Mäklare Ann-Sofie Johansson

Ann-Sofie Johansson

Om mig

Bostadsaffären är många gånger den viktigaste affären i livet oavsett du står som köpare eller säljare. Du står inför en förändring, antingen ifrån eller till något nytt i livet. Valt av mäklare kommer att påverka ert slutresultat och er upplevelse vid en försäljning och ett köp. Genom att ha nöjda kunder som rekommenderar mig vidare, säkerställer jag ständig kvalitet i min mäklartjänst. Mitt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt och gärna anlitar mig igen. Då har jag lyckats. Ring mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skomakargränd 18, Bohus, Ale kommun

Skomakargränd 18

Villa
Bohus, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
2 595 000 kr
110 m²
4 rum
199 m² tomt

Gränsande till natur och med närhet till all tänkbar service ligger detta radhus på populära Skomakargränd. Radhuset ligger näst längst in på återvändsgata med soligt och fint läge. Hemtrevligt och mysigt hus där entréplan består av kök, vardagsrum, tvättstuga och wc. På övreplan finner vi tre väl tilltagna sovrum och badrum. Ett yteffektivt radhus i mycket trevligt och omtyckt område. Här parkeringar ni på den egna uppfarten eller i gemensam parkering i föreningen. Till fastigheten hör också ett väl tilltaget förråd med plats för arbetsbänk. Vinden på radhuset går också att inreda och möjliggör för ytterligare rum. En kort promenad bort från bostaden finner vi pendelstation som tar er in till centrala Göteborg inom 15 minuter. Här finner du också all tänkbar service, så som en välsorterad Coop-butik, vårdcentral, folktandvården mm. Inte heller långt från bostaden ligger populära Jennylunds fritidsområde här spelas det fotboll, motioneras i spåren, och vintertid erbjuds en bandyhall. Här finns också populära Jennylunds Ridklubb. Surtesjön, och dess två badplatser som rekommenderas varmt att besökas. Planritning publiceras inom kort. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Granhäcksvägen 20, Surte, Ale kommun

Granhäcksvägen 20

Lägenhet
Surte, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
945 000 kr
26 + 21 m²
1.5 rum
vån 3/3
1 200 kr/mån
36 346 kr/m²

Vi har nöjet att presentera denna mycket fräscha och fina 1,5:a om 26 yteffektiva kvadratmeter dessutom ytterligare 21 kvadratmeter biyta med låg avgift. Välskött och snygg bostad där det finns möjligheter för avskild sovplats/kontor och dessutom sovalkov. Gemensam trädgård där det finns möjligheter för att njuta av solen, grilla och umgås med familj och vänner. Brf Surte Norra har närhet till såväl natur som till all tänkbar service. Inte långt från bostaden ligger populära Surtesjön, förutom 3 badplatser finns här flertalet fina promenadstråk. Surtesjön ingår i Vättlefjälls naturreservat. En promenad eller cykeltur bort finner vi pendelstation som tar er snabbt till centrala Göteborg. En bostad för dig som önskar ett bekvämt och fint boende till låg avgift i stabil och lågt belånad förening. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Uppegårdsvägen 50, Bohus, Ale kommun

Uppegårdsvägen 50

Radhus
Bohus, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
3 950 000 kr
130 + 70 m²
5 rum
303 m² tomt

Välkommen till detta välskötta och fina radhus på populära Uppegårdsvägen. Ett av de sista husen på återvändsgata med oslagbar utsikt över Göta älv. Ljust och fräscht radhus i två plan. Uteplats på såväl framsida som baksida och dessutom en väl tilltagen balkong i soligt och fint läge. 2 välplanerade plan med generösa sällskapsytor. Lättskött trädgård med uteplats och altan. Här kan du njuta av kvällsmiddagar eller bara koppla av med en kopp kaffe medan du tar in den fina utsikten över Göta älv. Bostaden är belägen i det mycket lugna och trevliga samhället Bohus, som ligger på 13 minuters pendlingsavstånd med tåg från Bohus station till centralstationen i Göteborg. Bohus räknas som Zon A, vilket innebär att det endast en biljettaxa till Göteborg med pendeltåg och buss. Varmt välkomna på visning!

Parkstigen 1, Älvängen, Ale kommun

Parkstigen 1

Villa
Älvängen, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
3 495 000 kr
85 + 44 m²
4 rum
686 m² tomt

Välkomna till denna charmig 50-tals villa i 1.5 plan med källare. Centralt och fint läge i populära Älvängen. Bostaden förenar det bästa av två världar, en smakfull blandning av moderna bekvämligheter mixat med tidtypiska detaljer. Något för dig som söker en hemtrevlig och unik bostad. Fristående garage för bilen eller den som vill använda utrymmet för förvaring eller hobbyverksamhet. Trädgård med plats för lek och stoj, samt solig och fin altan i syd-/västligt läge. Bostaden inrymmer bland annat ett nytt och modernt kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. En våning upp hittar vi 2 sovrum varav det större i detta nu görs om till två sovrum. Källare med badrum, tvättstuga samt bastu och gott om förvaringsutrymmen. På promenadavstånd nås Älvängens centrum med livsmedelsbutiker, populär lågprisbutik, caféer, vårdcentral, friskvårdsanläggning och mycket mer. För den som pendlar till Göteborg eller norr över mot Trollhättan är det nära till pendelstation med täta avgångar. Till Göteborg tar det endast ca 25 minuter och Trollhättan nås inom 20 min. Älvängen är också rikt på natur här finns mycket skog rikt på svamp och bär, badsjöar och vackra promenadstråk. Här erbjuds flertalet förskolor och skola upp till Åk 9. Brett utbud av friluftsaktiviteter. Fotboll, handboll, motocross för att nämna några få. Vintertid erbjuds utförsåkning i Alebacken alldeles intill Älvängen. Inte långt från Älvängen nås populära Ale GK, en av Västsveriges allra bästa golfbanor. För er som är hästintresserade finns gott om gårdar runt om Älvängen och i närområdet. Välkomna att kontakta mäklare för visning.

Skårdalsvägen 52, Bohus, Ale kommun

Skårdalsvägen 52

Lägenhet
Bohus, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
2 750 000 kr
133,5 m²
4 rum
7 115 kr/mån
20 599 kr/m²

Vi har nöjet att presentera ett mycket trevligt parhus i bostadsrättsform. 133 välplanerade kvadratmeter i två plan. Carport och uteplats vid entré. Generöst tilltagen balkong i västerläge, samt ytterligare uteplats från suterrängvåning. Ljus och trevlig bostad där entréplan består av kök, badrum och vardagsrum med utgång till balkong i härligt västerläge. Nedre plan består av tre stycken sovrum varav ett med utgång till uteplats. Stort badrum med badkar. Förråd och generöst tilltagen tvättstuga. Här är det nära till skola och barnomsorg en ovärderlig fördel för familjer med barn. Naturen runt knuten och gångavstånd till Bohus Centrum med välsorterad Coopbutik, vårdcentral och mycket mer. Pendelstation med tät turtrafik, där tåget tar dig till centrala Göteborg inom 15 minuter. Varmt välkomna på visning.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5