Mäklare Sebastian Granath

Sebastian Granath

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Trossvägen 4, Gåshaga, Lidingö kommun

Trossvägen 4

Lägenhet
Gåshaga, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö

8 500 000 kr

112 m²

3 rum

6 717 kr/mån

75 893 kr/m²

Tilltalande lägenhet om totalt disponibel yta om ca 143 kvm med högt, fritt, sjönära läge endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Stilren fastighet med vacker arkitektur och kvalitativ känsla på trivsamma Trossvägen 4, i eftertraktade Gåshaga Pirar. Gångavstånd till förskola, skola, mataffär, gym och padelhall. Ett mycket eftertraktat livsstilsboende i underbar miljö med strandpromenad, restauranger, caféer, badplats, båthamn med möjlighet till båtplats. Närhet till bra kommunikationer med både Lidingöbanan samt båtarna som går in till stan men också ut i Skärgården. Området erbjuder också en härlig badö med badbrygga samt sandstrand. Man välkomnas direkt av en mycket rymlig hall med vackert kalkstensgolv samt bra klädförvaring. Lägenheten erbjuder ett trevligt öppet kök med köksö som är utrustad med två vinkylar. Generösa arbetsytor i Carreramarmor. Bra med förvaringsutrymmen samt full maskinell utrustning. Köket är öppet mot den ljusa trevliga matplatsen intill burspråk som har en härlig utsikt mot vattnet. Vardagsrum som angränsar till både kök och matplats. Härifrån kommer man ut till den rymliga inglasade balkongen som är användbart nästan året om tack vare infravärme och skjutbara glaspartier. Två till tre fina, ljusa sovrum med glasade balkongdörrar som leder ut till lägenhetens längsgående balkonger. En tidigare klädkammare som idag nyttjas som arbetsrum. Två helkaklade badrum, det ena är lite mindre och utrustat med wc, handfat samt dusch. Det större badrummet har badkar, tvättställ, wc samt handfat. En rymlig tvättstuga i anslutning till badrummet, som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och goda förvaringsmöjligheter. Även tvättstugan har en egen utgång till den längsgående balkongen. Känslan och funktionen är nästan som att bo i ett enplanshus men med bekvämligheten att bo i en brf.

  • Balkong
  • Hiss
Lillåkersvägen 31, Gångsätra, Lidingö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 12 feb kl 11:30

Lillåkersvägen 31

Lägenhet
Gångsätra, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö

4 650 000 kr

89 m²

4 rum

5 169 kr/mån

52 247 kr/m²

Centralt placerat på ön nära grönområde ligger denna yteffektiva, fina och uppfräschade 4:a som går att göra om till en mindre 5:a. Bostaden ligger på 1 trappa med trivsamma sociala ytor och söderbalkong. Här finns 3-4 sovrum, stort och smakfullt renoverat badrum samt gäst-wc. Vardagsrum samt sovrum har ekgolv, fina ytskikt. Gott om förvaring via klädkammare, garderober och bra förråd intill bostaden. Område under utveckling och stora satsningar med närhet till kommunikationer, service, skolor och idrottsanläggningar.

  • Plus
  • Balkong
Björnvägen 3, Torsvik, Lidingö kommun
  • Imorgon kl 13:00

Björnvägen 3

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
HusmanHagberg Lidingö

3 295 000 kr

58 m²

2 rum

3 030 kr/mån

56 810 kr/m²

Ett stenkast från bron på attraktiv adress ligger denna fina och välplanerade 2:a om 58 kvm. Här är idag ett stort kök med plats för matbord och öppen planlösning mot vardagsrummet som är stort med flera fönster och access till balkong. Stort sovrum med ingång till klädkammare. Till bostaden finns 3 externa förråd med en total yta om ca 23 kvm. Stabil förening med många renoveringar genomförda. Nära till kommunikationer, centrum och endast ca 10-15 min till Stureplan.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3