Mäklare Elin Karlsson

Elin Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fortunagatan 52, Öster, Katrineholms kommun

Fortunagatan 52

Villa
Öster, Katrineholms kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
3 395 000 kr
120 + 60 m²
4 rum
819 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på Fortunagatan 52, ett modernt och elegant hus beläget i det eftertraktade området Öster. Detta fantastiska hem erbjuder den perfekta kombinationen av komfort, stil och bekvämlighet, med närhet till natursköna promenadstråk på åsen samt förskola, skola och idrottsanläggning. Det förstklassiga köket, som renoverades 2021, är en kulinarisk oas utformad för att imponera. Med slitstarka material och moderna vitvaror, med integrerad kyl och frys samt diskmaskin, erbjuder detta kök en harmonisk plats för matlagning och underhållning. Det är perfekt för den som älskar att bjuda hem vänner och familj på middagar. Det generösa matrummet är idealiskt för samlingsstunder och familjemiddagar, med gott om plats för alla att njuta av gemenskapen. De ljusa ytskikten och de sociala ytorna skapar en inbjudande atmosfär där minnen skapas och delas. å nedre plan finns också en praktisk WC för extra bekvämlighet. I det ljusa och stora vardagsrummet finns det plats för stor soffa att koppla av i framför både tv och kamin som skapar en varm atmosfär under kyligare kvällar. På övervåningen hittar du tre bekväma sovrum, ett allrum perfekt för barnens lek och underhållning samt ett stort badrum med dusch och badkar med två dörrar in. Det är en plats där avkoppling och komfort står i fokus. Trädgården är en oas för utomhuslivet, med en lagom stor tomt som inkluderar en praktisk carport, förråd och ett stort vackert växthus. Här kan du njuta av avkopplande stunder i solen, härliga grillkvällar och roliga aktiviteter med familjen. Fortunagatan 52 är helt enkelt ett perfekt hem för den moderna familjen som uppskattar stil, komfort och närhet till allt som behövs för en harmonisk och njutbar livsstil. Missa inte chansen att skapa dina egna minnen i detta underbara hem! Välkommen!

Nykvarn Kvarngården, Björkvik, Katrineholms kommun
  • Budgivning pågår

Nykvarn Kvarngården

Villa
Björkvik, Katrineholms kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
4 295 000 kr
163 + 100 m²
5 rum
4 938 m² tomt

Välkommen till Nykvarn Kvarngården i Björkvik – Ett riktigt paradis för naturälskare Drömmer du om ett liv mitt i naturen, med djur och vacker omgivning? Då är Nykvarn Kvarngården i Björkvik precis vad du letar efter. Denna fantastiska fastighet erbjuder en idyllisk livsstil med en modern och bekväm komfort. Bostaden om 163 kvm rymmer 5 rum och kök, en stor tvättstuga med egen ingång och två wc, varav ett badrum med dusch. Här har du allt du behöver för ett bekvämt och stilfullt boende. Den lummiga trädgården och den vackra verandan är perfekt för att njuta av lugna stunder eller för att umgås med familj och vänner. Samtidigt som du är omgiven av naturens skönhet kan du även njuta av ett dopp i den uppvärmda poolen. Den påkostade uteplatsen med nylagd trall, grillplats och rymlig matplats är den perfekta platsen för sommarens alla fester och sammankomster. För trädgårdsentusiasten med gröna fingrar är den stora köksträdgården, tillsammans med det intilliggande växthuset, en dröm. Tomten pryds dessutom av ett generöst antal äppelträd, ett valnötsträd, samt vinbärsbuskar och frodiga vinrankor som bär både blå och gröna druvor . Denna vackra fastighet är omringad av skog, hästhagar, hönshus och en porlande fors. På tomten finns också en paddock, ett hönshus, en hundgård med tillhörande hundhus, och en stor verkstad med plats för lastmaskin samt ett garage för personbil. Här lever du i harmoni med dina hästar, höns och hundar, och njuter av det rogivande ljudet från forsen och djurens livfulla samtal i hagarna. Fastigheten inkluderar även ett charmigt stall som rymmer två rymliga boxar, en sadelkammare, spol- och uppbindningsplats samt ett foderrum. För gäster eller extra familjemedlemmar finns en separat lägenhet med privat ingång och en härlig takterrass som bjuder på vacker vy över fastigheten. Lägenheten renoverades 2023 med nya ytskikt, luftvärmepump och nytt kök. Boningshuset har bland annat fått ett helt nytt uppvärmningssystem, ny el i hela huset, nya ytskikt, nytt avloppssystem och nya fönster. Här kan du flytta in direkt och börja njuta av ditt nya hem. Trots att du bor mitt i naturen, är det bara 1,5 km till närmsta bensinstation/affär och busstation, 1,6 km till förskola och skola årskurs 1-6. Här får du det bästa av två världar – det fridfulla lantlivet och närheten till nödvändig service. Nykvarn Kvarngården är mer än bara ett hem – det är en livsstil. Med sin charmiga veranda, lummiga trädgård och fantastiska möjligheter för mindre djurhållning, erbjuder denna fastighet en unik chans att leva i harmoni med naturen. Missa inte chansen att uppleva detta paradis på plats. Välkommen till ditt nya drömhem!

