Mäklare Marcus Piehl

Marcus Piehl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björkliden 5, markplan, Malmslätt, Linköpings kommun
 • Sön 3 mar kl 12:30

Björkliden 5, markplan

Lägenhet
Malmslätt, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 100 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 849 kr/mån
17 886 kr/m²

Smart planerad 2:a på entréplan med egen uteplats och trädgård! Lägenheten har ett stort vardagsrum, kök med matplats, badrum och sovrum. Även garage ingår till lägenheten. Extra parkering finns för 250 kr/mån (separat kö). Bra förening där värme, vatten, tv, internet och elnätsavgift ingår i avgiften. Lägenheten disponeras enligt följande: Entréhall: Rejäl hall med avhängning och förvaring. Vardagsrum: Stort rum med plats för middagsbord och soffhörna. Utgång till altanen och trädgården. Härligt läge! Kök: Kök i vitt med med kyl, frys, spis/ugn och fläkt. Badrum: Badrum med plastmattor på golv och vägg. Duschkabin, handfat, wc samt tvättmaskin. Sovrum: Stort rum med gott om plats för dubbelsäng och plats för garderober. Vid entrén finns även ett bra förråd som tillhör lägenheten, även ett lägenhetsförråd i byggnaden intill. På föreningens innergård finns ett hus med tvättstuga och lekytor.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Honnörsgatan 5, Södra Ekkällan, Linköpings kommun

Honnörsgatan 5

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/6
4 327 kr/mån
40 648 kr/m²

Med ett högt och fritt läge ligger denna fina 2:a med öppen planlösning, magisk walk-in-closet och stort badrum. Lägg där till en underbar balkong med mycket sol och ett fint sovrum mot den lugna innergården. Välkomna att boka in er på visning! I Brf Timjan erbjuds även en fantastisk och påkostad innergård med växthus, pergola, utekök med pizzaugn och en underbar atmosfär. För dig som gillar trädgårdspyssel, vill meka med cykeln eller snickra finns ett gemensamt hobbyrum med vask och arbetsbänk. Här är det lätt att bjuda vänner på besök tack vare grannskapets många sociala ytor och långväga gäster är alltid välkomna att använda det gemensamma övernattningsrummet med dusch och wc. Välkommen till ett hemmaliv med guldkant i Kryddan!

 • Balkong
 • Hiss
Bataljonsgatan 25, Ekkällan, Linköpings kommun
 • Sön 3 mar kl 16:00
Bataljonsgatan 25, Ekkällan, Linköpings kommun, bild 2
Bataljonsgatan 25, Ekkällan, Linköpings kommun, bild 3

Bataljonsgatan 25

Lägenhet
Ekkällan, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 395 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/5
2 921 kr/mån
43 594 kr/m²

Smart planerad lägenhet i så gott som nytt skick säljs nu i Södra Ekkällan! Här bor ni ett stenkast från US samt gång-/cykelavstånd till city och universitetet. Förutom yteffektiva lägenheter med utmärkt cykelförvaring väntar en spännande innergård med träningsmöjligheter. Föreningen har även en fantastisk solterrass med inglasat uterum. En perfekt plats till att bjuda över vännerna på middag. Lägenheten disponeras enligt följande: Smart planerad hall med avhängning och garderob. Fin matplats och ljusinsläpp. Ekparkettgolv som löper vidare i hela lägenheten, enhetligt och snyggt! Kök i vitt med snyggt kakel och bänkskiva. Rikligt utrustat med diskmaskin, spis, ugn, fläkt, mikrovågsugn och kyl/frys. Vardagsrum med plats för soffa och säng. Badrum med dusch, kommod, wc och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Perfekt planerat med allt som behövs. Snyggt kakel och klinkers av högsta kvalitét. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Hiss
Honnörsgatan 5, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00

Honnörsgatan 5

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
5 195 000 kr
118 m²
5 rum
vån 6/6
7 517 kr/mån
44 025 kr/m²

