Mäklare Edison Kuci

Edison Kuci

Om mig

Hej! Vad kul att ni har hittat till min sida, Edison heter jag och är registrerad fastighetsmäklare på HusmanHagberg i underbara Helsingborg. Att få arbeta i min hemstad har inte bara gett mig djup lokal kännedom, utan också en passion för att göra skillnad. Vill ni veta mer om hur jag arbetar, har funderingar kring er bostadssituation eller helt enkelt vill ta en första pratstund, tveka inte att kontakta mig! Jag är här för att hjälpa er att göra era drömmar till verklighet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Torsgatan 4, Miatorp, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Torsgatan 4, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Torsgatan 4, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Torsgatan 4

Villa
Miatorp, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
4 295 000 kr
175 + 92 m²
8 rum
415 m² tomt

Vi har nu möjlighet att få välkomna nästa lyckliga ägare till Torsgatan 4 - tidigare parhus och numera friköpt villa som är optimal för den stora familjen och för den som vill utforska uthyrningsmöjligheter. På familjevänliga Miatorp med närhet till havets vågor, lekplatser och skolor står ett ståtligt tegelhus byggd 1909. Huset välkomnar dig med en charmig entréveranda under en präktig balkong och erbjuder hela 175 kvm fördelat på två plan och totalt 8 rymliga rum. Den idealiska planlösningen möjliggör stora sociala ytor och delar av huset har renoverats invändigt under senare år. Entréplan genomsyras av ljus och luftighet med stora fönsterpartier och smakfulla ytskikt. Här finns ett rymligt vardagsrum, matplats, badrum och kök med anslutning till husets tillbyggda uterum. En trappa upp finner vi en naturlig social yta som nyttjas som allrum med åtkomst till balkongen där man kan koppla av med en kopp kaffe i förmiddagssolen. Ovanplan har även 3 väldisponerade och rymliga sovrum tillsammans med ett badrum och gäst-wc. Den uppvärmda källaren når man från insidan och utsidan av huset. Här finns ytor som idag nyttjas som tvättstuga, lekrum och sovplats. Möjligheter finns för att skärma av bostaden och hyra ut som källarlägenhet. Fastigheten har en lagom tomtyta för att njuta av utomhuslivet. På trädgården finns gott om plats att odla dina favoritblommor eller skapa en lekplats för barnen att utforska och ha roligt på. Dessutom har tomten en naturlig uppfart med plats för två bilar samt garageport med förrådsutrymme. För mer information och intresseanmälan kontakta ansvarig mäklare, Edison Kuci på 076 000 09 19, redan idag!

  • Premium
Gasverksgatan 52, Söder, Helsingborgs kommun
Gasverksgatan 52, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Gasverksgatan 52, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Gasverksgatan 52

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 150 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/4
6 264 kr/mån
15 541 kr/m²

Välkommen till Gasverksgatan 52 och en sällsynt chans att förvärva en ljus och välplanerad lägenhet på tredje våning. Se möjligheterna med denna oslipade diamanten på centralt läge med hiss från markplan. Bostaden besitter hela 74 kvadratmeter som disponeras på tre rum och separat kök med en underbar balkong i soligt syd-väst läge. Här har man möjlighet att sätta sin egen prägel och skapa ett hem efter smak och tycke då delar av bostaden är i behov av modernisering. Boenden i föreningen får ta del av en fantastisk utemiljö där man kan njuta av grillkvällar med vänner och familj. Passa på att anmäla ert intresse redan idag till ansvarig mäklare Edison Kuci på 076 000 09 19!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Övre Nytorgsgatan 87C, Eneborg, Helsingborgs kommun

Övre Nytorgsgatan 87C

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
750 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/3
5 426 kr/mån
15 306 kr/m²

Stig in i denna välplanerade 2:a på Övre Nytorgsgatan 87C och upptäck potentialen att skapa ditt drömboende. Belägen på andra våningen med hiss från markplan, bjuder denna lägenhet på en härlig balkong i sydläge som välkomnar ljuset och värmen. Även om lägenheten är i visst behov av modernisering, erbjuder den en utmärkt möjlighet att skapa ett personligt och trivsamt hem. Med en väldisponerad layout och generöst ljusinsläpp är det lätt att se potentialen för att skapa en modern och funktionell bostad. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till stadens puls samtidigt som du kan njuta av lugnet och grönskan. Här bor man omgiven av grönområden som Viskängsstråket, bollplaner, tennisbana och lekplatser. Olympiaområdets idrottsanläggningar med motionsslingor och inomhushallar finns på mindre än en kvarts promenadavstånd. Med hiss från markplan är tillgängligheten bekväm och praktisk för alla åldrar. Varmt välkoma med ert intresse till ansvarig mäklare Edison Kuci på 076 000 09 19!

