Mäklare Hanna Karlsson

Hanna Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Öjarpsvägen 14, Bolmen, Ljungby kommun

Öjarpsvägen 14

Villa
Bolmen, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
1 795 000 kr
83 + 83 m²
5 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till Bolmen samhälle! Här ges nu chansen att förvärva en trivsam villa som lämpar sig väl till såväl året runt bostad som fritidshus. Fantastiskt läge med endast en kort promenad ner till sjön Bolmen med dess fina bad- och fiskemöjligheter. Mysig trädgård med flertalet fina uteplatser. Huset är besiktigat av Anticimex. Varmt välkommen till Öjarpsvägen 14!

Elfströmsgatan 18, Lagavallen, Ljungby kommun

Elfströmsgatan 18

Lägenhet
Lagavallen, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
1 095 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 469 kr/mån
14 129 kr/m²

Välkomna till denna hemtrevliga och fina 3:a på Elfströmsgatan 18. Lägenheten har en boarea på 77,5 kvm och är belägen på andra våningen. Genomgående ljusa och enhetliga ytskikt. Nytt Ikea kök från 2022. Tilltalande planlösning med både badrum och toalett. Rymlig inglasad balkong som vetter mot den fina innergården! Här bor du bekvämt i en välskött förening med god ekonomi. Bra läge med gång- och cykelavstånd till det mesta! Närhet till såväl idrottsplats, grönområden som centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Tutaryd Nyhem 1, Tutaryd, Ljungby kommun

Tutaryd Nyhem 1

Villa
Tutaryd, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
995 000 kr
108 m²
5 rum
4 050 m² tomt

Välkomna till Tutaryd Nyhem 1! Här kan vi nu erbjuda en trivsam villa om 108 kvm. En planlösning som rymmer generösa umgängesytor på entréplan samt med 2 sovrum belägna på övervåningen. Flertalet fina eldstäder vilket bidrar till en stor mysfaktor i huset men ger även ett bra komplement till dagens uppvärmning. Rymlig tomt om dryga 4 000 kvm! Knappa 10 minuters bilfärd från Ljungby centrum och med ca 1 km till fin badplats i Tutaryd. Bra pendlingsmöjligheter med busshållplats strax intill huset. Huset är besiktigat av Anticimex. Varmt välkomna på visning!

Safirvägen 1, Folkparksområdet, Ljungby kommun

Safirvägen 1

Villa
Folkparksområdet, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
1 895 000 kr
110 + 152 m²
4 rum
1 086 m² tomt

Här välkomnas ni till en trivsam enplansvilla med källare från 1972. Huset har en tilltalande planlösning med kök, badrum, 3 sovrum och ett rymligt vardagsrum på entréplan. Förutom detta en källare med bl. a gillestuga, tvättstuga, förråd och hobbyrum. Hörntomt! Trygg och bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Fiber. Nytt tak från 2020. Välkomna hem, varmt välkomna till Safirvägen 1!

Annerstads-Östraby Vilan 1, null, Ljungby kommun

Annerstads-Östraby Vilan 1

Villa
Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
2 195 000 kr
96 m²
5 rum
6 589 m² tomt

Välkomna till Annerstads-Östraby Vilan 1! Här finner ni en mysig 1 1/2 plans villa med ett mycket vackert och naturskönt läge intill Bolmån. Mycket av den gamla charmen bevarad såsom vedspis, kakelugnar, trägolv mm. Förutom huset så finns på tomten även ett gästhus, en bastu, carport och en äldre lada. Rymlig tomt om hela 6 589 kvm! Fiber finns! Huset är besiktigat av Anticimex. Varmt välkomna på visning!

Kungsgatan 4A, Centralt, Ljungby kommun

Kungsgatan 4A

Lägenhet
Centralt, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
1 095 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
4 923 kr/mån
13 861 kr/m²

Nu välkomnar vi er till en trivsam 3:a mitt i centrum! Bostaden är belägen på tredje våningen och har en boarea på 79 kvm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en luftig känsla och en härlig rymd i lägenheten. Generösa umgängesytor! Bekvämt och smidigt boende med hiss i huset, möjlighet att hyra garageplats i källaren och promenadavstånd till det mesta. Mer centralt läge än så här är svårt att hitta, endast ett litet stenkast från centrum med alla dess bekvämligheter. Varmt välkomna till ert nya hem på Kungsgatan 4A!

