Mäklare Tobias Svärd

Tobias Svärd

Om mig

Jag heter Tobias Svärd och är registrerad fastighetsmäklare. Efter många år i branschen har jag stor kunskap om hur man lyckas med sin bostadsaffär. Som person är jag lugn, engagerad och målinriktad och har stor passion för mitt yrke. Mitt mål i varje affär är att gå in med ett stort personligt engagemang och att mina kunder ska känna sig trygga och prioriterade genom hela processen. Varmt välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vintergatan 21A, 23 A, 25 A, MJÖLBY, Mjölby kommun
Vintergatan 21A, 23 A, 25 A, MJÖLBY, Mjölby kommun, bild 2
Vintergatan 21A, 23 A, 25 A, MJÖLBY, Mjölby kommun, bild 3

Vintergatan 21A, 23 A, 25 A

Övrigt
MJÖLBY, Mjölby kommun
HusmanHagberg Linköping
14 000 000 kr
1 293 m²
3 744 m² tomt

I Mjölby, omgiven av vacker natur och med bekvämt nära tillgång till olika serviceutbud, finner du dessa tre omhändertagna hyreshus. Belägen i ett lugnt och trevligt område i Mjölby med närhet till både stadsliv och natur. Med gångavstånd till ett omfattande serviceutbud, inklusive skolor, förskolor och servicebutiker, är bekvämligheten optimal. De natursköna promenadområdena i närheten erbjuder en fridfull reträtt för de som söker avkoppling. Totalt finns här 22 stycken 2-rumslägenheter samt 2 enrumslägenheter. Två av husen är utrustade med garage, medan det tredje huset erbjuder två mindre lokaler för uthyrning. Lägenheterna är utrustade med nyare fönster och fiberanslutning, vilket ger moderna och bekväma bostadsutrymmen. För värme till lägenheterna används fjärrvärme från en undercentral placerad på Vintervägen 23 A, vilket säkerställer en effektiv och pålitlig uppvärmning. Värme och vatten ingår i hyran. El tillkommer, separata mätare till respektive lägenhet. I källarutrymmena finns förråd för förvaring samt en gemensam tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner och torkrum (lokaliserad på Vintervägen 21 A). Pendelstationen ligger inom kort gångavstånd från fastigheterna, vilket ger enkel tillgång till kollektivtrafik för resor till och från bland annat Linköping, Norrköping och Motala. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information. Visning efter överenskommelse. Bud på fastigheten ska inkomma till mäklaren senast 2024-05-31

  • Premium
Torp Planterhagen 1 - Hästgård 10 minuter från Linköpings city!, null, Linköpings kommun

Torp Planterhagen 1 - Hästgård 10 minuter från Linköpings city!

Villa
Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
9 000 000 kr
206 + 11 m²
5 rum
2,6 ha tomt