  • Balkong
  • Hiss
Umeågatan 8C, Rosengården, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Umeågatan 8C, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 2
Umeågatan 8C, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 3

Umeågatan 8C

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 250 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 419 kr/mån
19 841 kr/m²

Välkomna till Umeågatan 8C och en ytterst genomgående 2-rumslägenhet på markplan! Bostaden präglas av välplanerade ytor, smakfulla materialval och förstklassigt ljusinsläpp. Ta nästa kliv i livet med en helt inflyttningsfärdig lägenhet på 63 kvadratmeter som fördelas på 2 rum och kök. Genomgående ytskikt ger en enhetlig och stilren känsla i hela bostaden, medan det generösa ljusinsläppet skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Det moderna köket är ett sant nöje för den kulinariskt lagda, med sina eleganta ytor och matchande apparater. Matplatsen intill köket erbjuder gott om utrymme för familjemiddagar. Vardagsrummet är hjärtat av hemmet med sin generösa storlek och mysiga atmosfär. Ytskikten tillsammans med taklister skapar en sofistikerad touch som aldrig går ur mode. Det rymliga sovrummet bjuder in till avkoppling och en god natts sömn med gott om plats för en bekväm säng och personliga tillhörigheter. Njut av soliga dagar och milda kvällar med den inglasade balkongen i sydläge. Umeågatan 8C är en bostad som bara måste upplevas på plats, varmt välkomna med ert intresse till ansvarig mäklare Edison Kuci på 076 000 09 19 redan idag!

  • Premium
  • Balkong
Församlingsgatan 2, Söder, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Församlingsgatan 2

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 295 000 kr
103 m²
3 rum
vån 4/4
5 828 kr/mån
12 573 kr/m²

Varmt välkomna till Församlingsgatan 2 och en charmig bostadsrätt i omtyckta Brf Gustav Adolf. Bostaden med sina generösa 103 kvm i gavelläge fördelas på tre rum och kök och erbjuder en modern livsstil. Bostaden är genomgående och välplanerad med tidlösa ytskikt och fönster från tre väderstreck. Vardagsrummet är placerad i hjärtat av lägenheten och erbjuder stora sociala ytor för härliga umgängen och trevliga middagar. Köket är i stilren design och med bra utrustning för den som vill nyttja sina kulinariska skickligheter. Sov fridfullt i en av de två väldisponerade sovrummen som erbjuder gott om utrymme för dubbelsäng, skrivbord, nattduksbord och annan möblemang. Förvaringsmöjligheter återfinns i en större klädkammare och en garderob. Lägenheten har även ett kontorsutrymme som idag används för träning och konstmålning, samt ett charmfullt badrum i avlång form och fönster i vinkel. Brf Gustav Adolf är lågt belånade vilket ger boenden en förmånlig månadskostnad. Anmäl gärna ert intresse redan idag!

Södra stenbocksgatan 93B, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Södra stenbocksgatan 93B, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Södra stenbocksgatan 93B, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Södra stenbocksgatan 93B

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 595 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/4
5 760 kr/mån
21 849 kr/m²

