Mäklare Kevin Rosenqvist

Kevin Rosenqvist

Om mig

Min målsättning i rollen som mäklare är att du ska känna dig trygg under hela processen, vid såväl köp som försäljning. Att få vara en del av hela resan, från er första tanke på att flytta fram till att ni hittar ert drömhem, vore en stor ära för mig. Stort personligt engagemang, lyhördhet och positivitet är något som genomsyrar allt jag gör, vilket jag tror är en stor fördel i bostadsaffären. Med ett starkt team bakom mig levererar jag en förstklassig service som når långt över förväntan!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Saffransgatan 10, Gantofta, Helsingborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Saffransgatan 10, Gantofta, Helsingborgs kommun, bild 2
Saffransgatan 10, Gantofta, Helsingborgs kommun, bild 3

Saffransgatan 10

Villa
Gantofta, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
4 295 000 kr
165 m²
5 rum
765 m² tomt

Välkommen till Saffransgatan 10 i charmiga Gantofta, strax utanför Helsingborg! Här hittar du en underbar familjevilla på 165 kvadratmeter, fördelat på två plan, som erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och trivsamt familjeliv. Denna villa bjuder på generösa och ljusa ytor som är perfekta för både vardagen och sociala tillställningar. Här finns ett stort uterum som leder ut till en helt enastående trädgård i soligt läge. Trädgården är en grönskande oas där du kan njuta av lugna stunder eller lek och aktiviteter med barnen. Huset ligger i ett mycket familjevänligt och attraktivt område med närhet till skolor, förskolor, lekplatser och vackra grönområden. Här kan du njuta av en harmonisk livsstil med åtkomst till Helsingborgs alla bekvämligheter och goda kommunikationer som tar dig smidigt till stadens centrum. Detta är den perfekta villan för dig som söker ett rymligt och bekvämt hem i en idyllisk miljö. Missa inte chansen – varmt välkommen att boka visning!

  • Premium
Övre Eneborgsvägen 32B, Eneborg, Helsingborgs kommun
Övre Eneborgsvägen 32B, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Övre Eneborgsvägen 32B, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Övre Eneborgsvägen 32B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
795 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/4
4 407 kr/mån
15 588 kr/m²

Charmig och attraktiv lägenhet med balkong mot sydväst! Denna eleganta bostad är belägen på tredje våningen av fyra och erbjuder generöst ljusflöde samt en avkopplande utsikt över den fridfulla innergården. I köket finner ni moderna materialval och en praktisk matplats. Det stora, välkomnande vardagsrummet är enkelt att möblera och rymmer både en bekväm soffgrupp och en trevlig matplats. Sovrummet är rymligt och har plats till både säng och garderob. Badrummet är fräscht och hallen erbjuder smarta förvaringslösningar. Förvaringsmöjligheter i både vindsförråd och matkällarförråd, vilket underlättar vardagen. På Eneborg bor ni i ett populärt område med närhet till matbutiker, bekväma närbutiker och en variation av restauranger. Den vackra Viskängen, en omtyckt minigolfbana, och den natursköna Jordbodalen är alla inom räckhåll. Campus, stadskärnan, Lasarettet och Olympia är lättillgängliga till fots. Bra bussförbindelser i området erbjuder smidig transport, och Helsingborg C ligger endast cirka 10 minuters promenad bort. Varmt välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
Ekerödsgatan 28, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Ekerödsgatan 28, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Ekerödsgatan 28, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Ekerödsgatan 28

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 695 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/6
5 644 kr/mån
28 250 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem! Denna fantastiska markplanslägenhet på gaveln erbjuder 60 kvadratmeter av modern komfort och stil i ett nybyggt hus. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en ljus och luftig atmosfär, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Det stora sovrummet är en fristad med en egen walk in closet som ger gott om förvaring. Badrummet är rymligt och lyxigt, utrustat med en praktisk tvättavdelning som förenklar vardagen. Till lägenheten hör en härlig uteplats där du kan njuta av morgonkaffet eller bjuda in till mysiga grillkvällar. Här har du chansen att bli den första som flyttar in och göra denna pärla till ditt eget hem. Missa inte möjligheten att uppleva en perfekt kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kronovallsgatan 4, Mariastaden, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Kronovallsgatan 4, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Kronovallsgatan 4, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Kronovallsgatan 4

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 345 000 kr
50 m²
2 rum
vån 5/6
4 037 kr/mån
26 900 kr/m²