Denna ståtliga hästgård strax utanför Linköping erbjuder en unik möjlighet för den hästintresserade som önskar bo nära stadens centrum. Med en total markarea på ca 2,6 hektar samt en modern villa, stall, hagmark, därtill fullstor och upplyst ridbana så har du här allt att önska när du ska bli med hästgård. Från gården finns även fina, bilfria ridvägar direkt från den egna marken vilket ger fantastiska möjligheter till varierad ridning. Gården med en modern villa i drömmigt vitt har alla tänkbara faciliteter. Här finns stall med gjuten betongplatta och öppningsbara fönster, fläktsystem och spolspilta. I anslutning finns även uppvärmd sadelkammare och tvättmaskin. I tillbyggnad finns utrymme till foder och utrustning som din hästverksamhet kräver, allt skyddat under underhållsfritt plåttak. Fastigheten består av boningshus, stall, gästhus som kan fungera till tonårsbarn eller övernattande gäster, stor bod till ytterligare förvaring. Därtill finns även ett magasin som idag används till allehanda förvaring. Den moderna villan som är tillbyggd 2011 är påkostad och med alla bekvämligheter, två entréer, varav grovingång leder dig till dusch med kakel och klinkers samt tvättstuga med modern utrustning. Köket är påkostat med ljusa luckor i lantlig stil, arbetsbänkar i mörk kulör, modern utrustning och plats till stort matsalsbord. Köket är planerat för såväl praktiskt vardagsliv som festliga tillfällen. Här finns även upplyst vitrinskåp i samma utförande som kök. Från fönstret kan du se ut över hagar och vidsträckt landskap - en plats där varje måltid blir till en upplevelse. Från köket finns utgång till uterummet med stora fönsterpartier och golvvärme, från den rymliga tillbyggnaden nås insynskyddad altan samt pool. Ett fantastiskt rekreationsområde, här ryms familj och vänner utan att trängas. På övre plan finns fyra sovrum samt badrum med kakel och klinkers i neutrala färger, mörkt golv med ljusa väggar skapar en exklusiv känsla, ljust och luftigt med fönster från flera väderstreck. Master bedroom som är större än övriga sovrum och med egen balkong med utsikt över baksidans trädgård. Huset har en bostadsyta om 170 kvm och består av fem rum varav fyra sovrum, allt ytterst välplanerat och fint renoverat med smakfulla val. Trädgården har växthus med vindruvor och jordgubbsplantor, härligt uppvuxen trädgård med äppelträd och prydnadsträd samt rosor och pioner. Denna egendom är mer än bara ett hem - det är en mötesplats för en familj som drömmer om egen hästgård. Här kan man njuta av lugnet och skönheten i naturen samtidigt som man har närheten till stadens bekvämligheter. Det här är en perfekt plats för att driva sitt företag eller lilla hobbyverksamhet. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Ulrikagatan 30, Kisa, Kinda kommun

Ulrikagatan 30

Villa
Kisa, Kinda kommun
HusmanHagberg Linköping
1 395 000 kr
106 + 39 m²
4 rum
846 m² tomt

Välkommen till detta charmiga hem i Kisa samhälle med kort avstånd till god service och bekvämligheter. Denna friliggande villa sträcker sig över två plan med rymlig källare samt erbjuder tre generösa sovrum samt en trivsam planlösning som passar både par och familj. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och rymlig entréhall med nylagt golv. Här hittar du även ett smakfullt duschrum med kommod och WC. På entréplanet finner du även ett vackert matrum och ett mysigt allrum, perfekta för att bjuda in vänner och familj till trevliga middagar och avkopplande stunder. Från allrummet leder en dörr ut till en rymlig altan, där det finns gott om plats för utemöbler och en grill. Här kan du njuta av soliga dagar och underbara kvällar i en avslappnande miljö. Övervåningen erbjuder tre rymliga sovrum och ytterligare en WC för bekvämlighet. I källaren finns gott om utrymme att anpassa efter dina behov, samt en praktisk tvättstuga. Bostaden är utrustad med bergvärme för effektiv och hållbar uppvärmning. Fastigheten imponerar med en putsad fasad och eleganta mörka betongpannor på taket. Med en boyta på 106 kvm och 39 kvm biyta finns det generöst med plats för hela familjen. Med en generös altan och en frodig trädgård finns här möjligheter till odling och trivsamma stunder. Tomten om 846 kvm är större än dom flesta i området, asfalterad garageuppfart med plats till fyra bilar samt garage. Kontakta mäklaren idag för mer information. Välkommen till ditt nya hem!

Gamlebyleden 7, HORN, Kinda kommun

Gamlebyleden 7

Övrigt
HORN, Kinda kommun
HusmanHagberg Linköping
1 595 000 kr
590 m²
1 480 m² tomt