Gropptorpsvägen 13, Marmorbyn, Vingåkers kommun

Gropptorpsvägen 13

Villa
Marmorbyn, Vingåkers kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
2 895 000 kr
85 + 57 m²
4 rum
1 916 m² tomt

Välkommen till Gropptorpsvägen 13 i Marmorbyn – Ett charmigt hem med sjöutsikt! Drömmer du om ett hem med sjöutsikt och egen båtplats? Då är Gropptorpsvägen 13 i Marmorbyn platsen för dig. Beläget i ett charmigt samhälle med en nybyggd skola, förskola, populär idrottsförening och en härlig badplats, erbjuder detta hem en perfekt kombination av naturnära och bekvämt boende. Med endast 10 minuters bilfärd till Katrineholm får du det bästa av båda världar. Huset, som byggdes 1939, har vårdats ömt av samma familj i generationer. Med sina fyra rum och kök, två WC, varav ett större badrum med tvättmaskin och dusch, erbjuder detta hem både komfort och charm. Husets ytskikt har genom åren bevarats väl, där mycket av originalinredningen finns kvar, vilket ger en unik karaktär och historia till bostaden. För att säkerställa husets välmående har taket bytts, dränering gjorts och ytskikt renoverats. I början av 80-talet gjordes en utbyggnad för att skapa extra komfort med ett badrum och ett extra sovrum på entréplan. Husets grund består av en källare med matkällare, förråd, pannrum samt ett äldre badrum – perfekt för extra förvaring och praktiska behov. Tomten är stor och frodig, fylld med vackra växter och fruktträd som skapar en idyllisk atmosfär. Den underbara uteplatsen vetter mot sjön Kolsnaren och den lummiga trädgården, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling och umgänge. Dessutom finns en bod som erbjuder gott om utrymme för att förvara utemöbler, cyklar eller annat nödvändigt. Gropptorpsvägen 13 är en generös och härlig fastighet med ett unikt läge i vackra Marmorbyn med endast 7 meter till sjön Kolsnaren med båtplats och 50 meter till allmän badplats. Detta är verkligen ett hem som måste upplevas på plats för att fullt uppskatta dess skönhet och potential. Missa inte chansen att bli en del av detta fantastiska samhälle. Välkommen till visning – anmäl dig redan idag!

