HusmanHagberg Huddinge

HusmanHagberg Huddinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fågelvägen 45, Stuvsta/Segersminne, Huddinge kommun

Fågelvägen 45

Villa
Stuvsta/Segersminne, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge

6 820 000 kr

128 m²

5 rum

1 654 m² tomt

Välkomna till denna ljusa och trivsamma 30-tals villa i attraktiva Stuvsta/Segersminne om totalt 165 kvm. Villan är tillbyggd -68. Genomgående stora fönster ger ett fint ljus och rymd. Veranda, vackra fönster i original (med högsta kvalité, kärnvirke) detaljer och fina trägolv, ger villan sin unika karaktär. Med kärlek och omvård kan detta bli ditt drömboende! Villan är belägen på en lugn gata med ett av områdets absolut bästa läge! Vacker uppvuxen trädgård om hela 1.654 kvm, som sprudlar av liv under sommarhalvåret med gräsmatta, fruktträd och planteringar. Här finns gott om utrymme för att anlägga uteplatser samt ett stort trädgårdsland och odla sina egna ekologiska grönsaker. Området är mycket populärt lugnt och familjevänligt med närhet till både city och härliga naturområden samt Långsjön. Bra skolor och förskolor inom gångavstånd. Det är nära till allt man behöver. På 10 min promenerar ni till Stuvsta Centrum med apotek, restauranger, butiker, bageri, vårdcentral, bank, bussar och pendeltåg (som tar 13 minuter till Stockholm City). På 15 min promenerar ni till Hagsätra Centrum där tunnelbanans gröna linje går in mot stan. I närområdet finns även järnhandel, färgaffär, brädgård, bensinstationer, Coop Extra, Stuvsta handelsträdgård, elaffär, gardinaffär och ett flertal olika typer av bra matställen. Villan är besiktigad och säljaren kommer teckna en försäkring mot dolda fel under en 10 års period. Önskar ni bo i ett mycket attraktivt och barnvänligt villakvarter, nära fin natur med närhet till centrum och kommunikationer då ska ni inte missa denna fina fastighet. Välkomna!

Gustav Adolfsvägen 20, Glömsta, Huddinge kommun

Gustav Adolfsvägen 20

Villa
Glömsta, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge

6 995 000 kr

81 m²

5 rum

2 376 m² tomt

Välkommen till denna idylliska fastighet om 2376 kvm (Minsta tomtstorlek enlig detaljplan är 1000 kvm). Fastigheten ligger i ett attraktivt och populärt villaområde med närhet till förskola/skola och kommunikationer (Buss 172 och buss 740). Huset är byggt 1940 och har idag 5 rok. Stor vacker trädgård med flertalet fruktträd och perenner. Här finns gott om utrymme för fotbollsspel och studsmatta. Det finns också möjlighet att anlägga ett stort trädgårdsland och odla sina egna ekologiska grönsaker.

Björkängsvägen 22A, Stuvsta, Huddinge kommun

Björkängsvägen 22A

Villa
Stuvsta, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge

6 700 000 kr

157 m²

6 rum

782 m² tomt

Välkommen till ett generöst och väl underhållet boende med stora sällskapsytor i båda våningsplanen. Stort ljust vardagsrum med mysig eldstad i öppen planlösning med köket. Helkaklade badrum, altan med kvällssol, inglasat uterum med infravärme och carport. I dag bedrivs verksamhet på nedre plan, men det går även att använda som t.ex. generationsboende. Nära till skola/förskola och kommunikationer.

Myrstuguvägen 175, Myrstuguberget, Huddinge kommun

Myrstuguvägen 175

Lägenhet
Myrstuguberget, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge

1 995 000 kr

82 m²

2.5 rum

6 074 kr/mån

24 329 kr/m²

Smakfull lägenhet med radhuskänsla omgjord till en yteffektiv 4:a. Social öppen planlösning och ca 20 kvm insynsskyddad uteplats i söderläge för soldyrkare, generösa ljusinsläpp, helkaklat badrum med tvättmaskin. Tre sovrum. Stort kök med gott om förvaring och matplatsdel i vardagsrummet för många personer. Omtyckt förening med många faciliteter. Ca 3 minuters promenad till hissen som går ner mot tunnelbanan. I området finns flera lekplatser och fina utsiktsplatser, en gemensamhetslokal med sjöutsikt. Möjlighet att söka båtplats på andra sidan sjön.

  • Uteplats
  • Hiss
Lövdalsvägen 60, Segeltorp, Huddinge kommun

Lövdalsvägen 60

Villa
Segeltorp, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge

6 495 000 kr

233 m²

9 rum

1 194 m² tomt

--- ACCEPTERAT PRIS --- Sådan möjlighet dyker inte ofta upp - missa inte chansen! Varmt välkomna till denna oslipade diamant i 2-plan om hela 233kvm boyta! Totalt erbjuder huset 240kvm fördelat på två plan ovan mark. Huset är belägen i ett lugnt, mysigt och barnvänligt område på en återvändsgata med ett av områdets absolut bästa läge! Här bor ni granne med Gömmarens naturreservat vilket ger ett insynsskyddad, tyst och ostört läge. Stor och plan trädgård där endast fantasin kan sätta gränser på hur det ska disponeras. Huset erbjuder fina stora sällskapsytor i form utav två vardagsrum varav det ena har en braskamin. I dagsläget är huset inredd med två lägenheter med kök på respektive våning. Vidare erbjuds två badrum och fyra sovrum. Värt att tillägga - planlösningen är flexibel och går lätt att ändra efter familjens behov då huset har ett omfattande renoveringsbehov! Perfekt för er som vill sätta egen prägel på drömhuset ni vill kalla för hem! Området är mycket naturskönt med närhet till skog och sjöar. Här bor ni granne med Gömmarens naturreservat! Aktiviteter finns för alla årstider. Området är fullt med leder och stigar som passar stavgång, skidåkning, löpning, ridning eller en helt vanlig promenad. I hjärtat av reservatet ligger sjön Gömmaren, en klarvattensjö omgärdad av klippor. Bada från klippor eller vid den mindre sandstranden. Passa på att ta första skridskoåket på Gömmaren, vintertid lägger sig isen tidigt. I området finner ni även Långsjön som bjuder på trevliga promenadstråk. Vid Långsjöbadet finns även bryggor, grillplats, lekplats och kiosk/servering. För den som vill ut och springa eller promenera är det 5,4 kilometer runt sjön på blandat underlag. El-ljusspår med flera slingor finns i närliggande Älvsjöskogen. Långsjön erbjuder bad på sommartid och skridskoåkning vintertid, när isen bär. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Varmt välkomna på visning!

Daggstigen 29A, Stuvsta, Huddinge kommun
  • Budgivning pågår

Daggstigen 29A

Tomt
Stuvsta, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge

3 500 000 kr

980 m² tomt

Accepterat pris!!!. Nu finns det möjlighet att förvärva denna tomt om 980 kvm i populära och attraktiva Stuvsta, där man kan bygga sitt drömhus med ett högt och fint läge med utsikt över nejden. Tomten får bebyggas med 1/5-del där huvudbyggnad får bebyggas med max 150 kvm i två plan och med en maxhöjd på 7,5 m. Anslutningskostnad för V/A tillkommer med c:a 275.000 kr och El-anslutning el-nät kostar c:a 35 000 kr. Inga Gatukostnader tillkommer. Tomten ligger i ett lugnt och uppvuxet villaområde med gångavstånd till skola/förskola, matvaruaffär (Stora Coop) och kommunikationer.

Visar alla 6