  • Balkong
  • Hiss
Harabergsplan 3B, Centralt, Ljungby kommun

Harabergsplan 3B

Lägenhet
Centralt, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
1 250 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
3 660 kr/mån
17 857 kr/m²

Här välkomnas ni till en ljus och fin 3:a på populära Haraberget. Lägenheten har en boarea på 70 kvm och är belägen på första våningen. Genomgående fräscha ytskikt samt kök från 2017. Mysig inglasad balkong! Tvättstuga och förrådsutrymmen på bekvämt avstånd med endast en trappa ner. Här bor du bekvämt i en omtyckt förening med god ekonomi. Centralt läge med det mesta inom gång- och cykelavstånd. Närhet till såväl idrottshall, Kronoskogen som centrum. Varmt välkomna till ert nya hem på Harabergsplan 3B!

  • Balkong
Sätervägen 17, Replösa, Ljungby kommun

Sätervägen 17

Villa
Replösa, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
5 300 000 kr
165 m²
6 rum
1 266 m² tomt

Här har ni nu chansen att förvärva en fantastiskt fin enplansvilla från 2014 med en boarea på 165 kvm. Ett hus som håller hög standard och med påkostade och smakfulla materialval. En inbjudande och tilltalande planlösning som erbjuder generösa umgängesytor i form av kök, allrum och vardagsrum. Här finns gott om utrymme och med plats för stora sällskap! Ryggåstak och stora fönsterpartier vilket ger en härlig rymd och ett fint ljusinsläpp i bostaden. Rymligt trädäck som sträcker sig utmed två sidor av huset. Bra läge på en lugn gata med en insynsskyddad tomt som gränsar mot ett skogsparti. Förutom huset så finns på tomten även ett dubbelgarage samt ett fristående kallförråd. Letar du efter ett boende utöver det vanliga, då är denna bostad något för dig! Varmt välkomna till ert nya hem på Sätervägen 17!

Harabergsgatan 7E, Centralt, Ljungby kommun

Harabergsgatan 7E

Lägenhet
Centralt, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
750 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 145 kr/mån
13 514 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma 2:a på Harabergsgatan 7E! Lägenheten är belägen på andra våningen och har en boarea på 55,5 kvm. Rymlig inglasad balkong! Gavellägenhet vilket bidrar till ett stort och fint ljusinläpp. Här bor du bekvämt i en välskött förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Centralt läge med endast en kort promenad från idrottshall, affär och centrum. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Buxabygd Lövhöjden 1, null, Ljungby kommun

Buxabygd Lövhöjden 1

Villa
Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
1 295 000 kr
111 + 20 m²
4 rum
1 614 m² tomt

Välkomna till Buxabygd Lövhöjden 1! Här kan vi nu erbjuda en mindre enplansvilla om 111 kvm. Ett hus som lämpar sig väl till såväl fritidsboende som året runt bostad. Tilltalande och genomtänkt planlösning med b.la. kök, badrum, allrum, vardagsrum och 2 sovrum. Mysig inglasad altan! Förutom huset så finns på tomten även gästhus/ förråd, verkstad/ garage samt en stor vidbyggd carport med plats för 3 bilar. Perfekt för dig med hobbyverksamhet! Här bor du med ett lantligt och naturskönt läge mellan Ljungby och Vislanda. Ca 10 minuters bilfärd in till Ryssby samhälle med förskola, skola, affär och fin badplats. Fiber finns! Besiktigat av Anticimex. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Södra Järnvägsgatan 6B, Centralt, Ljungby kommun
  • Budgivning pågår

Södra Järnvägsgatan 6B

Lägenhet
Centralt, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
850 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
4 006 kr/mån
16 038 kr/m²

Söker du en central 2:a i mkt bra skick? Då är denna bostad något för dig! Här kan vi nu erbjuda en trivsam och modern bostadsrätt som genomgått omfattande renoveringar under 2021 med t ex nytt kök, nya ytskikt, ny el mm. Här bor du bekvämt med närhet till det mesta såsom mataffärer, centrum, bibliotek, hembygdsparken och ån Lagan. Fiber ingår i månadsavgiften! Varmt välkomna till ert nya hem på Södra Järnvägsgatan 6B!

  • Balkong
Bondevägen 5, Ryssby, Ljungby kommun

Bondevägen 5

Villa
Ryssby, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
1 795 000 kr
147 m²
5 rum
1 104 m² tomt

Välkomna till Ryssby och Bondevägen 5! Här erbjuder vi nu en ljus och mycket fräsch villa som genomgått stora invändiga renoveringar de senaste åren. Nytt kök, nytt badrum samt nya enhetliga ytskikt från 2021. Här är bara att flytta in! Låga driftskostnader tack vare en effektiv och bra placerad luftvärmepump samt nya och påkostade vitvaror. Barnvänligt läge på en lugn gata. Fri baksida med fin utsikt över de öppna åkrarna. Fiber! Närhet till såväl affär, skola, förskola samt fin badplats i Ryssbysjön. Varmt välkomna till ert nya hem!

