Mäklare Ann-Sofie Johansson

Ann-Sofie Johansson

Om mig

Bostadsaffären är många gånger den viktigaste affären i livet oavsett du står som köpare eller säljare. Du står inför en förändring, antingen ifrån eller till något nytt i livet. Valt av mäklare kommer att påverka ert slutresultat och er upplevelse vid en försäljning och ett köp. Genom att ha nöjda kunder som rekommenderar mig vidare, säkerställer jag ständig kvalitet i min mäklartjänst. Mitt mål är att du ska bli så nöjd som möjligt och gärna anlitar mig igen. Då har jag lyckats. Ring mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nol 3:230, Nol 3:231, Nol, Ale kommun

Nol 3:230, Nol 3:231

Tomt
Nol, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
1 200 000 kr
1 205 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt eget hem i en idyllisk lantlig miljö, men ändå ha närhet till allt det viktiga i vardagen? Då är denna tomt i södra Nol det perfekta valet för dig! Här finns en fantastisk möjlighet att förverkliga ditt drömhus, med ett positivt förhandsbesked för byggnation av en 1-familjsvilla samt ett tillhörande fristående garage. Tomten ligger i ett naturskönt område som bjuder på rofyllda omgivningar och vacker utsikt. Trots den lantliga känslan är vardagens bekvämligheter aldrig långt borta. Inom nära räckhåll hittar du både barnomsorg och skola, vilket gör det enkelt för barnfamiljer att få vardagen att fungera smidigt. För den aktiva familjen ligger omtyckta idrottsklubben Nol IK endast en kort promenad från fastigheten. Denna tomt ger dig det bästa av två världar – en fridfull och naturnära boendemiljö, samtidigt som du har all nödvändig service inom gång- och cykelavstånd. Ta chansen att bygga ditt drömhem här och skapa en framtid fylld av livskvalitet och glädje i omtyckta Nol. Observera att det är fastigheterna 3:320 samt 3:321 som säljs var för sig och priset som är angivet är för en tomt. För ytterligare information kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
Simontorp 217, Nygård, Lilla Edets kommun

Simontorp 217

Fritidshus
Nygård, Lilla Edets kommun
HusmanHagberg Ale
495 000 kr
26 m²
2 rum
2 254 m² tomt

Välkomna till denna trevliga fastighet i Simontorp, strax utanför Nygård. Fastigheten erbjuder en vacker naturtomt om hela 2254 kvadratmeter och en mysig stuga om ca 40 kvadratmeter. Stugan erbjuder en välkomnande farstu, mindre kök och ett sovrum. Här är det lätt att finna ro, fritt från stadens brus. Endast kvitter och skönsång från skogens alla fåglar. Njut av skogspromenader, plocka skogens guld kantareller eller fyll korgen med blåbär. I närheten av Simontorp ligger populära bad- och fiskesjön Bodasjön. Här finner ni en välskött strand och badbrygga, perfekt utflyktsmål de varma sommardagarna för svalkande dopp. Stugan ligger strax utanför Nygård en tätort och före detta stationssamhälle i närheten av Lödöse och Lilla Edet. I Nygård bor man nära naturen men också strategiskt bra för dig som pendlar till Göteborg och Trollhättan. Restiden med bil är ca 20 minuter till Trollhättan och ca 30 minuter till Göteborg. Önskar ni heller resa den mer miljövänliga vägen väljer ni istället att ta anslutningsbuss till pendelstationen i Lödöse där avgångarna är täta både till Trollhättan och Göteborg. Närmaste barnomsorg och skola finner ni i Nygård. En fastighet för er som söker efter ett ställe för avkoppling och fritt från stadens brus. För mer information och fakta kontakta ansvarig mäklare.

