Mäklare Ronja Westh

Ronja Westh

Om mig

Mitt namn är Ronja Westh och har varit verksam som fastighetsmäklare i Linköping sedan juni 2016. Jag är en mäklare med stor passion för människomötet och som brinner för att överträffa både säljare och köpares förväntningar i en av livets största affärer. Då bostadsaffären är en av de viktigaste affärer du genomför så är det av största vikt att processen ska löpa på tryggt och smidigt. Jag möter varje nytt försäljningsuppdrag med stor ödmjukhet och affärsdriv.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekollongatan 16, Duvkullen, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Ekollongatan 16, Duvkullen, Linköpings kommun, bild 2
Ekollongatan 16, Duvkullen, Linköpings kommun, bild 3

Ekollongatan 16

Lägenhet
Duvkullen, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
2 795 000 kr
94 m²
4 rum
vån 4/5
7 517 kr/mån
29 734 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga och välplanerade fyrarummare i modern fastighet från 2015. Här möts du av ett charmigt område där flerbostadshus, radhus och villor samsas. En gemytlig innergård bidrar med en härlig atmosfär i kvarteret. Väl uppe på fjärde våningen finner du en utsikt över takåsarna ifrån den inglasade balkongen på ca 15kvm Lägenheten öppnas upp till en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv, där det strax innanför ytterdörren finns avhängningsyta för ytterkläder. Direkt från hallen till vänster finner du köket och vardagsrummet med öppen planlösning och flertalet fönsterpartier med fint ljusinsläpp. Köket från Ballingslöv har förvaringsutrymmen bakom ljusa köksluckor, som kompletteras med en praktisk köksö. Både kök och köksö har vackra stenbänkskivor som ger köket en exklusiv känsla. Från vardagsrummet hittar du den rymliga inglasade balkongen, där du med enkelhet får plats med 1-3 utegrupper. Matsalsbord för utomhusmiddag, loungemöbel för avslappnat umgänge, eller varför inte en fåtölj att luta dig tillbaka i medan du njuter av en bra bok? För dig med gröna fingrar kan du leva ut ditt odlingsintresse! Vidare i lägenheten finns tre bekväma sovrum samt ett helkaklat badrum med takdusch, badkar, tvättmaskin samt torktumlare. Längre in i lägenheten finner du även en separat gäst-wc. Till lägenheten följer ett förråd som du smidigt når via hissen i trapphuset. Vid byggnadens entré finner du ett av föreningens gemensamma cykelrum. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skogslyckegatan 1E, Johannelund, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Skogslyckegatan 1E, Johannelund, Linköpings kommun, bild 2
Skogslyckegatan 1E, Johannelund, Linköpings kommun, bild 3

Skogslyckegatan 1E

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 895 000 kr
73,8 m²
3 rum
vån 2/5
3 671 kr/mån
25 678 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerummare med fönster i två väderstreck i omtyckta Johannelund! Här tar du hissen upp till våning 2 och möts av en väl omhändertagen lägenhet med luftiga ytor och inglasad balkong vänd mot föreningens lugna och grönskande innergård. Beläget i hjärtat av Johannelund erbjuder denna bostad allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Med närservice i form av matbutiker, blomsterbutiker och apotek, allt inom gångavstånd, gör din vardag enklare och mer bekväm. Dessutom erbjuder området utmärkta busskommunikationer som tar dig direkt till citykärnan, vilket gör det till en idealisk plats för pendlare och stadslivets älskare. För de som älskar naturen och vackra omgivningar är Johannelund ett område att räkna med. Med den pittoreska Stångån bara ett stenkast bort från bostaden kan du njuta av fina promenadstråk och ta del av naturens skönhet när som helst på dagen. Stabil bostadsrättsförening med fin innergård med grönytor, sittbänkar och ytor för utomhusmöbler mellan husen, det finns även odlingslotter för den odlingsintresserade. Här kan du njuta i goda vänner eller grannars lag. Det finns ett föreningsgemensamt övernattningsrum med möjlighet för gäster att sova över natt för 100 kr/ natt. Under 2021 installerades solceller vilket resulterat i gemensamt upphandlad el för medlemmarna. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vasavägen 44G, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 11:00
Vasavägen 44G, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Vasavägen 44G, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Vasavägen 44G