Kärrgatan 3C, null, Flens kommun

Kärrgatan 3C

Lägenhet
Flens kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
180 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 786 kr/mån
5 538 kr/m²

På första våningen våningen i den trygga och stabila föreningen Brf Kärnmakaren finner du denna trevliga lägenhet. Bostaden erbjuder en optimal planlösing med samtliga fönster i norrläge som skänker mycket ljus och ett generöst allrum med sovalkov och klädkammare. När du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och rymlig hall med öppning till både kök, badrum och allrum. Badrummet är helkaklat i svart och vitt och har dusch, wc och handdukstork. Köket är praktiskt planerat och har plats för ett mindre matbord. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat och kan anpassas efter behov. För pendlare finns det utmärkta buss- och tågförbindelser till både Eskilstuna och Flen, vilket gör det bekvämt att studera eller arbeta i städerna och sedan återvända hem till lugnet i Hälleforsnäs. I närområdet hittar du också en Coopbutik, restauranger samt vårdcentral. Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Tegnérvägen 46, Öster, Katrineholms kommun

Tegnérvägen 46

Lägenhet
Öster, Katrineholms kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
1 395 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 347 kr/mån
18 980 kr/m²

Letar du efter ett modernt och stilrent boende i Katrineholm? Då är Tegnervägen 46 något för dig. Denna fina trea erbjuder en harmonisk balans mellan öppna, sociala ytor och avskilda, privata sovrum, vilket gör den perfekt för både umgänge och avkoppling. Bostaden är smakfullt inredd med moderna detaljer och har en väl genomtänkt planlösning som främjar social interaktion. Det öppna köket binder samman lägenhetens rum och skapar en naturlig samlingsplats för matlagning och umgänge. Njut av eftermiddagssolen på den inglasade balkongen, en perfekt plats för avkoppling efter en lång dag. Här kan du även njuta av din morgonkaffe, läsa en bok eller ha mysiga grillkvällar med utsikt över innegården. Här bor du i en förening som gjort flera stora renoveringar de senaste åren. I månadsavgiften ingår värme, V/A, renhållning, basutbud TV samt fiber. Tegnervägen 46 ligger på populära Öster i Katrineholm, med närhet till Sveaparken, sjukhuset och livsmedelsbutik. Läget är idealiskt för den som vill ha nära till natur och bekvämligheter. Endast 5 minuters promenad tar dig till Katrineholms centrum, där du hittar ett brett utbud av shopping, restauranger och ett resecentrum med dagliga tågturer till Stockholm. Denna moderna och stilrena trea på Tegnervägen 46 erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och socialt boende. Med dess öppna planlösning, inglasade balkong och närhet till centrala Katrineholm, är detta ett hem där du verkligen kan trivas och känna dig hemma. Missa inte chansen att uppleva denna pärla – välkommen på visning!

  • Balkong
Gropptorp Solhem, Gropptorp, Vingåkers kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00

Gropptorp Solhem

Villa
Gropptorp, Vingåkers kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
1 895 000 kr
114 + 56 m²
5 rum
1 763 m² tomt

Upplev den magiska atmosfären i Gropptorp Solhem, ett charmigt hus omringat av ett vitt staket och med utsikt över öppna fält och vacker natur. Här bor du i en riktig barnen i Bullerbyn-idyll, där varje detalj andas lantlig charm och hemtrevnad.* Här välkomnas du in antingen via en vacker farstu eller en praktisk groventré som leder till både entréplan och nedre plan. På nedre plan finner du ett mysigt tv-rum med en vedeldad kamin, klinkergolv och ljusa väggar – en perfekt plats för avkoppling. Här finns också ett duschrum och ett helkaklat ljust badrum med ett stort badkar samt wc. Tvättstugan är utrustad med både pannrum, tvättmaskin(2019) och torktumlare(2018). Entréplan består av ett rymligt kök med vitt kakel, träluckor och fantastiskt ljusinsläpp från fönster som vetter mot de öppna fälten. Här finns gott om förvaring och arbetsytor samt moderna vitvaror från 2020, inklusive ugn, diskmaskin och kyl och frys. Den vackra ekparketten ger en varm och inbjudande känsla. Intill köket ligger ett rum som kan användas som matsal eller för andra sociala tillfällen. Detta rum har en vacker burspråk som släpper in rikligt med naturligt ljus och utgång till en veranda – perfekt belägen för morgonkaffet i solen. Här finns även en luftvärmepump som säkerställer ett behagligt inomhusklimat. På detta plan finns också två sovrum med original trägolv och tapet, som ger en nostalgisk och hemtrevlig känsla. Övre plan erbjuder två sovrum med vackra original trägolv, varav det ena har en vacker bröstpanel och en charmig kakelugn. Här finns också en wc och en öppen hall med utgång till en balkong som har fått nytt tak och golv, varifrån du kan njuta av den fantastiska utsikten över fälten. Tomten är en stor, lummig trädgårdstomt som erbjuder gott om plats för lek och avkoppling. Här kan du njuta av lugnet och den friska luften, omgiven av naturens skönhet. Gropptorp Solhem har genomgått flera viktiga uppdateringar, inklusive nya elradiatorer som alla går på vatten och installation av vattenburen golvvärme. På väg ner till nedre plan har en ny entré och trappa byggts för några år sedan, vilket adderar till husets funktionalitet och charm. Gropptorp Solhem är en perfekt plats för dig som drömmer om ett idylliskt och charmigt boende i lantlig miljö, med moderna bekvämligheter och gott om utrymme för både avkoppling och aktiviteter. Välkommen!

