Mäklare Michel Cosic

Michel Cosic

Om mig

Att sälja eller köpa bostad är ofta de största affärerna man gör i livet. Valet av mäklare blir därför otroligt viktigt. Jag lägger alltid ner stort engagemang i mina försäljningar och ger kontinuerlig återkoppling genomgående genom affären, allt för att skapa en trygghet för alla parter. Som mäklare värdesätter jag ärlighet, kommunikation och affärsmässighet. Jag tar inga genvägar för att uppnå mina resultat, vilka jag alltid strävar efter ska vara upp till förväntan och lite till.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Barnarpsgatan 108A, Torpa, Jönköpings kommun
Barnarpsgatan 108A, Torpa, Jönköpings kommun, bild 2
Barnarpsgatan 108A, Torpa, Jönköpings kommun, bild 3

Barnarpsgatan 108A

Lägenhet
Torpa, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
2 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 133 kr/mån
43 017 kr/m²

Unikt tillfälle att äga drömboendet! Välkommen till en exceptionell lägenhet i en eftertraktad förening där bostäder sällan blir tillgängliga. Denna pärla kombinerar en tidlös charm med modern elegans och erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem. Bostaden bjuder på charm och höga tak, skapandes en atmosfär av både historia och modernitet. Den perfekta kombinationen av klassisk och nutida design ger en känsla av hemtrevnad och lyx. Stig in i den välkomnande hallen där stora skjutdörrar för garderober installerats för att maximera utrymmet och ge en snygg och organiserad känsla. Garderoberna i hall och sovrum har Elfa inredning och belysning. Hallen bjuder även på golvvärme. Det generösa och moderna köket med golvvärme är en sann pärla för matälskaren. Fina arbetsytor och fräscha, ljusa luckor med moderna vitvaror. Stilrena fronter som lackerats om av fackman i ljust grått. Valet av handslaget kakel i köket harmonierar fint med kakelugnens stora plattor. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till avslappning och social samvaro. Här kan du njuta av kvällar framför den fullt brukningsbara kakelugnen och skapa en atmosfär av värme och trivsel. Generöst sovrum rymmer en stor dubbelsäng och garderober som erbjuder gott om utrymme för dina kläder. Det helkaklade badrummet med golvvärme är en elegant och funktionell plats där varje detalj har noggrant utformats. Här finns en kombinerad tvättmaskin och tork, vilket gör vardagen både bekväm och effektiv. Övrigt: - Klinker med värmegolv finns i hall, kök och badrum. - Nya treglasfönster är installerade som stänger ute ljud från vägen. - Det finns dessutom en gemensam tvättstuga i källaren. - Fräsch relaxavdelning med bastu, dusch och sittgrupp som fritt kan nyttjas av föreningens medlemmar. - Tillhörande lägenhetsförråd om 5 kvm finns. Missa inte chansen att äga denna unika lägenhet – en sällsynt möjlighet på marknaden! Kontakta mig nu för att boka din personliga visning och upptäck ditt nya hem! Förbered dig gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

  • Premium
Polluxgatan 17, Kungsängen, Jönköpings kommun
Polluxgatan 17, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 2
Polluxgatan 17, Kungsängen, Jönköpings kommun, bild 3

Polluxgatan 17

Radhus
Kungsängen, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
3 000 000 kr
138 m²
5 rum
10 230 kr/mån
21 739 kr/m²

För mer information kring månadsavgiften för radhuset kontakta mäklare. 2 st radhus kvar. Polluxgatan 17 & 19. Välkommen till detta rymliga radhus med en vacker träfasad och hela 138 kvm att njuta av! På entréplanet finner du generösa ytor för social samvaro, inklusive kök, ett rymligt vardagsrum, badrum och en praktisk tvättstuga. På övervåningen erbjuds fyra rum, en toalett och dusch. Det fjärde rummet kan även fungera som ett gemensamt allrum. Framsidan rymmer två bilar som ingår i avgiften. Ett praktiskt förråd finns också vid entrén på framsidan. Detta boende är en perfekt match för dig som önskar närhet till naturen vid Bondberget och stadens puls. Ett radhus med alla bekvämligheter som ger dig kontroll över din vardag. I närliggande naturreservat väntar underbara strövområden med vandringsvänliga stigar. Berget från Kungsängen tar dig till charmiga ekskogar. På vintern erbjuds skidåkning, både längd- och utförsåkning. Flerbostadshuset pryds av stående träfasad och radhusen av liggande. Taket kläs med naturgrå takpannor, ackompanjerat av vackra takkupor. I området finns bekvämligheter som frisör, gym och vårdcentral. Med flertalet skolor och förskolor blir hämtningar och lämningar enkla. Urvalet är stort med montessori, särskola, grundskola, idrottsgymnasium och praktiska gymnasiet. Alternativ som Sandagymnasiet, Birkagården, Internationella engelska skolan och Österängsskolan finns att välja bland. Förskolor som Birka, Barnens hus och Storängen ligger inom bekvämt gångavstånd. Smidiga kommunikationer ger närhet till både Jönköping och Huskvarna. Bra bussförbindelser passerar området längs Kungsängsvägen. Förbered dig inför visningen genom att: - Utforska området och bekanta dig med objektet. - Låt oss hjälpa dig ordna ett skräddarsytt lånelöfte genom våra samarbetspartners. Vi samarbetar med alla lokala och oberoende banker. - Äger du redan en bostad? Boka en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad redan idag för en trygg process.