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 825 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 505 kr/mån
48 026 kr/m²

På en attraktiv adress centralt i Linköping på Vasavägen 44G kommer inom kort denna fint renoverade 1,5 rok att saluföras! Här finner ni ett högkvalitativt kök samt våtrum med fina detaljer och lösningar. 2018 gjordes en omfattande renovering av hela bostaden och slutresultatet blev en gedigen finish och ljusa färgsättningar i modern stil. Här bor ni ett stenkast bort från stadens nöjesliv med butiker, restauranger och nattliv. Precis utanför lägenhetsporten kan ni njuta av en lugn och mysig innergård med gräsytor och sittgrupper. På cykel tar det ca 10 min till universitetsområdet och resecentrum samt Stora torget är en promenad bort. Lägenheten har många fina attribut såsom högt till tak, högkvalitativt kök och rymligt badrum. Fina enhetliga golv i parkett och väggytor är målade i trivsamma färgsättningar. Njut av ett kvalitetskök med stenbänkskiva och en gedigen arbetsyta, perfekt för matlagning och umgänge. Ni finner även praktiska förvaringslösningar såsom hörnskåp i bänk- och väggskåpen. I köket har ni plats för ett mindre matbord och det finns en skiljevägg mot vardagsrummet. Pampigt sovrum om ca 16 m² varpå ni kan möblera med säng, garderober och diverse inredningar. Till lägenheten följer ett källarförråd. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Järdalavägen 60C, Ekholmen, Linköpings kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Järdalavägen 60C, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 2
Järdalavägen 60C, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 3

Järdalavägen 60C

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 450 000 kr
105 m²
4 rum
vån 2/3
5 167 kr/mån
13 810 kr/m²

Välkommen till Järdalavägen 60C och denna välplanerade fyrarummare med ett ljust hörnläge bekvämt belägen på andra våningen! Här är lägenheten för dig som önskar luftiga ytor där hela familjen får plats! Balkongen ligger med ett sydvästlig läge där du kan njuta av skön eftermiddagssol! Interiört möts du av en praktisk hall med kappavhängningsyta och garderobsförvaring. Vardagsrummet är luftigt och har fönster i två väderstreck - här får du plats med både matsalsbord och soffgrupp. Köket har gott om förvaringsutrymmen och har utrymme för matbord intill stort fönsterparti. I lägenheten finns två bra badrum, det ena med badkar och det andra med dusch. Båda badrummen är renoverade under 2023/ 2024 med våtrumsmatta och våtrumstapet i en ljus neutral kulör. Vidare finner du tre rymliga sovrum samt ett stort inomhusförråd som vid behov också skulle kunna funka som ett extra sovrum. Till lägenheten följer ett källarförråd beläget på Järdalavägen nr 62 på samma innergård. Stabil bostadsrättsförening med låga månadsavgifter och fina gemensamma innergårdar med en riklig grönska. God närservice finns att tillgå i närliggande Ekholmen Centrum, här finns både välsorterade matbutiker, apotek, restauranger klädbutiker och mycket mer. Nås till fots på ca 5 min. Goda kommunikationer in till Linköping City, bussen tar dig in till stan på endast ca 12 minuter. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Furirgatan 5, T1, Linköpings kommun
  • Idag kl 13:15
Furirgatan 5, T1, Linköpings kommun, bild 2
Furirgatan 5, T1, Linköpings kommun, bild 3

Furirgatan 5

Lägenhet
T1, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 495 000 kr
49 m²
1.5 rum
vån 2/5
3 954 kr/mån
30 510 kr/m²