  • Plus
Vik Stenkullen 1, Landet, Vingåkers kommun
  • Ons 31 jul kl 18:00
Vik Stenkullen 1, Landet, Vingåkers kommun, bild 2
Vik Stenkullen 1, Landet, Vingåkers kommun, bild 3

Vik Stenkullen 1

Villa
Landet, Vingåkers kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
1 695 000 kr
157,5 m²
5 rum
1 888 m² tomt

Välkommen till Vik Stenkullen 1, en modern pärla i lantlig miljö strax utanför Vingåker. Detta enplanshus är omringat av vacker skog och natur och erbjuder en fridfull tillflyktsort med enastående potential att bli ditt drömhem. Stig in genom dörren och låt dig välkomnas av den ljusa och rymliga hallen som leder dig vidare in i det härliga vardagsrummet. Här möts du av en generös takhöjd och en atmosfär av lugn och harmoni. Den nyare utbyggnaden bjuder ytterligare på ett exklusivt badrum kombinerat med tvätt samt två separata sovrum som erbjuder en fridfull nattsömn med naturen som närmaste granne. Vidare in i huset finner du ytterligare två sovrum, en toalett och ett stort och ljust kök. Här har charmen från husets begynnelse kombinerats med moderna bekvämligheter, med detaljer som den äldre vedspisen som utgör en central punkt i köket och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Den generösa tomten är en oas med gott om utrymme för kreativitet och egna idéer. Den stora altanen längs husets framsida bjuder in till härliga utomhusaktiviteter och soliga dagar. Sammanfattningsvis erbjuder Vik Stenkullen 1 en unik möjlighet att bo i en modern och stilren bostad med naturen som närmaste granne. Missa inte chansen att förvärva detta underbara hem och skapa ditt eget paradis i en avkopplande och inspirerande miljö. Välkommen på visning!

  • Premium
Ekvägen 36, Högsjö, Vingåkers kommun

Ekvägen 36

Villa
Högsjö, Vingåkers kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
1 100 000 kr
135 + 81 m²
5 rum
1 417 m² tomt