Vinningsbovägen 3, Bohus, Ale kommun
  • Imorgon kl 12:00

Vinningsbovägen 3

Villa
Bohus, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
5 995 000 kr
182 m²
6 rum
769 m² tomt

Välkomna till ett hem att längta hem till! Kanonfint gediget hus med öppna ytor, luftiga rum och exklusiva materialval. Här njuter ni av ett upphöjt läge med utsikt och ett ypperlig kvällsolsläge. Bo med stor altan, balkonger, fin gäststuga, kakelugn, helkaklat badrum och golvvärme m.m. Nära till Jennylund och vättlefjäll med aktiviteter, vandringsleder och friluftliv, samt Bohus centrum med skola, förskola, affär, vårdcentral och pendelstation med 15 min till Gbg. Stort vacket hus på Vinningsbovägen 3 Bohus! Denna fina och charmiga bostad, byggd i början av 1900-talet, har genomgått en omfattande och omsorgsfull totalrenovering. Här möts tidstypisk charm från tidigt 1900-tal med nutidens moderna design, vilket skapar en unik och inbjudande atmosfär. Villan är tillbyggd och totalrenoverad på senare år. Genomtänkt och snyggt renoverad. Villan har en modern planlösning där entréplan erbjuder stora sociala ytor. Snyggt och ombonat med vackert ljusinsläpp. Huvudbyggnaden, som omfattar hela 182 kvadratmeter, erbjuder rymliga och ljusa sällskapsytor där originaldetaljer och moderna inslag harmoniserar på ett enastående sätt. Här finns eleganta trägolv, vackra listverk och stilfulla renoveringar som ger varje rum en särskild karaktär. Det välutrustade köket, med sina moderna bekvämligheter och charmiga detaljer, är perfekt för såväl vardagliga måltider som festliga middagar. På tomten finner du också ett rymligt gästhus om ca 30 kvadratmeter. Detta lilla paradis med sovloft, kök och badrum erbjuder en perfekt lösning för tonåringen som önskar ett eget krypin eller som en extra inkomstkälla vid uthyrning. Trädgården är en verklig oas med sina fruktträd, bärbuskar och mängder av blommande växter. Här kan du njuta av lugnet, odla dina egna frukter och bär. Dessutom finns här ett växthus som möjliggör för att tidigt driva upp växter, bär och grönsaker. Den stora altanen, som ligger i ett soligt och fint läge, erbjuder gott om plats för både loungemöbler och solsängar. Här kan du koppla av, sola eller bjuda in vänner och släkt till grillkvällar och festligheter. Välkomna att anmäla ert intresse redan nu för denna vackra fastighet med en perfekt blandning av historisk charm och moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att uppleva denna totalrenoverade villa med dess många fördelar. En fastighet som visar upp sig allra bäst vid ett besök. Anmäl ditt intresse redan nu. Varmt välkomna att boka in er på visning.

  • Plus
Bärtas väg 8, Ödsmåls mosse, Kungälvs kommun

Bärtas väg 8

Villa
Ödsmåls mosse, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
3 395 000 kr
57 m²
2 rum
1 503 m² tomt

Högt och fritt läge på natursköna Ödsmåls mosse. Supermysigt hus om 57 välplanerade kvadratmeter. Förutom bostadshuset finns även en mysig gäststuga med egen altan. Fint läge i området och en tomt om hela 1 500 kvadratmeter. Bostaden är nyrenoverad och fräsch bland annat ett nyrenoverat helkaklat badrum. En bostad för dig som söker ett mindre hus med stor härlig tomt. Perfekt som permanentbostad för den lilla familjen eller som fritidshus. På Ödsmåls mosse är det en härlig mix av natur och närheten till havet. Bebyggelsen är blandad med både permanentboende och fritidsboende. För de som har barn i skolåldern avgår skolbussen en bit från bostaden. Närmaste barnomsorg och skola finner vi i Kode samt Hålta. En dröm för den som vill komma undan stadens stress och myller men endast bo en kvart från affär, skolor och tåg. En fridfull oas med närhet till salta bad. På halvön finner vi även populära Rörtången. Här finns bryggor och badplats, samt sommartid en välbesökt kiosk. Från Rörtången avgår även Gunnars charterbåtar, där det endast kostar en västtrafiksbiljett för att ta er ut till exempelvis Dyrön eller någon utav våra andra vackra öar längs vår västkust. För ytterligare information kontakta ansvarig mäklare.

