Mäklare Daniella Karlsson

Daniella Karlsson

Om mig

Som person är jag energisk, driven och söker alltid efter nya utmaningar i ständig utveckling. Det finns få saker som värmer mig om hjärtat som att få hjälpa andra. Med erfarenhet både från säljyrket och resebranschen kan jag garantera er en lyhörd, flexibel person som sätter kunden i fokus. Min ambition är att skapa stort förtroende och tillit bland mina kunder. Med största noggrannhet, omsorg och kvalitet, ger jag er allt för att skapa den bästa affären för er.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bärnstensgatan 26, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Bärnstensgatan 26

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 475 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/7
4 158 kr/mån
25 877 kr/m²

Välkommen till denna eleganta och stilfulla tvårumslägenhet som erbjuder en rymlig inglasad balkong med öppningsbara partier! Med en smidigt tur i hissen direkt från markplan upp till våning 4 av 7 tar du dig till denna välkomponerade bostaden. Lägenheten genomsyras av naturligt ljusinsläpp och en välkomnande känsla som direkt förmedlar hemtrevnad när du kliver in genom dörren. Lägenhetens smarta öppna planlösning mellan det ljusa och fridfulla vardagsrummet och det moderna köket skapar en känsla av luftighet och gemenskap när du har vänner eller familj över på besök. Badrummet, som du hittar till höger om hallen, imponerar med sin gedigna storlek, moderna design och helkaklade ytor. Här har du ett charmigt badkar som enkelt kan förflyttas om man hellre föredrar en duschhörna. Det rofyllda sovrummet ligger taktiskt planerat längst in i lägenheten för att avskilja de sociala och privata ytorna. Här får du plats med både dubbelsäng, tillhörande möblemang och dessutom inrymmer sovrummet en generös garderob bakom skjutbara partier. Men det bästa kommer ändå till sist - den till ytan generösa inglasade balkongen med öppningsbara partier! Här kan du kan vistas genom alla väder och årstider tillsammans med en enastående utsikt som omringas av naturens vackra färger! Den populära och ekonomiskt stabila BRF Runan ligger i en lugn och fridfull del av Ättekulla. Här har du närhet till skolor, förskolor, affärer och allt annat som du kan tänkas behöva som underlättar vardagen. Det finns också goda kommunikationer med buss och tåg in till stan och andra närliggande städer.

  • Balkong
  • Hiss
Hällstorpsvägen 51, Glumslöv, Landskrona kommun
  • Ons 1 maj kl 14:00
Hällstorpsvägen 51, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 2
Hällstorpsvägen 51, Glumslöv, Landskrona kommun, bild 3

Hällstorpsvägen 51

Radhus
Glumslöv, Landskrona kommun
HusmanHagberg Helsingborg
3 495 000 kr
81 m²
387 m² tomt

Föreställ dig att bo i familjevänliga Glumslöv, inneha ett renoverat och välskött kedjehus på en hörna med mysig trädgård i solsäkert läge samtidigt som du har allt på ett och samma plan. Nu kan det bli verklighet - varmt välkommen till Hällstorpsvägen 51! När du kliver in genom dörren omfamnas du genast av en hemtrevlig känsla med välplanerad planlösning och diskreta nyanser som skapar en sammanhängande atmosfär i hela bostaden. Redan vid första anblick ser du ut genom fönstren i andra änden av bostaden vilket förstärker känslan av ett hem i ljus och luftig karaktär. Bostadens stilrena kök är beklätt med vita luckor som snyggt bryts av med en grå bänkskiva. En smart integrerad maskinpark med ugn och mikro i ergonomisk höjd och en praktisk köksö gör matlagning och umgänge till en fröjd. Direkt i anslutning finner du den bekväma tvättstugan komplett med tvättmaskin, torkskåp och gott om förvaringsutrymme. Vardagsrummet är en perfekt plats för avkoppling och samvaro med utrymme för både avslappnat soffhäng och trevliga middagar. Den harmoniska atmosfären fortsätter även ut på trädäcket, som är en idyllisk oas för sommarens grillkvällar och soliga eftermiddagar. I det generösa badrummet med helkaklade väggar och golv finns självfallet dusch, golvvärme för en behaglig atmosfär och en praktisk handdukstork. Lägg därtill två väl tilltagna sovrum med generöst förvaringsutrymme i skjutdörrsgarderober och en praktisk klädkammare i hallen för ordning och reda. Tomten sträcker sig över 387 kvm där parkeringsbekymmer inte är något att oroa sig för då familjens bilar smidigt kan parkeras på den stenlagda uppfarten på framsidan eller i det tillhörande garaget i länga. Trädäcket blir en naturliga plats för trevliga grillkvällar med vänner och familj och den härliga gräsmattan som bjuder in till gemenskap och lek under sommardagarna, perfekt för hela familjen att njuta av! Letar du efter en ny bostad att bara flytta rakt in i utan att behöva lägga tid på kostsamma renoveringar? Då har du kommit rätt, varmt välkommen med ditt intresse till ansvarig mäklare Daniella Karlsson för att inte missa chansen att förvärva ett hem att trivas i!

