Mäklare Ronja Westh

Ronja Westh

Om mig

Mitt namn är Ronja Westh och har varit verksam som fastighetsmäklare i Linköping sedan juni 2016. Jag är en mäklare med stor passion för människomötet och som brinner för att överträffa både säljare och köpares förväntningar i en av livets största affärer. Då bostadsaffären är en av de viktigaste affärer du genomför så är det av största vikt att processen ska löpa på tryggt och smidigt. Jag möter varje nytt försäljningsuppdrag med stor ödmjukhet och affärsdriv.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogslyckegatan 1C, Johannelund, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 17:30
Skogslyckegatan 1C, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Skogslyckegatan 1C, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Skogslyckegatan 1C

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 995 000 kr
81,6 m²
4 rum
vån 4/5
4 059 kr/mån
24 449 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade fyrarummare med fönster i två väderstreck i omtyckta Johannelund! Här tar du hissen upp till våning 4 och möts av en väl omhändertagen lägenhet med luftiga ytor och inglasad balkong vänd mot föreningens lugna och grönskande innergård. Beläget i hjärtat av Johannelund erbjuder denna bostad allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Med närservice i form av matbutiker, blomsterbutiker och apotek, allt inom gångavstånd, gör din vardag enklare och mer bekväm. Dessutom erbjuder området utmärkta busskommunikationer som tar dig direkt till citykärnan, vilket gör det till en idealisk plats för pendlare och stadslivets älskare. För de som älskar naturen och vackra omgivningar är Johannelund ett område att räkna med. Med den pittoreska Stångån bara ett stenkast bort från bostaden kan du njuta av fina promenadstråk och ta del av naturens skönhet när som helst på dagen. Stabil bostadsrättsförening med fin innergård med grönytor, sittbänkar och ytor för utomhusmöbler mellan husen, det finns även odlingslotter för den odlingsintresserade. Här kan du njuta i goda vänner eller grannars lag. Det finns ett föreningsgemensamt övernattningsrum med möjlighet för gäster att sova över natt för 100 kr/ natt. Under 2021 installerades solceller vilket resulterat i gemensamt upphandlad el för medlemmarna. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ekholmsvägen 54B, Ekholmen, Linköpings kommun

Ekholmsvägen 54B

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 795 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 2/2
4 487 kr/mån
20 056 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och hemtrevlig fyrarummare i gemytliga Ekholmen! Här bor du med bra planerade ytor och trivsam interiör i en omtyckt och stabil bostadsrättsförening. Lägenheten disponeras med ett ljust och fint kök, här finns gott om förvaringsutrymmen och bänkytor, perfekt för den matlagningsintresserade! Intill det stora fönsterpartiet har matbordet sin givna plats. Badrummet är helkaklat och ger ett modernt och smakfullt intryck och i badrummet finns också bekväma tvättmöjligheter i tvättmaskin. I lägenheten finns också en separat gäst-wc för allas bekvämlighet. Vardagsrummet är luftigt och här kan både soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord med enkelhet samsas. Vidare finns tre bra sovrum varav det ena sovrummet har utgång till den inglasade balkongen där du kan njuta från tidig vår till sen höst. Till lägenheten följer två förråd. Bostadsrättsföreningen L21 är oerhört välskött och stabil med mycket god ekonomi och låga avgifter där både hushållsel, värme, vatten, kabel-tv, internet och BR-tillägg ingår. Föreningen har gemensamma faciliteter såsom fina innergårdar, tvättstugor, cykelförråd, gemensamhetslokal, lekplatser samt , återvinningsrum. I Ekholmen bor du med närhet till Ekholmen centrum och dess utbud av service, handel, skolor och förskolor samt vårdcentral. Till city och universitetet finns väl fungerande kommunikationer genom kollektivtrafik och utbyggda cykelvägar. I området finns trevliga grönområden och lekplatser mellan föreningens byggnader och närhet till Vidingsjös populära motionsanläggning. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Skogslyckegatan 60, Johannelund, Linköpings kommun