I populära och omtycka kvarter i hjärtat av T1 är nu denna välplanerade 1,5 rok om hela 49 kvm redo att försäljas! Här bor du bekvämt med hiss och med ett lugnt och ostört läge med utsikt över trevlig grönska. Lägenheten disponeras med en välkomnande hall med avhängningsyta för ytterkläder, ett rymligt vardagsrum med sovalkov där du med enkelhet inrymmer en större sängmöbel. Från vardagsrummet nås köket som även det är rymligt, har gott om förvaringsmöjligheter samt ger plats för stort matbord. Härifrån har du ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Längre in i lägenheten hittar du ytterligare en hall med garderobsförvaring och ett helkaklat och fräscht badrum med badkar, renoverat 2017. Förutom lägenhetens interiöra förvaringsutrymmen finns också ett vindsförråd i samma huskropp som nås smidigt med hjälp av hissen direkt från trapphuset. I huset finns också en av föreningens tvättstugor praktiskt belägen. Här bor du i en stabil bostadsrättförening med flertalet föreningsgemensamma faciliteter så som bastu/ relax, tvättstugor, övernattningsrum, grillplats och garage. Området är mycket omtyckt och har en perfekt placering mellan centrum, universitetet och US. I närheten finns också matbutiker, restauranger samt goda busskommunikationer med avgång runt husknuten. God närservice med bland annat matvarubutik, pizzeria och vårdcentral. Härliga omgivningar med närhet till Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Hiss
Skogslyckegatan 21, Johannelund, Linköpings kommun

Skogslyckegatan 21

Lägenhet
Johannelund, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 795 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
3 638 kr/mån
24 257 kr/m²

Välkommen till en hemtrevlig och ljus trerummare i populära Övre Johannelund! Här bor du med ett eftertraktat läge i Johannelund omtalad för dess fina omgivningar där naturen väntar precis runt knuten. Lägenheten är disponerad på 3 rok om 74 kvm och startar med en hall med kappavhängningsyta strax innanför ytterdörren. Lite längre in i lägenheten hittar du köket på din vänstra sida med ljus köksinteriör, gott om förvaringsutrymmen samt köksbänkar samt plats för matbord intill stort fönsterparti. Unikt för denna lägenhet är den semi-öppna planlösningen in mot vardagsrummet som ger en luftig och social känsla. Från vardagsrummet nås direkt access till balkongen som ligger med ett fint läge ut mot föreningens grönskande och välskötta innergård. Vidare in i lägenheten hittar du badrummet med dusch, wc och tvättmaskin. Två bra sovrum finns att tillgå, det ena med en integrerad garderob och det andra med en rymlig klädkammare. Förutom bostadens interiöra förvaringslösningar finns också två källarförråd som tillsammans med en av föreningens gemensamma tvättstugor nås smidigt direkt via trapphuset. Här bor du i en lågt belånad och stabil HSB-förening med föreningsgemensamma faciliteter så som tillgång till cykelrum, tvättstuga i källaren samt övernattningsrum, gym och bastu. Området präglas av grönska och behaglig distans mellan husen vilket skapar ett stort lugn i just denna del av Johannelund. God närservice med ca 800 m till närmsta ICA-affär i Johannelunds centrum och där finns även ett apotek, pizzeria, blombutik, frisör mm. Ekholmen centrum ligger ca 2 km bort med affärer, apotek, systembolag mm. Smidiga busskommunikationer med buss nummer 11 som går in till Trädgårdstorget på endast ca 14 min eller Linköpings Resecentrum på ca 19 min. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Solrosgatan 4C, Valla, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:00
Solrosgatan 4C, Valla, Linköpings kommun, bild 2
Solrosgatan 4C, Valla, Linköpings kommun, bild 3

Solrosgatan 4C

Lägenhet
Valla, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 895 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 643 kr/mån
31 066 kr/m²

Välkommen till Solrosgatan 4C och ett optimalt boende i hjärtat av Linköpings mest omtycka område - Valla! Här bor du med ett perfekt läge mittemellan universitetet och Linköping city i en trevlig uppvuxen stadsdel kantat av gedigna villakvarter, flerfamiljshus och fin natur mellan husen. Valla är området för dig som vill bo med god närservice, bra kommunikationer och ha nära till naturen. Här når du bland annat vackra Vallaskogen via närliggande promenadstråk till fots på endast ca 5 min. Lägenheten är bra planerad där varje kvm fyller sin naturliga funktion. Här finns många tidstypiska detaljer som adderar charm till bostaden och du möts bland annat av vackert trägolv, fönsterbänkar av sten och högt till tak. Hallen är välkomnande och har avhängningsyta för ytterkläder innanför ytterdörren, köket är rymligt och har, liksom sovrummet, fin utsikt över föreningens gröna och trevliga innergård innergård. Sovrummet är väl tilltaget och ger plats för dubbelsäng, från sovrummet nås balkongen som ligger vänd åt sydväst med skön eftermiddags- och kvällssol. Vidare finns en dusch/ wc samt ett luftigt vardagsrum med plats för både matsalsbord, soffgrupp och tv-möbel. Ställer du dig i fönstret och kollar ut så ser du den vackra Domkyrkan mellan trädens lövverk. Lägenheten har flertalet integrerade garderobsutrymmen och utöver dessa så finns också ett rymligt vindsförråd samt ett matkällarförråd. Här bor du i en stabil Riksbyggenförening med flertalet gemensamma faciliteter för sina medlemmar så som bland annat bastu/ relax, gym, övernattningsrum, hobbyrum, cykkelförråd, tvättstugor samt fin innergård med sittbänkar och utomhusgrill. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Drabantgatan 33, T1, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 13:00
Drabantgatan 33, T1, Linköpings kommun, bild 2
Drabantgatan 33, T1, Linköpings kommun, bild 3

