Mäklare Annika Granath

Annika Granath

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Grankottevägen 40, null, Lidingö kommun
  • Fre 3 maj kl 12:00

Grankottevägen 40

Radhus
Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
9 750 000 kr
132 + 43 m²
6 rum
264 m² tomt

Välkomna till ett av de bästa lägena på Grankottevägen! Det här charmiga och barnvänliga området är perfekt för den aktiva familjen, med en aktivitetspark och fotbollsplan bara runt hörnet. Även mataffärer, förskolor och skola är bara en kort promenad bort, vilket underlättar vardagens logistik. När du kliver in i detta välkomnande hem möts du av generösa och ljusa sociala utrymmen på entréplanet. Köket och matplatsen öppnar upp till altanen och den stora terrassen, perfekt belägen för solsken hela dagen och komplett med en inbjudande jacuzzi. I vardagsrummet finns gott om plats för avkoppling i en mysig atmosfär. Hallen erbjuder smart förvaring, och här finns även en gäst-wc och tvättstuga. På det övre planet hittar du tre rymliga sovrum och två klädkammare eller extra rum för flexibilitet. Här finns ett stort badrum som är smakfullt renoverat. Källaren skapar ett riktigt mervärde med tonårs/gäst-avdelning med ett sovrum och intilliggande bastu och ett duschutrymme. Förvaringsutrymmena är utmärkta på detta plan med tillhörande mat/vinförråd och det finns även ytterligare förvaringsutrymme tillgängligt på vinden. Det här optimala boende har allt – närhet till natur, lekplatser och badmöjligheter vid Askrikefjärden bara en kort promenad bort. Med enkel åtkomst till Ropsten, cirka 15 minuter med buss, är detta hemmet både praktiskt och centralt beläget. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Södra Kungsvägen 226, Brevik, Lidingö kommun

Södra Kungsvägen 226

Radhus
Brevik, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
9 300 000 kr
125 + 17 m²
6 rum
112 m² tomt

I populära och historiska Brevik, ett stenkast från Brevik Centrum och Lidingöbanan, välkomnar detta charmiga gavelradhus dig till ett trivsamt och funktionellt boende med en härlig trädgård, generös uteplats och tillhörande garage i länga, en bekväm parkeringsplats samt tre förrådsbyggnader. Detta hem sträcker sig över tre våningar och erbjuder 4-5 sovrum, tre badrum och ett välutrustat kök med rymlig matplats intill. Det inbjudande vardagsrummet en trappa ner har direkt tillgång till det trivsamma inglasade uterummet och den soliga trädgården, perfekt för avkoppling och lek. Här finns även bekvämligheter som fiber indraget, tvättstuga, bastu och en mysig kamin för extra värme och atmosfär. Med gott om förvaringsmöjligheter och en lättskött layout är detta hem lika idealiskt för den stora familjen som för det mindre hushållet. För den som uppskattar närhet till bekvämligheter finns restauranger, butiker och service runt hörnet. Den populära Brevik förskolan finns i närheten, liksom vackra Kottlasjön, båthamn och naturreservat inom gångavstånd. Med utmärkta kommunikationsmöjligheter är detta hem perfekt beläget för både avkoppling och praktisk vardagslogistik.

Oskarsvägen 82, Mosstorp, Lidingö kommun

Oskarsvägen 82

Lägenhet
Mosstorp, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
2 300 000 kr
31 m²
1 rum
2 685 kr/mån
74 194 kr/m²

Stilfull 1,5-rumslägenhet med egen ingång och en ljus samt modern atmosfär. Den generösa uteplatsen på cirka 20 kvadratmeter är optimalt belägen med sol större delen av dagen och ger känslan av att bo i ett mindre hus. Köksdelen är inbjudande och öppen, smakfullt integrerad med vardagsrummet. Hela lägenheten präglas av genomgående fint golv med golvvärme. Fräscht, helkaklat och rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten har genomgått stambyte och har ett bekvämt läge nära kommunikationer, mataffärer och service samt goda parkeringsmöjligheter utanför huset. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Södra kungsvägen 70A, Herserud, Lidingö kommun

Södra kungsvägen 70A

Lägenhet
Herserud, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
2 150 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/4
3 415 kr/mån
56 579 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade genomgångslägenhet i jättefint skick, centralt placerad på lidingö. Lägenheten som stod inflyttningsklart 2014, erbjuder en modern design med smarta lösningar för de som värdesätter både form och funktion. Köket är generöst tilltaget och rymmer bekvämt upp till sex personer samtidigt. Rymligt badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Vardagsrummet har en naturlig avdelning för sängen som med lätthet kan skärmas av med en vägg. Stora fönster bjuder in naturligt ljus, och en härlig fransk balkong att öppna upp under varma sommardagar. Belägen centralt på Lidingö, mycket nära till kommunikationer, Lidingöbron, Lidingö centrum och strandpromenad vid vattnet.

  • Hiss

Visar alla 4