HusmanHagberg Kiruna

HusmanHagberg Kiruna

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norra vägen 45, Kurravaara, Kiruna kommun

Norra vägen 45

Villa
Kurravaara, Kiruna kommun
3 295 000 kr
90 m²
3 rum
2 603 m² tomt

Nu ges tillfälle att förvärva ett modernt arkitektritat hem med ett högt läge i Kurravaara! För dig som drömmer om ett hem som präglas av ljus från stora fönsterpartier och rymd i kombination av öppna sällskapsytor och en generös takhöjd. Välkommen att kliva in i en trevlig hall med bra utrymme till förvaring och med dess öppna planlösning mot kök (Myresjökök) och vardagsrum skapas en känsla av rymd. Från vardagsrum nås husets balkong som är placerad i ett insynsskyddat läge. Härifrån kan du dricka ditt morgonkaffe i stillsamhet samtidigt som du skymtar Torneälven. Övriga utrymmen som disponeras är badrum, två större sovrum, teknikrum och förvaringsutrymmen. Bekvämlighet som golvvärme finns i alla rum förutom köket. På tomten finns garage, förråd (ca 42 kvm) och en bastu med relax som enkelt nås via det generösa altandäck huset är försedd med. Med byggår 2011 håller detta hem en genomgående hög standard, som tecken på detta finner ni ett gediget myresjökök och garage med carport och travers. Låter detta intressant? Välkommen att anmäla ditt intresse.

Soppero 25:3, Övre Soppero, Kiruna kommun

Soppero 25:3

Fritidshus
Övre Soppero, Kiruna kommun
495 000 kr
80 m²
3 rum
3 550 m² tomt

Välkommen till denna fritidsstuga i Övre Soppero omgiven av härlig natur och skogen som närmsta granne. Söker du efter ett fritidsboende eller ett nytt permanent boende med stillsamt läge? Då har du hittat rätt för här finns möjlighet till båda! Fastigheten är ca 3 550 kvm som mestadels utgör naturtomt, därmed är detta en lättskött och praktisk tomt. Huvudstugan disponerar två sovrum, ett stort allrum med vedeldad kamin som utgör ett bra komplement till uppvärmning. Här har du också en trevlig utsikt mot skog genom fönster med fint ljusinsläpp. Ett fräscht och rymligt kök samt ett mindre badrum. Du som värdesätter närhet till natur, skog och fiske har definitivt hittat rätt - här får du allt och lite till. Här har du dessutom bekvämligheter som el och närhet till Inlandsvägen (Riksväg 45). Som ägare av denna fastighet har du även en andel i Kiruna allmänningsskog samt Sopperobyars samfällighet som ger bland annat rättigheter till jakt och fiske. Välkommen till ditt nya boende i den lappländska vildmarken! Kontakta oss vid intresse.

Kurravaara 8:18, null, Kiruna kommun

Kurravaara 8:18

Tomt
Kiruna kommun
375 000 kr
2 243 m² tomt

Varmt välkommen till Kurravaara 8:18 med adress Post Johans Backe 3 och denna obebyggda fastighet om 2 243 kvm. Drömmer du om att bygga nytt? Här ges möjligheten att förvärva en tomt med fina förutsättningar, belägen utanför detaljplanerat område. Vatten och avlopp samt el finns ej och är således inte draget till inte fastigheten. För dig som letar en plats att bygga ditt drömboende på. Tomten har ett trevligt läge med glimt över älven och är något som måste ses och upplevas på plats! Varmt välkommen att kontakta oss vid intresse!

Laitamaa 71, null, Pajala kommun
Laitamaa 71, null, Pajala kommun, bild 2
Laitamaa 71, null, Pajala kommun, bild 3

Laitamaa 71

Villa
Pajala kommun
275 000 kr
3 rum
9 981 m² tomt

Nu ges tillfället att förvärva drömstugan i Tärendö! Varmt välkomna till Laitamaa 71 och denna välhållna fastighet på ca 1 ha med många möjligheter. Huset disponerar ett allrum med köksdel och matplats. Här finns en vedeldad kamin. Övriga utrymmen som inryms på detta plan är ett sovrum. En trappa upp finns en oinredd vind med 3-glas fönster. På tomten finner ni även en lada med bastu och omklädningsrum samt förrådsutrymme och vedbod. Vissa av inventarierna kommer att ingå. Omgiven av natur och skog finner du här en gedigen fastighet med bra avskildhet. Drömmer du om att förverkliga stugdrömmen i Tärendö? Missa då inte denna chans! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Kuoksu 6:13, null, Kiruna kommun

Kuoksu 6:13

Fritidshus
Kiruna kommun
900 000 kr
2 rum
3 265 m² tomt

Söker du efter ett fritidsboende i Tornedalen med naturskön omgivning och stillhet? Missa då inte denna chans att förvärva en idyllisk fastighet om 3 265 kvm vid Torneälvens strandkant. Stugan disponerar ett allrum med en vedeldad kamin, här finns plats för möblemang av eget tycke, ett kök samt sovrum och ett mindre badrum. På tomten står även en bastu med relax del samt en fin grillplats. Det här är sannerligen ett drömställe med ett enastående läge och direkt närhet till Torneälven som sällan erbjuds på öppna marknaden. Stugan kommer att säljas i befintligt skick. Välkommen att anmäla ditt intresse!

Visar alla 5