HusmanHagberg Huddinge

HusmanHagberg Huddinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fotbollsvägen 8, Stuvsta, Huddinge kommun
 • Sön 2 jun kl 12:15
Fotbollsvägen 8, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 2
Fotbollsvägen 8, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 3

Fotbollsvägen 8

Villa
Stuvsta, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
10 350 000 kr
120 + 55 m²
6 rum
2 232,8 m² tomt

Välkomna till denna ljusa och charmiga 10-tals villa i attraktiva och populära Stuvsta C om totalt 175 kvm varav c:a 120 kvm används som bostadsyta. Här möts tidsepokens charm med modern funktion. Stora fönsterpartier mot den vackra trädgården, fina sociala ytor där man bevarat tidstypiska detaljer som ger husets dess karaktär. På entréplanet finns ett stort familjekök med utgång till en trädäckad altan. Ljust och fint vardagsrum med kamin. Ett sovrum och ett badrum. Övre plan har idag tre sovrum och ett helkaklat badrum. Vattenburet system (luft/vatten) vilket ger en låg driftskostnad. Villan är belägen utan insyn på en lugn central återvändsgata med ett av områdets absolut bästa läge! Vacker uppvuxen, insynsskyddad trädgård om 2232 kvm ( minsta tomtstorlek i området är 800 kvm enl. detaljplan). Här sprudlar av liv under sommarhalvåret med påkostad landskaping, rabatter, staket, trappor, gräsmatta, planteringar och fruktträd. Stor härlig insynsskyddad trädäckad altan med pool som inbjuder till umgänge och sena middagar. Carport och uppställningsplats för flera bilar. Laddbox för elbil är installerad. Här hittar ni även ett bra och praktiskt förråd. I anslutning till carporten finns också ett vinterbonat gästrum med litet välplanerat kök och egen dusch samt toalett. Området är mycket populärt, lugnt och familjevänligt med närhet till både city, härliga naturområden samt Långsjön. Bra skolor, förskolor och Stuvsta IP med fotbollsplaner inom gångavstånd. På max 5 min promenerar ni till restauranger, butiker, bageri, vårdcentral, bussar samt pendeltåg ( c:a 13 min till Stockholms C. ). En ICA butik finns i Stuvsta C samt Stora Coop finns belägen vid Huddingevägen. Önskar ni bo i ett mycket attraktivt och barnvänligt villakvarter, nära fin natur med närhet till centrum och kommunikationer då ska ni inte missa denna fina fastighet.

 • Premium
Stationsvägen 39, Stuvsta, Huddinge kommun

Stationsvägen 39

Lägenhet
Stuvsta, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
2 250 000 kr
59,9 m²
1.5 rum
vån 1/5
5 411 kr/mån
37 563 kr/m²

Mycket tilltalande lägenhet som går att disponera om till en 2:a. Lägenheten är mycket välplanerad och smakfullt inredd. Snyggt helkaklat badrum med klinkers och tvättmaskin, balkong i söderläge. Här är det bara att flytta in. Lägenheten är belägen i hjärtat av Stuvsta centrum med all tänkbar service såsom buss, pendeltåg (13 min till Stockholm C), affärer, restauranger, bank, apotek och vårdcentral. 20 meter till livsmedelsbutik och 200 meter till pendeltågsstationen!

 • Balkong
 • Hiss
Lövdalsvägen 60, Segeltorp, Huddinge kommun
Lövdalsvägen 60, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 2
Lövdalsvägen 60, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 3

Lövdalsvägen 60

Villa
Segeltorp, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
9 495 000 kr
233 + 7 m²
8 rum
1 194 m² tomt

