymlig altan och utsikt över föreningens innergård som inkluderar en gemensam pool och stora sociala ytor. Här kan du njuta av avkopplande stunder under sommardagarna och samtidigt ta del av den gemensamma atmosfären. Innergården är säkert inhägnad och tillgänglig endast med nyckel eller bricka. Föreningen har även investerat i en egen solcellsanläggning, vilket inte bara bidrar till hållbar energianvändning utan även ger lägre elkostnader. Lägenheten har nära till utmärkt service och kommunikationer, samt naturområden och Mälaren. Inom några minuters gångavstånd finns flera busslinjer som tar dig till destinationer som Kungens Kurva eller Älvsjö station, där pendeltåg finns tillgängliga. Fruängens centrum ligger också bara en kort promenad bort och erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter, inklusive matbutiker, banker, Systembolaget, restauranger och caféer. Från Fruängen kan du även ta tunnelbanan, och den röda linjen tar dig till Stockholms central på cirka 15 minuter. Vid entrén möts du av klinkergolv i hallen, som övergår till ekparkett genom kök och vardagsrum. Den öppna planlösningen ger en trivsam atmosfär med gott om plats för umgänge. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med naturligt ljus. Intill vardagsrummet finns ett sovrum med plats för en dubbelsäng och direkt utgång till den generösa uteplatsen. Köket är utrustat med moderna bekvämligheter som kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikro och diskmaskin. Det helkaklade badrummet har tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och hopfällbara duschväggar med takdusch. För mer information om bostaden, vänligen kontakta ansvarig mäklare, Caroline Lantz.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kristallvägen 133, Solberga - Hägersten, Stockholms kommun
Kristallvägen 133, Solberga - Hägersten, Stockholms kommun, bild 2
Kristallvägen 133, Solberga - Hägersten, Stockholms kommun, bild 3

Kristallvägen 133

Lägenhet
Solberga - Hägersten, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
1 575 000 kr
18 m²
1 rum
vån 1/3
1 585 kr/mån
87 500 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS 1.575.000kr** Välkommen till denna ljusa och trivsamma 1:a om 18 kvm i ett trivsamt och lugnt område. Ljuset flödar in genom de stora fönstren och den franska balkongen, vilket ger en behaglig atmosfär och en känsla av rymd. Bostaden erbjuder en hall med plats för avhängning, praktiskt och välutrustat kök, helkaklat badrum samt ett allrum med fransk balkong och stora fönster. Runt hörnet finns en busshållplats där linje 142 stannar, vilket ger dig en snabb resa till både Telefonplan och Älvsjö på några minuter. Du bor på ett bekvämt avstånd från dessa platser, med cirka 10-15 minuters promenad eller en 15-minuters cykeltur till Hornstull. Vid Telefonplan finner du ett brett utbud av restauranger, inklusive den populära Landet, samt Konstfack, vårdcentral, bibliotek och goda kollektivtrafikförbindelser med både tunnelbana och bussar. Älvsjö torg erbjuder också omfattande service med restauranger, caféer, mataffär och gym. Från Älvsjö station tar pendeltåget dig till Stockholms central på endast 9 minuter. För mer information om bostaden: kontakta ansvarig fastighetsmäklare Caroline Lantz

  • Premium

Visar alla 2