Mäklare Kevin Rosenqvist

Kevin Rosenqvist

Om mig

Min målsättning i rollen som mäklare är att du ska känna dig trygg under hela processen, vid såväl köp som försäljning. Att få vara en del av hela resan, från er första tanke på att flytta fram till att ni hittar ert drömhem, vore en stor ära för mig. Stort personligt engagemang, lyhördhet och positivitet är något som genomsyrar allt jag gör, vilket jag tror är en stor fördel i bostadsaffären. Med ett starkt team bakom mig levererar jag en förstklassig service som når långt över förväntan!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vagnmansgatan 26, Eneborg, Helsingborgs kommun
 • Tor 30 mar kl 17:00

Vagnmansgatan 26

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg

895 000 kr

44 m²

2 rum

4 194 kr/mån

20 341 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara pärla på Eneborg! Synnerligen välplanerade 44 kvadratmeter fördelat på 2 rum och kök, där hela bostaden präglas av en hemtrevlig känsla. Lägenheten erbjuder ett vackert kök där färgerna möts på ett smakfullt vis med ekparketten och den sobra färgen på luckorna som sedan möter den ljusa bänkskivan samt kaklet. Därutöver finns ett modernt och fint badrum, ett charmigt sovrum samt ett vardagsrum med utgång till den rymliga balkongen. I hallen finner man en karaktäristisk tegelvägg, som bidrar till den trivsamma atmosfären. Att bo på Eneborg innebär en bekymmersfri vardag, med gångavstånd in till Helsingborgs levande stadskärna och dess stora utbud av restauranger, affärer och kulturliv. I närområdet finns även livsmedelsbutiker, naturskön omgivning och Campus. En perfekt möjlighet för dig som söker en yteffektiv lägenhet i populärt område nära centrum! Passa på att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
Volontärsgatan 10A, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Volontärsgatan 10A

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg

1 495 000 kr

77 m²

3 rum

4 711 kr/mån

19 416 kr/m²

Nu har vi äran att presentera en försäljning i populära Brf Volontären. En hemtrevlig bostad med stilrena ytskikt, rikligt ljusinsläpp och stor balkong som bjuder på härliga vyer. De 77 kvadratmeterna används på ett effektivt sätt där man får två sovrum, stort vardagsrum, rymligt kök och såväl badrum som gäst-toalett. På detta attraktiva läge bor man i en lugn och trivsam miljö med närhet till naturen, matbutiker och gym samtidigt som en kort bilfärd tar en in till Helsingborgs levande stadskärna och dess stora utbud av restauranger, affärer och kulturliv. Varmt välkomna att boka in visning!

 • Balkong
Kantorsgatan 15, Pålsjö Hage, Helsingborgs kommun
 • Sön 2 apr kl 12:00

Kantorsgatan 15

Lägenhet
Pålsjö Hage, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg

2 650 000 kr

75 m²

3 rum

4 134 kr/mån

35 333 kr/m²

Varmt välkommen till Kantorsgatan 15 och välskötta Brf Pålsjö Hage! Här erbjuds en alldeles underbar lägenhet á 75 kvadratmeter perfekt fördelat på 3 rum och kök med en öppen och genomtänkt planlösning. Lägg därtill två stora balkonger i klockrent söderläge, modernt kök och vackert ljusinsläpp i hela bostaden. Det rymliga badrummet är naturligtvis helkaklat i stilrena färger och har egen tvättavdelning med såväl tvättmaskin som torktumlare. Det vackra parkettgolvet följer lägenhetens olika rum och leder till en trevlig och rofylld känsla. På detta attraktiva läge bor du i en lugn och trivsam miljö med närhet till Pålsjö Skog och vacker natur, matbutiker och gym samtidigt som en kort bilfärd tar dig in till Helsingborgs levande stadskärna och dess stora utbud av restauranger, affärer och kulturliv. Ett underbart hem där man tänkt på allt och som kommer förgylla livet med alla dess möjligheter, vare sig om det innebär en kopp kaffe och en bra bok i solen på någon av balkongerna eller middag med vännerna i lägenhetens stora umgängesyta. Detta är det perfekta hemmet för dig som söker en livsstil i harmoni med naturen, samtidigt som du inte vill ge upp bekvämligheterna som stadslivet har att erbjuda. Tveka inte att boka en visning och upptäck hur denna lägenhet kan bli din nya oas!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Björktrastgatan 2, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Björktrastgatan 2