Videkärr 240, Alvhem, Ale kommun

Videkärr 240

Villa
Alvhem, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
4 900 000 kr
158 m²
4 rum
2 570 m² tomt

Välkomna till ett underbart hus med ostört lantligt läge. Det första som slår oss är känslan av lugn och välbefinnande, då vi närmar oss fastigheten. Sista sträckan längs grusväg som kantas av vacker åkermark möter vi denna otroligt fina belägna fastighet omgiven av träd och växtlighet. En generös uppfart där flertalet bilar lätt kan parkeras. Huset omringas av en stor och välskött gräsmatta, där det finns gott om plats för lek och umgänge. Här finns en damm, där tidigare ägare odlat kräftor. En väl tilltagen altan i tre väderstreck, som kantas av rabatter med bärbuskar. Fruktträden levererar plommon till saften och gott om äpplen till både paj och fruktsallad. I odlingslandet finns gott om ytor för plantering av exempelvis potatis, sallader och betor. I jordkällaren kan ni med fördel förvara den frukt och potatis till senare tillfälle. Jordkällaren är utrustad med el och här finns takbelysning. För den odlingsintresserade finns självfallet ett växthus. Vacker och välbyggd bostad byggår 1993, inspirerad och ritad likt ett klassiskt kaptenhus i skärgården. Moderniteter som solceller, fiber och golvvärme. Bostaden har en fin mix av äldre charm och innovativt nytänkande. Självfallet bjuder denna bostad även på en vacker kakelugn, som ger den extra stämningshöjande känslan av värme och välbehag. Bostaden har ett vackert ljusinsläpp. Bra planlösning med flertalet sovrum och plats för hemmakontoret. Garaget ger plats åt två bilar i bredd, fjärrstyrd motordriven garageport. Här finns väggmonterad elbilsladdare installerad. (3 fas eluttag finns även på utsidan av garaget för gästande elbilar). I anslutning till garaget finner vi pannrum med tillhörande yta för omklädning, där finns idag extra kyl och frys installerad, samt dusch och wc. Här kan med fördel, som säljaren hade planerat byggas om till relax- och spa avdelning med tillhörande bastu. Ovanpå pannrummet finns ett gästrum och/eller kontor, som nås via trappa på baksidan av garaget. Inte långt från fastigheten nås pendelstation, tåget tar dig till Göteborg på endast ca 24 minuter och Trollhättan ca 13 minuter. Tar man istället bilen på 45:an vilken inte är speciellt trafikerad nås Göteborg på ca 30 minuter. Närmaste barnomsorg finns i Alvhem som nås inom ett par minuter. En fastighet som måste upplevas, varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare för mer information.

  • Energieffektiv
Kärrvägen 60, Nol, Ale kommun

Kärrvägen 60

Radhus
Nol, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
2 795 000 kr
108 m²
4 rum
199 m² tomt

Trevligt gavelradhus med fint läge i området, gränsande till grönområde och lekplats. Perfekt för barnfamiljen. 108 välplanerade kvadratmeter med stora fönster med fint ljusinsläpp. Entréplan bjuder på en öppen och ljus planlösning med ett generöst tilltaget kök med plats för det större matbordet. Här kan familj och vänner samlas för trevliga middagar och umgänge. Från kök nås altan där det finns gott om yta för både loungegrupp och trädgårdsmöbler. Trädgården består av lättskött gräsmatta där det finns utrymme för den trädgårdsintresserade att skapa sin oas. Entréplan bjuder även på ett mysigt sovrum, praktisk tvättstuga och ett helkaklat snyggt badrum. Övreplan möts vi av vardagsrum med härligt ljusinsläpp, plats för den större soffgruppen. Intill vardagsrum finner vi två sovrum och ett badrum med dusch. Ett trevligt gavelradhus med bra läge i området. Ett härligt område perfekt för barnfamiljen med flertalet lekplatser och grönområde. Inte långt från bostaden nås förskola och populära Nolskolan där barnen går från förskoleklass till och med skolår 6. På cykel- eller promenadavstånd från bostaden nås "Ingvars Livs", en välsorterad Tempo-livsmedelsbutik samt pendelstation som tar dig inom ett par minuter till Ale Torg för shopping eller vidare in till Göteborg om så önskas. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Prästvägen 416, Kareby, Kungälvs kommun

Prästvägen 416

Tomt
Kareby, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
1 750 000 kr
1 363 m² tomt

