Mäklare Per-Olof Henriksson

Per-Olof Henriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergsgårdsvägen 38, null, Munkfors kommun

Bergsgårdsvägen 38

Villa
Munkfors kommun
HusmanHagberg Hagfors
495 000 kr
97 + 74 m²
4 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till Bergsgårdsvägen 38 i Munkfors. En högt och vackert belägen 1½-plansvilla med trevlig planlösning, dubbelgarage samt välplanerad och lättskött trädgårdstomt. Huset har ett gammaldags kök med gott om bänkyta samt plats för matbord och stolar. Här finns också ett rymligt vardagsrum i vinkel med gott om plats för både soffa och matgrupp. En öppen spis ökar trevnaden ytterligare. Från vardagsrummet finns även en utgång till en altan som vetter mot väster. På bottenvåningen finns ett sovrum och på övervåningen finns två rum, samt mycket gott om förvaringsutrymme. Den rymliga källaren inrymmer flera förråd samt pannrum och tvättstuga. I trappan ner finns en praktisk grovingång. Trädgårdstomten är stor med plats för både lek och avkoppling. På tomten finns ett dubbelgarage med gjuten platta, med gott om plats och två portar. Varmt välkommen på visning. Vi erbjuder både visning på plats och digital visning.

  • Plus
Edebäck 130, Edebäck, Hagfors kommun

Edebäck 130

Villa
Edebäck, Hagfors kommun
HusmanHagberg Hagfors
450 000 kr
82 + 82 m²
3 rum
2 100 m² tomt

Det är med stort nöje jag välkomnar er till Edebäck 130. Denna charmerande fastighet som har alla möjligheter att bli ett drömhem. Välkommen till detta hus med en boyta på 82 kvm på ett plan, samt lika stort i källaren. Det finns även en vind som är möjlig att inreda. Här erbjuds en praktisk och prisvärd boendemiljö i ett mycket trivsamt läge, omgiven av naturskönhet och en närhet till Klarälven. På entréplan möts du av en stor och välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Vidare finner ni ett bra utrustat kök med en äldre inredning som ger en rustik och inbjudande atmosfär. Här finns gott om utrymme för matlagning och social samvaro. Sovrummet och badrummet ligger för sig. I sovrummet finns en praktisk skjutdörrsgarderob, med spegeldörr. Det stora vardagsrummet med sin eldstad ger en bas för umgänge och återhämtning. Med fönster i tre väderstreck översvämmas rummet av naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär. Vid entrén finns en veranda och på baksidan med utgång från vardagsrummet finns en altan. Till källaren kommer man dels från hallen och dels från en grovingång. Här finns rum för mycket. Pannrummet med den praktiska vedpannan. Tvättstugan med tvättmaskin. Förråd för ved. Ett stort utrymme för exempelvis snickarverkstad eller pingisrum. Och mer ändå. Utöver själva bostaden finns det mycket som gör denna fastighet ännu mer attraktiv. Ett garage ger gott om plats för fordon och förvaring. Garaget är tillbyggt med praktisk vedbod och ett rymligt förråd/krypin. En timrad gäststuga ger ytterligare möjligheter. Uthyrning, gäster, tonåringens rum, eller varför inte en ateljé? Stugan är byggd i 120 mm timmer, med tegel på taket. Den är inredd med ett rum, samt ett badrum med wc, handfat och dusch. Den stora trädgården innehåller både äppelträd och hallonbuskar och plats för umgänge och lek. En stor och ståtlig ek utgör gårdens vårdträd och ger skugga vid behov. Samtidigt som Edebäck 130 ligger i en avskild och lugn miljö, har du också enkel tillgång till bekvämligheter och service med bil eller kollektivtrafik. Det finns också skolor, förskolor och hälsovårdsfaciliteter inom rimligt avstånd, vilket gör området attraktivt för familjer och dem som söker en bekväm vardag. Detta är verkligen en möjlighet att förvärva en stor och charmig fastighet med stora möjligheter i ett bra läge. Ta chansen att skapa ert drömhem i harmoni med naturen och njut av alla de möjligheter som denna fastighet har att erbjuda. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till Per-Olof på +46 70 294 10 69 Vi erbjuder både digital visning och visning på plats.

