Mäklare Kevin Rosenqvist

Kevin Rosenqvist

Om mig

Min målsättning i rollen som mäklare är att du ska känna dig trygg under hela processen, vid såväl köp som försäljning. Att få vara en del av hela resan, från er första tanke på att flytta fram till att ni hittar ert drömhem, vore en stor ära för mig. Stort personligt engagemang, lyhördhet och positivitet är något som genomsyrar allt jag gör, vilket jag tror är en stor fördel i bostadsaffären. Med ett starkt team bakom mig levererar jag en förstklassig service som når långt över förväntan!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Viadalsvägen 20, Fleninge, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Viadalsvägen 20, Fleninge, Helsingborgs kommun, bild 2
Viadalsvägen 20, Fleninge, Helsingborgs kommun, bild 3

Viadalsvägen 20

Villa
Fleninge, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
4 500 000 kr
174 m²
4 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till denna idylliska avstyckade gård med en yta på 1,1 hektar, där drömmen om ett lantliv blir verklighet. Med en bostadsbyggnad som sträcker sig över 174 kvadratmeter, fördelat på två våningar, erbjuder denna egendom en harmonisk och bekväm livsstil i vackra omgivningar. Stig in i den välkomnande hallen och känn genast atmosfären av hemtrevnad. Den rymliga layouten ger plats åt tre mysiga sovrum, två helkaklade badrum och gott om förvaringsutrymmen, vilket skapar en praktisk och funktionell livsmiljö för hela familjen. Det generösa vardagsrummet bjuder in till avkoppling och social samvaro, medan det vackra köket från HTH lockar med moderna bekvämligheter och stilfull design. Ute i det fria möts du av vidsträckta vyer över det förtrollande landskapet som omger gården. Här finns möjlighet att njuta av naturen och stillheten samtidigt som du har bekvämligheten av att bo nära till allt. För den hästintresserade finns en stallbyggnad som tidigare brukats som fyra boxar och tillhörande sadelkammare, perfekt för att skapa din egen lilla hästgård. Dessutom finns det en lagerbyggnad/maskinhall och förrådsbyggnad med intilliggande uterum för extra förvaringsmöjligheter och umgänge. Två carportar tar enkelt hand om bilarna eller hästtransporten samt bjuder på ytterligare förvaring genom förrådsdel i direkt anslutning. Intill infarten till fastigheten finns en tidigare paddock som kan återställas vid behov. Egendomen är utrustad med jordvärme och är väl isolerad för att säkerställa en energieffektiv och miljövänlig boendemiljö året runt. Den stenlagda uteplatsen vid entrén och det träbeklädda trädäcket mot trädgården på baksidan erbjuder perfekta platser för utomhusaktiviteter, grillkvällar och avkoppling under soliga dagar. Denna avstyckade gård erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i en naturskön och fridfull miljö. Missa inte chansen att uppleva det bästa av lantlivet på denna underbara egendom. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss guida dig till ditt nya paradis på landet.

  • Premium
Kummelgatan 266, Ramlösa, Helsingborgs kommun
Kummelgatan 266, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 2
Kummelgatan 266, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 3

Kummelgatan 266

Villa
Ramlösa, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
3 750 000 kr
147 m²
4 rum
330 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Ramlösa – en fantastisk bostad som erbjuder generösa sällskapsytor och gott om plats för hela familjen! Med sina 147 kvadratmeter har detta hem allt du behöver för en bekväm och harmonisk livsstil. Bostaden innefattar tre rymliga sovrum med möjlighet till ett fjärde, vilket gör det perfekt för både familjer och par som önskar utrymme för gäster eller arbetsrum. De fina ytskikten skapar en stilren och inbjudande atmosfär, och det vackra köket är en dröm för den som älskar att laga mat och umgås kring middagsbordet. Ett av hemmets kännetecken är det underbara ljusinsläppet från de många fönsterna, som ger en känsla av rymd och närhet till naturen utanför. Det inglasade uterummet förlänger sommarsäsongen och erbjuder en avslappnad plats för avkoppling och sociala stunder. Här finns också en praktisk tvättstuga som gör vardagen smidigare, tillsammans med med badrum på båda våningarna. Egen garageplats i samfälligheten ger bekväm hantering av bilen. För besökare och extra fordon finns även parkeringsplatser. Området runt bostaden präglas av grönska och närhet till naturen, vilket ger möjligheter till härliga promenader, löpturer eller bara lugna stunder utomhus. Samtidigt har du nära till bekvämligheter som skolor, affärer och kommunikationer för en enkel vardag. Varmt välkommen att boka visning!

  • Premium
Örebrogatan 31A, Husensjö, Helsingborgs kommun

Örebrogatan 31A

Lägenhet
Husensjö, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 595 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 491 kr/mån
22 308 kr/m²

Vi har nu äran att presentera en försäljning på Örebrogatan 31A i populära Brf Pantern! Denna trerummare bjuder på en välplanerad fördelning av dess 71,5 kvadratmeter som bland annat inrymmer ett stort och fräscht kök, två rymliga sovrum och en helt underbar inglasad balkong i sydvästlig riktning. Därtill har man ett trivsamt vardagsrum med generösa möbleringsmöjligheter, ett helkaklat badrum samt goda förvaringsutrymmen. Varmt välkomna att boka in visning!