Välkommen till en unik och mångsidig fastighet mitt i den pittoreska byn Horn, omgiven av den vackra Kindabygden i Östergötland. Denna charmiga byggnad är idag hem för ett trivsamt vandrarhem och en festlokal som öppnar dörrarna till en upplevelse utöver det vanliga. Byggnaden värms kostnadseffektivt med bergvärme. Byggnadens nutida funktioner inkluderar inte bara det mysiga vandrarhemmet med sina 10 välutrustade dubbelrum, utan även generösa sällskapsrum och två rymliga matsalar. Här finner du ett kök för självhushåll, samt utrustning med spis, ugn och diskmaskin. Vandrarhemmet är öppet året om, vilket gör det till en perfekt bas för att utforska allt som Horn och dess omgivningar har att erbjuda. Möjligheterna här sträcker sig bortom vandrarhemmet – ett charmigt gårdshus om 75 kvm hyrs idag ut som privatbostad, ytterligare kontorslokal huserar för tillfället lokal bank. Kontorslokalen om 135 kvm är fint renoverad med kontorsplatser, pentry samt WC. Lokalen kan nyttjas av ny köpare till annat ändamål. Mittemot vandrarhemmet väntar Horns Café med fullständiga rättigheter, där dagens lunch och fika njuts bäst. Caféet erbjuder även cateringverksamhet som komplement till vandrarhemmets festlokal. För den som önskar det lilla extra finns möjlighet att hyra delar av byggnaden eller hela vandrarhemmet för olika tillfällen. Oavsett om det är en bröllopsfest, en släktträff, en födelsedagsfirande eller ett föreningsmöte, skapar den här mångsidiga fastigheten en perfekt plats för minnesvärda stunder. Fiberanslutning möjliggör smidig kommunikation och arbete. Vandrarhemmet ligger strategiskt placerat mitt i samhället Horn, omgivet av den bedårande Kindabygden och dess 493 sjöar som väntar på att utforskas. Om du är ute efter äventyr finns Astrid Lindgrens Värld, Viltsafari, grottforskning i Trollegater och MBT i Tolvmannabacken inom räckhåll. Vimmerby Adventure Park i Södra Vi blir en naturlig destination för hela familjen. Välkommen till denna unika fastighet där möjligheterna är lika många som landskapet är vackert – ett hem för gemenskap, äventyr och minnen som varar livet ut. Kontakta mäklaren för ytterligare information.

  • Plus
Villatomter i Unnerstad, strax utanför Vikingstad, null, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Villatomter i Unnerstad, strax utanför Vikingstad, null, Linköpings kommun, bild 2
Villatomter i Unnerstad, strax utanför Vikingstad, null, Linköpings kommun, bild 3

Villatomter i Unnerstad, strax utanför Vikingstad

Tomt
Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
595 000 kr
2 204 m² tomt

Unnerstad - Tomtmark för nybyggnation med lantligt läge. Välkommen till Unnerstad, där drömmen om ditt framtida hem tar form! Här erbjuder vi två fantastiska tomter för nybyggnation med husleverantören A-hus, var och en om cirka 2000 kvadratmeter, perfekta för att uppföra ditt egna drömhus. Denna möjlighet ger dig som köpare full frihet att förverkliga din vision av det perfekta hemmet. Beläget med ett idylliskt lantligt läge, bjuder Unnerstad in till ett avskilt och fridfullt boende med naturen som närmsta granne. Här kan du njuta av fint soligt läge och öppna landskap, den drygt 2000 kvm stora tomten gör även möjligt till den som önskar garage, växthus eller pool. För hästälskare finns möjligheten att hyra boxplats på Unnerstad Ödegård, vilket ligger inom bekvämt avstånd. Du kan ha din passion för hästar nära ditt nybyggda hem, kanske blir detta hela familjens stora fritidsintresse? Omfamna lugnet och skönheten i naturen med närhet till skogar och grönområden. Här kan du njuta av promenader, löpturer och andra friluftsaktiviteter. Allt du behöver ligger inom räckhåll. Vikingstad erbjuder skolor, förskolor och bekvämligheter för vardagslivet, vilket gör detta till den perfekta platsen för både familjer och ensamstående. I Vikingstad finns pizzeria, ICA Supermarket och pendeltåg. Med bil tar du dig till Linköping på drygt 20 minuter, vilket ger dig tillgång till stadens alla faciliteter och arbetsmöjligheter. Länk: A-hus modellprogram https://www.a-hus.se/?gclid=Cj0KCQjwn9CgBhDjARIsAD15h0DSf_DUC_uw7qFwcr5Aj85NxsKUSMAv2rppeo1Ncis4Xn2kOetZOTsaAuQkEALw_wcB Varje tomt är cirka 2000 kvadratmeter. Du kan bygga ditt drömhus tillsammans med A-hus, en av de mest pålitliga och erfarna husföretaget i branschen. Tillsammans kommer ni att skapa ett hem som är anpassat efter dina behov och önskemål. Om du är redo att förverkliga din dröm om ett eget hem, tveka inte att kontakta vår mäklare för mer information och boka en visning. Här får du möjligheten att skapa ditt drömhus i ett idylliskt och naturskönt område. Varmt välkommen till Unnerstad!