  • Plus
Törnrosvägen 9, Stjärnsnäs, Hagfors kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 10 dec kl 13:00

Törnrosvägen 9

Villa
Stjärnsnäs, Hagfors kommun
HusmanHagberg Hagfors
595 000 kr
102 + 65 m²
4 rum
1 325 m² tomt

På populära Stjärnsnäs finns nu möjlighet att förvärva denna 1 ½-plansvilla med källare. Gott om utrymme både inne och ute och dessutom dubbelgarage med fordonslyft. Huset på Törnrosvägen utgörs av en boarea om cirka 102 kvadratmeter, biarea 65 kvadratmeter, och fördelar sig över 4 rum och kök varav två sovrum, vardagsrum och allrum samt extra stora ytor i källaren. Huset är fullständigt besiktat. På entréplan finner du de sociala ytorna med ett arbetsvänligt kök, sällskapligt vardagsrum med öppen spis och matsal samt badrummet. Här finns också ett sovrum. Går du en våning upp ansluter de mer privata delarna av huset, här finns ett allrum samt ett sovrum och toalett. Allrummet kan användas till ett tredje sovrum. På källarvåningen finns tvättstuga med bastu och möjlighet att installera dusch, förråd samt gott om förvaringsytor Här finns även ett garage/snickarbod som nås utifrån. Genomgående finns det i huset gott om förvaringsmöjligheter. I anslutning till vardagsrummet finns ett stort delvis inglasat uterum med plats för gedigen möblering. Detta är en härlig samlingsplats för hela familjen, dessutom i bra solläge! Huset står beläget på en trevlig och stor trädgårdstomt med fantastisk grönska att nyttja för de boende. Helt enkelt en lummig idyll under sommarhalvåret. Ett stort garage, 49 m2, med två portar, gjuten platta och fordonslyft inramar tomten tillsammans med huset. På Törnrosvägen bor du i ett lugnt och barnvänligt område med bekvämt avstånd till Hagfors centrum. Här har du närhet till naturen med fina promenadspår, bra cykelvägar och sjön Värmullen. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag! Vi erbjuder både traditionell visning med separata tider samt digital visning.

  • Plus
Blomsterberg 15, Gustav Adolf, Hagfors kommun
  • Budgivning pågår

Blomsterberg 15

Villa
Gustav Adolf, Hagfors kommun
HusmanHagberg Hagfors
2 100 000 kr
73 m²
3 rum
2 635 m² tomt

Drömmer du om en möjlighet att bo enskilt, nästan nybyggt, med stora ekonomiutrymmen och med närhet till skog och vatten? Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till Blomsterberg 15. Med sitt fina naturläge har vi möjligheten att få förmedla denna fastighet om ca. 2635 kvm. På fastigheten står idag ett hus från 2017 samt två ekonomibyggnader runt en riktig gårdsplan, med prästkragar, smörblommor och blåklockor. Fastigheten är från början en gård där bostadshuset har ersatts med en 1½-plansvilla från 2017. Husets skick är som nytt och mycket gediget, där allt är genomtänkt och av hög kvalitet. De två ekonomibyggnaderna är ursprungliga och inrymmer ladugård, loge, garage, redskapsbod och mycket annat. Endast fantasin sätter gränser för vad som är möjligt. Utanför dagens tomtgräns finns också jordkällare i bra skick och en timrad stomme i sämre skick. Som namnet Blomsterberg antyder är det ett högt läge, ovanför den fina kyrkan i Gustav Adolf. Här råder ett lugn som är få förunnade. Bostadshuset har elektricitet, vatten och avlopp. Uppvärmning sker med ved, elelement samt en luftvärmepump. Gustav Adolf, ett idylliskt område på landet i historisk miljö med de glittrande sjöarna på nära håll. Närmaste service finns i Hagfors, med exempelvis grundskola och gymnasium, vårdcentral samt affärer. Hagfors kommun erbjuder ett stort urval av kultur och idrott. Blomsterberg 15 är en unik möjlighet att få göra det du drömt om, nästan nybyggt, enskilt och nära skog och vatten. Pendlingsavstånd till Karlstad och direktflyg Hagfors-Arlanda. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till Per-Olof på 070 294 10 69