Skogslyckegatan 60

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 550 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
2 974 kr/mån
28 704 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla och hemtrevliga tvårummare på omtycka Skogslyckegatan i Övre Johannelund! Här bor du på 54 väldisponerade kvm med ett rymligt och modernt kök som renoverades stilfullt under 2017, ett luftigt vardagsrum med direkt access till trevlig balkong med platsbyggda sittbänkar och med fin utsikt mot idylliskt grönområde. Vidare finner du en helkaklad dusch/wc med tvättmöjligheter i kombinerad tvättmaskin/ torktumlare samt ett rymligt sovrum med garderobsförvaring samt en välkomnande hall med kappavhängningsyta innanför ytterdörren och ytterligare förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Förutom lägenhetens interiöra förvaringsutrymmen följer också ett källarförråd samt ett matkällarförråd lägenheten. Här bor du i en lågt belånad och stabil HSB-förening med föreningsgemensamma faciliteter så som tillgång till cykelrum, tvättstuga i källaren samt övernattningsrum, gym och bastu. Området präglas av grönska och behaglig distans mellan husen vilket skapar ett stort lugn i just denna del av Johannelund. God närservice med ca 800 m till närmsta ICA-affär i Johannelunds centrum och där finns även ett apotek, pizzeria, blombutik, frisör mm. Ekholmen centrum ligger ca 2 km bort med affärer, apotek, systembolag mm. Smidiga busskommunikationer med buss nummer 11 som går i stort sett utanför din port och in till Trädgårdstorget på endast ca 14 min eller Linköpings Resecentrum på ca 19 min. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Gustav Adolfsgatan 22, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
  • Idag kl 16:00
Gustav Adolfsgatan 22, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Gustav Adolfsgatan 22, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Gustav Adolfsgatan 22

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
2 095 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/3
4 693 kr/mån
29 929 kr/m²

På Gustav Adolfsgatan finner du denna charmiga, välskötta och ljusa 2:a om hela 70 kvm! Lägenheten har genomgående parkettgolv och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier där varje rum erbjuder en generös storlek. Det rymliga köket är en given plats för sociala middagar och bjudningar, här kan du med enkelhet få rum med ett sexmannabord där både familj och vänner får plats. I köket finns också en tvättmaskin. Vardagsrummet ger utrymme åt både soffgrupp, och kontorsmöbel/ läshörna och från vardagsrummet nås direkt access till balkongen med Gustav Adolfsgatans trevliga allé vilandes utanför. Badrummet är helkaklat och har duschhörna bakom praktiska vikbara duschväggar av glas. Sovrummet ger utrymme åt dubbelsäng och här finns goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Lägenheten har gott om övriga förvaringsutrymmen i bland annat ett stort inomhusförråd samt i ett externt källarförråd. I källaren på huset finns en välskött tvättstuga som underlättar vardagen. Här bor du i närhet till Linköpings citykärna med stadens alla utbud av butiker och restauranger. Inte långt ifrån tar man sig också till olika parkområden tex. Berzelieparken och Domkyrkoparken. Till universitetet så är det endast en cykeltur på ca 15 minuter. Goda bussförbindelser med busshållplats ett stenkast bort från bostaden. I området finns god närservice med bland annat restauranger samt flera mataffärer. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Klockaregården 13, Skäggetorp, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Klockaregården 13, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 2
Klockaregården 13, Skäggetorp, Linköpings kommun, bild 3

Klockaregården 13

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
895 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
3 641 kr/mån
14 435 kr/m²