Välkomna till denna imponerande och nyrenoverade villan med en total yta om hela 240 kvadratmeter där hela bostaden är belägen ovan mark. Villan är idylliskt placerad i ett lugnt och barnvänligt område längs en återvändsgata, med en stor plan tomt som gränsar till Gömmaren naturreservat och det är svårt att hitta ett mer attraktivt läge i området! Med en insynsskyddad baksida som gränsar till Gömmarens naturreservat erbjuds en fridfull och ostörd atmosfär. Den stora och plana trädgården ger gott om utrymme för trädgårdsentusiaster att förverkliga sina visioner, kanske genom att anlägga ett eget trädgårdsland för ekologisk grönsaksodling. Här har ni även plats för upp till 6-8 bilar. Följande renoveringar har utförts: - Nytt tak - Dränering 4 sidor - Förstärkning av husets grund 4 sidor - Fasadrenovering, nedre plan puts och övre plan nya träpaneler - Installation av värmeisolering - Balkong - Nytt ventilationssystem. - Fönsterbyte, 3-glas - El, även förberedelse för attefallshus - VVS/VA, även förberedelse för attefallshus - Värmesystem, luft- och vattenvärmepump - 3 nya badrum - Tvättstuga - Nytt kök - Nya utskick, målade väggar, nytt golv, nytt innertak - Vatten och avloppsledningar fram till kommunala nätet är utbytta - Fiber indraget till huset Området är mycket naturskönt med närhet till skog och sjöar. Här bor ni granne med Gömmarens naturreservat! Aktiviteter finns för alla årstider. Området är fullt med leder och stigar som passar stavgång, skidåkning, löpning, ridning eller en helt vanlig promenad. I hjärtat av reservatet ligger sjön Gömmaren, en klarvattensjö omgärdad av klippor. Bada från klippor eller vid den mindre sandstranden. Passa på att ta första skridskoåket på Gömmaren, vintertid lägger sig isen tidigt. I området finner ni även Långsjön som bjuder på trevliga promenadstråk. Vid Långsjöbadet finns även bryggor, grillplats, lekplats och kiosk/servering. För den som vill ut och springa eller promenera är det 5,4 kilometer runt sjön på blandat underlag. El-ljusspår med flera slingor finns i närliggande Älvsjöskogen. Långsjön erbjuder bad på sommartid och skridskoåkning vintertid, när isen bär. Välkomna hem!

 • Premium
Stambanevägen 28, Stuvsta Centrum, Huddinge kommun

Stambanevägen 28

Lägenhet
Stuvsta Centrum, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
3 495 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/4
4 697 kr/mån
51 397 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna attraktiva och välplanerade 2:a i ett av seniorgårdens projekt ( 55+ boende) med s.k Trygghetsboende. Modern genomgående lägenhet med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås den inglasade balkongen i västerläge. Rymligt och fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Luftigt sovrum med plats för dubbelsäng. Stor skjutdörrsgarderob ger bra förvaringsmöjligheter. Genomgående ljusa och fina ytskikt! I föreningen finns bl.a en gemensamhetslokal (Bistron) som är en social mötesplats för de boende, samt ett övernattningsrum för långväga gäster. En trivsam innergård och flertalet aktiviteter som boende kan delta i. Nära Stuvsta C med div. affärer och pendeltåg ( ca 15 min från Stockholms C.).

 • Balkong
 • Hiss
Byalagsvägen 18, Stuvsta Centrum, Huddinge kommun
 • Budgivning pågår

Byalagsvägen 18

Lägenhet
Stuvsta Centrum, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
2 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 634 kr/mån
38 250 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna trivsamma etagelägenhet 2 rok med öppen planlösning och många möjligheter. Lägenheten som är placerad på översta planet erbjuder kaklat badrum, kök och vardagsrum med öppen planlösning och fransk balkong i västerläge, samt ett övre plan med stort luftigt sovrum och som har anslutning till ett separat förvaringsutrymme på ca 10 kvm som kan inredas till exempelvis ett barnrum. Även på detta planet finns en fransk balkong i västerläge. Endast några minuters promenad till Stuvsta centrum och pendeltåget.

 • Hiss
Rörsångarvägen 15, Vidja, Huddinge kommun
Rörsångarvägen 15, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Rörsångarvägen 15, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Rörsångarvägen 15