Välkommen till denna optimala tvåa högt upp i huset på Kronovallsgatan 4 i Mariastaden. Med sitt moderna utförande genom hela lägenheten är detta hem perfekt för dig som uppskattar stil och komfort. Här finner du ett lyxigt helkaklat badrum med en praktisk tvättavdelning, vilket ger en touch av vardagslyx. Det generösa sovrummet erbjuder gott om plats för både en stor säng och extra förvaring tillsammans med den inbyggda skjutdörrsgarderoben. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum maximerar utrymmet och skapar en social och inbjudande miljö, perfekt för middagar och umgänge med vänner och familj. Köket är utrustat med moderna vitvaror och genomtänkta lösningar som gör matlagningen till en fröjd. Ett mycket stilrent kök i ljusa färger som bidrar till lägenhetens framstående intryck. Den inglasade balkongen á 9 kvadratmeter blir snabbt ditt favoritrum stora delar av året. Här kan du njuta av morgonkaffet, läsa en bok eller bara koppla av och känna in det lugna området. Missa inte chansen att förvärva denna underbara lägenhet där du kan flytta in och trivas direkt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kullagatan 38A, Centrum, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 10:30
Kullagatan 38A, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Kullagatan 38A, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Kullagatan 38A

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
2 650 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/4
3 424 kr/mån
38 971 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare på Kullagatan 38A, centralt belägen i hjärtat av Helsingborg. Med sina 68 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en harmonisk och trivsam boendemiljö. Vardagsrummet välkomnar dig med stora fönster och ett vackert ljusinsläpp, vilket skapar en unik och exklusiv atmosfär i kombination med den generösa takhöjden och den underbara fiskbensparketten. Det nyligen renoverade köket är både stilrent och funktionellt. Med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme skapar det en perfekt plats för matlagning och samvaro. Fina färgkombinationer ger köket en fräsch och inbjudande känsla. Härifrån når du även den helt nya balkongen, en fridfull oas mitt i stadens puls där du kan njuta av lugna stunder. Sovrummet imponerar med sin rymlighet och de praktiska garderoberna längs ena sidan, vilket ger goda förvaringsmöjligheter. Lägenhetens badrum är både fräscht och rymligt. Innergården erbjuder möjligheten för en bekväm parkeringsplats, och med en hiss i byggnaden blir vardagen smidigare. Avgiften ligger på låga 2739 kr i månaden, vilket inkluderar både värme och vatten. Passa på att boka visning redan nu för att inte missa denna sällsynta chans!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vagnmansgatan 14, Eneborg, Helsingborgs kommun
Vagnmansgatan 14, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Vagnmansgatan 14, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Vagnmansgatan 14

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 295 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 209 kr/mån
25 146 kr/m²

Denna elegant designade tvåa är en modern dröm som välkomnar dig med stilrena ytskikt och ett nyrenoverat kök som verkligen imponerar. Varje detalj är noggrant utvald för att skapa en harmonisk och funktionell atmosfär. Det lyxiga badrummet, vars renovering utfördes för bara några år sedan, präglas av stilfulla detaljer och högkvalitativa material. Njut av ljusa och luftiga utrymmen som det rymliga vardagsrummet, där det naturliga ljuset flödar fritt och skapar en trivsam boendemiljö. Slå upp dörren till den rymliga inglasade balkongen i sydvästlig riktning och förläng bostaden ytterligare! Lägg därtill ett härligt sovrum och en mycket praktisk klädkammare. Denna pärla är inte bara en fantastisk bostad, utan också en del av en stabil förening som skapar trygghet och gemenskap, med bland annat gym i källaren. Dessutom har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll med det attraktiva citynära läget. Missa inte chansen att göra denna kvadratsmarta tvåa till ditt nya hem och upplev det bästa av Helsingborgs livsstil!

  • Premium
  • Balkong
Visitörsgatan 8, Eneborg, Helsingborgs kommun
Visitörsgatan 8, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Visitörsgatan 8, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Visitörsgatan 8

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
895 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/4
3 048 kr/mån
21 310 kr/m²

Varmt välkommen till denna klockrena enrummare i populära och stabila Brf Visitören! Denna kvadratsmarta lägenhet på 42 kvadratmeter erbjuder en trivsam miljö med en perfekt kombination av praktiska funktioner och charmiga detaljer. Här finns ett stort och fint kök med gott om förvaringsutrymme, ett nyrenoverat badrum och ett härligt allrum med en praktisk sovalkov. Lägenheten har genomgående planlösning som skapar en luftig känsla, och de stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och bjuder på fina vyer. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i både källar- och vindsförråd. Detta är det perfekta hemmet för dig som vill bo bekvämt och ekonomiskt i ett lugnt område med närhet till stadens alla bekvämligheter. Passa på att boka visning redan nu!