  • Premium
Finede Tunvalla, null, Kinda kommun

Finede Tunvalla

Villa
Kinda kommun
HusmanHagberg Linköping
895 000 kr
68 + 30 m²
1 105 m² tomt

Renoverat hus strax utanför Horns samhälle! Välkommen till Finede Tunvalla, där en väl underhållen fastighet väntar på dig. Detta är din chans att äga en välskött och charmig bostad med många moderna uppgraderingar. Här finner du ett nyare, ljust kök, effektiv bergvärme och välskötta ytskikt över hela huset. Boyta: 68 kvm Planlösning: Välplanerat med två sovrum på övre plan och ett sovrum med vardagsrum på entréplanet. Balkong med panoramautsikt över öppna landskap från övre plan. Modernt kök med vita luckor, plats för matbord, och utgång till en rymlig altan. Renoverad WC på entréplanet. Duschrum i källaren (enkel standard). Huset målades om 2017, inklusive utbyte av fönster och altandörrar. Generös trädgård med gott om plats för flera fordon. Förråd och möjlighet till gästhus intill boningshuset, används idag som kontor, vedförråd och hönshus. Denna fastighet är en dröm för dig som söker en harmonisk livsstil och närhet till både naturen och bekvämligheter. Med det moderna köket och den rymliga altanen blir detta hemmet där familj och vänner gärna samlas. Här kan du njuta av fridfulla solnedgångar från balkongen och koppla av i den välbevarade trädgården men generösa grönytor och växthus. Fastigheten är ansluten till fiber. Möjlighet att att ta över ägarens larm från Verisure. Läget är optimalt med närhet till Horns samhälle och dess utbud av butiker, restauranger och skolor. Dessutom har du enkel tillgång till kommunikationer som gör det lätt att pendla till närliggande städer. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Urkhagsvägen 15, KISA, Kinda kommun
  • Budgivning pågår

Urkhagsvägen 15

Villa
KISA, Kinda kommun
HusmanHagberg Linköping
1 495 000 kr
135 + 45 m²
6 rum
617 m² tomt

Välkommen till Urkhagsvägen 15, det perfekta boendet för familj och vänner. Hus i suterräng som erbjuder ett fräscht boende samt generösa ytor i två plan om totalt 180 kvm, här har både ytskikt och större renoveringar utförts de senaste åren. På entréplanet finns nya ytskikt och ett fräscht duschrum. Våtrumsmatta på golv och vägg, kommod i vitt samt spegelskåp med belysning, fönster för ljus och vädring. Rymligt vardagsrum med parkett, stort fönsterparti mot trädgårdens baksida med fint solläge. Vardagsrummet rymmer både matsalsmöbel samt soffa, fönster från två väderstreck. Stor balkong som rymmer både utemöbler och grill, utgång från kök och vardagsrum. Köket har praktiska arbetsytor och god förvaring, gott om plats till matbord som rymmer både familj och vänner. Ugn och micro i arbetshöjd, diskmaskin samt kyl och frys. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har totalt fyra-fem sovrum varav två på övre plan, två duschrumsmöjligheter varav ett under pågående renovering. Väl tilltagen tvättstuga med god förvaring, i anslutning finns verkstad/förråd. Mycket användbara ytor för familjen. Ytterligare finns garage med plats för bil och uteförråd till trädgårdutrustning. På kort avstånd nås Kisa samhälle med torghandel, tre matbutiker, skog och natur. Insynsskyddad och lättskött trädgård med plats för lek och avkoppling. Mycket barnvänligt område på lugn återvändsgata. Goda kommunikationer till Linköping - Vimmerby. Perfekt för familjen som vill ha generösa ytor och samtidigt ha nära till naturen och allt vad Kisa har att erbjuda. Missa inte chansen att uppleva detta praktiska och rymliga hem. Huset värms med ny bergvärme. Återkom till mäklaren för mer information.