Tomt
Vidja, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
3 495 000 kr
2 318 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en tomt om hela 2318 kvm i expansiva Vidja med ett högt ostört läge som ger en fantastisk utsikt över sjön Orlången och med närhet till både Ågesta golfklubb, Ågesta ridskola samt Farsta C. Här kan du bygga ditt drömhus och njuta av solen från morgon till sista kvällssolen som går ned vid vattnet. På promenadavstånd ligger sjöarna Orlången och Kvarnsjön med flera fina badplatser och även badplatser där hundar är tillåtna. Här kan du också prova fiskelyckan. På vintern åker man både skidor och skridskor på sjön. Båtplats går att hyra genom Vidja vägförening till en billig penning och då ingår även fisketillstånd inklusive kräftfiske. I Vidja finns även härliga naturområden med vandringsleder och naturreservat. Ågesta friluftsområde har Södra Stockholms bästa preparerade elljusspår för längdskidor. Här växer det gott om blåbär, lingon och svamp. Inte långt ifrån bostaden ligger Ågesta golfklubb och Ågesta ridskola. Till Farsta Centrum är det cirka 10 minuter med bil, där finns många butiker med allt från restauranger, gym, bibliotek och mycket mer. Härifrån går både t-bana och pendeltåg (Farsta Strand). Vill du hellre åka kommunalt finns busshållplats endast några minuters gångväg från bostaden. Här bor ni mitt i naturen utan störande genomfartstrafik mindre en 30 minuter från Stockholm - missa inte denna möjlighet!! Kontakta mäklaren för visning. Givetvis går det bra att åka förbi och kika själv på tomten. Det går bra att gå över granntomten då säljaren äger även denna. Vad säger detaljplanen. Denna fastighet tillhör Vidja etapp 2A vilket är planerat att slutföras med asfalterade gator och kommunalt V/A omkring december 2023. Fastigheten tillhör planbestämmelse a1, vilket betyder att du kan ansöka om bygglov från och med 2022-02-06, fyra år efter att detaljplanen har vunnit laga kraft. Andra villkor och bestämmelser kan tillkomma rörande bygglov. Fastighetsägaren ansvarar för framkomlighet från tomtgräns vid gatan fram till planerat hus vid eventuell bygglovsansökan. Högst en huvudbyggnad. Huvudbyggnad i två våningar får byggas med högst 100 kvm byggnadsarea (BYA). Huvudbyggnad i en våning får byggas med högst 150 kvm BYA. Nya komplementbyggnader får sammanlagt ha en högsta byggnadsarea om 40 kvm. Huvudbyggnad får inrymma högst två lägenheter, varav den mindre får ha högst 55 kvm bruttoarea (BTA). Alternativt får den mindre bostaden inrymmas i befintligt fritidshus som har en högsta BYA och BTA om 55 kvm. För mer information gå in på https://www.huddinge.se/bostad-och-miljo/din-bostad-och-tomt/gatukostnader/ Andra länkar: https://www.huddinge.se/vidja www.vidja.nu Anslutningskostnad V/A tillkommer om c:a 392.000 kr. Beräkningar kan du göra på denna sida. https://www.stockholmvattenochavfall.se/foretag/byggaktor/oversikt/priser/berakna-anlaggningsavgift/ Gatukostnadsersättning om 208 483 kommer debiteras enl. uppgift från Huddinge kommun. För mer information kontakta: [email protected].

 • Premium
Myrstuguvägen 175, Myrstuguberget, Huddinge kommun

Myrstuguvägen 175

Lägenhet
Myrstuguberget, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
1 995 000 kr
82 m²
2.5 rum
6 074 kr/mån
24 329 kr/m²

RING MÄKLAREN FÖR VISNING!! Denna smakfulla lägenhet bjuder på en unik radhuskänsla och har nyligen omvandlats till en yteffektiv 4:a. Den sociala öppna planlösningen och den insynsskyddade uteplatsen på ca 20 kvm i söderläge är perfekt för alla soldyrkare där ute. Ljuset flödar generöst in i bostaden och skapar en ljus och luftig atmosfär. Det helkaklade badrummet är utrustat med en praktisk tvättmaskin. Här erbjuds även tre bekväma sovrum som ger gott om utrymme för hela familjen. Det stora köket imponerar med gott om förvaring och en matplatsdel i vardagsrummet, perfekt för umgänge och middagar med nära och kära. Föreningen är omtyckt och erbjuder många faciliteter för sina medlemmar. På bara ca 3 minuters promenad når du hissen som tar dig ned till tunnelbanan. I området finns flera lekplatser och underbara utsiktsplatser att njuta av. Dessutom finns det en gemensamhetslokal med sjöutsikt där du kan träffa grannar eller ordna små event. Missa inte chansen att söka en båtplats på andra sidan sjön och njuta av härliga båtturer i närområdet. Kontakta oss för en visning av denna fantastiska lägenhet idag!

 • Uteplats
 • Hiss
Daggstigen 29A, Stuvsta, Huddinge kommun
 • Budgivning pågår

Daggstigen 29A

Tomt
Stuvsta, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
3 500 000 kr
980 m² tomt

Accepterat pris!!!. Nu finns det möjlighet att förvärva denna tomt om 980 kvm i populära och attraktiva Stuvsta, där man kan bygga sitt drömhus med ett högt och fint läge med utsikt över nejden. Tomten får bebyggas med 1/5-del där huvudbyggnad får bebyggas med max 150 kvm i två plan och med en maxhöjd på 7,5 m. Anslutningskostnad för V/A tillkommer med c:a 275.000 kr och El-anslutning el-nät kostar c:a 35 000 kr. Inga Gatukostnader tillkommer. Tomten ligger i ett lugnt och uppvuxet villaområde med gångavstånd till skola/förskola, matvaruaffär (Stora Coop) och kommunikationer.

Visar alla 8