Drabantgatan 33

Lägenhet
T1, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 595 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/4
2 795 kr/mån
35 444 kr/m²

Välkommen till en mycket hemtrevlig och yteffektiv 1 rok om hela 45 kvm i populära T1! Bostaden som har en trevlig och planlösning andas rymd och luft och har en härlig balkong med ett solsäkert läge! Detta är det perfekta köpet för dig som önskar bo med ett eftertraktat och omtyckt läge mitt emellan US, city och universitetet. När du kliver in i hallen så möts du av en kappavhängningsyta innanför ytterdörren och förvaringsmöjligheter i tre garderober. Till höger hittar du badrummet med kaklade väggytor och våtrumsmatta på golvet, badkar, wc samt handdukstork. Vidare in i bostaden har du dem öppna vardagsrum- / sovrums delen där du får plats med både stor sängmöbel, skrivbord, soffa och tv-möbel. Köket ligger strax intill vardagsrummet och har gott om förvaringsutrymmen och plats för matbord intill fönsterparti. Till lägenheten följer ett vindsförråd som nås smidigt via hissen från samma trappuppgång. Här bor du i ett mycket attraktivt område med perfekt placering mellan centrum, universitetet och US. Området erbjuder närliggande matbutik, restauranger samt goda busskommunikationer runt knuten. Förening har flertalet faciliteter där du bland annat får ta del av bastu, pool, övernattningsrum, 5 st fräscha tvättstugor och gemensamhetslokal med härlig access till trädäck utomhus. God närservice med bland annat matvarubutik, pizzeria och vårdcentral. Härliga omgivningar för dig som gillar naturen med närhet till Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åbylundsgatan 46, Åbylund, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 12:00
Åbylundsgatan 46, Åbylund, Linköpings kommun, bild 2
Åbylundsgatan 46, Åbylund, Linköpings kommun, bild 3

Åbylundsgatan 46

Lägenhet
Åbylund, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
2 797 kr/mån
35 625 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fräscha tvårummare om 56 kvm i populära Åbylund! Här har nuvarande ägare trivts och tagit hand om lägenheten, vilket märks så snart du stiger innanför ytterdörren. Bostaden som ligger bekvämt belägen en halv trappa upp i huset har flertalet trevliga attribut och har renoverats fint sedan 2015, här är bara att flytta in och trivas från första stund! Lägenheten som är helt fri från insyn har ett ljust och modernt kök med gott om förvaringsutrymmen och bänkytor. Intill fönstret har matbordet sin naturliga plats. Vardagsrummet är luftigt och ger utrymme för både soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Från vardagsrummet har du direkt access till den rymliga balkongen med ett härligt söderläge. Vidare finner du ett helkaklat badrum med skön golvvärme, duschhörna bakom vikbara duschväggar av glas och dimbara spotlights i taket. Sovrummet är rymligt och har bra förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob. Förutom lägenhetens interiöra förvaringslösningar så följer också två förråd lägenheten. Förråden och en av föreningens gemensamma tvättstugor ligger nära till hands och nås smidigt via trapphuset. Här är lägenheten för dig som vill bo i ett område mittemellan city och universitetet i en bra bostadsrättsförening med gott om faciliteter för sina medlemmar. Här finns bland annat flertalet tvättstugor, bastu/ relax, gym, övernattningslokal och odlingslotter för dig med gröna fingrar. Till Universitetet cyklar du på ca 10-15 min. Fina omgivningar med närhet till Ryds motionscentrum samt Vallaskogen. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ekholmsvägen 58A, Ekholmen, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 17:00
Ekholmsvägen 58A, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 2
Ekholmsvägen 58A, Ekholmen, Linköpings kommun, bild 3

