Mäklare Sebastian Granath

Sebastian Granath

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Herserudsvägen 10, Torsvik/Herserud, Lidingö kommun

Herserudsvägen 10

Lägenhet
Torsvik/Herserud, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
5 750 000 kr
77,4 m²
3 rum
vån 3/4
7 449 kr/mån
74 289 kr/m²

På historisk mark, granne med klassiska Hotell Foresta, Millesgården och Lidingöbron ligger detta unika och trivsamma seniorboende (55 år +). På hög höjd, avskärmat från Herserudsvägen likt ett community samt med vidsträckt sjöutsikt utgör detta verkligen ett unikt och fantastiskt boende! Nedanför föreningen finns parkmiljö och en härlig strandpromenad med direkt access till nya, tysta lidingöbanan som ger smidiga pendlingsmöjligheter på ön och runt Stockholm. Även busshållplats finns direkt utanför föreningens mark och möjlighet till egen p-plats finns att hyra. Lägenheten är storlek större i föreningen med två bra sovrum, ett inbjudande vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning samt en stor inglasad balkong med utsikt mot föreningens innergård. Skicket är bra med fina ytskikt, ljus färgsättning och ett uppdaterat kök. Både Lidingöbron och Lilla Värtan skådas från vardagsrumsfönstret. Boendet erbjuder medlemmarna eget klubbhus med bl a festvåning och restaurang där cateringfirma erbjuder middag dagligen för endast 80 kr/person. Här finns även access till egen pool och motionssal. Städning och fönsterputs ingår i månadsavgiften. Föreningen erbjuder ett aktivt och socialt boende där flera aktiviteter styrs upp av medlemmarna som bl a bridge och boule. Området är ett av Stockholms mest attraktiva med en kombination av lugn, natur och vatten med bara ca 7 min in till Stureplan. På gångavstånd nås allt från matbutik, vårdcentral, bageri och restauranger. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Sebastian Granath på 070-751 44 20 för mer information och välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Torsvikssvängen 9, Torsvik, Lidingö kommun

Torsvikssvängen 9

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
10 000 000 kr
115,5 + 37 m²
5 rum
vån 2/2
0 kr/mån
86 580 kr/m²

På populära Torsvikssvängen ett stenkast från Lidingöbron ligger denna unika och smakfullt renoverade vindsetage om hela ca 150 kvm i totalyta med endast 0 kr/månadsavgift. Dessutom ingår värme, vatten, egen p-plats med el-stolpe samt kabel-tv och bredband. Förutom att bo väldigt prisvärt är detta boende unikt med dess layout med ett fantastiskt och modernt kök med bistrokänsla intill rejäl matplats med plats för 10-12 sittande i direkt anslutning. Lägenheten har genomgående fina ytskikt och påkostade samt stilrena materialval. Vardagsrummet är inbjudande och här syns fina detaljer som en fungerande öppen spis, en takhöjd om ca 2,7 m och inbjudande balkong i syd/västläge. I från hallen nås ett väl tilltaget och exklusivt badrum med inkaklat badkar, separat duschhörna med glasvägg, blandare i mässing med en stor kommod under inbyggd stor spegel samt tvättpelare. Bostaden erbjuder idag 3 st sovrum med en fördelning om två st rum på entréplanet och ett harmoniskt master bedroom på vindsplanet. Här ges utrymme för ytterligare möblering som en mysig läshörna eller förvaring. Detta kan med lätthet delas av till två rum. Utöver sovrummet på vindsplanet finns en arbetshörna och gott om förvaringsmöjligheter. Bostadsrättsföreningen Torselden 7-9 förvärvade fastigheten år 1999 och är en äkta förening. Omfattande renoveringar har gjorts under åren för att återställa den ursprungliga tidsandan och erbjuda medlemmarna ett modernt, högkvalitativt och kostnadseffektivt boende. Föreningen har haft nollavgift ända sedan ombildningen och har inga avgiftshöjningar planerade. Från lägenheten har man gångavstånd till buss, Lidingöbanan, Lidingö Centrum samt restauranger. Stora investeringar och byggnationer pågår i de angränsande områdena Norra Djurgårdsstaden samt Värtahamnen vilket gör detta till ett intressant boende även ur ett investeringsperspektiv. Det är även ett prisvärt och läckert alternativ till radhus/hus på ön eller varför inte nyproduktionsobjekt i liknande storlek. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Sebastian Granath för mer information eller för bokning av visning!

