HusmanHagberg Kristianstad

HusmanHagberg Kristianstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Näsbychaussén 17B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
  • Tis 2 apr
Näsbychaussén 17B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 2
Näsbychaussén 17B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun, bild 3

Näsbychaussén 17B

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
HusmanHagberg Kristianstad
495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/4
2 593 kr/mån
13 026 kr/m²

På Gamla Näsby ligger denna trevliga och välplanerade 1:a med närhet till både centrum, högskola och grönområden. Lägenheten ligger på tredje våningen i Brf Boken och erbjuder hall, badrum, kök och kombinerat vardagsrum och sovrum med balkong som ger ett härligt ljusinsläpp och fin utsikt över närliggande grönska och grannskapet. Denna lägenhet passar utmärkt som övernattningslägenhet eller studentboende med låg hyra och smart planlösning. Välkommen att boka en personlig visning!

  • Premium
Hjärsåslilla 917, Knislinge, Östra Göinge kommun
  • Borttagen före visning

Bild saknas

Bild saknas

Hjärsåslilla 917

Gård/Skog
Knislinge, Östra Göinge kommun
HusmanHagberg Kristianstad
3 795 000 kr
196 + 15 m²
3 ha tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Stallgatan 3A, Söder, Kristianstads kommun
  • Fre 5 apr
Stallgatan 3A, Söder, Kristianstads kommun, bild 2
Stallgatan 3A, Söder, Kristianstads kommun, bild 3

Stallgatan 3A

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
HusmanHagberg Kristianstad
945 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/4
2 840 kr/mån
19 286 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a på populära Söder i Kristianstad! Med en trevlig balkong i sydvästläge, här kan du njuta av soliga dagar och sköna kvällar. Bostaden erbjuder ett bra ljusinsläpp som ger en härlig atmosfär. Även om det finns ett visst renoveringsbehov så ger det dig möjlighet att sätta din personliga prägel på hemmet. Fastigheten har genomgått ett stambyte samt ett antal större renoveringar, vilket är en stor fördel för framtida boende. Läget är centralt och du har nära till allt du behöver, med bekvämt avstånd till butiker, restauranger, Kristianstads arena och kommunikationer. Dessutom tillhör bostaden en av Kristianstads bästa bostadsrättsföreningar med stabil ekonomi och låg månadskostnad. Föreningen är skuldfri vilket ger trygghet för dig som köpare. Missa inte chansen att förvärva denna trevliga bostad på Söder. Välkommen att boka en personlig visning på 044-590 00 51.

  • Premium
  • Balkong
Skogsvägen 3B, Parkstaden/Egna Hem, Kristianstads kommun
  • Idag
Skogsvägen 3B, Parkstaden/Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 2
Skogsvägen 3B, Parkstaden/Egna Hem, Kristianstads kommun, bild 3

Skogsvägen 3B

Lägenhet
Parkstaden/Egna Hem, Kristianstads kommun
HusmanHagberg Kristianstad
1 150 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 562 kr/mån
22 115 kr/m²

Välplanerad tvårumslägenhet med bra läge i mysiga Parkstaden, endast en kort promenad från centrum. Lägenheten ligger på första våningen och kvadratmetrarna fördelar sig på hall, kök med matplats, ett sovrum, badrum och ett vardagsrum med utgång till balkong. Välkomna att boka in er på en personlig visning.

  • Premium
  • Balkong
Kanalgatan 28, Centrum, Kristianstads kommun
  • Idag
Kanalgatan 28, Centrum, Kristianstads kommun, bild 2
Kanalgatan 28, Centrum, Kristianstads kommun, bild 3

Kanalgatan 28

Lägenhet
Centrum, Kristianstads kommun
HusmanHagberg Kristianstad
3 975 000 kr
164 m²
5 rum
vån 4/4
8 258 kr/mån
24 238 kr/m²

På ett mycket lugnt men centralt läge stoltserar denna unika våning högst upp i den iögonfallande och vackra fastigheten från 1904. Via den välbevarade trappuppgången når man våningen med sina generösa sällskapsytor, härliga rymd med högt i tak, sitt exklusiva Kvänumkök och med oslagbart ljusinsläpp från tre väderstreck. Här har man bevarat de vackra detaljerna från tidigt 1900-tal såsom genomgående fiskbensparkett, kakelugn, pardörrar, pigkammare och vackra takstuckaturer. Ett fantastiskt, rymligt och glamoröst boende i absolut toppskick med påkostad renovering med exklusiva val gjorda på alla detaljer. Från balkongen i bästa västerläge har man dessutom en oslagbar stadsvy. Detta är drömmarnas drömvåning som inte får missas! Varmt välkommen att boka in en personlig visning!

  • Premium
  • Balkong
Näsbychaussén 21A, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Näsbychaussén 21A

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
HusmanHagberg Kristianstad
695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
3 449 kr/mån
13 365 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna nyrenoverade lägenheten i omtyckte Brf Boken. Här har man närhet till matbutiker, Kristianstads centrum, högskolan, badriket och promenadstråk. Lägenheten ligger belägrad på tredje våningen och erbjuder hall, kök, vardagsrum, badrum, sovrum och balkong. Lägenheten har genomgått en heltäckande renovering 2022 med smakfulla färgval och material där allt har bytts ut och moderniserats. Detta är ett perfekt boende för dig som söker något nytt och fräscht med ett centralt läge och bra bussförbindelser. Varmt välkommen att boka en personlig visning!

  • Balkong
Hovslagaregatan 6, Söder, Kristianstads kommun

Hovslagaregatan 6

Lägenhet
Söder, Kristianstads kommun
HusmanHagberg Kristianstad
799 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/4
2 095 kr/mån
23 500 kr/m²

Denna välplanerade bostadsrätt belägen på Hovslagaregatan i centrala Kristianstad är perfekt för dig som söker ett bekvämt och praktiskt boende. Med sina 34 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet utmärkt utnyttjande av ytan. Bostaden är belägen högt upp i huset, vilket ger ett härligt ljusinsläpp och en luftig atmosfär med högt i tak. Dessutom har föreningen en stabil och välfungerande ekonomi, vilket ger en trygg boendesituation för dig som köpare. Läget är centralt och nära till kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och till omkringliggande områden. Du har även närheten till stadens centrum med dess utbud av restauranger, butiker och nöjen. Bostadsrättsföreningen har god ekonomi och låg månadsavgift, vilket ger dig som boende en ekonomiskt hållbar situation. Dessutom finns en balkong där du kan njuta av frisk luft och soliga dagar. Interiört har lägenheten nyare parkettgolv som ger en modern och stilren känsla. Badrummet har plastmatta och stambyte har genomförts, vilket ger en trygg och bekväm vardag. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt en perfekt kombination av centralt läge, föreningen har god ekonomi och är skuldfri. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 7