Välkommen till Klockaregården 13 och denna trevliga och välskötta tvårummare om 62 kvm! Lägenheten öppnas upp med en välkomnande hall och ger en bra överblick över bostaden - här andas det lugn och harmoni så snart du stiger innanför ytterdörren och det märks att nuvarande ägare trivts. Här bor du med ett fritt och fint balkongläge med naturen som närmsta granne, en härlig oas att spendera sommarhalvåret på. Läget är enastående med sol från lunch fram till solnedgång. Markiser finns för vardagsrum och sovrum. Lägenheten är disponerad med ett luftigt vardagsrum med fint ljusinsläpp från två fönsterpartier, ett rymligt kök med gott om förvaringsutrymmen, ett väl tilltaget badrum med badkar och tvättmaskin samt ett sovrum med förvaringsmöjligheter i garderober. Föreningens gräsytor strax utanför bostadshuset ger möjlighet för dig som boende att ta med dig en picknick-filt och solstol för att njuta av vackert väder och spreta med tårna i gräset. Till lägenheten följer ett vindsförråd. Här bor du i en mycket välskött HSB förening med låga månadsavgifter och flertalet faciliteter till medlemmarnas förfogande. Här finns bland annat gemensamhetslokal, snickeri, träningslokal, bastu, övernattningsrum samt en biltvätthall för föreningens medlemmar att nyttja. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla boende i föreningen och producerar även egen el genom solceller på taket. Din egen elförbrukning debiteras i samband med din månadsavgift. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Annagatan 11, Ebbepark, Linköpings kommun
  • Mån 6 maj kl 17:30
Annagatan 11, Ebbepark, Linköpings kommun, bild 2
Annagatan 11, Ebbepark, Linköpings kommun, bild 3

Annagatan 11

Lägenhet
Ebbepark, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
3 195 000 kr
105,8 m²
4 rum
vån 1
7 659 kr/mån
30 198 kr/m²

Välkommen till populära Ebbepark - här är lägenheten för dig som längtar efter ett bekymmerslöst boende med det perfekta läget med närhet till både centrum, US, Universitetet och Mjärdevi företagspark. Ebbepark är ett område för dig som vill bo med god närservice, bra kommunikationer och ha nära till naturen. Här når du bland annat vackra Vallaskogen via närliggande promenadstråk till fots på endast ca 5 min. Det första som slår dig när du kliver in i lägenheten är det fantastiska ljuset som flödar genom de generösa fönsterpartierna. Vardagsrummet och köket är förenade i en öppen planlösning, vilket ger bostaden en luftig och inbjudande atmosfär. Här kan du njuta av trevliga stunder med familj och vänner samtidigt som du förbereder trevliga måltider i det stilfulla och moderna köket från norrländska Space Interior. Den väl genomtänkta planlösningen erbjuder två sovrumsavdelningar, vardera med ett eget badrum. Detta ger både dig och dina gäster den ultimata bekvämligheten och integriteten. I ena badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen i bostaden, vilket är perfekt för att hålla ordning och reda i hemmet. Ett extra förråd följer med lägenheten och finns i källaren. Lägenheten är omsorgsfullt inredd med ljusa färgval på väggarna, vilket skapar en fräsch och modern atmosfär. Det tidlösa askgolvet ger rummen en känsla av elegans och harmoni. När du kommer hem med din elbil behöver du inte oroa dig för laddningsmöjligheter. Hissen tar dig hela vägen ner till garaget, där du enkelt kan ansluta din elbil till laddningsstationen. Dessutom har garaget två cykelrum och en modern cykeltvätt, vilket gör det enkelt för dig att ta hand om dina cyklar. För hundälskare finns också en praktisk tvättavdelning för hundar i garaget. Detta visar på modern omtanke och praktiska lösningar som kommer att göra ditt vardagsliv så mycket enklare. Slutligen har föreningen en härlig innergård med sittbänkar, där du kan koppla av och njuta av solen. Detta är en gemensam yta som ger dig möjlighet att lära känna dina grannar och skapa gemenskap. Sammanfattningsvis erbjuder denna välplanerade fyrarumslägenhet i Ebbepark en fantastisk livsstil med moderna bekvämligheter och smarta lösningar. Här kan du trivas och njuta av en ljus och luftig bostad med vackra interiörval och tillgång till garaget med elbilsladdare, cykelrum, cykeltvätt och hundtvätt. Missa inte chansen att bli en del av detta populära nyuppförda område och boka in dig på en visning redan idag!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sankt Larsgatan 6B, Centralt, Linköpings kommun
  • Mån 13 maj kl 17:15
Sankt Larsgatan 6B, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Sankt Larsgatan 6B, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Sankt Larsgatan 6B