  • Premium
Ättekullagatan 22, Ättekulla, Helsingborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Ättekullagatan 22, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Ättekullagatan 22, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Ättekullagatan 22

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 395 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 5/8
3 749 kr/mån
27 624 kr/m²

Föreställ dig att bo i en välplanerad 2:a på femte våningen med havsutsikt, i en förening med låg avgift och dessutom ha genomgående stilrena och moderna ytskikt. Nu kan det bli verklighet - varmt välkommen till Ättekullagatan 22 i BRF Eddan! Med hissen tar du dig smidigt upp till denna lägenhet, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en modern och smakfull atmosfär. Materialvalen och färgnyanserna harmoniserar perfekt och möjliggör en direkt inflyttning utan behov av kostsamma renoveringar. När du öppnar dörren välkomnas du av en rymlig och inbjudande hall, där känslan av hemtrevnad genast infinner sig. Det generösa vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för både bekväm soffhörna och övrig möblering. Genom de stora fönsterpartierna öppnar sig en fantastisk utsikt över havet, vilket verkligen förstärker intrycket. Det renoverade köket är hållet i ljusa och stilrena färger och är komplett utrustat med alla moderna bekvämligheter samt innehar en naturlig matplats till dagens alla måltider. Altandörren från köket öppnar upp till den inglasade balkongen i sydvästligt läge, perfekt för att njuta av utsikten och koppla av i en bekväm soffa oavsett väder och vind. Lägg därtill ett ljust och rymligt sovrum, inbyggda garderober i hallen och ett helkaklat badrum i tidlösa färger. Varmt välkommen med ditt intresse till ansvarig mäklare Daniella Karlsson!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vagnmansgatan 16, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 11:30
Vagnmansgatan 16, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Vagnmansgatan 16, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Vagnmansgatan 16

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 395 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/4
5 431 kr/mån
18 600 kr/m²

På Vagnmansgatan 16 erbjuds du nu en modern bostad med ljusinsläpp från hela tre väderstreck. Med genomgående vitmålade väggar och naturfärgat laminatgolv skapas en harmonisk enhet i bostaden. Lägg därtill ett stambytt badrum och renoverat kök från 2017 så har du ett komplett boende att bara flytta rakt in i! En trappa upp välkomnas du av den stora hallen med goda avhängningsmöjligheter direkt innanför dörren samt bakom inbyggda garderober. Direkt till vänster når du köket från Epoq som renoverades 2017 med stilren vit inredning, grå bänkskiva och grått kakel. Maskinparken är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, häll med fläkt, ugn, integrerad mikro och innehar en naturlig matplats. Följer du hallen vidare har du bostadens två sovrum och badrummet till vänster. Båda sovrummen är väl tilltagna och har naturligt ljusinsläpp från fönsterna vilket skapar en ljus och rymlig känsla tillsammans med de vitmålade väggarna och det genomgående golvet. Badrummet renoverades under 2020/2021 i samband med föreningens stambyte. Det vita kaklet och den gråa klinkern tillsammans med det lilla fönstret sammansluter badrummet med bostaden i sin helhet. Vidare åt höger öppnar vardagsrummet upp sig med sina stora möjligheter för både soffmöblemang och matgrupp vilket gör det här till en naturlig plats att längta hem till. Det är också från vardagsrummet som du ges möjligheten att kliva ut på den generösa balkongen som verkligen blir ett extra rum på grund av inglasningen. Här bor du i stabila och välskötta BRF Vinbäret på attraktivt läge med närheten till både grönområden, centrum och mataffärer. Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
Bälggatan 7, Teckomatorp, Svalövs kommun