  • Balkong
Övre Eneborgsvägen 32B, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Övre Eneborgsvägen 32B, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Övre Eneborgsvägen 32B, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Övre Eneborgsvägen 32B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/4
4 006 kr/mån
17 549 kr/m²

Charmig och attraktiv lägenhet med balkong mot sydväst! Denna eleganta bostad är belägen på tredje våningen av fyra och erbjuder generöst ljusflöde samt en avkopplande utsikt över den fridfulla innergården. I köket finner ni moderna materialval och en praktisk matplats. Det stora, välkomnande vardagsrummet är enkelt att möblera och rymmer både en bekväm soffgrupp och en trevlig matplats. Sovrummet är rymligt och har plats till både säng och garderob. Badrummet är fräscht och hallen erbjuder smarta förvaringslösningar. Förvaringsmöjligheter i både vindsförråd och matkällarförråd, vilket underlättar vardagen. På Eneborg bor ni i ett populärt område med närhet till matbutiker, bekväma närbutiker och en variation av restauranger. Den vackra Viskängen, en omtyckt minigolfbana, och den natursköna Jordbodalen är alla inom räckhåll. Campus, stadskärnan, Lasarettet och Olympia är lättillgängliga till fots. Bra bussförbindelser i området erbjuder smidig transport, och Helsingborg C ligger endast cirka 10 minuters promenad bort. Varmt välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
Kullagatan 38A, Centrum, Helsingborgs kommun
  • Tis 7 maj kl 16:00
Kullagatan 38A, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Kullagatan 38A, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Kullagatan 38A

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
2 800 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/4
2 739 kr/mån
41 176 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårummare på Kullagatan 38A, centralt belägen i hjärtat av Helsingborg. Med sina 68 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en harmonisk och trivsam boendemiljö. Vardagsrummet välkomnar dig med stora fönster och ett vackert ljusinsläpp, vilket skapar en unik och exklusiv atmosfär i kombination med den generösa takhöjden och den underbara fiskbensparketten. Det nyligen renoverade köket är både stilrent och funktionellt. Med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme skapar det en perfekt plats för matlagning och samvaro. Fina färgkombinationer ger köket en fräsch och inbjudande känsla. Härifrån når du även den helt nya balkongen, en fridfull oas mitt i stadens puls där du kan njuta av lugna stunder. Sovrummet imponerar med sin rymlighet och de praktiska garderoberna längs ena sidan, vilket ger goda förvaringsmöjligheter. Lägenhetens badrum är både fräscht och rymligt. Innergården erbjuder möjligheten för en bekväm parkeringsplats, och med en hiss i byggnaden blir vardagen smidigare. Avgiften ligger på låga 2739 kr i månaden, vilket inkluderar både värme och vatten. Passa på att boka visning redan nu för att inte missa denna sällsynta chans!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kurirgatan 31, Ringstorp, Helsingborgs kommun
  • Fre 10 maj kl 15:30
Kurirgatan 31, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Kurirgatan 31, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Kurirgatan 31

Lägenhet
Ringstorp, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
2 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/5
5 877 kr/mån
27 099 kr/m²

Välkommen till drömlägenheten som kombinerar stil, komfort och bekvämlighet! Denna fantastiska markplanslägenhet erbjuder det bästa av två världar med både en underbar inglasad balkong och en härlig uteplats. Här kan du koppla av med en kopp kaffe på morgonen eller bjuda in vänner till en grillkväll under sommaren. Den inglasade balkongen är en oas av ljus där du kan njuta året runt. Det första som möter dig när du kliver in genom hallen är den ljusa och öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet. Här kan du laga mat samtidigt som du umgås med familj och vänner. De stilfulla ytskikten och den vackra parketten som sträcker sig genom hela lägenheten ger en känsla av elegans och lyx. När du fortsätter att utforska lägenheten blir du imponerad av det stora och moderna badrummet. De smakfulla färgvalen ger badrummet en tidlös känsla, medan den rymliga tvättavdelningen gör vardagen mer bekväm och effektiv. De två generösa sovrummen ger gott om plats för att skapa en avkopplande och privat atmosfär. Oavsett om du behöver ett extra sovrum, ett gästrum eller kanske en plats att använda som arbetsrum eller hobbyrum, har du möjligheten att anpassa detta utrymme efter dina behov. Här bor du på bekvämt avstånd till Helsingborgs levande stadskärna och dess stora utbud av restauranger, affärer och kulturliv. I direkt närhet finns även all service som bidrar till en bekväm vardag. En kort promenad tar dig bort till Pålsjö Skog och underbar natur. Denna markplanslägenhet är perfekt för den som söker både stil och funktionalitet. Här kan du skapa minnen och trivas i en miljö där varje detalj har omsorgsfullt designats. Missa inte chansen att äga denna pärla och upplev bästa möjliga bostadsliv! Passa på att boka in visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Bruksgatan 1B, Centrum, Helsingborgs kommun
Bruksgatan 1B, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Bruksgatan 1B, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Bruksgatan 1B