  • Plus
  • Balkong
Oskarsvägen 69A, Mosstorp, Lidingö kommun

Oskarsvägen 69A

Lägenhet
Mosstorp, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
2 950 000 kr
55 m²
3 rum
vån 2/3
5 191 kr/mån
53 636 kr/m²

Centralt placerat på ön med lugn omgivning ligger denna stilrena och välplanerade bostad. Detta utgör ett unikt boende med en blandning av 40-tals charm och toppmodernt boende. Huset och lägenheten renoverades under 2017 med vackra golv, ytskikt, kök och badrum. Bostaden är idag planerad som en yteffektiv 3:a men kan göras om och disponeras som en luftig 2:a. Möjlighet till delat ägande, andrahandsuthyrning samt juridisk person. Här bor man med närhet till fin natur och vatten med massor med fritidsaktiviteter att välja bland. Bra kommunikationer med gångavstånd till buss, båt eller Lidingöbanan som tar dig till Ropsten på ca 10 min. Fint serviceutbud i Lidingö Centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Ringvägen 59B, Herserud, Lidingö kommun

Ringvägen 59B

Lägenhet
Herserud, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö
Pris saknas
187 m²
4 rum
vån 1/3
9 761 kr/mån

Välkomna till Ringvägen 59 b och Brf Uppland 1! I historiska, lugna och attraktiva villakvarter, granne med klassiska Hotell Foresta och kända Millesgården ligger detta pampiga sekelskifteshus. Föreningen har totalt tre stycken bostäder fördelat över 3 plan. Denna våning med disponibel yta om nästan 200 kvm ligger på första våningsplanet med egen entré och direkt access ut från vardagsrummet mot den gemensamma trädgården samt uteplats i väster. Fastigheten uppfördes 1909 och ligger belägen privat, på hög höjd med både en vidsträckt vy mot Stockholms siluett och sjöutsikt mot Lilla Värtan. Detta utgör verkligen ett unikt och fantastiskt boende med generösa sällskapsytor som bibliotek, matsal och vardagsrum med utgång till balkong samt uteplats. Här finns genomgående vackra bevarade detaljer bevarade som stavparkettgolv, bröstlister, takstuckaturer, burspråk, öppen spis, pardörrar och blyinfattade fönster. Våningen har en fin rymd och ett vackert ljusflöde med stora spröjsade fönster och rum i fil. Vidare finns ett bra arbetskök med intilliggande matplats, skafferi och serveringsgång. Våningen erbjuder idag två sovrum, ena med intilliggande klädkammare. Badrum, gästtoalett och bra förvaringsutrymmen. Möjligheter finns att disponera om planlösningen för att få till fler rum. Tillhörande med nyttjanderätt finns även ett extra förrådsrum i husets källare som är delvis inrett tillsammans med ett vinförråd. Eget garage samt uppställningsplats ingår i månadsavgiften. Del av bostaden gjordes om på 80-talet och ritades då av arkitekt Lars Lidegren. En välkänd arkitekt som fick sitt liv omkullkastat då han blev av med sin vänsterarm av en krokodil på Skansen år 2019, så även kallad "Krokodilmannen". Trots olyckan och förlusten av sin vänsterarm så fortsätter Lars Lidegren med att delvis jobba samt sitt golfspel. I närheten finns en härlig strandpromenad med direkt access till nya, tysta lidingöbanan som ger smidiga pendlingsmöjligheter på ön och runt Stockholm. På gångavstånd finns även busshållplats och all tänkbar service som cafe, restauranger, matbutik, skolor och vårdcentral. Området är ett av Stockholms mest attraktiva med en kombination av lugn, natur och vatten med bara ca 7 min in till Stureplan. Hör av er till mig Sebastian Granath på HusmanHagberg Lidingö för fler frågor och varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4