Hult 2, null, Linköpings kommun

Hult 2

Fritidshus
Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 595 000 kr
59 m²
2 rum
2 481 m² tomt

Välkommen till denna sommaroas nära Linköping! Med en oslagbar plats, högt beläget nära Hultsjön finner du denna ”minivilla” - här har du tillgång till brygga och fin badplats. Detta är paradiset för den som söker lantlig miljö med närhet till sjö och strövområden. Bostaden har året runt standard, och säljaren bor här permanent. Stig in genom entréhallen och möt ett ljust och välutrustat kök med gott om plats till matbord. Moderna bekvämligheter som kombinerad kyl och frys, diskmaskin, fläkt och ugn. De genomgående ljusa golven skapar en öppen och inbjudande atmosfär. Det rymliga allrummet är har moderna ytskikt och en värmande täljstenskamin, förutom att sprida värme ger det en mysig atmosfär. I anslutning till allrummet finns bostadens sovrum, ljust och luftigt och stort nog till dubbelsäng. Utvändigt finner du en generös altan med tak, med plats till både utemöbler och grill. Ute på den soliga och lättskötta tomten väntar en bonusbyggnad. Detta utrymme kan även anpassas till en gäststuga om du önskar. Tomten är högt belägen och omgiven av vacker växtlighet, vilket ger dig den ro och avskildhet du förtjänar. Denna pärla ligger bara 150 meter från möjligheten till en uppfriskande dopp i sjön, och i närheten finns både butiker och bekvämligheter i Ljungsbro samt omtyckta Vreta Golfklubb för de golfintresserade. Huset är fiberanslutet. Bostaden har en djupborrad brunn och reningsverk Här har du chansen att förverkliga din dröm om en avkopplande och naturskön tillvaro, med allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information..

Häradsmärket Stenbacka, null, Åtvidabergs kommun

Häradsmärket Stenbacka

Villa
Åtvidabergs kommun
HusmanHagberg Linköping
675 000 kr
66 m²
6 300 m² tomt

Stor tomt i Gullebo, en idyllisk pärla strax utanför Åtvidaberg! Denna enkla bostad med sin rödmålade träfasad och generösa trädgårdsyta är en renoveringsutmaning med potential. Med sina 66 kvadratmeter är detta hus det perfekta hemmet för ett par eller en ensamstående som söker harmoni och stillhet. Här finns gott om utrymme för att utveckla din passion för odling eller för att skapa en fristad för dina fyrbenta vänner. Den inhägnade tomten sträcker sig över imponerande 6000 kvadratmeter! Boningshuset har ett mindre kök men med god förvaring och arbetsytor. Köket öppnar upp mot allrummet, här finns plats till tv-möbel och soffa. På nedervåningen finner du även separett-toalett och tvättstuga samt ytterligare ett sovrum/kontor. På övervåningen finner du en liten hall, sovrum och duschrum. Förutom huvudbyggnaden kommer du att ha tillgång till ett stort garage med gjuten betongplatta, ett extra gästhus med mindre förråd, och ett praktiskt förråd för exempelvis ved eller trädgårdsutrustning. Därtill följer även växthus, vedgård under tak, jordkällare samt en egen damm. Här finns alla möjligheter att förverkliga dina drömmar om ett funktionellt boende. Med en grävd brunn och avlopp för dusch och diskvatten är du inte bunden av kommunala vattenförsörjningssystem. Omgiven av vacker natur och grönska ger detta hus en fristad från stadens brus samtidigt som du har bekvämt avstånd till alla viktiga bekvämligheter i Åtvidaberg. Matbutiker, pizzerior, vårdcentraler och skolor finns alla inom räckhåll, vilket gör detta till det perfekta läget för paret som strävar efter det enkla livet på landet. Låt fantasin flöda när du utforskar möjligheterna på den stora tomtens yta, oavsett om du planerar att skapa en trädgårdsoas, en grönskande lekplats eller en avkopplande plats att njuta av precis som det är. Dessutom ger uppfarten tillräckligt med utrymme för flera fordon, perfekt för bilentusiasten som vill ha möjlighet att njuta av sina intressen i det rymliga garaget. Missa inte chansen att skapa ditt boende i Gullebo. Kontakta mäklaren för en privatvisning. Tillträde kan ske i december eller enligt överenskommelse med säljaren. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Villatomter strax utanför Sturefors!, Sturefors, Linköpings kommun

Villatomter strax utanför Sturefors!

