Mäklare Sebastian Granath

Sebastian Granath

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Törnrosvägen 70A, Kappsta, Lidingö kommun
  • Imorgon kl 11:45

Törnrosvägen 70A

Lägenhet
Kappsta, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
3 950 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/2
4 431 kr/mån
70 536 kr/m²

Brf Kejsaren i Kappsta åsyftar till den spektakulära villa som stod uppförd och klar 1919, belägen på en kulle invid dagens naturreservat Kappsta och med milsvid utsikt över Lilla Värtans- och Saltsjöns glitter närmast i blickfånget. Döpt efter Egron Kaijser, överingenjör från Krutbruket i Bofors, har den Kaijserska Villan ända sedan dess hänfört såväl boende som besökare med sin unika karaktär och speciella känsla. År 1996-97 totalrenoverade JM den gamla villan och uppförde 3 st moderna och stilrena punkthus och omvandlade fastigheten till en förening med 13 enheter och skapade ett unikt livsstilsboende som erbjuder en fin hybrid mellan att bo i hus och bekvämligheten med en lägenhet. Här är en yteffektiv och rymligt tvårummare som även går att omvandla till en 3:a med ett ljust, fritt och privatläge i syd/väst med vacker vy. Lägenheten är i ett inflyttningsbart skick och erbjuder ett tillhörande förråd och egen parkeringsplats. På gångavstånd nås utöver den vackra naturen och inloppet, lidingöbanan, skolor och Dalénum med ett bra utbud av restauranger och SATS. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Björnvägen 11, Torsvik/Herserud, Lidingö kommun

Björnvägen 11

Lägenhet
Torsvik/Herserud, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
3 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1
4 494 kr/mån
63 365 kr/m²

Långt ner på återvändsgata i lugnt och privat läge, ligger denna 40-tals pärla. Det är en ljus hörnlägenhet med härligt ljusinsläpp och stora fönster. Bostaden har vidare en generös takhöjd samt en härlig, fungerande öppen spis. Lägenheten är nymålad och genomgående fina golv. Här finns ett fräscht kök och stambytt badrum samt ett inbjudande sovrum. Nuvarande planlösning har ett mindre matrum som går att använda som kontor/barnrum. Välskött förening som genomgått många stora renoveringar. Möjlighet till p-plats. Huset är beläget med gångavstånd till Lidingö Centrum och Torsviks torg samt busshållplats som tar dig smidigt vidare till Ropsten och innerstan.

  • Hiss
Hagtornstunet 8, Rudboda, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår

Hagtornstunet 8

Radhus
Rudboda, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
8 500 000 kr
113 + 13 m²
5 rum
222 m² tomt

Varmt välkomna till fastighet Hagtornsbäret 1 och Rudboda på Norra Lidingö. Denna fastighet tillhör tun-området som kom till i mitten av 70-talet och under miljonprogramåren. Här byggdes 100-tals s k tunhus av John Mattsson, både som kedje- och radhus, i antingen souterräng eller 1/5-plan, alla anpassade för främst barnfamiljer med flera små gårdar/vändplaner intill husen vilket bidragit till en familjär, lugn och trivsam miljö. Ägarinnan till just denna fastighet var en av de första i området att få teckna sig för ett hus och valde då en gavel på Hagtornstunet där ägarinnan kom att bo ändå fram till idag. Huset erbjuder idag 4 sovrum, två våtutrymmen, inbjudande vardagsrum och praktiskt kök. Intilliggande förråd som går att bygga om till bostadsdel samt separat garage i länga. Lättskött och delvis privat tomt med trivsam altan/uteplats på både fram- som baksidan. Investeringar som nytt tak, nya isolerglasfönster, ommålad fasad samt ny varmvattenberedare är tagna. Området är bland de mer populära radhus/kedjehusområdena på ön där man på gångavstånd genom parkmiljö når en populär för- samt grundskola. Runt hörnet finns även pulkabacke, utegym, fotbollsplan samt den nyupprustade Rudbodaparken, med en omfattande lekpark liksom pumptrackbana, skateboardområde och grillplatser. Lidingövallen med friidrottsbana, fotbollsplan samt tennishall finns också en 10-15 minuters promenad bort, och strax norr om Rudboda återfinns det välkända idrottsmeckat Bosön. En välsorterad Ica-butik samt busshållplats nås även det med lätthet. På Lidingö, och inte minst på norra sidan där detta hus är placerat, finns flera båtklubbar, naturreservat med vackra promenadstråk och fantastiska angränsande badplatser, såsom Fågelöuddebadet. Strax söder om Kyrkviken ligger skidbacken Ekholmsnäs, och på södra ön återfinns såväl vidsträckta naturområden som ishall och simhall, där en ny, modern simanläggning planeras stå klar 2025. På 20 min tar man sig smidigt till Sthlm city med antingen bil eller kommunal trafik. Varmt välkommen att höra av er till mig Sebastian Granath på HusmanHagberg Lidingö för mer information och varmt välkommen på visning!

Visar alla 3