Tomt med positivt förhandsbesked på enfamiljsvilla. Här har ni möjlighet att själva välja husleverantör eller ta del av vårt fina erbjudande och samarbete med Hjältevadshus. Denna fastighet är belägen med cykelavstånd till expansiva Kareby. Kareby ligger strategiskt mycket bra för er som önskar bo nära natur men också med närhet till all tänkbar service som vår omtyckta småstad Kungälv har att erbjuda. Vackert landskap med betande djur, brukad åkermark och djupa skogar. Runt Kareby korsväg finner vi välsorterad matbutik, pizzeria, förskola och skola upp till årskurs sex. Följer ni vägen västerut från korsvägen nås vår vackra kust och populära badställen som Aröd och Rörtången. Österut ligger Romelanda/Diseröd och Svartedalens naturreservat där en mängd bad- och fiskesjöar finns att tillgå. Norröver finner vi Kode/Stenungsund. Från Kode tar pendeltåget dig snabbt och miljövänligt till Göteborgs centralstation inom 20 minuter, eller norröver mot Stenungsund och Uddevalla. Ny gång- och cykelväg från Kungälv som sträcker sig hela vägen förbi Kareby och till Kode. Passa på att stanna till vid populära Ingetorpssjön för en picknick och ett bad. För den som golfintresserade är det kort avstånd till Lunna Golf & Country club, alternativt natursköna Kungälv Kode Golfklubb. För aktiv fritid erbjuds en rad olika fritidsaktiviteter för äldre som ung. Bandy och Fotboll, är några utav de stora fritidsaktiviteterna i Kareby. En fastighet för dig som söker en rogivande och vacker miljö med närhet till service och omsorg. Del i godkänt reningsverk ingår samt väg till tomtgräns. För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Torpe gränd 13, Centrum, Kungälvs kommun

Torpe gränd 13

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
HusmanHagberg Kungälv
3 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 5/5
5 015 kr/mån
49 938 kr/m²

Eftertraktat läge på våning 5 av 5! Här finner vi påkostade och noga utvalda materialval. Takterrass om hela 15 kvadratmeter med plats för både loungemöbler och solsängar. Torpe Gränd 13: här pratar vi något utöver det vanliga! Vi har nöjet att erbjuda ett penthouse i ett mycket eftertraktat läge för den som vill ha det gott. Alldeles i området finner du mervärden som krattar manegen för det bekväma livet: Kongahälla köpcenter, Ica Maxi och resecentrum som smidigt tar dig till ex. vis Göteborg. Väl i lägenheten, som är utförd som ett penthouse, njuter du av stora öppna ytor med moderna och ljusa materialval, ljusinsläpp från tre väderstreck, möjligheten att enkelt att skapa ett ytterligare rum och en takterrass där du ledigt får plats med loungegrupppen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Brunnsliden 10, Bohus, Ale kommun

Brunnsliden 10

Villa
Bohus, Ale kommun
HusmanHagberg Ale
4 950 000 kr
143 + 41 m²
4 rum
1 098 m² tomt

Välkomna till denna härliga suterrängvilla, en pärla om 143 kvadratmeter som erbjuder dig en perfekt kombination av trivsel och funktionalitet. Belägen i ett högt och fritt läge med en oemotståndlig utsikt över Bohus. Pedantskött och fin trädgård som erbjuder gott om plats för lek och stoj. En av fastighetens höjdpunkter är den väl tilltagna balkongen som erbjuder en slående vacker utsikt och en möjlighet att följa många vackra solnedgångar ifrån. Bostaden är ljus och harmonisk, en bostad att längta hem till. Suterrängvåningen inrymmer idag ett sovrum, gillestuga, förråd och ett väl tilltaget och helkaklat badrum med "äkta" finsk bastu. I denna del av bostaden trivs tonåringen som allra bäst med "egen" ingång och tillgång till både sovrum och ett allrum för umgänge med vännerna. Entréplan är välkomnande och ljus. Ett kök som inbjuder till kulinariska måltider och umgänge. Modernt, snyggt och stiligt. Utöver kök och matplats med utgång till altan under tak, erbjuder våningsplanet ett väl tilltaget sovrum. Badrum och vardagsrum. Den närhet som erbjuds till skola och barnomsorg är en ovärderlig fördel för familjer med barn. Att ha allt inom bekvämt räckhåll gör vardagen smidigare och ger mer tid för kvalitetstid med familjen. Dessutom ger området dig möjlighet att njuta av naturen och friluftslivet med natursköna promenadstråk och grönområden i närheten. Här är det nära till Bohus centrum, med välsorterad Coopbutik, vårdcentral och mycket mer. Pendelstation med tät turtrafik, där tåget tar dig till centrala Göteborg inom 15 minuter. Varmt välkomna på visning.

Visar alla 9