HusmanHagberg Härryda /Landvetter

HusmanHagberg Härryda /Landvetter

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Träkilsvägen 11, Bollebygd - Töllsjö, Bollebygds kommun
Träkilsvägen 11, Bollebygd - Töllsjö, Bollebygds kommun, bild 2
Träkilsvägen 11, Bollebygd - Töllsjö, Bollebygds kommun, bild 3

Träkilsvägen 11

Tomt
Bollebygd - Töllsjö, Bollebygds kommun
HusmanHagberg Härryda /Landvetter
595 000 kr
1 285 m² tomt

Här är ett tillfälle att bygga ditt drömhus på en tomt högt ljust belägen centralt i Töllsjö. Kommunalt vatten och avlopp är redan betalt! Här får du bygga ett hus på totalt 150 kvm byggnadsarea med högsta antal våningar är tre inkl. suterrängvåning och inredningsbar vind, samt högsta antal våningar är två för komplementbyggnad på 40 kvm inkl. suterrängvåning. Här bor du bra med en kort promenad till förskola, skola, affär, pizzeria, frisör och kommunikationer samt bra pendlingsmöjligheter till Borås, Alingsås, Bollebygd samt Göteborg. Fiber finns framdraget till tomtgräns. Samt möjlighet till bad i Töllsjön och ett spännande grottsystem med klättringsleder. Det går bra att beträda tomten om man önskar åka förbi och titta på tomten och läget. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Härsjödamm 141, Härryda - Härsjödamm, Härryda kommun
  • Budgivning pågår

Härsjödamm 141

Villa
Härryda - Härsjödamm, Härryda kommun
HusmanHagberg Härryda /Landvetter
1 595 000 kr
40 m²
2 rum
2 996 m² tomt

Mysig stuga precis vid Stora Härsjön med sjöutsikt och badrocksavstånd till morgondoppet! Här får man två fastigheter till köpet av en, Å 1:76 1285 kvm samt Å 1:66 1711kvm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med högt i tak som ger ett rymligt hem. Stor altan med vacker utsikt att samla familj & vänner. Stugan ligger insynsskyddat och ostört av närliggande hus. Det finns en gäststuga med ett kaklat badrum samt ett nybyggt förråd. Här bor du med naturen inpå knuten här kan du gå direkt ut i skogen och plocka svamp och bär eller om du bara vill njuta av naturen och sjön. Här bor du med bra pendlingsavstånd till Landvetter Flygplats, Göteborg, Borås mm. Välkomna att boka in er för en visning!

Dala, Härryda - Dala, Härryda kommun

Dala

Tomt
Härryda - Dala, Härryda kommun
HusmanHagberg Härryda /Landvetter
1 100 000 kr
4 500 m² tomt

Här kan du bygga ditt drömhus nära naturen med utsikt och möjlighet till bad i Björkesjön! Förhandsbesked för nybyggnad av enbostadshus på 200kvm i 2 plan samt garage finns. Denna tomt är Tomt A är på kartan och är på ca: 1800 kvm Tomten säljes med villkor om avstyckning och om gällande förhandsbesked. Nyproducerade hus är skattebefriade i 15 år. Här bor du lantligt och fint men endast 15 min till Landvetter centrum med bil, där du finner all tänkbar service. Busshållplats finns vid Härrydavägen där 611 trafikerar och tar dig till Landvetter centrum på ca: 11 min och skolbuss som hämtar upp de mindre barnen till Härrydaskolan med upphämtningsplats i närheten av bostaden. Skårtorps förskola ca: 10 min med bil. Det går bra att beträda tomten om man önskar åka förbi och titta på området. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
Backavägen 41, Landvetters-Backa, Härryda kommun

Backavägen 41

Villa
Landvetters-Backa, Härryda kommun
HusmanHagberg Härryda /Landvetter
6 950 000 kr
149 m²
6 rum
1 314 m² tomt