  • Premium
  • Uteplats
Björnebergsvägen 18A, Bymarken, Jönköpings kommun
Björnebergsvägen 18A, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 2
Björnebergsvägen 18A, Bymarken, Jönköpings kommun, bild 3

Björnebergsvägen 18A

Lägenhet
Bymarken, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
895 000 kr
23 m²
1 rum
vån 2/3
1 424 kr/mån
38 913 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem på eftertraktade Bymarken! Denna charmiga bostad erbjuder inte bara bekvämt boende utan även möjligheten att förverkliga ditt drömhem. Modernt helkaklad badrum som skapar en praktisk och funktionell yta, som genomsyrar hela lägenheten. Föreningen här på Bymarken är något extra. Med en stabil och välskött ekonomi samt låg månadsavgift får du inte bara ett hem utan även trygghet och gemenskap. Månadsavgiften täcker det mesta och skapar ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Låg belåningsgrad för extra trygghet. Här på Bymarken har du möjlighet att prägla din bostad efter dina egna önskemål tack vare den öppna och flexibla planlösningen. Beläget på Bymarken får du det bästa av två världar – stadspuls i närområdet och närhet till grönområden och natursköna promenadstråk. Det är verkligen det perfekta stället där du kan njuta av både stadslivets bekvämligheter och naturens lugn. Varmt välkommen att kontakta mig, Michel Cosic, för ytterligare information! Förbered dig gärna genom att: • Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. • Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. • Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

  • Premium
Lövhagsgatan 62, null, Jönköpings kommun
Lövhagsgatan 62, null, Jönköpings kommun, bild 2
Lövhagsgatan 62, null, Jönköpings kommun, bild 3

Lövhagsgatan 62

Radhus
Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
3 150 000 kr
121 + 25 m²
4 rum
247 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem som kombinerar det bästa av båda världar - bekvämligheten av ett radhus och den generösa villakänslan! Här väntar ett omsorgsfullt totalrenoverat boende som ger dig utrymme att leva och växa i. Upptäck Övre Öxnehaga, ett önskat bostadsområde med omedelbar närhet till det vackra naturreservatet Bondberget. Här har nya fönster installerats vilket inte bara ger en fräsch och modern look till hemmet utan också bidrar till energieffektivitet och komfort året runt. Ljuset som strömmar in genom dessa fönster förvandlar varje rum till en ljus och inbjudande plats att vara på. Vad sägs om det inglasade och generösa uterummet som uppfördes så sent som 2022? Uterummet som förlänger sommarsäsongen från tidig vår till sen höst oavsett väder, då den ligger i ett härligt söderläge med sol från förmiddag till kväll. Tänk dig att sitta där med en kopp kaffe på morgonen och njuta av lugnet och solens värmande strålar. Men det är inte bara utsidan som imponerar, insidan av detta hus har också genomgått omfattande renoveringar. Köket, de båda badrummen och samtliga ytskikt har alla renoverats med stil och elegans under 2016/2017. Köket, som är från Epoq är väl utrustat med rostfria vitvaror och generöst med förvaring tack vare den rymliga köksön. De båda helkaklade badrummen bjuder in till avkoppling med sina lyxiga detaljer och bekvämligheter. Med en väl genomtänkt planlösning är detta hus perfekt! De öppna och luftiga utrymmena skapar en social och härlig atmosfär och känsla av rymd medan de separata sovrummen erbjuder privatliv och avskildhet när det behövs. Sammanfattningsvis är detta ett hem där du bara behöver flytta in och börja njuta av allt det har att erbjuda. Bullerbyn väntar på att välkomna dig till denna fantastiska gemenskap!