Underbar våning på 118kvm högst upp i huset med en stor södervänd balkong på hela 29 kvadratmeter. Utsikt mot parken med grönska och mycket sol. Här bor ni i en lägenhet om fem rum och kök i Södra Ekkällan med närheten till både city och naturen. Stora ytor, öppet kök och vardagsrum, separat tv-rum eller bibliotek, tre bra sovrum, klädkammare och två badrum. En lägenhet med både klass och smart planlösning. Välkomna att boka in er på visning! I Brf Timjan erbjuds även en fantastisk och påkostad innergård med växthus, pergola, utekök med pizzaugn och en underbar atmosfär. För dig som gillar trädgårdspyssel, vill meka med cykeln eller snickra finns ett gemensamt hobbyrum med vask och arbetsbänk. Här är det lätt att bjuda vänner på besök tack vare grannskapets många sociala ytor och långväga gäster är alltid välkomna att använda det gemensamma övernattningsrummet med dusch och wc. Välkommen till ett hemmaliv med guldkant i Kryddan!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skvadronsparken 4, Södra Ekkällan, Linköpings kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00

Skvadronsparken 4

Lägenhet
Södra Ekkällan, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
3 995 000 kr
106 m²
4 rum
vån 1/1
6 996 kr/mån
37 689 kr/m²

Underbar etagelägenhet i Södra Ekkällan med huskänsla! Här finner ni en stor lägenhet i två plan, egen ingång och stor insynsskyddad uteplats. Lägenheten består av en bottenvåning med rymlig hall med skjutdörrsgarderob, läckert badrum med tvättmaskin, påkostat kök, vardagsrum i vinkel samt en insynskyddad uteplats. På övre plan finns tre sovrum och ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare. En lägenhet som sticker ut från mängden och måste upplevas på plats. Välkomna att boka in er på visning! I Brf Timjan erbjuds även en fantastisk och påkostad innergård med växthus, pergola, utekök med pizzaugn och en underbar atmosfär. För dig som gillar trädgårdspyssel, vill meka med cykeln eller snickra finns ett gemensamt hobbyrum med vask och arbetsbänk. Här är det lätt att bjuda vänner på besök tack vare grannskapets många sociala ytor och långväga gäster är alltid välkomna att använda det gemensamma övernattningsrummet med dusch och wc. Välkommen till ett hemmaliv med guldkant i Kryddan!

 • Plus
 • Uteplats
Repslagaregatan 5A, Centralt, Linköpings kommun

Repslagaregatan 5A

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
995 000 kr
17 m²
1 rum
vån 1/2
1 270 kr/mån
58 529 kr/m²

Välkomna till den perfekta övernattningslägenheten mitt i centrala Linköping med uteplats! Här kommer ni bo mitt i city med närhet till hela stans utbud samt goda kommunikationsmöjligheter runt knuten då tåg- och busstation ligger ca500m från lägenheten. Lägenheten består av ett rum med bra möbleringsytor och ett pentry bestående av kyl, diskho, spis med två plattor och förvaring. Fräscht badrum med plastmatta på golv och kakel på väggarna. Även en mindre hall med garderob. Utanför lägenheten finns plats för utemöbler. Lugn och fin innergård med parkeringsmöjligheter för både bil, motorcykel och cykel. Bra förening med låga avgifter. Internet/fiber finns via Utsikt, eget avtal. Förråd samt tvättstugor i källaren bredvid. Välkomna att slå till på den perfekta lilla lägenheten mitt i city!

 • Uteplats
Vallsbergsvägen 64, null, Mjölby kommun

Vallsbergsvägen 64

Villa
Mjölby kommun
HusmanHagberg Linköping
2 395 000 kr
95 + 70 m²
3 rum
1 233 m² tomt