Ekholmsvägen 58A

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 350 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
3 368 kr/mån
21 429 kr/m²

Ta chansen att förvärva ett långsiktigt och ett välplanerat boende i denna markplans-2:a på hörn med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck i populära Ekholmen. Lägenheten har både balkong och uteplats så här välkomnas du att nyttja mer än bara bostadens interiöra delar. Här har du en trevlig uteplats med trätrall åt ena hållet och en inglasad balkong åt andra hållet, här kan du välja mellan sol- och skuggsida på ett smidigt sätt. Till lägenheten följer även två förråd, ett precis utanför din ytterdörr och det andra i källaren på huset strax intill. Här bor du i en stabil och populär bostadsrättsförening med låga månadsavgifter där bland annat hushållselen ingår. Som medlem i bostadsrättsföreningen kan du ta del av flertalet föreningsgemensamma faciliteter så som fina innergårdar, tvättstugor, cykelförråd, gemensamhetslokal, lekplatser samt återvinningsrum. I Ekholmen bor du med närhet till Ekholmen centrum och dess utbud av service, handel, skolor och förskolor samt vårdcentral. Till city och universitetet finns väl fungerande kommunikationer genom kollektivtrafik och utbyggda cykelvägar. I området finns trevliga grönområden och lekplatser mellan föreningens byggnader och närhet till Vidingsjös populära motionsanläggning. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Gustav Adolfsgatan 22, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
Gustav Adolfsgatan 22, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Gustav Adolfsgatan 22, Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Gustav Adolfsgatan 22

Lägenhet
Centralt/Vasastaden, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
2 095 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/3
4 693 kr/mån
29 929 kr/m²

På Gustav Adolfsgatan finner du denna charmiga, välskötta och ljusa 2:a om hela 70 kvm! Lägenheten har genomgående parkettgolv och fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier där varje rum erbjuder en generös storlek. Det rymliga köket är en given plats för sociala middagar och bjudningar, här kan du med enkelhet få rum med ett sexmannabord där både familj och vänner får plats. I köket finns också en tvättmaskin. Vardagsrummet ger utrymme åt både soffgrupp, och kontorsmöbel/ läshörna och från vardagsrummet nås direkt access till balkongen med Gustav Adolfsgatans trevliga allé vilandes utanför. Badrummet är helkaklat och har duschhörna bakom praktiska vikbara duschväggar av glas. Sovrummet ger utrymme åt dubbelsäng och här finns goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Lägenheten har gott om övriga förvaringsutrymmen i bland annat ett stort inomhusförråd samt i ett externt källarförråd. I källaren på huset finns en välskött tvättstuga som underlättar vardagen. Här bor du i närhet till Linköpings citykärna med stadens alla utbud av butiker och restauranger. Inte långt ifrån tar man sig också till olika parkområden tex. Berzelieparken och Domkyrkoparken. Till universitetet så är det endast en cykeltur på ca 15 minuter. Goda bussförbindelser med busshållplats ett stenkast bort från bostaden. I området finns god närservice med bland annat restauranger samt flera mataffärer. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
Annagatan 11, Ebbepark, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 14:00
Annagatan 11, Ebbepark, Linköpings kommun, bild 2
Annagatan 11, Ebbepark, Linköpings kommun, bild 3

Annagatan 11

Lägenhet
Ebbepark, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
3 195 000 kr
105,8 m²
4 rum
vån 1
7 659 kr/mån
30 198 kr/m²