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
3 495 000 kr
142 m²
4 rum
vån 4/5
8 871 kr/mån
24 613 kr/m²

Välkommen till en mycket rymlig och ljus fyrarummare disponerad på hela 142 kvm på våning 4 i hus utrustad med hiss! Bostaden har en luftig känsla med fönster i tre väderstreck och högt till tak - här finns många klassiska attribut så som gedigna fönsterbänkar i sten, rum i fil, pardörrar med glas, fin fiskbensparkett och öppen spis (ej eldningsbar) som ger hög mysfaktor. Balkongen som är södervänd ger tydlig utblick över både stad och fin natur och har en fri och luftig känsla. Här bor du med ett rymligt och socialt kök med gott om förvaringsutrymmen och bänkytor, här finns också plats för stort matsalsbord. Intill köket ligger ett stort och pampigt matsalsrum som gjort för trevliga familjemiddagar, härliga bjudningar eller långbord för större sammankomster vid högtider. Matsalsrummet smälter samman med vardagsrummet som ligger precis intill och tack vare öppenheten rummen emellan så är ljusinsläppet något utöver det vanliga! Vidare finns två luftiga sovrum som ligger praktiskt avskilda från varandra för att skapa största möjliga komfort, ett badrum med tvättmaskin samt en separat gäst-wc. Hallen är inbjudande och ljus och öppnar upp direkt med de vackra pardörrarna mot vardagsrummet. I hushållet finns flertalet interiöra garderobslösningar och en klädkammare som tillsammans med det externa källarförrådet skapar mycket bra förvaringsmöjligheter. Med närhet till stadens citypuls med dess utbud av shopping, restauranger och kultur samt glittrande Stångån med dess fina promenadstråk är detta ett perfekt boende för dig som vill ha balans mellan stad och natur. I närområdet finns matbutik, stort gym tvärs över gatan samt ett mysigt bageri som erbjuder färskt bröd redan från de tidiga morgontimmarna. Bekvämt cykelavstånd till universitetet och universitetssjukhuset. Linköpings resecentrum når du till fots på 3 minuter. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storgården 48, Skäggetorp, Linköpings kommun

Storgården 48

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
3 639 kr/mån
11 210 kr/m²

Nu finns möjligheten för dig som vill förvärva en välplanerad lägenhet i en mycket stabil HSB-förening och med möjlighet att sätta din egen prägel på bostaden. Lägenheten disponeras på 62 yteffektiva kvm där både vardagsrum, kök, sovrum och badrum har luftiga ytor och ser till att hela ditt önskvärda möblemang med enkelhet får plats. Från köket har du direkt access till den trevliga balkongen med ett härligt läge i sydväst och flera soltimmar! I både sovrum och hall finns praktisk garderobsförvaring och förutom lägenhetens interiöra förvaringsutrymmen följer också ett vindsförråd till lägenheten. Till lägenheten finns en inre fond med ett saldo på 14 032 kr som nästa ägare kan nyttja för framtida renovering/ underhåll. Här bor du i en mycket välskött HSB förening med låga månadsavgifter och flertalet faciliteter till medlemmarnas förfogande. Här finns bland annat gemensamhetslokal, snickeri, träningslokal, bastu, övernattningsrum samt en biltvätthall för föreningens medlemmar att nyttja. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla boende i föreningen och producerar även egen el genom solceller på taket. Din egen elförbrukning debiteras i samband med din månadsavgift. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag!

