Mäklare Eva Piehl

Eva Piehl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Åvägen 152/Ådalakoloniområde, Ådala/Duvkullen/Johannelund, Linköpings kommun

Åvägen 152/Ådalakoloniområde

Fritidshus
Ådala/Duvkullen/Johannelund, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
575 000 kr
22 m²
1 rum
290 m² tomt

Nu är det sommar och underbart i vackert Ådala koloniområde. Se hit här finns en perfekt skött koloni nära Stångån som står i full blomster. Allt är otroligt välvårdat både ute och inne. Ljuvlig trädgård med gott om blommor, ett växthus, bra odlingsmöjligheter, äppleträd och flera uteplatser om man önskar sol eller skugga. Interiört finner ni ett rum med plats för soffa och matbord. Det finns ett pentry med spis, köksksskåp och arbetsytor och hall med kyl/frys samt skåp och liten matkällare. Altan med köksbänk. Underbart för den som vill pyssla, odla, påta i jorden, dricka kaffe eller bara njuta i solen. Ta tillfället att investera i detta trivsamma och attraktiva Koloniområde som har ett mycket bra läge nära både Linköpings City och Stångån Vackra Stångån som rinner nedanför erbjuder båtplats och bad från brygga och sandstrand. Bra cykelvägar och bussförbindelser i närheten. En riktig oas att njuta i mitt i stan!

Munkhagsgatan 84A, Johannelund, Linköpings kommun
Munkhagsgatan 84A, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Munkhagsgatan 84A, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Munkhagsgatan 84A

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 550 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 596 kr/mån
23 308 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och väldisponerade trea med fritt läge. Här finns en luftig hall med gott om förvaring, kök med matplats, kaklat badrum, ljust vardagsrum med utgång till balkong samt två sovrum. Låg avgift med mycket som ingår. Som medlem i förening har ni tillgång till gym, relaxavdelning, bastu, övernattningsrum samt tvättmaskiner med självdosering. En kort promenad bort finner ni Johannelunds centrum med bl.a. affär, vårdcentral, bibliotek, bageri och apotek. I området finns även många fina promenadstråk, bl a längs Stångån samt närhet till Emmalundsbadet med beachvolleybollplan,fina grönområden, utegym och lekplatser. Här bor du med närhet till Saab och ca 10 min med cykel till city samt även bra kommunikationer till city och universitet. En av Linköpings bästa föreningar med mycket bra ekonomi och drift - här trivs man!

 • Premium
 • Balkong
Repslagaregatan 34, Centralt, Linköpings kommun
Repslagaregatan 34, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Repslagaregatan 34, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Repslagaregatan 34

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
2 795 000 kr
74,5 m²
2 rum
vån 3
3 395 kr/mån
37 517 kr/m²

Välkomna till en ljus och rymlig 2:a på vån 2 med hiss. Hela bostaden är i fint skick och total renoverades 2017. En bekväm och trivsam bostad med trevligt vardagsrum, rejält kök, stort kaklat badrum , sovrum, klädkammare och balkong. Välskött förening med god ekonomi. Perfekt boende för alla åldrar i lugna kvarter med direkt närhet till citykärnan med alla utbud av affärer, restauranger, butiker och nöjen. Nära till lummiga och sköna omgivningar såväl vackra Stångåpromenaden som Trädgårdföreningen. Kort promenad till sjukhuset/Hälsouniversitet och bra cykelvägar till Mjärdevi och SAAB. En riktig pärla!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Atlasgatan 3A, Hejdegården, Linköpings kommun
Atlasgatan 3A, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 2
Atlasgatan 3A, Hejdegården, Linköpings kommun, bild 3

Atlasgatan 3A

Lägenhet
Hejdegården, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 675 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
3 756 kr/mån
36 413 kr/m²

Välkomna till en fin central tvåa ett stenkast från Stångån. Väldisponerad yta och stor balkong. Hiss finns i huset. Fräscht kök, badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här kommer ni bo i attraktivt del av centrala Linköping och i en stabil förening med god ekonomi. Bekvämt gångavstånd till city med alla utbud av restauranger, butiker och nöjen. Lummiga och sköna omgivningar runt vackra Stångån.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bygdegatan 341, Lambohov, Linköpings kommun

Bygdegatan 341

Lägenhet
Lambohov, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 795 000 kr
105 m²
4 rum
vån 3/4
5 999 kr/mån
17 095 kr/m²