Välkommen till populära Ebbepark - här är lägenheten för dig som längtar efter ett bekymmerslöst boende med det perfekta läget med närhet till både centrum, US, Universitetet och Mjärdevi företagspark. Ebbepark är ett område för dig som vill bo med god närservice, bra kommunikationer och ha nära till naturen. Här når du bland annat vackra Vallaskogen via närliggande promenadstråk till fots på endast ca 5 min. Det första som slår dig när du kliver in i lägenheten är det fantastiska ljuset som flödar genom de generösa fönsterpartierna. Vardagsrummet och köket är förenade i en öppen planlösning, vilket ger bostaden en luftig och inbjudande atmosfär. Här kan du njuta av trevliga stunder med familj och vänner samtidigt som du förbereder trevliga måltider i det stilfulla och moderna köket från norrländska Space Interior. Den väl genomtänkta planlösningen erbjuder två sovrumsavdelningar, vardera med ett eget badrum. Detta ger både dig och dina gäster den ultimata bekvämligheten och integriteten. I ena badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen i bostaden, vilket är perfekt för att hålla ordning och reda i hemmet. Ett extra förråd följer med lägenheten och finns i källaren. Lägenheten är omsorgsfullt inredd med ljusa färgval på väggarna, vilket skapar en fräsch och modern atmosfär. Det tidlösa askgolvet ger rummen en känsla av elegans och harmoni. När du kommer hem med din elbil behöver du inte oroa dig för laddningsmöjligheter. Hissen tar dig hela vägen ner till garaget, där du enkelt kan ansluta din elbil till laddningsstationen. Dessutom har garaget två cykelrum och en modern cykeltvätt, vilket gör det enkelt för dig att ta hand om dina cyklar. För hundälskare finns också en praktisk tvättavdelning för hundar i garaget. Detta visar på modern omtanke och praktiska lösningar som kommer att göra ditt vardagsliv så mycket enklare. Slutligen har föreningen en härlig innergård med sittbänkar, där du kan koppla av och njuta av solen. Detta är en gemensam yta som ger dig möjlighet att lära känna dina grannar och skapa gemenskap. Sammanfattningsvis erbjuder denna välplanerade fyrarumslägenhet i Ebbepark en fantastisk livsstil med moderna bekvämligheter och smarta lösningar. Här kan du trivas och njuta av en ljus och luftig bostad med vackra interiörval och tillgång till garaget med elbilsladdare, cykelrum, cykeltvätt och hundtvätt. Missa inte chansen att bli en del av detta populära nyuppförda område och boka in dig på en visning redan idag!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sankt Larsgatan 6B, Centralt, Linköpings kommun
  • Fre 2 aug kl 15:00
Sankt Larsgatan 6B, Centralt, Linköpings kommun, bild 2
Sankt Larsgatan 6B, Centralt, Linköpings kommun, bild 3

Sankt Larsgatan 6B

Lägenhet
Centralt, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
3 295 000 kr
142 m²
4 rum
vån 4/5
8 871 kr/mån
23 204 kr/m²

Välkommen till en mycket rymlig och ljus fyrarummare disponerad på hela 142 kvm på våning 4 i hus utrustad med hiss! Bostaden har en luftig känsla med fönster i tre väderstreck och högt till tak - här finns många klassiska attribut så som gedigna fönsterbänkar i sten, rum i fil, pardörrar med glas, fin fiskbensparkett och öppen spis (ej eldningsbar) som ger hög mysfaktor. Balkongen som är södervänd ger tydlig utblick över både stad och fin natur och har en fri och luftig känsla. Här bor du med ett rymligt och socialt kök med gott om förvaringsutrymmen och bänkytor, här finns också plats för stort matsalsbord. Intill köket ligger ett stort och pampigt matsalsrum som gjort för trevliga familjemiddagar, härliga bjudningar eller långbord för större sammankomster vid högtider. Matsalsrummet smälter samman med vardagsrummet som ligger precis intill och tack vare öppenheten rummen emellan så är ljusinsläppet något utöver det vanliga! Vidare finns två luftiga sovrum som ligger praktiskt avskilda från varandra för att skapa största möjliga komfort, ett badrum med tvättmaskin samt en separat gäst-wc. Hallen är inbjudande och ljus och öppnar upp direkt med de vackra pardörrarna mot vardagsrummet. I hushållet finns flertalet interiöra garderobslösningar och en klädkammare som tillsammans med det externa källarförrådet skapar mycket bra förvaringsmöjligheter. Med närhet till stadens citypuls med dess utbud av shopping, restauranger och kultur samt glittrande Stångån med dess fina promenadstråk är detta ett perfekt boende för dig som vill ha balans mellan stad och natur. I närområdet finns matbutik, stort gym tvärs över gatan samt ett mysigt bageri som erbjuder färskt bröd redan från de tidiga morgontimmarna. Bekvämt cykelavstånd till universitetet och universitetssjukhuset. Linköpings resecentrum når du till fots på 3 minuter. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Väverigatan 1, Ebbepark, Linköpings kommun
  • Imorgon kl 11:45
Väverigatan 1, Ebbepark, Linköpings kommun, bild 2
Väverigatan 1, Ebbepark, Linköpings kommun, bild 3