  • Balkong
Väverigatan 1, Ebbepark, Linköpings kommun
Väverigatan 1, Ebbepark, Linköpings kommun, bild 2
Väverigatan 1, Ebbepark, Linköpings kommun, bild 3

Väverigatan 1

Lägenhet
Ebbepark, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
3 495 000 kr
101 m²
4 rum
vån 4/4
7 555 kr/mån
34 604 kr/m²

Välkommen till populära Ebbepark - här är lägenheten för dig som längtar efter ett bekymmerslöst boende med det perfekta läget med närhet till både centrum, US, Universitetet och Mjärdevi företagspark. Ebbepark är ett område för dig som vill bo med god närservice, bra kommunikationer och ha nära till naturen. Här når du bland annat vackra Vallaskogen via närliggande promenadstråk till fots på endast ca 5 min. Känslan i lägenheten är unik och behöver upplevas på plats, här känner du ett lugn och en hemtrevnad så snart du stiger över tröskeln. Bostaden öppnar upp sig fint där du redan i hallen har en bra översikt över både hall, vardagsrum och kök. Tack vare skiljeväggen mellan hall och vardagsrum så erbjuds praktiska förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Köket och vardagsrummet är bostadens självklara nav och ger en inbjudande atmosfär där - när solen är framme får du ett fint ljusspel över det vackra askgolvet från rummets fönsterpartier. Här kan du njuta av trevliga stunder med familj och vänner samtidigt som du förbereder trevliga måltider i det stilfulla och moderna köket från norrländska Space Interior. Balkongen ligger med ett högt och fint läge och tack vare att nuvarande ägare glasat in balkongen så går det att njuta av den från tidig vår till sent inpå hösten. Vidare finner du tre bra sovrum, ett helkaklat badrum i stilsäker sandfärgad ton och en praktisk tvättavdelning med både tvättbänk, tvättmaskin samt torktumlare samt en separat gäst-wc. I lägenheten finns ett rymligt och välstrukturerat inomhusförråd och förutom lägenhetens interiöra förvaringsutrymmen så finns också ett generöst förråd i källaren där du även hittar det gemensamma garaget. Hissen tar dig hela vägen ner till garaget som tillser vanliga bilplatser men även elbilplatser och motorcykelplatser. Dessutom har garaget två cykelrum och en modern cykeltvätt, vilket gör det enkelt för dig att ta hand om dina cyklar. För hundälskare finns också en praktisk tvättavdelning för hundar i garaget. Sammanfattningsvis erbjuder denna välplanerade fyrarumslägenhet i Ebbepark en fantastisk livsstil med moderna bekvämligheter och smarta lösningar. Här kan du trivas och njuta av en ljus och luftig bostad med vackra interiörval. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sandvik 24, Vreta Kloster, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Sandvik 24, Vreta Kloster, Linköpings kommun, bild 2
Sandvik 24, Vreta Kloster, Linköpings kommun, bild 3

Sandvik 24

Fritidshus
Vreta Kloster, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 595 000 kr
40 + 8 m²
2 rum
973 m² tomt

Välkommen till idylliska Sandvik 24 och detta härliga smultronställe, en lugn och fridfull oas med naturen runt knuten. Här är sommarhuset för dig som uppskattar lugnet och att kunna vandra i skog och mark, plocka svamp och bär och njuta av ett fantastisk fint läge med både naturmarker och en fridfull glimt av sjön Roxen i blickfånget. Stugan är disponerad på 40 kvm där du har ett kök med plats för matbord, ett badrum med duschkabin, förbränningstoalett (2023) och ett handfat. I stugan finns ett sovrum med garderobsförvaring och vardagsrummet ligger intill köket och har en trevlig kamin som ger hög mysfaktor. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning till det inglasade uterummet med skjutpartier där du kan njuta av naturens växlingar på nära håll och utanför finns en altan med plats för utemöbler, här kan du njuta av skön sol i trevligt söderläge. Utöver huvudbyggnaden finns också en trevlig gäststuga samt en redskapsbod på tomten. Sandvik är en charmig och naturskön del av Vreta Kloster. Denna plats har mycket att erbjuda och är känt för sin vackra omgivning och historiska betydelse och är samtidigt en 25 minuters bilfärd till centrala Linköping. Området är präglat av sitt natursköna läge och omgivet av tät skog och frodig grönska. Den geografiska placeringen gör Sandvik till en dröm för naturälskare och frilufts entusiaster. Området är känt för sina många vandringsleder och möjligheter till utomhusaktiviteter. Skogarna runt Sandvik erbjuder rika möjligheter för skogspromenader och svamp- och bärplockning. Vintertid blir området en populär destination för skidåkare och skridskoåkare och på sommaren kan du nå badplatsen med sandstrand intill Sandviks camping till fots på ca 15 min. Här är du en del av Sandviks Samfällighetsförening, besök deras informativa hemsida genom att klicka på länken " Viktiga dokument och länkar" nedan. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Storgården 30, Skäggetorp, Linköpings kommun