Välkommen till Ekvägen 36, en trevlig villa i hjärtat av Högsjö. Detta imponerande hus välkomnar dig med en vacker stenläggning på framsidan, nyligen lagd för att ge en stilfull inramning till detta charmiga hem. Huset är fördelat på två plan med en rymlig källare och erbjuder trevliga detaljer och moderna bekvämligheter. Stig in och låt dig förföras av det stora vardagsrummet med generösa sociala utrymmen, perfekt för att umgås med familj och vänner. Det nyare köket, smakfullt inrett med ljusa luckor och rostfria vitvaror, bjuder in till matlagning och samvaro med familj och vänner. Här finns det gott om arbetsyta och en närliggande matplats där du kan njuta av måltider tillsammans med dina nära och kära. Det helkaklade badrummet i vitt och svart är en oas av avkoppling med moderna bekvämligheter såsom dusch, handdukstork, golvvärme och wc. Sovrummet är ljust och fräscht med en lugn och inbjudande atmosfär, medan de övre planens två sovrum pryds av charmiga mönstrade tapeter och vackert laminatgolv. Två stora klädkammare erbjuder generös förvaring för alla dina behov. Uteplatsen är ett sant paradis för avkoppling och underhållning, med gott om plats för att njuta av solskenet hela dagen. Tomten är stor och erbjuder grönskande gräsytor, fruktträd och en gungställning för de små. I källaren finns förråd, en praktisk tvättstuga, ett pannrum och ett rymligt garage för att möta alla dina behov av förvaring och parkering. Läget är optimalt med närhet till idrottsplats, skog och centrum där du hittar både livsmedelsbutik och mysig pizzeria. Här får du det bästa av två världar - en lugn och fridfull tillvaro i naturen samtidigt som du har alla bekvämligheter inom bekvämt räckhåll. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem på Ekvägen 36 - en perfekt plats för dig som vill bo i barnvänligt område med närhet till natur.

Bryggaregatan 1A, Centralt, Katrineholms kommun

Bryggaregatan 1A

Lägenhet
Centralt, Katrineholms kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
595 000 kr
31,2 m²
1 rum
vån 2/3
1 600 kr/mån
19 071 kr/m²

Välkommen hem till Bryggaregatan 1A! En väldisponerad och trivsam 1:a på andra våningen med balkong i väst. Det här är ett hem som bjuder in till en känsla av värme och harmoni redan vid första klivet in i hallen. En välplanerad lägenhet där funktion och skönhet förenas för att skapa den perfekta atmosfären. Den öppna och ljusa hallen erbjuder bra plats med förvaring och ett stort renoverat badrum med dusch, wc och golvvärme. Det stora rofyllda rummet är smakfullt inrett med stilrena detaljer och erbjuder gott om sociala utrymmen med plats för både stor soffa, en bekväm säng och andra möblemang. Det ljusa köket är praktiskt och stilrent och erbjuder det nödvändiga som man kan tänkas behöva. Den mysiga balkongen är verkligen en perfekt plats att avsluta sin dag på medan du avnjuter den vackra kvällssolen efter en arbetsdag. En annan väldigt attraktiv attribut med just detta boende är läget! Här bor du endast med några minuters promenadavstånd från Katrineholms resecentrum, shopping och restaurangliv. Tåg mellan Stockholm och Katrineholm trafikeras dagligen och resetiden är mindre än timmen. Välskött förening med bra ekonomi, gott om tillgångar och bra avgifter. En förening där medlemmarna verkligen trivs! Den här pärlan vill du verkligen inte missa! Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
Folkparksvägen 3, null, Vingåkers kommun

Folkparksvägen 3

Villa
Vingåkers kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
1 850 000 kr
160 + 73 m²
6 rum
1 255 m² tomt

Välkommen till Folkparksvägen 3, där charm, karaktär och bekvämlighet möts i denna fantastiska ljusa villa på 6 rum och kök, omfattande 160 kvm. Denna unika egendom, byggd i flera etapper, erbjuder en perfekt kombination av moderna bekvämligheter och tidlös elegans, allt i ett trevligt villaområde. Du välkomnas in i ett ljust och inbjudande hem genom en charmig hall med originalgolv och ljusa ytskikt, komplett med vackra garderober och en praktisk klädkammare. Köket är hjärtat av hemmet och imponerar med gott om arbetsyta, dubbla kylar och frysar, samt en splitter ny diskmaskin från 2022. Med alla nödvändigheter du behöver i ett kök och en generös plats för matbordet blir detta snabbt samlingsplatsen för familjen. Ett stort charmigt skafferi och ett mångsidigt kontorsrum med stora garderober, som också kan användas som ett extra sovrum, ger ytterligare flexibilitet och funktionalitet till ditt boende. Det stora badrummet erbjuder komfort och avkoppling med en dusch, inbyggd bastu och golvvärme. Det större sovrummet fortsätter att förföra med originalgolvet och nymålade väggar, medan en inglasad altan bjuder på en underbar utsikt över den välskötta trädgården. Matsalen är perfekt för sociala tillställningar framför den vackra kaminen, medan en spiraltrappa leder upp till ett stort loft med ytterligare sociala utrymmen och två extra sovrum, perfekt för ungdomarna i familjen. På källarplan finns ett hobbyrum, tvättstuga, pannrum och ytterligare en toalett, vilket ger praktiskt och funktionellt utrymme för hela familjen. Huset värms upp genom elpatron och vedeldning och har en solid grund av betongplatta och delvis källare. Med tillgång till garage och carport, samt beläget i ett lugnt och familjärt område med gångavstånd till skola och bensinstation, erbjuder Folkparksvägen 3 en drömlik möjlighet till en harmonisk och bekväm livsstil för dig och din familj. Missa inte chansen att uppleva detta enastående hem!