Tomt
Sturefors, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
1 250 000 kr
1 400 m² tomt

Två tomter strax utanför Sturefors! Vi är glada att kunna erbjuda två mycket fina tomter belägna strax utanför Sturefors. Varje tomt är cirka 1400 kvadratmeter och ger möjlighet att bygga en drömbostad på landet. Området kommer att ha en genuin lantlig känsla och en idyllisk miljö - med närhet till fina strövområden i ett vackert landskap. Förhandsbesked finns för att bygga en enbostadshus med valfri byggleverantör på varje tomt. Det tillkommer anslutningskostnader utöver köpeskillingen och produktionskostnaden av huset. Anslutning till eget avlopp beräknas till cirka 175 000 kr, el vid tomtgränsen till ca 40-45 000 kr, fiberanslutning via Utsikt mellan 20-30 000 kr samt kostnader för anslutning till V/A och markarbeten. Tomten ligger några hundra meter in på en grusväg och har en magnifik utsikt över en fin natur och vackert eklandskap. Det finns också fina strövområden i Linköpings centrala delar. Endast 20 minuter med bil till Linköpings centrala delar. Närmaste matbutik finns i Sturefors (5 minuters bilfärd bort), där det också finns flera förskolor och två skolor för årskurs F-6. Kontakta oss gärna för mer information om dessa fantastiska tomter. Fastigheterna är under pågående avstyckning. Varmt välkommen på att kontakta mäklaren för mer information!

  • Plus
Bygg nytt i Brokind! Tomt 2, Brokind, Linköpings kommun

Bygg nytt i Brokind! Tomt 2

Tomt
Brokind, Linköpings kommun
HusmanHagberg Linköping
4 742 435 kr
1 321 m² tomt

Bygg nytt i Brokind tillsammans med A-hus! Priset i annonsen avser tomt med hus, i denna annonsering avses Villa Lycke "Växavilla". Se planskiss och kalkyl. Upptäck den ultimata livsstilen på de tre natursköna tomterna i Brokind! Dessa tomter erbjuder det allra bästa av både natur och närhet till aktiviteter. Längs med vidsträckta strövområden i skog och ekbackar, finns det möjligheter för vandring och utforskning. Dessutom har du en närhet till bad och båtliv som gör det möjligt att njuta av sommaren till fullo. För golfentusiaster finns en underbar golfbana i Västerby med en restaurant för eftermiddagsfikor eller middagar. Tomterna har också den fördelen att de är anslutna till kommunalt vatten och avlopp samt möjlighet till fiberanslutning, vilket gör det enkelt att etablera sig och upprätthålla en bekväm livsstil. Läget är perfekt med goda kommunikationer till både Linköpings centrala delar och till Brokind där du hittar en närbutik för dagliga inköp. I Rimforsa erbjuds ytterligare bekvämligheter som ICA Supermarket, Pizzeria, bank och en frisörsalong. Du har alltså allt du behöver inom räckhåll. I Brokind finns både förskola och skola F-6. I Brokind finns en livaktig idrottsförening med aktiviteter för alla åldrar utomhus och i den nybyggda fullstora idrottshallen. Så om du söker en plats där du kan njuta av en härlig livsstil med natur, friluftsliv, sport och goda kommunikationer, då är dessa tomter den perfekta platsen för dig. Tomtarea 1310-1321 kvm. Totalt 3 villatomter i naturskön miljö. Bygg fritt från A-hus modellprogram. https://www.a-hus.se/husmodeller Priset i annonsen avser offert för husmodell Lycke, flertalet husmodeller finns tillgängliga. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 11