Mäklare Anne-Lie Gerdtman

Anne-Lie Gerdtman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mickels väg 9, Läppe, Vingåkers kommun

Mickels väg 9

Fritidshus
Läppe, Vingåkers kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
1 895 000 kr
82 m²
3 rum
1 827 m² tomt

Vid vägs ände finner ni detta fritidshus med åretruntstandard. Huset är lugnt beläget som sista hus och gränsar mot natursköna skogen. Cykelavstånd ner till Hjälmargården där badplats finns, kaffestuga sommartid, minigolf mm. I Läppe hamn finns dessutom möjlighet till båtplats. Huset består av två separata sovrum som vetter mot skogen. Storstugan är mysig och här finns gott om plats för sällskapskvällar framför brasan. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl frys, spis. I hallen finns badrum med tvättmaskin. Från vardagsrummet är det utgång till uterum och öppen veranda på trätrall som vetter mot skogen. Huset värms upp med luftvärmepump från 2021 och eldstad. Fiber finns indraget. Gäststuga med plats för 2-3 bäddar, vältilltaget förråd i anslutning och snickarbod allt i samma byggnad. Välkommen att kontakta mig för mer information och visning.

Marenbacken 7, Maren, Vingåkers kommun

Marenbacken 7

Fritidshus
Maren, Vingåkers kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
2 575 000 kr
126 + 40 m²
3 rum
2 793 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska fritidshus med åretruntstandard. Huset består i 1½-plan med rymligt kök och vardagsrum på entréplan. Köket är ljust och fräsch med fönster i tre vädersträck, här finns en braskamin vilket underlättar för dig som vill ha ett fritidshus med möjlighet att värma upp även vinterhalvåret. Här finns också badrum med dusch och en praktisk groventré med dusch, wc och bastu. På övervåningen finner ni två separata sovrum och en mysig hall med plats för möbel. Fastigheten är beläget ett stenkast från sjön Hjälmaren med badplats och i föreningen finns möjlighet till båtplats. Gemensamt vatten och avlopp i föreningen. Maren är beläget ca 20 minuter från både Vingåker och Katrineholm, båda orter med goda kommunikationsmöjligheter. Runt om finns flera trevliga promenadstråk och härlig natur.

  • Plus
Sandviksvägen 10D, Björkvik, Katrineholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Sandviksvägen 10D

Villa
Björkvik, Katrineholms kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
2 100 000 kr
97 + 88 m²
8 rum
1 310 m² tomt

Välkommen till Sandviksvägen 10D i natursköna Björkvik. Perfekt boende för den större familjen med skogen/allmänning bakom och cykelavstånd till badplats vid sjön Yngaren möjlighet till båtplats finns. Fastigheten är i etage med flera sovrum fördelade på olika plan. Genomgående ljusa och moderna ytskikt, huset har två badrum, garage i anslutning till huset och värms upp via bergvärme. Nuvarande ägare har haft fastigheten som semesterboende och även uthyrd i perioder vilket genererat en intäkt på 160 000kr/år.

  • Plus
Sörmlandsgatan 18, Söder, Katrineholms kommun

Sörmlandsgatan 18

Övrigt
Söder, Katrineholms kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
3 750 000 kr
210 m²
1 236 m² tomt

Välkommen till Sörmlandsgatan. Här finner ni ett tvåplans hus med 4 separata lägenheten. Samtliga är renoverade av nuvarande ägare. Två lägenheter om två rum och kök med balkong och två lägenheter med ett rum och kök även dom med balkonger. Bakgården är rymlig och här finns ett garage som idag används av hyresgästerna till cykel förråd, bilplatser för hyresgäster finns på bakgården och trädgården är lummig och trevlig med plats för både utomhusmöbel och lek. En av lägenheterna är vakanta så här finns möjligheter för dig som vill äga själv och bo i en av lägenheterna alternativt hyra ut den. Huset värms upp av fjärrvärme. Välkommen att kontakt mig för mer information och för visning. Hyresintäkterna är totalt 268 152 och kostnaderna är 70 845. I intäkterna är den vakanta lägenheten inräknad då den nyligen är uppsagd.