Välkomna till en rymlig 4:a med ljust och fritt läge. Här bor ni bekvämt på vån 3 med hiss i ett loftgångshus. Stort vardagsrum, rejält kök, tre bra sovrum och två badrum samt två underbara balkonger och gott om förvaringsutrymmen. Välskött och stabil förening. I huset finns källarförråd och runt knuten finns cykelparkering, p-plats för bil och garage. Även tvättstuga, bastu, cykelrum, övernattningsrum och gemsamhetslokal finns i föreningen. Trevliga omgivningar med närhet till city och natur. Nära Mjärdevi, universitet, golfbana och affärer. Skola och förskola precis intill. Cykelavstånd till city och universitetssjukhuset. Vackra strövområden och härliga skogar finns runt om.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Himmelsby Himlagård 1, Himmelsby Lövsäter 1, Mjölby/Mantorp, Mjölby kommun
Himmelsby Himlagård 1, Himmelsby Lövsäter 1, Mjölby/Mantorp, Mjölby kommun, bild 2
Himmelsby Himlagård 1, Himmelsby Lövsäter 1, Mjölby/Mantorp, Mjölby kommun, bild 3

Himmelsby Himlagård 1, Himmelsby Lövsäter 1

Villa
Mjölby/Mantorp, Mjölby kommun
HusmanHagberg Linköping
7 000 000 kr
253 m²
7 708 m² tomt

Välkomna till Himlagård i Himmelsby. Ett paradis för den som söker en riktig idyll på landet. Här bjuds två hus ett nytt modernt bekvämt 1-planshus och ett underbart charmigt soldattorp från 1880, lada, uthus, växthus samt 7.000 m² hörlig tomt. Här finns otroliga möjligheter - fantastisk att bo med stor familj, hela släkten, hyra ut eller sälja ett av husen eller kanske ha verksam/företag. Genomgående i fina materialval och välskött skick. Ljuvligt och vackert läge inbäddat i skön natur.

 • Premium
Djurgårdsgatan 9, Centralt, Linköpings kommun

Djurgårdsgatan 9

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
2 195 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/5
3 739 kr/mån
35 984 kr/m²

Välkomna till en ljus och central 2:a precis vid vackra Trädgårdsföreningen (park). Rymligt vardagsrum som inbjuder till umgänge att trivas och umgås i. Solig balkong med utsikt mot parken. Bekvämt med hiss, tvättmaskin o tumlare i badrummet och gott om förvaringsutrymmen. Perfekt boende för alla åldrar. Oslagbart läge med närhet till allt. Drömboende mitt i city med alla utbud av affärer, restauranger, butiker och nöjen. Nära till lummiga och sköna omgivningar såväl vackra Stångåpromenaden som Trädgårdföreningen. Kort promenad till sjukhuset/Hälsouniversitet och bra cykelvägar till Mjärdevi och SAAB. En riktig pärla!

 • Balkong
 • Hiss
Högatan 4B, Tannefors, Linköpings kommun

Högatan 4B

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 850 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/2
4 541 kr/mån
29 839 kr/m²

Välkommen till ett av stans bästa kvarter! Som i nyskick är denna fräscha 3:a på vån 1. Hela lägenheten totalrenoverades 2018 och är sedan dess otroligt välskött. Ljust kök, kaklat badrum, vardagsrum med plats för sittgrupp och matbord, två sovrum och balkong mot grön innergård. Fantastiskt läge på lugn liten gata. Här bor du i attraktiv del av centrala Linköping. Intill Stångån med strandpromenaden och nära citys och Tannefors alla utbud av restauranger, butiker och nöjen. Central och bekväm pärla. Välkomna!

 • Balkong
Kungsberget 6, Tannefors, Linköpings kommun

Kungsberget 6

Lägenhet
Tannefors, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 200 000 kr
25,2 m²
1 rum
vån 1/6
1 851 kr/mån
47 619 kr/m²

Behändig och mysig 1:a i en fantastiskt välskött förening med låg belåning där den låga avgiften inkluderar värme, vatten och bredband. Ljus och luftig med högre takhöjd, bra planlösning med plats för soffa, säng, skrivbord och köksö. Här bor du i attraktiv del av centrala Linköping. Nära till Stångån med strandpromenaden samt till citys och Tannefors alla utbud av restauranger, butiker och nöjen. Ca 5min promenad till city , ca 5 min med cykel till sjukhuset, SAAB och ca 15 min med cykel till universitet. Välkomna!

 • Hiss
Westmansgatan 92, T1, Linköpings kommun

Westmansgatan 92

Lägenhet
T1, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 100 000 kr
19 m²
1 rum
1 413 kr/mån
57 895 kr/m²

Låg avgift- perfekt student-/övernattningslägenhet i Valla nära stadens puls, universitet och sjukhuset. Här finner ni väldisponerade kvadratmeter med ett rum som ger plats åt både matbord, säng och en mindre soffa, badrum och hall med förvaring. I avgiften på 1 385 kr/mån ingår även bredband 100 Mbit/s. I Valla bor ni med naturen nära inpå samtidigt som ni har nära avstånd till både centrum, US och Universitetet. Runt hörnet finner ni Konsum, goda trafikförbindelser, bensinmack och restauranger. Föreningens medlemmar har tillgång till cykelförråd, grillplats, gästlägenhet och bastu. Snabbt tillträde för den köpare som önskar. Välkommen att boka dig till visning! Eva Piehl 0707-277109.

 • Hiss

Visar alla 10