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg

1 295 000 kr

48 m²

2 rum

3 685 kr/mån

26 979 kr/m²

Varmt välkommen till denna optimalt planerade tvårummare på Björktrastgatan 2 i hjärtat av Mariastaden. Här erbjuds en öppen planlösning, mycket ljusinsläpp och en rogivande balkong där du kan sitta ostört. Lägenheten inrymmer även ett trivsamt sovrum, stort badrum samt separat tvättstuga. Det klockrena läget på Björktrastgatan innebär en perfekt blandning av fridfull natur och stadsliv. I omgivningen har man härliga promenadstråk och grönska samtidigt som en snabb bilfärd eller cykeltur tar en in till Helsingborgs levande stadskärna och dess stora utbud av restauranger, affärer och kulturliv. Passa på att boka in visning redan nu för att inte missa denna möjligheten!

 • Balkong
Kantorsgatan 24, Pålsjö Hage, Helsingborgs kommun

Kantorsgatan 24

Lägenhet
Pålsjö Hage, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg

2 995 000 kr

88 m²

4 rum

4 971 kr/mån

34 034 kr/m²

Upptäck en välplanerad oas i attraktivt område på Kantorsgatan 24. Med sina 88 kvadratmeter och ljusinsläpp från tre väderstreck erbjuder denna lägenhet en trivsam och rymlig atmosfär. Njut av solen och den vackra omgivningen från den inglasade balkongen på 10 kvadratmeter, placerad i allra bästa söderläge. Köket går i en härlig grå kulör som varvas vackert med den ljusa stenbänkskivan samt både beslag och blandare i mässing. Här skapar den exklusiva utrustningen alla förutsättningar för mästerkocken att bjuda på en kulinarisk upplevelse, där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bidrar till en social tillvaro. Med ett rymligt och modernt badrum samt en praktisk gäst-toalett, behöver du aldrig kompromissa med bekvämligheten. Dessutom finns ett stort förråd precis intill lägenheten, så du har allt du behöver inom räckhåll. Beläget i ett lugnt område med en fantastisk närhet till såväl den vackra naturen i Pålsjö Skog som Helsingborgs levande stadskärna och dess stora utbud av restauranger, affärer och kulturliv, är denna lägenhet den perfekta platsen för dig som söker en livsstil i harmoni med naturen. Med en genomtänkt planlösning, ett sinne för detaljer som präglar hela lägenheten och den unika kombinationen av stadsliv och natur, är detta ett hem du genast kommer att trivas i. Varmt välkommen att boka visning för att uppleva denna lyxiga och rogivande känsla på plats!

 • Balkong
 • Hiss
Järnsparvsgatan 5, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Järnsparvsgatan 5

Radhus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg

4 195 000 kr

112 m²

4 rum

6 101 kr/mån

37 455 kr/m²

Nu har vi äran att presentera detta moderna parhus på attraktiva Järnsparvsgatan i Mariastaden. Här erbjuds ett bekymmersfritt boende med stora sociala ytor, där det generösa ljusinsläppet skapar en trivsam miljö i hela hemmet. Den smarta planlösningen gör att man använder alla 112 kvadratmeter på ett effektivt vis. Bostaden inrymmer bland annat tre ordentliga sovrum, ett stort badrum på vardera plan och ett lyxigt kök som är delvis öppet mot vardagsrummet. Bilen ställer du smidigt på uppfarten, där du även har carport. På detta underbara läge bor du i en lugn och trivsam miljö med närhet till Pålsjö Skog och vacker natur, matbutiker och gym samtidigt som en kort bilfärd tar dig in till Helsingborgs levande stadskärna och dess stora utbud av restauranger, affärer och kulturliv. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Uteplats

Visar alla 6