  • Premium
Brunnsgatan 8B, Huskvarna, Jönköpings kommun
Brunnsgatan 8B, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Brunnsgatan 8B, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Brunnsgatan 8B

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
695 000 kr
35,8 m²
1 rum
vån 2/3
2 621 kr/mån
19 413 kr/m²

Välkommen till denna bostad som erbjuder en unik möjlighet att förverkliga dina inredningsdrömmar. Med en fantastisk potential att skapa ett personligt utrymme som speglar just din stil och smak, väntar detta hem på att få nytt liv. Med generösa utrymmen och flexibla planlösningar finns det oändliga möjligheter att skapa ett hem som är unikt för dig. Omfamna kreativiteten och ge dig själv friheten att renovera enligt dina önskemål. Här kan du skapa det moderna köket, det avslappnade vardagsrummet eller det lyxiga badrummet du alltid drömt om. I Huskvarna centrum finner du ett varierat utbud av affärer och restauranger. Allt från livsmedelsbutiker till välkända modekedjor finns inne på Esplanaden som köpcentret kallas. Här finns även vårdcentral och apotek. För den sportintresserade finns Vapenvallen med bollplaner och hockeyrink. Husqvarna Garden ligger också med närhet till Huskvarna. Husqvarna Garden är Jönköpings stolthet inom hockey och här hålls även en hel del konserter och andra större evenemang. Här har du även närhet till naturnära miljöer och grönområden. För den som önskar så finns vandringsleder och motionsspår. Varmt välkommen att trivas! Innan visning, förbered dig gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

  • Premium
Tallmovägen 8, Lekeryd, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 15:00

Tallmovägen 8

Lägenhet
Lekeryd, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
700 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/2
5 868 kr/mån
8 434 kr/m²

Denna underbara bostadsrätt är den perfekta bostaden för dig och din familj. Belägen strax utanför Huskvarna, i en trygg och barnvänlig miljö, erbjuder den en harmonisk livsstil som passar såväl unga familjer som den som söker lugnet utanför stadens puls. Denna välplanerade bostaden bjuder in till trivsel och bekvämlighet. Med en genomtänkt planlösning får du utrymme som anpassar sig efter dina behov. De ljusa och luftiga rummen ger en känsla av rymd, och de stora fönstren släpper in härligt solljus under dagens alla timmar. Här kan barnen leka fritt och säkert i det lugna området med gott om grönområden runt omkring. För den aktiva familjen finns det utmärkta möjligheter till friluftsliv och härliga promenader i naturen. Bostaden är en del av en mycket stabil förening, vilket ger dig trygghet och långsiktig hållbarhet i ditt boende. Här kan du känna dig säker i vetskapen om att föreningen sköter om och utvecklar området på bästa sätt. Trots den lugna omgivningen har du ändå närhet till allt du behöver i vardagen. Skolor, förskolor, mataffärer och kommunikationer finns inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagslogistiken smidig och enkel. Sammanfattning: - Radhuskänslan inkluderar en separat entre under tak och omgärdas av ett avskiljande plank mot grannen och ett trädgårdsförråd. Det finns ett litet land med tillhörande buske att sköta. - Det finns ett uppvärmt torrförråd som är tacksam att använda. - Välplanerad och ljus bostad, ett extra plus är att tvättstugan finns i direkt anslutning till köket = smidigt och bekvämt! - Stabil förening för långsiktig trygghet - Barnvänligt och tryggt område - Nära till skolor, förskolor och grönområden Varmt välkommen att kontakta mig för mer information! Innan visning, förbered dig gärna genom att: * Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. * Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. * Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

  • Plus
  • Balkong
Drottninggatan 31D, Huskvarna, Jönköpings kommun
Drottninggatan 31D, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 2
Drottninggatan 31D, Huskvarna, Jönköpings kommun, bild 3

Drottninggatan 31D

Lägenhet
Huskvarna, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
995 000 kr
47 m²
1 rum
vån 3/3
3 083 kr/mån
21 170 kr/m²