  • Premium
Kantorsgatan 15, Pålsjö Hage, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Kantorsgatan 15, Pålsjö Hage, Helsingborgs kommun, bild 2
Kantorsgatan 15, Pålsjö Hage, Helsingborgs kommun, bild 3

Kantorsgatan 15

Lägenhet
Pålsjö Hage, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
3 095 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3/6
5 220 kr/mån
35 170 kr/m²

Upptäck en omsorgsfullt utformad oas i det härliga området kring Pålsjö Hage. Denna lägenhet på 88 kvadratmeter erbjuder ett generöst ljusinsläpp från tre väderstreck, vilket skapar en ljus och rymlig känsla. Den 10 kvadratmeter stora inglasade balkongen i söderläge ger möjlighet att njuta av solen och den vackra omgivningen. Köket har vita skåpluckor som elegant kontrasteras av en grå bänkskiva, vilket skapar en harmonisk och stilren look. Med moderna faciliteter är köket perfekt utrustat för den matlagningsintresserade. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum främjar en social atmosfär och en sammanhängande känsla i hemmet. Badrummet är rymligt och modernt designat, och den extra gästtoaletten säkerställer att komforten alltid är på topp. Ett stort förråd precis bredvid lägenheten ger enkel åtkomst till dina tillhörigheter. Lägenheten ligger i en lugn omgivning nära natursköna Pålsjö Skog, men ändå på bekvämt avstånd till Helsingborgs pulserande stadskärna med sitt rika utbud av restauranger, butiker och kulturella evenemang. För den som söker ett liv i harmoni med naturen är denna lägenhet den perfekta platsen. Genomtänkt planering och uppmärksamhet på detaljer präglar hela bostaden, och den unika balansen mellan stadsliv och natursköna omgivningar skapar en mycket attraktiv boendemiljö. Detta är ett hem där du direkt kommer att känna en bekymmersfri vardag. Passa på att anmäla intresse redan nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bruksgatan 1B, Centrum, Helsingborgs kommun
Bruksgatan 1B, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Bruksgatan 1B, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Bruksgatan 1B

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
2 695 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/3
6 125 kr/mån
28 978 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etagelägenhet i Helsingborg city! Med sitt strategiska läge och förtrollande ljusinsläpp är detta en bostad som genast fångar ens uppmärksamhet. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och öppen atmosfär. Stora fönster släpper in naturligt solljus och skapar en inbjudande känsla i varje rum. De generösa sällskapsytorna är perfekta för både vardagsliv och sociala tillställningar, och inbjuder till trivsamma stunder med vänner och familj. Köket stoltserar med generös yta och moderna bekvämligheter. Här finns gott om plats för matlagning och trevliga middagar. Den praktiska gästtoaletten gör det enkelt att vara värd för gäster utan att störa det privata utrymmet. Den här etagelägenheten erbjuder två välplanerade sovrum, perfekta för avkoppling och återhämtning. Det stora badrummet är elegant utformat med moderna detaljer och hög standard. I Brf Mariatorget får du tryggheten av en stor och stabil förening. Med Helsingborgs centrum utanför dörren har du shopping, restauranger och kulturella evenemang inom bekvämt räckhåll. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta, och du har nära till både kollektivtrafik och bilvägar. Detta är en unik möjlighet, så passa på att boka visning!

  • Premium
Möllegränden 13B, Centrum, Helsingborgs kommun

Möllegränden 13B

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
2 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
5 416 kr/mån
32 438 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som erbjuder det bästa av stadsliv och lugn oas på samma gång. Belägen mitt i Helsingborgs hjärta på Möllegränden 13B, har du stadens utbud och charmiga gator precis utanför porten. Med 80 kvadratmeter välplanerad yta fördelat på 3 rum och kök, erbjuder denna bostad gott om utrymme för både umgänge och avskildhet. De generösa fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus som fyller rummen med en behaglig atmosfär. Stig ut på den inbjudande balkongen och njut av morgonkaffet eller en avkopplande stund på kvällen med en vacker vy över innergården. Denna pärla på andra våningen har även fördelen av en bekväm hiss som tar dig upp direkt till dörren. Ingen stress med tunga påsar eller trappor. Föreningen är stor och stabil vilket borgar för en trygg boendemiljö. Innergården är en lummig oas där du kan koppla av med en god bok eller umgås med grannarna. Här finner du lugn mitt i stadens puls. Denna lägenhet på Möllegränden 13B det perfekta valet för dig som vill ha både stadens puls och ett harmoniskt hem att komma till. Missa inte chansen att få uppleva denna unika möjlighet! Passa på att boka visning direkt!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10