Mäklare Eva Piehl

Eva Piehl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Järnvägsgatan 2A, 1 tr, Centralt, Linköpings kommun

Järnvägsgatan 2A, 1 tr

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping

2 295 000 kr

70 m²

3 rum

4 196 kr/mån

32 786 kr/m²

Ljus och trevlig 3:a med fritt läge på vån 2. Öppen och luftig planlösning, högre takhöjd och stora fönsterpartier vilket ger rymd. Solig och rymlig balkong med utsikt över vacker innergård. Smidigt med hiss ända ner till garaget som nås direkt via trapphuset. Välskött förening med god ekonomi. Här betalar man endast 4546 kr/mån för el, internet, tv, värme och tilläggsförsäkring. Kort promenad så är man mitt i city och några steg till resecentrum. Affärer och restauranger finns i kvarteret. Här bor man bekvämt.

  • Balkong
  • Hiss
Tollstadvägen 17, null, Mjölby kommun

Tollstadvägen 17

Villa
Mjölby kommun
HusmanHagberg Linköping

2 495 000 kr

99 m²

5 rum

962 m² tomt

Välkommen till detta trivsamma och gedigna 50-talshus. Generösa ytor för umgänge och charmiga lösningar. Här finns 5 rum och kök samt källare med möjligheter att skapa många rum eller stora öppna ytor. Det finns två garage, ett fristående samt ett i källaren. Stor härlig och solig trädgård med fruktträd, bärbuskar, odlingar och ytor för hopp o lek. Nära till affärer, förskolor och skolor. Runt om finns fina grönområden samt motionsspår och idrottshall. Smidig förbindelse med pendeltåg till Linköping ca 15 min och Mjölby ca 5 min och E4:an passerar precis utanför Mantorp så man tar sig vidare snabbt med bil. Ett hus att trivas i med gott om utrymmen. Underbart boende i lugnt område. En riktig familjeidyll!

Djurgårdsgatan 9, Centralt, Linköpings kommun

Djurgårdsgatan 9

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping

2 050 000 kr

61 m²

2 rum

3 561 kr/mån

33 607 kr/m²

Välkomna till en ljus och central 2:a precis vid vackra Trädgårdsföreningen (park). Rymligt vardagsrum som inbjuder till umgänge att trivas och umgås i. Solig balkong med utsikt mot parken. Bekvämt med hiss, tvättmaskin o tumlare i badrummet och gott om förvaringsutrymmen. Perfekt boende för alla åldrar. Oslagbart läge med närhet till allt. Drömboende mitt i city med alla utbud av affärer, restauranger, butiker och nöjen. Nära till lummiga och sköna omgivningar såväl vackra Stångåpromenaden som Trädgårdföreningen. Kort promenad till sjukhuset/Hälsouniversitet och bra cykelvägar till Mjärdevi och SAAB. En riktig pärla!

  • Balkong
  • Hiss
Repslagaregatan 5B, Centralt, Linköpings kommun

Repslagaregatan 5B

Övrigt
Centralt, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping

795 000 kr

14 m²

1 rum

1 046 kr/mån

Smidigt boende för den som behöver rum/kontor/lokal med centralt och bekvämt läge. Här bor ni mitt i city med utbud av restauranger, affärer, och resecentrum med goda kommunikationer precis runt knuten. Gångavstånd till sjukhuset och cykelavstånd till universitet och SAAB. Förening med låga avgifter och möjlighet till parkering på innergården. Unik möjlighet - här har juridisk eller privat person rätt att förvärva ett rum. Perfekt för tillfällig vistelse med centralt och bekvämt läge. Välkomna!

Repslagaregatan 5B, Centralt, Linköpings kommun

Repslagaregatan 5B

Övrigt
Centralt, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping

650 000 kr

12,2 m²

1 rum

971 kr/mån

Välkomna till denna unika möjlighet - här har juridisk eller privat person rätt att förvärva ett rum. Perfekt för tillfällig vistelse med centralt och bekvämt läge. Väldigt nära till resecentrum, gångavstånd till sjukhuset och cykelavstånd till universitet. Smidigt boende med det man behöver- rum med ett trinettkök och duschrum.

Åvägen 3, Ådala koloniområde, Johannelund, Linköpings kommun

Åvägen 3, Ådala koloniområde

Fritidshus
Johannelund, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping

Pris saknas

22 m²

2 rum

300 m² tomt

Nu kommer våren till vackra Ådala koloniområde. Söker ni en stillsam plats för avkoppling nära vatten och natur då har ni hittat rätt. Trevlig stuga med ett stenkast ner till Stångån. I trädgården finner ni en mysig altan, gräsytor, bra odlingsmöjligheter, fruktträd, bär och blommor. Interiört finner ni två rum med plats för matbord, bäddsoffa och diverse inredningar. Det finns kyl, bänkspis. Underbart för den som vill pyssla, odla, påta i jorden, dricka kaffe eller bara njuta i solen. Ta tillfället att investera i detta trivsamma och attraktiva Koloniområde som har ett mycket bra läge nära både Linköpings City och Stångån Vackra Stångån som rinner nedanför erbjuder båtplats och bad från brygga och sandstrand. Bra cykelvägar och bussförbindelser i närheten. En riktig oas att njuta i -ett smultronställe mitt i stan!

Westmansgatan 92, T1, Linköpings kommun

Westmansgatan 92

Lägenhet
T1, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping

Pris saknas

19 m²

1 rum

1 385 kr/mån

Boka visning! Eva Piehl 0707-277109. Låg avgift- perfekt student-/övernattningslägenhet i Valla nära stadens puls, universitet och sjukhuset. Här finner ni väldisponerade kvadratmeter med ett rum som ger plats åt både matbord, säng och en mindre soffa, badrum och hall med förvaring. I avgiften på 1 385 kr/mån ingår även bredband 100 Mbit/s. I Valla bor ni med naturen nära inpå samtidigt som ni har nära avstånd till både centrum, US och Universitetet. Runt hörnet finner ni Konsum, goda trafikförbindelser, bensinmack och restauranger. Föreningens medlemmar har tillgång till cykelförråd, grillplats, gästlägenhet och bastu. Snabbt tillträde för den köpare som önskar. Välkommen att boka dig till visning!

  • Hiss

Visar alla 7