Väverigatan 1

Lägenhet
Ebbepark, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
3 295 000 kr
101 m²
4 rum
vån 4/4
7 555 kr/mån
32 624 kr/m²

Välkommen till populära Ebbepark - här är lägenheten för dig som längtar efter ett bekymmerslöst boende med det perfekta läget med närhet till både centrum, US, Universitetet och Mjärdevi företagspark. Ebbepark är ett område för dig som vill bo med god närservice, bra kommunikationer och ha nära till naturen. Här når du bland annat vackra Vallaskogen via närliggande promenadstråk till fots på endast ca 5 min. Känslan i lägenheten är unik och behöver upplevas på plats, här känner du ett lugn och en hemtrevnad så snart du stiger över tröskeln. Bostaden öppnar upp sig fint där du redan i hallen har en bra översikt över både hall, vardagsrum och kök. Tack vare skiljeväggen mellan hall och vardagsrum så erbjuds praktiska förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Köket och vardagsrummet är bostadens självklara nav och ger en inbjudande atmosfär där - när solen är framme får du ett fint ljusspel över det vackra askgolvet från rummets fönsterpartier. Här kan du njuta av trevliga stunder med familj och vänner samtidigt som du förbereder trevliga måltider i det stilfulla och moderna köket från norrländska Space Interior. Balkongen ligger med ett högt och fint läge och tack vare att nuvarande ägare glasat in balkongen så går det att njuta av den från tidig vår till sent inpå hösten. Vidare finner du tre bra sovrum, ett helkaklat badrum i stilsäker sandfärgad ton och en praktisk tvättavdelning med både tvättbänk, tvättmaskin samt torktumlare samt en separat gäst-wc. I lägenheten finns ett rymligt och välstrukturerat inomhusförråd och förutom lägenhetens interiöra förvaringsutrymmen så finns också ett generöst förråd i källaren där du även hittar det gemensamma garaget. Hissen tar dig hela vägen ner till garaget som tillser vanliga bilplatser men även elbilplatser och motorcykelplatser. Dessutom har garaget två cykelrum och en modern cykeltvätt, vilket gör det enkelt för dig att ta hand om dina cyklar. För hundälskare finns också en praktisk tvättavdelning för hundar i garaget. Sammanfattningsvis erbjuder denna välplanerade fyrarumslägenhet i Ebbepark en fantastisk livsstil med moderna bekvämligheter och smarta lösningar. Här kan du trivas och njuta av en ljus och luftig bostad med vackra interiörval. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Skogsvändan 7B, Hjulsbro, Linköpings kommun

Skogsvändan 7B

Lägenhet
Hjulsbro, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
2 450 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/5
5 646 kr/mån
31 410 kr/m²

Välkommen till Skogsvändan 7B och denna trevliga markplanslägenhet om 3 rok! Här är lägenheten för dig som njuter av att bo i ett lugnt område med naturen runt knutarna. Interiört möts du av modern och ljus inredning där vita väggytskikt harmoniserar fint tillsammans med det trevliga parkettgolvet. Lägenheten börjar med en välkomnande hall där du har en bra yta för kappavhäning samt förvaringsmöjligheter i garderober. Strax intill hallen ligger det rymliga och helkaklade badrummet med dusch bakom praktiska vikbara duschväggar av glas, en tvättavdelning med både bänk, skåp, tvättmaskin och torktumlare. Vidare in i lägenheten har du två bra sovrum och ett härligt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här är den perfekta sociala ytan, intill köket får du plats med ett stort matsalsbord och i andra änden av rummet ges plats för både soffa och tv-bänk. Uteplatsen nås med direkt access från vardagsrumsdelen och består av ett trevligt trädäck där du kan ställa dina utomhusmöbler och för dig med gröna fingrar så kan odlingsintresset få fritt spelrum! Till lägenheten finns ett inomhusförråd samt ett källarförråd i samma huskropp. Skogsvallen som område är ett nytt och mycket omtyckt kvarter och utmärker sig med sina lummiga och naturnära omgivningar. Området är gemytligt med kort promenadavstånd till såväl skolor, barnomsorg som handelsområde och affärer. Bostadsrättsföreningen Skogsgläntan gör skäl för sitt namn med fin skog som kantar fastigheten och här ges både smidiga avstånd till natursköna stråk vid Stångån och förbindelser mot city, US och SAAB med cykel, bil och buss. I området finns god närservice men bland annat Harvestads handelsplats, Ekholmen Centrum med välsorterade butiker. Närhet finns också till fritidsaktiviteter så som Landeryds golfbana samt populära Friskis & Svettis. Skog och ljuvlig natur finns att välja på med Ullstämmaskogen, Visingsö motionscenter och eklandskapet nära tillgängligt! Välkommen att boka in dig på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Ekholmsvägen 54B, Ekholmen, Linköpings kommun