Upplev stadens pulserande liv som aldrig förr med en ypperligt välplanerad trerumslägenhet på populära Olympia. Med sitt utmärkta läge inom gångavstånd till Helsingborgs mångfald av aktiviteter och bekvämligheter, erbjuder denna bostad den perfekta kombinationen av en lugn oas och en dynamisk livsstil. Ta hissen bekvämt upp från markplan till tredje våning. Stig in och känn omedelbar känsla av hemtrevnad med förstklassigt ljusinsläpp och en optimal planlösning. Genomgående tidlösa ytskikt och smakfulla materialval skapar en stilfull atmosfär som genomsyrar varje hörn av hemmet. Det öppna köket smälter samman med det ljusa och luftiga vardagsrummet, vilket skapar en social omgivning perfekt för umgänge med familj och vänner. Köket är funktionellt och stilrent, perfekt för den kulinariska lagda som uppskattar matlagning. Den rymliga balkongen i sydläge bjuder in till avkoppling och njutning av soliga dagar och varma kvällar. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe eller ta del av en vacker solnedgång medan du kopplar av efter en lång dag. Två generösa sovrum, varav det ena är utrustat med en praktisk walk-in closet. Perfekt för den kräsna klädeskollektionen eller extra förvaring. Det helkaklade badrummet är modernt och fräscht, komplett utrustad med samtliga bekvämligheter och stilrena detaljer. Varmt välkomna med ert intresse till ansvarig mäklare Edison Kuci på 076 000 09 19 redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Församlingsgatan 4, Söder, Helsingborgs kommun
Församlingsgatan 4, Söder, Helsingborgs kommun, bild 2
Församlingsgatan 4, Söder, Helsingborgs kommun, bild 3

Församlingsgatan 4

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 195 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 615 kr/mån
16 950 kr/m²

Träd in i en ny fas i livet på Församlingsgatan 4 - en fridfull och bekväm lägenhet nära centrum! Bostaden som ligger på tredje våningen erbjuder 70,5 kvadratmeter av välordnad yta fördelat på tre rum och kök. Direkt när man kliver in genom dörren möts du av en känsla av rymd och ljus, och bostaden är välskött och redo för inflyttning. Vardagsrummet utgör navet i lägenheten och den öppna planlösningen med köket skapar generösa utrymmen för trevliga tillfällen och gemensamma måltider. Sovrummen är fristäder för vila och avkoppling. Brf Gustav Adolf har en låg belåningsgrad, vilket innebär förmånliga månadsavgifter för boende. Varmt välkomna med ert intresse till ansvarig mäklare, Edison Kuci på 076 000 09 19!

  • Premium
Lilla strandgatan 5, Centrum, Helsingborgs kommun

Lilla strandgatan 5

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
395 000 kr
12,5 m²
1 rum
vån 5/5
3 505 kr/mån
31 600 kr/m²

Välkommen till Lilla Strandgatan 5 - en välbevarad och charmig sekelskiftesfastighet mitt i Helsingborgs innerstad. Byggd 1898, är denna fastighet full av karaktär och erbjuder en vacker innergård där du kan njuta av lugnet mitt i stadens puls. Idag fungerar fastigheten som Hotell H5, men här har du möjlighet att äga ditt eget hotellrum i form av en bostadsrätt. Detta innebär att du kan använda rummet själv under kortare perioder och resten av tiden hyra ut det via föreningens gemensamma driftstjänst. Föreningen accepterar även juridiska personer, och rummet genererar en bra avkastning. Rummet är utrustat med allt du behöver för en bekväm vistelse, inklusive en dubbelsäng, fåtöljer, skrivbord och ett eget badrum med dusch. Dessutom finns trevliga gemensamma utrymmen såsom en loungedel, kök och en innergård med utemöbler där du kan koppla av och umgås med andra boende. För mer information se flik "viktiga dokument & länkar" eller kontakta ansvarig mäklare på 076 000 09 19!

  • Hiss
Södra hunnetorpsvägen 110, Adolfsberg, Helsingborgs kommun

Södra hunnetorpsvägen 110

Lägenhet
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 150 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 734 kr/mån
16 084 kr/m²

Välkommen till Södra Hunnetorpsvägen 110! Denna välplanerade trerummaren erbjuder en enhetlig planlösning med ett nyligen renoverat kök, rymligt vardagsrum med anslutning till inglasad balkong, två väldisponerade sovrum i bra storlekar och ett helkaklat badrum. Den ljusa och luftiga hallen förenar samtliga delar av lägenheten och har en genomgående ljus golvbeläggning och vita väggar. På Adolfsberg bor ni lugnt och med närhet till livsmedelsbutiker, skolor och massor av grönområden. Bussförbindelser går regelbundet och tar dig till centrum på 10 minuter. Anmäl gärna ert intresse till ansvarig mäklare på 076 000 09 19.

  • Balkong

Visar alla 9