Flyttklart Myresjöhus i Landvetters-Backa! Nu har du chansen att flytta in i ett nybyggt sluttningshus med altan och ett trevligt uterum. Fördelar med ett nytt Myresjöhus är att här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Med oss gör du alltid en trygg bostadsaffär – som OBOS-medlem kan du dessutom få ekonomisk hjälp om försäljningen av ditt nuvarande hem drar ut på tiden. Välkommen in i denna nyproducerade villa om 149 kvm med 6 rum och kök. Entrén finns på det nedre våningsplanet. Här hittar du 2 av husets totalt 4 sovrum. Entrévåning är den perfekta ungdomsavdelning då det finns både ett pentry och ett mindre allrum. Här hittar du också en rymlig tvättstuga, förråd och badrum. När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så kommer du till husets hjärta. Här är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Ljusinsläppet här inne är fantastiskt tack vare fönster i tre olika väderstreck. Från köksdelen tar du dig ut på den stora altanen och uterummet. På det här våningsplanet hittar du också husets master bedroom som bjuder på gott om förvaring, ett mindre sovrum och ett badrum. Valen av inredning och utrustning skapar tillsammans en välkomponerad helhet. Köket kommer från HTH och är utrustat med svarta vitvaror. Här hittar du alla vitvaror som du behöver för att laga dina festliga måltider som: inbyggnadsugn, mikro, kyl, frys, spishäll, fläkt, diskmaskin samt dämpade fullutdragslådor & mjukstängande luckor. Badrummen bjuder på kakel och klinker, och inredning från Vedum. I badrummet på entréplan hittar du ett badkar och på den övre våningen finns dusch med duschvägg. I Landvetters- Backa bor du naturskönt med lagom avstånd från Göteborg. Det naturnära läget sätter såklart guldkant på vardagen men här har du också nära till allt som behövs för att lägga ditt vardagspussel. Här finns allt från skolor och förskolor till vårdcentral och apotek, frisörer, butiker, restauranger och caféer. Det råder heller ingen brist på aktiviteter. Landvetter har flera gym, ishall, sporthall, fotbollsplaner och motionsspår – liksom ett eget kulturhus. Sjöholmens idrottspark vid Landvettersjön med minigolf, pickelball, tennis och padelbanor samt kiosk. Observera att de möblerade bilderna endast är exempelbilder, de ligger med för att kunna få en känsla av hur fint och hemtrevligt det kan bli Välkomna att boka in er för visning!

Tullebo gårdsväg 12A, Hindås, Bollebygds kommun

Tullebo gårdsväg 12A

Villa
Hindås, Bollebygds kommun
HusmanHagberg Härryda /Landvetter
4 700 000 kr
137,8 m²
6 rum
1 310 m² tomt

Nybyggd 1-plans Mjöbäcksvilla med garage på 34,6 kvm i Hindås, endast 300 m till Östra Nedsjön! Här bor du i ett nytt modernt, stilrent och energisnålt hus med naturen inpå knuten. Här kan du flytta in omgående om du önskar att njuta av ditt nya hus redan till våren och den kommande sommaren. Här bor du med en kort promenad till bad i Östra Nedsjön. Mitt i huset finner ni kök och vardagsrum med härliga sociala sällskapsytor, som delar av huset i två praktiska avdelningar. På ena sidan av huset finner ni Masterbedroom med walk-in closet samt ett privat badrum. I den andra delen av huset finner ni tre sovrum, vardagsrum/allrum, klädkammare samt ytterligare ett stilrent badrum. Ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som sprider ett fint ljus i hemmet med en glasad dörr ut mot altanen längs med husets långsida och ena kortsidan ut mot skogen. Nedfälld ledbelysning i altanen som lyser fint på kvällen. Huset omringas av en lättskött trädgård som gränsar mot skogen som ger en lugn och fin omgivning. Garage med klinkergolv och spotlights i taket, mycket fint! Nyproducerade hus är skattebefriade de 15 första åren.

  • Plus

Visar alla 5