Mäklare Martin Sadowski

Martin Sadowski

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Carl Öhrns gata 23, Stattena, Helsingborgs kommun
Carl Öhrns gata 23, Stattena, Helsingborgs kommun, bild 2
Carl Öhrns gata 23, Stattena, Helsingborgs kommun, bild 3

Carl Öhrns gata 23

Villa
Stattena, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
7 495 000 kr
101 + 101 m²
2 rum
436 m² tomt

Välkommen till ditt drömhus – en underbar, nyrenoverad enplansvilla med en generös källare, en förtrollande pool och en fantastisk uteplats som kommer att förgylla dina dagar och kvällar. Bostaden har under det senaste året genomgått en omfattande renovering. Möjlighet finns att omdisponera bostaden ifall fler sovrum önskas på entréplan. Upplev bekväm och lyxig livsstil i detta fantastiska boende med egen pool, perfekt beläget inom gångavstånd till både Helsingborgs pulserande centrum, havet med dess fantastiska strand och idylliska Pålsjö skog. Här får du det bästa av två världar - stadens bekvämligheter och den fridfulla naturen. Låt denna pärla bli ditt nästa drömboende! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Svanebäcksvägen 9, Viken, Höganäs kommun
Svanebäcksvägen 9, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Svanebäcksvägen 9, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Svanebäcksvägen 9

Villa
Viken, Höganäs kommun
6 995 000 kr
171 + 102 m²
4 rum
1 135 m² tomt

Välkomna till fantastiska Viken och denna villa belägen på en rejäl tomt med badrocksavstånd till svalkande dopp. Bostadens exteriör är mäktig med sin välskötta trädgård och fina utomhusmiljö som skapar den perfekta inramningen för avkoppling och umgänge. Här kan du njuta av härliga stunder utomhus och skapa minnen med familj och vänner. Den ljusa interiören ger en inbjudande atmosfär. Här har man verkligen lagt vikt vid detaljerna, både i köket och badrummen. Köket är särskilt imponerande med sin stil och funktionalitet och skapar en naturlig samlingspunkt i hemmet. Det öppna konceptet mellan de sociala ytorna ger en känsla av rymd och ger en smidig övergång mellan inomhus- och utomhuslivet. Du har direkt tillgång till trädgården och uteplatsen, vilket gör det enkelt att njuta av soliga dagar eller arrangera trevliga grillkvällar. Med tre sovrum erbjuder detta hem gott om utrymme för en stor familj eller för dem som önskar extra utrymme för arbete eller hobbyer. Här finns möjlighet att anpassa utrymmena efter dina behov och önskemål. Detta är en perfekt kombination av bekvämlighet, skönhet och utrymme i en harmonisk miljö. Här kan du verkligen skapa ditt drömhem och njuta av allt det har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Handelsmansgatan 1D, Eneborg, Helsingborgs kommun

Handelsmansgatan 1D

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
4 020 kr/mån
20 192 kr/m²

Vi är glada att kunna erbjuda denna underbara tvåa belägen på Eneborg, komplett med ett renoverat kök från 2017 och i övrigt väldigt fint skick. Denna lägenhet erbjuder en bekväm och modern livsstil, perfekt för par eller för dig som söker ett boende till bra månadskostnad. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Hårlemans allé 34, Ramlösa, Helsingborgs kommun

Hårlemans allé 34

Radhus
Ramlösa, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
2 295 000 kr
108,5 m²
4 rum
8 513 kr/mån
21 152 kr/m²

Välkommen till detta charmiga radhus i två plan med en unik bonus på tomten - ett inrett förråd som idag används som en gäststuga. Detta hem är en pärla i BRF Brunnsparken i Ramlösa, och det är i utmärkt skick, redo att välkomna sina nya ägare. Varmt välkomna till Brunnsparken och ett radhus i toppskick med en av föreningens största trädgårdar. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Tågagatan 54A, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Tågagatan 54A

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
HusmanHagberg Helsingborg
1 795 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 844 kr/mån
31 217 kr/m²

Varmt välkomna till denna genomgående och luftiga tvåa i hjärtat av Tågaborg! Bostaden är idealisk för dig som söker ett renoverat boende i eftertraktat område. Varmt välkomna med er intresseanmälan redan idag!

  • Balkong

Visar alla 5