Bergsgatan 35, Centralt, Vingåkers kommun

Bergsgatan 35

Villa
Centralt, Vingåkers kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
2 100 000 kr
90 + 139 m²
4 rum
841 m² tomt

Välkommen till Bergsgatan 35! Här finner du en trivsam villa med tre separata sovrum och härliga sällskapsytor i vardagsrum och pampigt uterum med tak upp till nock. Utanför uterummet finns en öppen veranda på trätrall för de allra varmaste dagarna och med ett härligt spabad Huset är tilläggsisolerat, fasaden är bytt och taket omlagt under senare år. Huset värms upp via fjärrvärme och fiber finns installerat. Källaren är iordningställd av nuvarande ägare och här finns gott om plats för hobbyverksamhet, tv-spelskvällar etc. Fastigheten är belägen med promenadavstånd till förskola och straxt intill finns naturen med trevliga promenadstråk. Välkommen att kontakt mig för visning!

  • Plus
Galltorp 1, Landet, Vingåkers kommun

Galltorp 1

Gård/Skog
Landet, Vingåkers kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
2 850 000 kr
125 + 30 m²
5 rum
3 ha tomt

Trivsam hästgård i utkanten av Vingåker. På fastigheten finns två bostadshus där huvudbyggnad är i 1½-plan och lillstuga är på ca 90 kvm, perfekt för dig med tonårsbarn eller för dig som vill hyra ut ena stugan. Huvudbyggnaden består av 5 rum varav 3-4 sovrum. Köket är ljust och fräscht och groventrén renoverades 2020 med klinkergolv och våtrumstapet. Täljstenskaminen i vardagsrummet förgyller både höst-och vinter och huset värms upp med bergvärme från 2021. Minireningsverk med markbädd från 2022. Stallet inrymmer idag tre platser och på fastigheten finns två vältilltagna lador/uthus. Perfekt boende för dig som vill ha både ett bra boende, boende för hästar, förvaring, höns, odling, poolkvällar, etc allt på ett och samma ställe med bra kommunikationer och trevlig natur och strövområden runt om. Välkommen att kontakt mig om du vill veta mer!

  • Plus
Mörkvedsvägen 6, Centralt, Vingåkers kommun

Mörkvedsvägen 6

Villa
Centralt, Vingåkers kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
1 895 000 kr
157 + 77 m²
7 rum
1 223 m² tomt

Välkommen till Mörvedsvägen, en lugn, familjär återvändsgata högt beläget med fantastisk utsikt över Vingåker. I hallen skymtar du direkt in och ut över den ljuvliga utsikten från vardagsrummet. Planlösning är väl genomtänkt med separata sovrum i ena delen och öppna sällskapsytor i kök, vardagsrum och matrum. En trapp ner finner du ett allrum i suterräng och två sovrum. Den övriga källardelen användes av tidigare ägare till egen verksamhet och kommer därmed väl till pass för dig som tex vill bedriva mindre verksamhet hemma, hyra ut eller varför inte till tonårsbarnen. På fastigheten finns två garage, ett som vetter mot gatan och ett ner mot baksidan. Huset värms upp av bergvärme och har således en relativt låg uppvärmningskostnader i förhållande till huset storlek. Fiber finns indraget.

Slottsvägen 3, Centralt, Vingåkers kommun

Slottsvägen 3

Villa
Centralt, Vingåkers kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
2 200 000 kr
135 + 110 m²
5 rum
1 323 m² tomt

Välkommen till Slottsvägen 3 i Vingåker. Här finner ni en gedigen villa med 30-tals charm. Fastigheten är smakfullt renoverad med tidsenliga detaljer. På entréplan finner ni et härligt kök i lantlig stil och fantastiska sällskapsytor. Fönstren är spröjsade och flera av rummen har gediget trägolv med smakfulla tapeter och målade väggar. På övre plan finns tre separata sovrum, badrum och balkong med morgonsol och utsikt över centrum. Relaxavdelning i källaren med både bastu och badkar. Praktiskt och stilfull lösning till värmesystem och vedförvaring. Luft/luft värmepump finns även och fiber är indraget. Ett stenkast från centrum och tågförbindelser. Inventarier och lösöre kan diskuteras. Välkomna på visning.

Källtorp, Sköldinge, Katrineholms kommun

Källtorp

Villa
Sköldinge, Katrineholms kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
1 600 000 kr
80 + 15 m²
3 rum
5 800 m² tomt

Välkommen till Åsa Källtorp straxt utanför Sköldinge. Här bor du idylliskt med en liten "by" känsla, omgiven av 7 fastigheter som är vackert belägna på en höjd och med utsikt över öppna fält. Bakom finns skog och natur med härliga strövområden och gott om både bär-och svamp, samtidigt som det är mindre än 20 minuters bilfärd till både Flen och Katrineholm. Fastigheten har genomgående ljusa ytskikt som passar alla. Två separata sovrum på övre plan och vardagsrum på entréplan. Huset värms upp av el, luftvärmepump och två eldstäder som utgör ett bra komplement i dessa tider. På fastigheten finns ett rymligt garage, perfekt för dig som vill ha plats för att tex meka hemma och en mysig veranda på trätrall intill husets entré i söderläge. Välkomna på visning.