Storgården 30

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 150 000 kr
100 m²
4 rum
vån 3/3
5 881 kr/mån
11 500 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och rymlig fyrarummare om 100 kvm och ett fint läge! Lägenheten har fint ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck och ett bra läge med fri utsikt från balkongen mot en av föreningens välskötta innergårdar. Här bor du med en väl genomtänkt rumsindelning med bland annat en luftig hall med avhängningsyta för ytterkläder, ett kök med gott om köksinredning, ett luftigt vardagsrum med access till balkong, tre bra sovrum samt ett rymligt badrum och en separat gäst-wc. Förutom lägenhetens rymliga inomhusförråd så finns också ett externt vindsförråd med gott om extra förvaringsutrymme. Det finns en inre fond om 14 306 kr som nästa ägare kan nyttja för ev underhåll/ renovering av lägenheten. Här bor du i en mycket välskött HSB förening med låga månadsavgifter och flertalet faciliteter till medlemmarnas förfogande. Här finns bland annat gemensamhetslokal, snickeri, träningslokal, bastu, övernattningsrum samt en biltvätthall för föreningens medlemmar att nyttja. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla boende i föreningen och producerar även egen el genom solceller på taket. Din egen elförbrukning debiteras i samband med din månadsavgift. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Storgården 52, Skäggetorp, Linköpings kommun

Storgården 52

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 100 000 kr
71 m²
2 rum
vån 3/3
4 078 kr/mån
15 493 kr/m²

Välkommen till en toppfräsch och smakfullt renoverad tvårummare om hela 71 kvm! Lägenheten totalrenoverades under 2022 och genomsyras av ljusa väggytskikt och stilfullt golv, ett mycket stilsäkert kök med grå köksluckor- och lådor samt rostfria vitvaror, ett helkaklat samt ett rymligt badrum med duschhörna bakom vikbara duschväggar och tvättmaskin. Vardagsrummet är luftigt och här finns plats för både soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Från vardagsrummet har du direkt access till den trevliga balkongen som ligger vänt åt väster med skön eftermiddag- och kvällssol. Hallen är öppen och ljus och får plats med garderobsförvaring för den som önskar. Till lägenheten följer ett vindsförråd. Här bor du i en mycket välskött HSB förening med låga månadsavgifter och flertalet faciliteter till medlemmarnas förfogande. Här finns bland annat gemensamhetslokal, snickeri, träningslokal, bastu, övernattningsrum samt en biltvätthall för föreningens medlemmar att nyttja. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla boende i föreningen och producerar även egen el genom solceller på taket. Din egen elförbrukning debiteras i samband med din månadsavgift. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Djurgårdsgatan 23, Centralt, Linköpings kommun