Nävertorps Torg 10, Nävertorp, Katrineholms kommun

Nävertorps Torg 10

Lägenhet
Nävertorp, Katrineholms kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
1 150 000 kr
89,3 m²
3 rum
vån 1/3
4 335 kr/mån
12 878 kr/m²

Välkommen till Nävertorps Torg 10, en fantastisk lägenhet som erbjuder det bästa av bekvämt och modernt boende med sina 80 kvm i väst av Katrineholm. Denna ljusa och rymliga lägenhet på första våningsplan har allt du behöver för att trivas och njuta av en bekväm livsstil. Med två generösa sovrum, var och en utrustad med en walk-in-closet, finns det gott om plats för förvaring och ordning. Dessutom erbjuder lägenheten två toaletter, inklusive ett duschrum, vilket ger extra komfort och bekvämlighet för hela familjen eller för gäster. Du kommer att uppskatta den öppna och ljusa känslan som genomsyrar lägenheten, med nyare ytskikt i hall och vardagsrum som ger en modern och fräsch atmosfär. Köket är stilrent med vita luckor, kakel och laminatgolv och erbjuder en praktisk och trevlig plats att laga mat och umgås. Den inglasade balkongen i väst lägger till en extra dimension av njutning till ditt boende, där du kan avnjuta solnedgångar och vackra kvällar året om. Nävertorps torg 10 har en oslagbar plats med närhet till allt du behöver. Med livsmedelsbutik, restaurang, gym och fina grönområden runt hörnet, finns det alltid något att göra och utforska i närområdet. Dessutom är det bara en kort 10-minuters cykeltur till centrum, vilket ger dig enkel tillgång till ännu fler bekvämligheter, shopping och underhållning. Sammanfattningsvis erbjuder Nävertorps Torg 10 en möjlighet till ett bekvämt och modernt boende i Katrineholm. Med sina generösa ytor, praktiska bekvämligheter och fantastiska läge är detta en lägenhet du inte vill missa!

  • Balkong
Bondegatan 6, Norr, Katrineholms kommun
  • Borttagen före visning

Bondegatan 6

Lägenhet
Norr, Katrineholms kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
1 300 000 kr
74,8 m²
3 rum
vån 2/3
3 337 kr/mån
17 380 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Jägaregatan 18A, Öster, Katrineholms kommun

Jägaregatan 18A

Lägenhet
Öster, Katrineholms kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
1 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 827 kr/mån
21 339 kr/m²

