HusmanHagberg Höganäs

HusmanHagberg Höganäs

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tegvägen 6, Ingelsträde, Höganäs kommun
 • Budgivning pågår
Tegvägen 6, Ingelsträde, Höganäs kommun, bild 2
Tegvägen 6, Ingelsträde, Höganäs kommun, bild 3

Tegvägen 6

Villa
Ingelsträde, Höganäs kommun
2 995 000 kr
166 + 30 m²
7 rum
530 m² tomt

När du kliver in genom dörren möts du av en väl tilltagen hall som erbjuder gott om plats för avhängning av kläder och skor. Direkt till höger från hallen öppnar sig köket med en inbjudande matplats. Vidare från köket finns tvättstugan och groventrén, vilket ger praktiska lösningar för det dagliga livet. Rakt fram från hallen leder vägen in i det stora vardagsrummet, som pryds av generösa fönster som öppnar upp mot det tilltagna uterummet. Uterummet är designat för att rymma en matplats och skapa en trevlig atmosfär för socialt umgänge. Från uterummet kan du njuta av en fin utsikt över trädgården och spabadet, vilket ger en extra dimension av avkoppling och njutning. Till vänster om hallen ligger master bedroom, komplett med ett eget badrum med dusch, och ett till sovrum. En trappa upp i hallen leder dig till allrummet, en flexibel yta som kan användas för avkoppling eller som en tv hörna för barnen. Till vänster om allrummet finns ännu ett master bedroom, medan till höger finns ytterligare två sovrum. Övre plan erbjuder också en tilltagen klädkammare och en separat WC, vilket ger extra bekvämlighet och utrymme för hela familjen. Varmt välkommen på visning.

 • Premium
Triangelgatan 2, Höganäs, Höganäs kommun
 • Tis 18 jun kl 17:00
Triangelgatan 2, Höganäs, Höganäs kommun, bild 2
Triangelgatan 2, Höganäs, Höganäs kommun, bild 3

Triangelgatan 2

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
4 295 000 kr
185 + 142 m²
6 rum
667 m² tomt

Välkommen till Triangelgatan 2 i det pittoreska Höganäs! Detta underbara hus, byggt år 1929, utstrålar en tidlös elegans med en perfekt kombination av bevarade originaldetaljer och moderna bekvämligheter, resultatet av omsorgsfull renovering. På entréplanet möts du av en rymlig hall som leder till det stora vardagsrummet, präglat av naturligt ljus genom stora fönster, ger en inbjudande atmosfär. Vidare in i huset finner vi det tilltaget sovrummet och badrummet. Köket är välutrustat och erbjuder stora arbetsytor samt en trevlig köksö med induktionshäll och vask. Den övre våningen erbjuder ett generöst allrum, tre smakfulla sovrum, en praktisk walk-in closet och en WC för extra bekvämlighet. Varje detalj har noga planerats för att skapa en harmonisk och funktionell livsstil. Renoveringarna har förstärkt husets karaktär och moderniserat det för dagens behov. Ett stilrent kök från Ikea med köksö och ett trendigt betonggolv installerades 2021. Nytt uppvärmningssystem med luft/vatten panna, kamin med nya skorstensrör installerades även 2021. Ytskikten i samtliga rum har målats om under 2021/2022, och både elsystemet och belysningen har fått en modern touch. Ett nytt trädäck och ett modernt utekök skapades för att maximera utomhuslivet. Dränering genomfördes 2015 för att hålla huset torrt och stabilt. Allmänt sett erbjuder detta hem en boendemiljö där historiens charm möter moderna bekvämligheter. Boarean sträcker sig över 185 kvm, och tomten på 667 kvm, friköpt och samtaxerad, ger gott om utrymme. Biarean, inklusive en del av källaren, uppskattas till ca 142 kvm. Den inbjudande vinden med en takhöjd på 2.6 meter öppnar upp för ytterligare potential på ca 70 kvm. Hela huset präglas av omsorgsfullt bevarade detaljer och genomtänkta renoveringar. Med fiberanslutning och ett strategiskt läge blir detta hus inte bara ett hem, utan en möjlighet att leva i historiens vingslag med alla moderna bekvämligheter. Välkommen till ditt nya hem på Triangelgatan 2!

 • Premium
Lilly Håkanssons gata 8C, Viken, Höganäs kommun
 • Mån 1 jul kl 16:30
Lilly Håkanssons gata 8C, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Lilly Håkanssons gata 8C, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Lilly Håkanssons gata 8C

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
2 995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/3
8 141 kr/mån
29 950 kr/m²

Denna magnifika 4-rumslägenhet sträcker sig över imponerande 100 kvadratmeter och är belägen på entréplanet med en underbar uteplats. Med generös takhöjd skapar bostaden en känsla av rymd och luftighet. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet utnyttjar detta utrymme på bästa sätt och fyller det med naturligt ljus från fönster i två olika väderstreck. Den stora uteplatsen är lättillgänglig direkt från vardagsrummet och bjuder in till avkoppling med kvällssolen som smyger in och skapar en behaglig avslutning på dagen. Förvaringsmöjligheterna är generösa med skjutdörrsgarderober i sovrummen. Badrummet är elegant helkaklat och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Separat WC finns. Interiören präglas av parkettgolv och väggar i mjuka nyanser. Hallen välkomnar med en praktisk garderob, medan badrummet är smakfullt inrett med klinker och kakel, och inkluderar alla nödvändiga bekvämligheter som WC, handfat och dusch. Köket är en plats för kulinarisk skapelse, med parkettgolv och väggar som smälter samman i harmoni. Det är utrustat med kakel ovan arbetsbänken, samt moderna apparater såsom kyl/frys, spishäll och diskmaskin. Kontakta ansvariga mäklaren Linus Bermont 076 000 09 22 redan nu för visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Triangelgatan 2, Höganäs, Höganäs kommun
 • Borttagen före visning

Triangelgatan 2

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
4 395 000 kr
185 + 142 m²
6 rum
667 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Lilly Håkanssons gata 2B, Viken, Höganäs kommun

Lilly Håkanssons gata 2B

Lägenhet
Viken, Höganäs kommun
2 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/4
5 800 kr/mån
33 261 kr/m²

Nu kan vi introducera denna fantastiska trea på bottenvåningen, som är belägen i lugna och fridfulla Viken. Lägenheten är en del av ett bostadshus som byggdes år 2022 och den kommer fortfarande med omfattande garantier, vilket garanterar en bekväm och trivsam boendemiljö. Boendet erbjuder även gemensamma faciliteter som ett orangeri och en takterrass, där du kan njuta av trevliga stunder med vänner och vacker utsikt. Kontakta ansvariga mäklaren Linus Bermont 076 000 09 22 vid frågor eller tidsbokning för visning.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 5