Djurgårdsgatan 23

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
3 495 000 kr
115,5 m²
4 rum
vån 2/5
6 215 kr/mån
30 260 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostadsrätt på Djurgårdsgatan 23 i centrala Linköping. Här bor du på central och omtyckt adress med fina och välskötta grönytor mellan husen och en lugn innergård med blomsterarrangemang, vindruvsrankor samt en trevlig pergola som sommartid möbleras med bord och stolar för en trivsam fika grannar emellan. På innergården finner du också den vackra K-märka Gula Paviljongen som utgör föreningens gemensamhetshus. Lägenheten har en yta på 115,5 kvadratmeter och en mycket bra planlösning med gott om plats att trivas. Navet av bostaden utgörs av kök och vardagsrum som vilar intill varandra med delvis öppen planlösning. Köket har gott om förvaringsutrymmen och bänkytor och strax intill köket finns plats för matbord intill stort fönsterparti. Här är den perfekta platsen för att socialisera med gäster kring matbordet medan matlagningen pågår. Vardagsrummet leder dig ut till den väl tilltagna och inglasade balkongen som ligger med ett fritt läge och trevlig utsikt mot grönområdet som vetter mot Trädgårdsföreningen. Lägenheten har två badrum samt ett rymligt inomhusförråd och vidare finner du tre bra sovrum som ligger bekvämt avskilda från varandra. Till lägenheten följer ett stort förråd som nås smidigt från trapphuset med hjälp av hissen. Här hittar du också en av föreningens välskötta tvättstugor. Välkommen att trivas i en stabil bostadsrättsförening med föreningsgemensamma faciliteter som bland annat trivsam innergård, tvättstugor i alla källare, övernattningsrum och festlokal i Gula Paviljongen på innergården. Populära rekreationsplatsen Trädgårdsföreningen ligger endast ett stenkast bort från bostaden och är en mycket populär plats att besöka under sommarhalvåret. God närservice finns att tillgå tvärs över gatan där bland annat Ica Djurgårdsgatan och trevlig blomsterhandel väntar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Johannelundsvägen 19, Johannelund, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00

Johannelundsvägen 19

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 250 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
2 269 kr/mån
31 250 kr/m²

Välkommen till en ljus och fin lägenhet om 1 rok disponerad på hela 40 kvm i populära Johannelund! På Johannelundsvägen 19 bor du i ett populärt och naturnära område i en stabil HSB-förening med låg månadsavgift. Lägenheten är till större del uppfräschad och renoverad under 2022/2023 och har bland annat ett helrenoverat kök med fina färg- och materialval samt integrerade vitvaror för en modern känsla. I köket finns gott om plats för matbord, här kan du bjuda hem dina vänner och njuta av både matlagning och umgänge. Vardagsrummet är rymligt och har fint ljusinsläpp från stora härliga fönsterpartier. Här finns plats för både soffgrupp, vardagsrumsbord samt säng. Badrummet är helkaklat och luftigt och har duschhörna, tvättmaskin samt wc och handfat. Hallen är välkomnande med avhängningsyta för ytterkläder direkt innanför ytterdörren samt goda förvaringsmöjligheter i tilltaget inomhusförråd. Här är lägenheten för dig som önskar kunna flytta in och börja bo från dag ett! Från trapphuset nås ett källarförråd som följer lägenheten och likaså hittar du här även en av föreningens gemensamma tvättstugor. I övrigt finns en gemensamhetslokal som kan hyras för fester, övernattning och andra aktiviteter, ett gym, bastu/ relax samt ett hobbyrum. På föreningens gård finns också grillplats. Bra närservice med nära till Johannelunds centrum som bl.a. inrymmer ICA, frisör, pizzeria, apotek. Bra busskommunikationer med täta avgångar till Linköping city. Välkommen att boka in dig på visning! Snabbt tillträde möjligt vid önskemål!

  • Plus
Kvickstorp Lillsäter, Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
  • Budgivning pågår

Kvickstorp Lillsäter

Villa
Åtvidaberg, Åtvidabergs kommun
HusmanHagberg Linköping
645 000 kr
80 + 60 m²
1 631 m² tomt

Ta chansen att förvärva en idyllisk och uppvuxen fastighet med ett högt och fint läge och första parkett mot Fallsjön! Huvudbyggnaden var för några år sedan med om en brand som orsakade stora skador på huset varför detta är ett ypperligt tillfälle för dig som önskar starta om från början och bygga nytt hus på den härliga tomten om 1631kvm. Fastigheten är ansluten till fiber. Här bor du med vacker natur in på knuten med absolut närhet till Fallsjön. Åtvidaberg når du med bil på endast 5 minuter och Linköping på ca 40 minuter. Välkommen att boka in dig på visning!