Järpliden 9, Järpliden, Torsby kommun
  • Budgivning pågår
  • Fre 5 jan kl 11:00

Järpliden 9

Villa
Järpliden, Torsby kommun
HusmanHagberg Hagfors
1 300 000 kr
72 + 20 m²
3 rum
3 ha tomt

Välkommen till Järpliden. Här bor du nära den stora skogen, de många sjöarna och djuren. Huset byggdes 1949 och har renoverats genomgående under de två sista åren. Nytt kök, badrum, elektricitet, ytskikt, fasad, fönster, innerdörrar, nya rör och mer. Med nyinstallerade treglasfönster och en effektiv uppvärmning med olja, ved och luftvärmepump blir resultatet ett lättskött och varmt hus. Planlösningen är bra och det finns gott om utrymme för både umgänge och vila. Fiber är installerat i huset. Förutom bostadshuset finns bra ekonomibyggnader i form av garage, vedskjul och hönshus. Gården är 30 000 m2 stor och det finns alltså gott om utrymme. Det finns möjlighet att ta ved och en väg går igenom fastigheten, vilket ger bra tillgänglighet. Enligt skogsbruksplan upprättad mars 2021, samt nyligen uppräknad, uppgår virkesförrådet till 150 m3sk på 2,9 ha produktiv skogsmark. Medelbonitet 5,7 m3sk per ha Löv 23% och Gran 77% Jakträtt i Järplidens VVO på drygt 9000 hektar. Närmaste badsjö är Hemtjärn, ca 4 kilometer från huset.

  • Plus
Västra Sund Lövelund, null, Hagfors kommun

Västra Sund Lövelund

Gård/Skog
Hagfors kommun
HusmanHagberg Hagfors
2 950 000 kr
207 + 10 m²
6 rum
3 ha tomt

Västra Sund Lövelund är den perfekta bilden av ett paradis. Vid änden av vägen, enskilt utan grannar, ligger detta paradis med djur och natur ända in på knuten. I en stor glänta i skogen finns flera mysiga hus, ekonomibyggnader, hagar för djur, jordkällare med rök, konstateljé och mycket annat. Trots det enskild läget är det nära till service, och det finns till och med en flygplats med dagliga avgångar till Arlanda, tio minuter bort.

Uvåvägen 2, null, Hagfors kommun

Uvåvägen 2

Övrigt
Hagfors kommun
HusmanHagberg Hagfors
1 700 000 kr
300 + 200 m²
13 rum
4 964 m² tomt

Drömmer du om en fastighet med närhet till skog och vatten? Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till Uvåvägen 2. Med sitt fina naturläge har vi möjligheten att få förmedla denna fastighet om ca. 4964 kvm. På fastigheten står en stor kontorsbyggnad, en mycket gedigen Uddeholmsbyggnad, som är väl underhållen. Den har senast använts som kontor och det finns givetvis möjlighet till olika användningsområden. På entrevåningen finns fem till sex stora rum, beroende på avdelning. Ett har använts som kök och ett har använts som reception. De övriga tre - fyra rummen är idag kontorsrum. Det finns en toalett samt ett kapprum. Bredvid receptionen finns en utgång till en uteplats under tak, med utsikt över ån. En trappa upp finns ytterligare sju stora rum som idag används som kontorsrum. En toalett samt en uppgång till vinden. Vinden är idag inredd för förvaring, helt i trä, med i det närmaste kyrklig stämning. Källaren som sträcker sig under hela huset består av ett stort arkivrum, ett pannrum med en modern pelletspanna, ett datarum, ett kopieringsrum samt ett stort badrum, med två duschar och en WC. Källaren är mycket väl underhållen och badrummet är helkaklat i blå och vita färger. Huset har kommunalt vatten och avlopp samt fiber indraget. Uddeholm, ett idylliskt område på landet i historisk miljö med den glittrande ån utanför fönstret. I närheten finns ett stall med uthyrningsplatser, ridhus, dressinbana samt Rådasjön med flera badplatser. Golfbana och badhus inom kort avstånd. Uvåvägen 2 är en möjlighet att få göra det du drömt om, nära skog och vatten. Pendlingsavstånd till Karlstad och direktflyg Hagfors-Arlanda. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till Per-Olof på 070 294 10 69