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
2 695 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/3
6 125 kr/mån
28 978 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etagelägenhet i Helsingborg city! Med sitt strategiska läge och förtrollande ljusinsläpp är detta en bostad som genast fångar ens uppmärksamhet. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och öppen atmosfär. Stora fönster släpper in naturligt solljus och skapar en inbjudande känsla i varje rum. De generösa sällskapsytorna är perfekta för både vardagsliv och sociala tillställningar, och inbjuder till trivsamma stunder med vänner och familj. Köket stoltserar med generös yta och moderna bekvämligheter. Här finns gott om plats för matlagning och trevliga middagar. Den praktiska gästtoaletten gör det enkelt att vara värd för gäster utan att störa det privata utrymmet. Den här etagelägenheten erbjuder två välplanerade sovrum, perfekta för avkoppling och återhämtning. Det stora badrummet är elegant utformat med moderna detaljer och hög standard. I Brf Mariatorget får du tryggheten av en stor och stabil förening. Med Helsingborgs centrum utanför dörren har du shopping, restauranger och kulturella evenemang inom bekvämt räckhåll. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta, och du har nära till både kollektivtrafik och bilvägar. Detta är en unik möjlighet, så passa på att boka visning!

  • Premium
Handelsmansgatan 1A, Eneborg, Helsingborgs kommun

Handelsmansgatan 1A

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
795 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/4
3 392 kr/mån
20 385 kr/m²

På Handelsmansgatan 1A i Eneborg finns denna charmiga enrummare på 39 kvm tillgänglig, med en balkong som vetter mot västerläge. Här erbjuds ett smart och funktionellt boende i en trevlig miljö, där praktiska egenskaper kombineras med charmiga detaljer. Köket är rymligt och har gott om förvaringsmöjligheter, badrummet är helkaklat och vardagsrummet är härligt med en utgång till balkongen som blickar mot grönområden. Lägenheten är genomgående och skapar en luftig känsla, med fönster som släpper in ljus och ger trevliga vyer. Denna bostaden är perfekt för dig som önskar ett bekymmersfritt och kostnadseffektivt boende i ett lugnt område, samtidigt som du har närhet till allt vad staden har att erbjuda. Tveka inte att boka in dig på en visning direkt för att få en närmare titt på denna underbara bostaden!

  • Plus
  • Balkong
Ragnvallagatan 26A, Ragnvalla, Helsingborgs kommun

Ragnvallagatan 26A

Lägenhet
Ragnvalla, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 771 kr/mån
14 851 kr/m²

Välkomna till denna charmiga och mysiga 2:a på Ragnvallagatan! Denna lägenhet erbjuder ett trivsamt boende med smart planlösning och fina detaljer. När du kliver in möts du av en inbjudande hall med praktisk klädkammare för ordning och reda. Köket är ljust och modernt, utrustat med stilrena vitvaror och gott om arbetsytor. Det stora vardagsrummet är en dröm med sina generösa fönsterpartier som ramar in den inglasade balkongen och den gröna omgivningen. Här kan du njuta av ljus och utsikt året om. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om förvaring i medföljande garderober. Badrummet är stort och fräscht med både badkar och tvättmaskin. Förråd och tvättstuga i källaren för extra bekvämlighet. Här bor du i en stabil förening med närhet till allt man kan önska för en smidig vardag i form av exempelvis livsmedelsbutik, grönområden och goda förbindelser in till centrum. Boka visning redan nu för att inte missa chansen!

  • Plus
  • Balkong
Möllegränden 13B, Centrum, Helsingborgs kommun

Möllegränden 13B

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
2 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
5 416 kr/mån
32 438 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som erbjuder det bästa av stadsliv och lugn oas på samma gång. Belägen mitt i Helsingborgs hjärta på Möllegränden 13B, har du stadens utbud och charmiga gator precis utanför porten. Med 80 kvadratmeter välplanerad yta fördelat på 3 rum och kök, erbjuder denna bostad gott om utrymme för både umgänge och avskildhet. De generösa fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus som fyller rummen med en behaglig atmosfär. Stig ut på den inbjudande balkongen och njut av morgonkaffet eller en avkopplande stund på kvällen med en vacker vy över innergården. Denna pärla på andra våningen har även fördelen av en bekväm hiss som tar dig upp direkt till dörren. Ingen stress med tunga påsar eller trappor. Föreningen är stor och stabil vilket borgar för en trygg boendemiljö. Innergården är en lummig oas där du kan koppla av med en god bok eller umgås med grannarna. Här finner du lugn mitt i stadens puls. Denna lägenhet på Möllegränden 13B det perfekta valet för dig som vill ha både stadens puls och ett harmoniskt hem att komma till. Missa inte chansen att få uppleva denna unika möjlighet! Passa på att boka visning direkt!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 10