Smart planerad, 47 ljusa kvadrat med fritt läge högst upp i huset! Stambytt och renovering av badrum och kök uppdaterat i början av 2019. En bostad med modern standard som inte lämnar något att önska. Här är det bara att flytta rakt in, inreda och trivas! Välkommen högst upp till denna hemtrevliga och ljusa bostaden som är optimalt planerad! Här möts du av en funktionell och välkomnande hall. Köket är stort och välplanerat som bjuder på ljusa och släta köksluckor och stor arbetsyta. Du kan med enkelhet inreda med stort matbord. Vardagsrummet är rymligt och trevligt med fint ljusinsläpp. Högt i tak vilket upplevs rymligt. Goda ytor med separat och naturlig plats för säng. Vidare finner du fräscht och helkaklat badrum som även är förberett för installation av tvättmaskin sedan badrummet genomgick renovering och stambyte i början av 2019. På golvet är det golvvärme och stilrena tillval har gjorts här med ljusa och sobra toner. Lägenheten disponerar även ett vindsförråd och ett källarförråd för dig med mycket kläder och prylar. Brf Skandia är en välskött förening med flertalet mervärden för dig som boende. På innergården finns utemöblemang för alla medlemmar att nyttja. Trappstädning sköts av extern part och gör det extra bekvämt för dig som boende. En automover sköter gräsmattan exemplariskt på innergården så här är det bara att ta med kaffet ut och koppla av under sommarhalvåret. Bostaden är belägen centralt i Huskvarna med närhet till både affärer och restauranger. Busshållplats ligger precis i närheten som tar dig smidigt till Jönköping city och Jönköpings Högskola/JU. Under en varm sommardag har du endast 5 minuter med cykel till Vättern och Huskvarnas badplats. Här kan du dessutom njuta av hamnen och mysiga stråk. Huskvarna områden erbjuder närhet till naturnära miljöer och grönområden. För den som önskar så finns vandringsleder och motionsspår. Varmt välkommen att trivas! Innan visning, förbered dig gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process. Välkommen att kontakta mig

  • Premium
Sjöhultsvägen 16A, Taberg, Jönköpings kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Sjöhultsvägen 16A, Taberg, Jönköpings kommun, bild 2
Sjöhultsvägen 16A, Taberg, Jönköpings kommun, bild 3

Sjöhultsvägen 16A

Villa
Taberg, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
2 295 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
698 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa belägen på Sjöhultsvägen i Taberg. Med en välplanerad bostadsyta erbjuder denna villa gott om utrymme för en familj att trivas i. Tomtarean uppgår till 698 kvadratmeter, vilket ger möjlighet till trädgårdsaktiviteter och utomhuslek. Villans läge i Taberg ger närhet till både natur och stadsliv. Här kan ni njuta av lugnet och skönheten i omgivningarna samtidigt som ni har bekvämt avstånd till nödvändig service och kommunikationer. Villan erbjuder en gedigen grund att bygga vidare på, med möjlighet att skapa sitt drömhem. Planlösningen ger goda möjligheter för en flexibel inredning och anpassning efter behov och önskemål. Med sin karaktäristiska arkitektur och vackra fasad blir denna villa en attraktiv plats att kalla sitt hem. Den välbevarade trädgården ger möjlighet till avkoppling och trevliga stunder utomhus. Du välkomnas av en fin och inbjudande hall med gott om förvaringsutrymme. Köket som är i ek, är stort och har fina arbetsytor, här får man plats med ett stort matbord. Ljust och vackert vardagsrum med ekparkett och plats för stor soffgrupp. En trevlig och välkomnande yta för avkoppling och umgänge. Sovrummen är välplanerade och plats för större möblemang finns. Badrummet är väldigt fräscht och ljust samt helkaklat. I källarplanet finnar du likaså fina ytor och här det är bara fantasin som sätter gränserna! Du finner ett helkaklat och modernt badrum och en härlig tvättstuga - bekvämt och smidigt! Välkommen till Sjöhultsvägen – en villa med stor potential och möjlighet att skapa det perfekta hemmet för dig och din familj! Varmt välkommen att kontakta mig, Michel Cosic, för ytterligare information. Förbered dig gärna genom att: • Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. • Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. • Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

  • Premium
Ollonborrvägen 3, Huskvarna Öxnehaga, Jönköpings kommun
  • Budgivning pågår

Ollonborrvägen 3

Villa
Huskvarna Öxnehaga, Jönköpings kommun
HusmanHagberg Jönköping
3 500 000 kr
120 + 149 m²
6 rum
1 016 m² tomt