Nordengatan 5B, Övre Vasastaden, Linköpings kommun

Nordengatan 5B

Lägenhet
Övre Vasastaden, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 495 000 kr
35,5 m²
1 rum
vån 1/5
2 781 kr/mån
42 113 kr/m²

Välkommen till en stilren, ljus och rymlig 1:a om hela 35,5 kvm i populära Övre Vasastaden! Här bor du modernt i byggnad från 2016 med fräscha ytskikt, välplanerade ytor samt en härlig stensatt uteplats med plats för utemöbler, perfekt för socialt umgänge. Lägenheten startar med en funktionell hall med klinkergolv, yta för kappavhängning samt förvaringsutrymme i garderob. Vidare når du vardagsrummet som är rymligt och har plats för både soffgrupp, sängmöbel samt ett middagsbord. Badrummet är helkaklat och har tvättmöjligheter i både tvättmaskin och torktumlare, här bor du bekvämt med hög komfort. Välkommen flytta in och trivas från första stund! Övre Vasastaden är ett trevligt område belägen i Linköpings norra del, här bor du med ett bekvämt läge nära Linköpings resecentrum och citykärnan och på cykel tar du dig till Linköpings Universitet på endast ca 15 min. Området har god närservice i form av både restauranger, välsorterad matvarubutik, gym, vårdcentral samt fina kringliggande grönområden. Övre Vasastaden är verkligen en populär stadsdel i Linköping där många trivs! Välkommen att boka in dig för visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Repslagaregatan 34, Centralt, Linköpings kommun

Repslagaregatan 34

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
2 995 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2/5
3 625 kr/mån
37 205 kr/m²

Letar du efter en lägenhet med ett modernt och fint skick, på central och omtyckt adress i skydd av en stabil bostadsrättsförening? Uppskattar du att bo centralt med närhet till både stad och natur men ändå med bekvämt avstånd från citylarmet? Då är det här rätt lägenhet för dig! Så fort du tar första steget in i byggnaden möts du av ett luftigt och välkomnande trapphus, ta hissen upp till andra våningen och bekanta dig med denna välplanerade trerummare om 80,5 kvm - här är bara att flytta in och trivas från första stund! Bostaden disponeras med en luftig hall, direkt till höger möts du av en skjutdörrsgarderob där ytterkläderna tar sin naturliga plats, lite längre in i hallen finns en yta där du kan ställa fler garderober om behov finns alternativ inreda med en datorhörna eller annan valfri möbel. I direkt anslutning från hallen hittar du ett mycket rymligt och helkaklat badrum med dusch bakom duschväggar, spegelskåp ovanför handfat i kommod samt wc-stol. I badrummet finns en praktisk och användbar tvättavdelning med tvättho och tvättmaskin. Från hallen ser du köket på din högra sida, givetvis modernt både i färgskala och materialval och vitvarorna är genomgående rostfria. Till vänster finner du det rymliga vardagsrummet, här finns gott om utrymme för både soffgrupp, tv-möbel och övrig möblering. Från både vardagsrum och kök finns utgång till den rymliga balkongen som ligger lugnt vänd in mot föreningens innergård. Två bra sovrum finns, båda bekvämt separerade från varandra i varsin ände av lägenheten. Från ena sovrummet nås en rymlig klädkammare/ inomhusförråd och till lägenheten följer också ett källarförråd. Mycket stabil och populär bostadsrättsförening med låga månadsavgifter till följd. Som medlem får du ta del av föreningens gemensamma faciliteter så som övernattningsrum med pentry/dusch, samlingslokal med köksdel samt en trevlig innergård med sittbänkar och fin syrenberså. Välkommen att boka in dig för visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 17