Gunnerud Träffen, null, Hagfors kommun

Gunnerud Träffen

Villa
Hagfors kommun
HusmanHagberg Hagfors
950 000 kr
227 m²
3 rum
2 050 m² tomt

Drömmer du om en egen verksamhet och boende i samma hus? Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till Gunnerud Träffen. Med sitt fina läge med närhet till kommunikationer och Klarälven har vi möjligheten att få förmedla denna fastighet om ca. 2050 kvm. På fastigheten står en fastighet med lokal på första plan, samt bostad på andra plan. Utmärkt exponering mot RV 62. Huset står på en trädgårdstomt om cirka 2050 kvm med plana ytor för parkering och aktiviteter. Fiber installerat. Gunnerud, ett idylliskt område på landet i lantlig miljö med den glittrande Klarälven utanför fönstret. I närheten finns en travbana, gott om mindre vägar samt Klarälven med flera badplatser. Inom kort avstånd finns även golfbana, badhus och älgfarm samt mycket annat. Gunnerud Träffen är en möjlighet att få göra det du drömt om, nära skog och vatten. Pendlingsavstånd till Karlstad och lokal flyglinje Hagfors till Arlanda. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till Per-Olof på 070 294 10 69

Bäckåsarna 25, null, Hagfors kommun

Bäckåsarna 25

Gård/Skog
Hagfors kommun
HusmanHagberg Hagfors
2 350 000 kr
100 m²
4 rum
5 ha tomt

Drömmer du om en möjlighet att bo modernt med mycket utrymme och med närhet till skog och vatten? Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till Bäckåsarna 25. Med sitt fina naturläge har vi möjligheten att få förmedla denna fastighet om ca. 53000 kvm. På fastigheten står idag ett modernt, helrenoverat bostadshus, en större ekonomibyggnad, 150 m2, ett förråd, 9 m2, samt en jordkällare. I ekonomibyggnaden finns utrymme för olika verksamheter som exempelvis djur, fordon, verkstad och hobby. Det mysiga förrådet kan användas som exempelvis lekstuga, gäststuga, förråd. Dessutom bor du med närhet till Rådasjön. Bottenvåningen på bostadshuset inrymmer hall med grovkök, badrum, samt ett stort rum för kök och samvaro. Det finns också en extra toalett. En trappa leder upp till övervåningen med två mindre sovrum, samt ett större sovrum med förvaring. I källaren finns ett pannrum. Huset har moderna och effektiva lösningar för vatten, avlopp och uppvärmning. Huset står på en stor tomt på cirka 53000 kvm med både åker, ravin och skog. Stora och små träd, fågelkvitter, rådjur, sluttningar och gläntor. På den stora tomten finns gott om utrymme för aktiviteter och lek. Sjögränd, ett idylliskt område på landet, granne med glittrande Rådasjön och den lugna skogen. I närheten finns ett stall med uthyrningsplatser, ridhus, dressinbana samt Rådasjön med flera badplatser. Golfbana och badhus inom kort avstånd. I närliggande Råda finns en nybyggd skola för de mindre barnen och i Hagfors finns gymnasium med flera inriktningar. Bäckåsarna 25 är en möjlighet att få göra det du drömt om. Pendlingsavstånd till Karlstad och direktflyg Hagfors-Arlanda. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till Per-Olof på 070 294 10 69

Visar alla 9