Äntligen säljs ett renoverat enplanshus i Väderstad med stort dubbelgarage som båda är uppvärmda med bergvärme! Huset har även solceller som bidrar till låg drift. Här finner ni tre rum och kök, ett rymligt loft, inre hall med mycket förvaring och ett stort badrum med kakel och klinkers. Stort dubbelgarage med extra längd och intilliggande tvättstuga byggdes 2017. Mysig altan med jacuzzi, pergola och trevligt läge mot skogen. På tomten finns det även en jordkällare och förråd. Här bor ni med låg driftkostnad och närheten till det mesta i regionen samt snabb av- och påfart till E4:an! Huset disponeras enligt följande: Mysig farstu med klinkergolv som sedan övergår till parkettgolv. Bra möjlighet till avhängning och plats ytterligare förvaringsmöbel. Vidare finner ni ett fint renoverat kök där det gamla möter det moderna på ett hänsynsfullt sätt. Här finner ni bland annat en mysig vedspis, spishäll, ugn, kyl, frys och modernt kök i svart träfanér. Bra storlek på matplats och lagom öppen planlösning mot vardagsrum. Vardagsrummet är lagom stort för soffhörna och tv-möbel. Snygg spiraltrappa som leder upp till loft med plats för dubbelsäng Stort badrum med kakel och klinkers från 2011 med duschhörna, wc, kommod och spegelskåp. Plats för tvättmaskin för den som önskar dubbel uppsättning. Separat tvättstuga finns i garagebyggnaden. Två bra sovrum med gott om plats. Master bedroom har även en stor skjutdörrsgarderob och utgång till altanen. I den inre hallen och den äldre entrén finns även här gott om förvaring och garderober. Garaget är en väldigt fin byggnad som uppfördes 2017, även här kommer värmen från bergvärmepumpen. Stora ytor för två bilar och ytterligare förvaring eller plats för mc mm. Snyggt behandlat golv och målade väggar. Innanför garagedelen finns en tvättstuga som är inredd med tvättmaskin, torkskåp och torktumlare. Även gott om förvaring. Det djupborrade hålet för bergvärme kan även nyttjas som frikyla. Under varma sommardagar kommer då den svala temperaturen i bergvärmehålet nyttjas för att sänka temperaturen inomhus. Mycket smart och energieffektivt istället för att installera ac. På tomten finns även en förrådsbyggnad och en jordkällare. Härligt läge med skogen som granne!

 • Energieffektiv
Järdalavägen 10C, Ekholmen, Linköpings kommun

Järdalavägen 10C

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 295 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
3 573 kr/mån
19 328 kr/m²

Stilsäker 2:a på 67kvm med inglasad balkong! Lägenheten har ett fint insynsskyddat läge på gaveln och fönsterpartier åt tre väderstreck. Ni får ett renoverat kök 2020 med integrerade vitvaror, enhetliga golv och trivsam färgsättning på väggar och interiör. Stort badrum med tvätt. Här bor ni i ett trivsamt område ett stenkast från Ekholmen Centrum med god service som mataffärer, apotek och pizzeria. I närområdet ligger trevliga grönområden. Bra bussförbindelser och cykelvägar till city, universitetet och sjukhuset. Välskött förening med låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättsförsäkring och bredband. Välkommen att boka er till visning.

 • Balkong
Knektagatan 4, Mjölby, Mjölby kommun

Knektagatan 4

Villa
Mjölby, Mjölby kommun
HusmanHagberg Linköping
3 995 000 kr
190 m²
6 rum
1 083 m² tomt

Här uppförs ett stort arkitektritat hus i ett mycket populärt område. Generös takhöjd om 3 meter och stora fönsterpartier. Hela huset värms upp via vattenburen golvvärme, via bergvärme med låg uppvärmningskostnad. Även återvinning på ventilationen via FTX-system. OSB sitter bakom gipsen på väggarna vilket gör huset tystare, rejälare och att det går att skruva upp tv direkt på väggen utan plugg. Ring mäklaren för mer info! Marcus Piehl 0768785316 Även plats för carport och förråd eller 1-bilsgarage. På Knektagatan 4 bor ni i ett lugnt villakvarter med närhet till förskola, gymnasiet, mataffärer och ett fint padelcenter. Bra pendlingsmöjligheter finns till Linköping via E4:an eller med tåg. Ett stenkast bort finns en liten skogsdunge där ni kan promenera och rasta hunden. Välkommen med din intresseanmälan!

Lötgatan 7, null, Mjölby kommun

Lötgatan 7

Tomt
Mjölby kommun
HusmanHagberg Linköping
650 000 kr
1 204 m² tomt

Byggklara tomter med härligt läge och utsikt över ängar och Svartån! Välj själv hur ni ska bygga upp ert drömboende. Tomterna är inte knutna till byggare/husleverantör! Anslutning för VA kostar ca113 000 kr + moms. Kontakta mäklaren för mer information. I Normlösa finns förskola och skola upp till 6:an. Närhet till flera av Östergötlands finaste golfbanor. Ca 15 minuters bilfärd till Mjölby och 25 minuter till Linköping.

Visar alla 10