Härlig tegelvilla med stor trädgårdstomt, trevlig altan och garage i anslutning till huset. Belägen i ett lugnt och tryggt område och med en trädgård som är helt perfekt för växande barnfamiljen. Närhet till goda kommunikationer, förskola, skola, närlivs och Huskvarna centrum. Allt du behöver för en enkel villavardag! Attraktivt läge precis intill naturreservat och på en återvändsgata. Här har ny bergvärme installerats så sent som 2021. Entréplan bjuder ett trevligt vitt kök i stilrent utförande, stort vardagsrum som tar dig vidare till inglasat uterum och altan. Tre bra sovrum och ett stort badrum i behagligt beige toner i nära anslutning. Gott om praktiska garderober i både sovrum och hall löser förvaringen på övre plan. Källarplanet bjuder bastu med sobert helkaklat duschutrymme, fin tvättstuga med praktisk tvättsektion, klädkammare och gott om förrådsutrymmen i anslutning under garaget samt extra gäst-WC. Social yta direkt nedanför trappen med plats för större soffhörna och möblemang intill den öppna spisen som utgör en vacker detalj för ögat. I anslutning finner du ett extra rum som passar att inreda till hemmakontor eller ungdomsrum. Sammantaget gott om bra ytor att inreda efter just dina behov och önskningar. Området på höjden på Öxnehaga är sedan 1970-talet både bebott och beprövat och omnämnt för sin närhet till skog, promenadstråk och friluftsområden. Ett levande centrum med både skolor, vård, omsorg och naturnära läge gör Öxnehaga till ett uppskattat område, där familjen får utrymme att växa över tid. Vackra vyer över Vättern, Bondberget och Öxnegårdens friluftsaktiviteter erbjuder något för alla, gammal som ung. Goda kommunikationer till både Huskvarna och Jönköpings centrum är inget undantag. Avskilt i grönskande omgivningar men med närheten till stans affärsutbud välkomnas du här till ditt nya boende. Här finns alla förutsättningar att hela familjen ska trivas! Kontakta ansvarig mäklare Amelie Sjöbring Cimen och Michel Cosic för bokning av visning. Varmt välkommen! Förbered dig gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Folkparksgatan 3, Forserum, Nässjö kommun
Folkparksgatan 3, Forserum, Nässjö kommun, bild 2
Folkparksgatan 3, Forserum, Nässjö kommun, bild 3

Folkparksgatan 3

Villa
Forserum, Nässjö kommun
HusmanHagberg Jönköping
3 195 000 kr
150 m²
6 rum
779 m² tomt

Detta är din chans att äga en fantastisk enplansvilla i idylliska Forserum, en pärla som ger dig den perfekta balansen mellan avskildhet och tillgänglighet! Här finner du en välgenomtänkt planlösning som ger dig friheten att inreda hemmet precis som du vill. Varje hörn är användbart och skapat för att göra vardagen smidig. Den generösa trädgården ger gott om utrymme för lek, odling och avkoppling eller möjligheter att utforma/bygga till en carport/garageplats. Omgiven av naturens skönhet erbjuder detta hem en rofylld och naturnära miljö, där du kan slappna av och andas ut. På bara cirka 20 minuters avstånd hittar du Jönköping, en pulserande stad full av möjligheter. Idealiskt för pendlare och alla som älskar stadslivet. Väl inne i huset möts du av en inbjudande hall med grå klinker på golvet, som ger ditt hem en elegant inledning. Det rymliga vardagsrummet är fyllt av naturligt ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Köket är en fröjd för ögat med sin vita inredning och klinkergolv. Här finns generösa arbetsytor och takhöjden ger en känsla av rymd. Två badrum är en lyx när du har bråttom på morgonen. Båda är helkaklade och utrustade med bekvämligheter som uppfyller dina behov. Sovrummen är av god storlek och ger dig utrymme för större möblemang. Bostaden bjuder även på ett extra förråd som gör att du har gott om plats för allt du behöver, vilket hjälper dig att hålla ditt hem organiserat och prydligt. Vidare finnar du även tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare, vilket gör det enkelt att ta hand om din tvättbehov. I Forserum finns flera förskolor inom 1 km avstånd. Rosenholmsskolan från förskoleklass till årskurs 9 ligger på 5-10 minuters promenadavstånd. Där det finns en tunnel under den mer trafikerade vägen med en gång och cykelväg. I samhället finns också möjlighet att vara aktiv inom både med fotboll och innebandy genom Forserums-IF. För den som gillar scouterna finns det grupper för olika åldrar. Inom gång och cykelavstånd finns padelbanor och tennisbana utomhus på sommarhalvåret precis intill Lillsjön. Det finns även en skid-och orienteringsklubb i samhället (FSOK). Cykeltur till Storsjön är populärt för bad om sommaren. I centrum på 6-10 minuters gångavstånd finns en matvarubutik, blomsterhandel, frisör, järnhandel, bibliotek med medborgarkontor. Där finns också en fin näridrottsplats med bl.a en basketplan, utegym och en större lekpark. Varmt välkommen till ditt nästa hem på Folkparksgatan 3! Förbered dig gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

  • Premium

Visar alla 10