  • Plus
Malmgatan 6E, Centralt, Katrineholms kommun

Malmgatan 6E

Lägenhet
Centralt, Katrineholms kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
2 050 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/4
4 945 kr/mån
21 809 kr/m²

Fantastisk lägenhet ett stenkast från centrum. Här finner du en lägenhet på fyra rum och kök som har sitt ursprung från två lägenheter. Därmed finns två inglasade balkonger i två olika väderstreck, varav den ena vetter mot centrum och på den andra balkong njuter du av lugnet mot Malmgatan. Det finns två ingångar och två badrum och i den ena finns egen tvätt- och torktumlare. Lägenheten har genomgående modern ytskikt och bra planlösning. Populär föreningen med god ekonomi. Välkommen på visning.

  • Balkong
Järnvägsgatan 1, Sköldinge, Katrineholms kommun

Järnvägsgatan 1

Övrigt
Sköldinge, Katrineholms kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
4 800 000 kr
382 m²
1 440 m² tomt

I sköldinge ca 15 minuters bilfärd från både Flen och Katrineholm finner ni denna hyresfastighet. Fastigheten har ett trivsamt läge i lugnt område och är väl omhändertaget. Huset värms upp av bergvärme. Fastigheten består av 6st lägenheter i tre plan, samtliga uthyrda idag. 2st trerumslägenheter på första planet, mellanplanet består av tre lägenheter och högst upp finns en vindslägenhet. Balkonger finns till fem av lägenheterna. I källare finns tre garage som samtliga är uthyrda. Goda förvaringsmöjligheter i både källarförråd och vindsförråd som tillhör lägenheterna. Gemensam tvättstuga finns i källare. Totala hyresintäkter på 395 808 kr/år och driftkostnader på 164 373kr/år. Resultatrapport finns tillgänglig hos mäklaren.

Alpnäsvägen 8, Hälleforsnäs, Flens kommun

Alpnäsvägen 8

Övrigt
Hälleforsnäs, Flens kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
4 495 000 kr
376 m²
2 858 m² tomt

Välkommen till Alpnäsvägen 8 i Hälleforsnäs! Här finner ni ett flerbostadshus med fem lägenheter fördelat på tre stycken 2 rum och kök, en lägenheten med 4 rum och kök samt två badrum och en lägenhet om tre rum och kök. Samtliga lägenheter är uthyrda inklusive ett mindre förråd i källaren. Totala intäkter på 468 000kr. Driftkostnaderna uppkommer till totalt 90 000kr/år. Fastigheten värms upp av bergvärme. Fiber finns indraget. I källaren finns förråd tillhörande lägenheterna. En gemensamhetslokal, tvättstuga och pannrum.

Hälleråd Hagstugan, Läppe, Vingåkers kommun

Hälleråd Hagstugan

Villa
Läppe, Vingåkers kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
5 250 000 kr
194 m²
6 rum
1 377 m² tomt

Fantastiskt Hjältevadsvilla i 2-plan med cykelavstånd till sjön Hjälmaren. Huset har väl tilltagna sällskapsytor i båda planen och inrymmer 5 till 6 separata sovrum och är på hela 194 kvm, perfekt för den stora familjen! Ljus och välkomnande hall och ett entréplan där du möts av ljusinsläpp från flera fönster i olika väder sträck. Öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum, köket är av Ballingslöv med köksö för "barhäng" och utgång till verandan för dig som vill äta frukost och dricka morgonkaffet med utsikt över de öppna fälten och skogen intill. Braskaminen förgyller de sena höstkvällarna och runt om huset finns trätrall med plats av att njuta av efter behag. På övreplan möts du av en härlig möblerbarhall med vältilltagen takhöjd som skapar en otrolig känsla av rymd och hela 120 infällda ljuspunkter. Badrummet är också vältilltaget och har bra planlösning med både badkar, dusch och dubbelhandfat samt wc som är skymd bakom en vägg. I sovrummen får man också känslan av det där lilla extra på grund av den tilltagna taklösningen upp till nock. Kommunalt vatten och avlopp. Huset slutbesiktigades sommaren 2022 och står nu redo för en ny familj. Välkomna till en enskild plats i ett hus att leva i och med närhet till Vingåker som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter till exempelvis med tåg till Stockholm på en timme och tjugo minuter.

  • Plus
  • Energieffektiv

Visar alla 13