Kardaregatan 4, Åby, Lagan, Ljungby kommun

Kardaregatan 4

Villa
Åby, Lagan, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
1 595 000 kr
103 + 103 m²
4 rum
738 m² tomt

Välkomna till Kardaregatan 4! Här kan vi nu erbjuda en trivsam enplansvilla med källare från 1969. Huset är beläget på en fin hörntomt och har en boarea på 103 kvm. Tilltalande planlösning med kök, vardagsrum, badrum, toalett samt 3 sovrum på entréplan. Förutom detta en rymlig källare med bl.a gillestuga, tvättstuga, hobbyrum samt generösa förvaringsutrymmen. Badrum och toalett på entréplan från 2021. På baksidan av huset finns en trevlig uteplats med stort trädäck, perfekt utrymme för grillkvällar och soliga dagar! Huset är besiktigat av Anticimex. Fiber finns installerat! Här bor du med ett barnvänligt läge med endast en kort promenad till Åbyskolan. Välkomna hem!

Södergatan 1, Lagan, Ljungby kommun

Södergatan 1

Villa
Lagan, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
1 350 000 kr
77 + 5 m²
3 rum
1 873 m² tomt

Välkomna till Lagan och Södergatan 1! Här kan vi nu erbjuda en hemtrevlig och mysig villa i gott skick. Mindre villa där man nyttjar varje kvadratmeter väl. Tilltalande planlösning som idag rymmer kök, vardagsrum, toalett, badrum och 2 sovrum. Omfattande renoveringar gjorda 2015 av föregående ägare som t ex kök, toalett, altan, ytskikt mm. Inglasad altan! Trygg och bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Rymlig tomt om hela 1 873 kvm! Här ges möjlighet till såväl odling, plantering som stora ytor för lek och spring. På tomten finns idag ett stort garage och friggebod. Välkomna hem, varmt välkomna på visning!

  • Plus
Ågårdsvägen 65, null, Ljungby kommun

Ågårdsvägen 65

Lägenhet
Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
750 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 467 kr/mån
11 278 kr/m²

Välkomna till Ågårdsvägen 65! Här erbjuder vi nu en hemtrevlig och fin 2:a som är belägen på andra våningen. Lägenheten har en trivsam planlösning med ljusa och fräscha ytskikt. Kök med rymlig separat matplats. Mysig inglasad balkong! Här bor du bekvämt i en välskött och omtyckt förening. Bra läge med närhet till såväl centrum, affärer, skola som bad och idrottsanläggning. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Finnatorpsvägen 8, Finnatorp, Ljungby kommun
Finnatorpsvägen 8, Finnatorp, Ljungby kommun, bild 2
Finnatorpsvägen 8, Finnatorp, Ljungby kommun, bild 3

Finnatorpsvägen 8

Villa
Finnatorp, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
3 550 000 kr
76 m²
3 rum
1 605 m² tomt

Välkomna till Finnatorpsvägen 8! Här erbjuder vi nu ett nybyggt enplanshus, färdigställt 2022. Huset har en boarea på 76 kvm och rymmer idag kök, vardagsrum, badrum samt 2 sovrum. Genomtänkt planlösning där man nyttjar varje kvadratmeter väl. Lugnt och idylliskt läge med promenadavstånd ner till sjön Bolmen. Ca 500 meter till fin båthamn och badplats. Ett hus som lämpar sig bra till såväl permanentboende som fritidshus. Låter detta som ett hus för er? Varmt välkomna att kontakta oss för en visning!

  • Premium
Vårgatan 32, Kånna, Ljungby kommun

Vårgatan 32

Villa
Kånna, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby
1 700 000 kr
148 + 34 m²
5 rum
900 m² tomt

Välkomna till Kånna och Vårgatan 32! Här erbjuder vi nu en rymlig och trivsam enplansvilla som är byggd 1971 samt tillbyggd 1977. Ett hus med tilltalande planlösning som erbjuder stora umgängesytor i form av kök och vardagsrum, 2 badrum, tvättstuga samt 4 sovrum. Perfekt för barnfamiljen! Huset är besiktigat av Anticimex. Fiber! Här bor du med ett lugnt och barnvänligt läge och med endast en kort bilfärd in till Ljungby centrum. Promenadavstånd till förskola och lekplats. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 17