Bälggatan 7

Villa
Teckomatorp, Svalövs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
2 995 000 kr
110 + 110 m²
5 rum
742 m² tomt

Välkommen till denna enplans-villa med inredd källare på Bälggatan 7! När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall som genast förmedlar känslan av hemtrevnad. Här finns goda avhängningsmöjligheter i ett kapprum och gäst-wc för bekvämligheten. När du fortsätter in i hemmet öppnar sig ett kök som imponerar med sina generösa förvaringsmöjligheter, ett helkaklat stilrent badrum, två sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum med utrymme för större möblemang och matgrupp. Skulle man behöva ett extra sovrum på entréplan så går det enkelt att uppföra en vägg i vardagsrummets ena del utan att det i efterhand känns trångt. Möjligheten till att förlänga sommaren i ett uterum är inget annat än en dröm som går i uppfyllelse. Här kan du njuta av långa ljusa kvällar, umgås med vänner och familj eller bara koppla av med din favoritbok. Källarplanet är inrett och utnyttjar verkligen varje kvadratmeter på ett smart och välplanerat sätt. Den vidgjorda trappan, vars stilrena rep fungerar som räcke, leder dig ned till detta fantastiska utrymme. Här erbjuds ett sovrum i bra storlek som lika bra kan användas som ett gästrum när du har vänner eller familj över. En gillestuga där bara fantasin sätter stopp för vad du kan utnyttja ytan till. Lägg därtill ett badrum med avkopplande badkar, en matkällare, två förrådsutrymmen, en rymlig tvättstuga med moderna maskiner i ergonomisk höjd samt ett verkstadsutrymme som ger dig plats att förverkliga dina hobbyprojekt OCH en separat ingång till planet. Den välskötta trädgården är en fröjd för ögat med sin stenlagda uteplats, välansad gräsmatta och en mångfald av växter, blommor och odlingar. Här finns en harmonisk plats för alla sinnen att njuta av. Ett vedförråd på tomten gör det enkelt att hålla trädgården i toppskick året om. Passa på att boka in dig på visning redan idag för att inte missa chansen att se detta fantastiska hem med dina egna ögon!

Ättekullagatan 20, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Ättekullagatan 20

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 295 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 3/8
4 427 kr/mån
20 078 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa på tredje våningen i populära BRF Eddan! När du kliver in i denna underbara lägenhet möts du omedelbart av en inbjudande hall med gott om plats för att hänga av dig ytterkläder och ta av dig skorna. Du känner genast hur det rymliga vardagsrummet hälsar dig välkommen med sina stora fönster som släpper in det härliga dagsljuset vilket skapar en trivsam atmosfär och ger en känsla av rymd. När du går vidare till det mysiga sovrummet upptäcker du att det är i en generös storlek, med gott om plats för både en dubbelsäng och dina personliga inredningsmöbler. Dessutom har du förmånen att ha en stor walk-in closet i anslutning till sovrummet, vilket gör förvaring till en lek. Badrummet är elegant och helkaklat i neutrala färger och är utrustat med bl.a. ett badkar och en praktisk tvättmaskin. Köket blir en naturlig plats för den som älskar att laga mat och är fullt utrustat med allt du behöver. Den inbjudande matplatsen är den perfekta platsen att avnjuta en lugn frukost eller en härlig middag med vänner och familj. När du vill koppla av utomhus kan du enkelt kliva ut på den magiska balkongen som verkligen blir ett extra rum tack vare dess inglasning. Här kan du njuta av solens strålar eller koppla av efter en lång arbetsdag med en vy av grönska och en glimt av sundet. Det är helt enkelt en naturlig plats att längta hem till! Denna bostad är belägen i en fin och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter, vilket ger dig en trygg och stabil boendesituation. Ett rymligt förråd tillhör bostaden och i samma byggnad så finns 4 st fräscha tvättstugor varav en är för grovtvätt och i övrigt finns det möjlighet till parkering eller garage. Tveka inte att boka en visning och uppleva allt detta själv. Välkommen till Brf Eddan!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6