Välkommen hem till Jägaregatan 18A! En väldisponerad och trivsam tvårummare på första våningen med balkong. Det här är ett hem som bjuder in till en känsla av bekvämlighet och harmoni redan vid första klivet in i hallen. Den öppna och ljusa hallen erbjuder bra avhängninsmöjligheter samt gott om förvaring med garderober. Utöver detta har vi ett charmigt kök med plats för matbord som fungerar felfritt men för den händige finns det goda möjligheter att skapa sin dröm. Badrummet är helkaklat i svart och vitt med dusch, wc och golvvärme. Det rofyllda sovrummet har plats för alla nödvändigheter som behövs i ett sovrum och ett flertal inbyggda garderober. Vardagsrummet har gott om sociala ytor och här får du plats med både ett matbord samt soffgrupp. Den mysiga balkongen är verkligen en perfekt plats att avsluta sin dag på medan du avnjuter den vackra kvällssolen efter en arbetsdag. En annan väldigt attraktiv attribut med just detta boende är läget! Här bor du endast med några minuters promenadavstånd från Katrineholms resecentrum, shopping och restaurangliv. Tåg mellan Stockholm och Katrineholm trafikeras dagligen och resetiden är mindre än timmen. Ett stenkast bort hittar du även den populära sveaparken samt Kullbergska sjukhus. En populär förening med god ekonomi och där medlemmarna verkligen trivs! Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
Mejerigatan 1A, Nävertorp, Katrineholms kommun

Mejerigatan 1A

Lägenhet
Nävertorp, Katrineholms kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
475 000 kr
39,8 m²
1 rum
vån 1/3
2 108 kr/mån
11 935 kr/m²

Välkommen till Mejerigatan 1A! Denna charmiga etta på första våningen erbjuder en väldisponerad bostad med mysig och ljus atmosfär. När du kliver in i lägenheten möts du av en hall som öppnar upp för resterande ytor i hemmet. Den ljusa hallen har plats för avhängning och stor klädkammare samt ett linneskåp. Klädkammaren skulle kunna användas till mer än bara förvaring. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch och wc. Köket är välutrustat med generös förvaring samt plats för stort matbord. Det stora allrummet har gott om yta för möblemang, inklusive en skön soffa och säng. Här kan du enkelt skapa ditt eget personliga utrymme och trivas i denna praktiska och hemtrevliga miljön. Den stora balkongen är belägen mot den trevliga innegården i öst som både har en populär grillplats och stor gräsmatta. Lägenheten har gångavstånd till närliggande livsmedelsbutik, pizzeria, gym och badplats. Med cykel är du nere i Katrineholm centrum på bara några minuter. Sammantaget är det svårt och hitta en etta som har både stor balkong, låg månadsavgift och belägen på våningsplan 1 med den här typen av standard. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
Enebyvägen 1, Sköldinge, Katrineholms kommun

Enebyvägen 1

Villa
Sköldinge, Katrineholms kommun
HusmanHagberg Katrineholm/Vingåker
1 795 000 kr
112 m²
5 rum
790 m² tomt

Här presenteras en trevlig enplansvilla på Enebyvägen 1 i Sköldinge som utstrålar både charm och modernitet. Bostaden är praktiskt planerad och alla rum har fantastiskt ljusinsläpp tack vare sitt otroliga läge. Den öppna och ljusa hallen har bra avhägningsmöjligheter med nyare ytskikt från 2021 samt noga utvalt laminatgolv. Vidare har vi fyra sovrum som även dem fått nya ytskikt med ljusa väggar och laminatgolv. Utöver detta har vi ett charmigt kök med plats för matgrupp som fungerar felfritt, för den händige finns det goda möjligheter att skapa sin egen dröm. Badrum samt toalett är riktigt påkostade och totalrenoverades 2021 med tidlösa färgval och lyxiga tillval som exempelvis golvvärme. Vardagsrummet har gott om sociala ytor och här får du plats med både en rejäl matgrupp samt stor soffgrupp, perfekt framför den gedigna eldstaden som centrerar i rummet. Denna väldisponerade bostad på 112 kvm med hörntomt är omgiven av en garageuppfart, ett uteförråd samt en stor inhägnad gräsmatta. I närområdet finns busshållplats, Sköldinge skola med förskola samt fina skogsområden att promenera i. Med mindre än 20 minuters bilfärd tar du dig till både Flen och Katrineholm. Är du nyfiken på denna trevliga bostad, tveka inte på att höra av dig till ansvarig mäklare. Välkommen!

Visar alla 15