Ekholmsvägen 54B

Lägenhet
Ekholmen, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 695 000 kr
89,5 m²
4 rum
vån 2/2
4 487 kr/mån
18 939 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och hemtrevlig fyrarummare i gemytliga Ekholmen! Här bor du med bra planerade ytor och trivsam interiör i en omtyckt och stabil bostadsrättsförening. Lägenheten disponeras med ett ljust och fint kök, här finns gott om förvaringsutrymmen och bänkytor, perfekt för den matlagningsintresserade! Intill det stora fönsterpartiet har matbordet sin givna plats. Badrummet är helkaklat och ger ett modernt och smakfullt intryck och i badrummet finns också bekväma tvättmöjligheter i tvättmaskin. I lägenheten finns också en separat gäst-wc för allas bekvämlighet. Vardagsrummet är luftigt och här kan både soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord med enkelhet samsas. Vidare finns tre bra sovrum varav det ena sovrummet har utgång till den inglasade balkongen där du kan njuta från tidig vår till sen höst. Till lägenheten följer två förråd. Bostadsrättsföreningen L21 är oerhört välskött och stabil med mycket god ekonomi och låga avgifter där både hushållsel, värme, vatten, kabel-tv, internet och BR-tillägg ingår. Föreningen har gemensamma faciliteter såsom fina innergårdar, tvättstugor, cykelförråd, gemensamhetslokal, lekplatser samt , återvinningsrum. I Ekholmen bor du med närhet till Ekholmen centrum och dess utbud av service, handel, skolor och förskolor samt vårdcentral. Till city och universitetet finns väl fungerande kommunikationer genom kollektivtrafik och utbyggda cykelvägar. I området finns trevliga grönområden och lekplatser mellan föreningens byggnader och närhet till Vidingsjös populära motionsanläggning. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Storgården 52, Skäggetorp, Linköpings kommun

Storgården 52

Lägenhet
Skäggetorp, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 200 000 kr
71 m²
2 rum
vån 3/3
4 078 kr/mån
16 901 kr/m²

Välkommen till en toppfräsch och smakfullt renoverad tvårummare om hela 71 kvm! Lägenheten totalrenoverades under 2022 och genomsyras av ljusa väggytskikt och stilfullt golv, ett mycket stilsäkert kök med grå köksluckor- och lådor samt rostfria vitvaror, ett helkaklat samt ett rymligt badrum med duschhörna bakom vikbara duschväggar och tvättmaskin. Vardagsrummet är luftigt och här finns plats för både soffgrupp, tv-möbel och matsalsbord. Från vardagsrummet har du direkt access till den trevliga balkongen som ligger vänt åt väster med skön eftermiddag- och kvällssol. Hallen är öppen och ljus och får plats med garderobsförvaring för den som önskar. Till lägenheten följer ett vindsförråd. Här bor du i en mycket välskött HSB förening med låga månadsavgifter och flertalet faciliteter till medlemmarnas förfogande. Här finns bland annat gemensamhetslokal, snickeri, träningslokal, bastu, övernattningsrum samt en biltvätthall för föreningens medlemmar att nyttja. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla boende i föreningen och producerar även egen el genom solceller på taket. Din egen elförbrukning debiteras i samband med din månadsavgift. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong

Visar alla 17