Mäklare Hanna Karlsson

Hanna Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Vårgatan 32, Kånna, Ljungby kommun

Vårgatan 32

Villa
Kånna, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby

1 700 000 kr

148 m²

5 rum

900 m² tomt

Välkomna till Kånna och Vårgatan 32! Här erbjuder vi nu en rymlig och trivsam enplansvilla som är byggd 1971 samt tillbyggd 1977. Ett hus med tilltalande planlösning som erbjuder stora umgängesytor i form av kök och vardagsrum, 2 badrum, tvättstuga samt 4 sovrum. Perfekt för barnfamiljen! Huset är besiktigat av Anticimex. Fiber! Här bor du med ett lugnt och barnvänligt läge och med endast en kort bilfärd in till Ljungby centrum. Promenadavstånd till förskola och lekplats. Varmt välkomna på visning!

Fogdegatan 17, Centralt, Ljungby kommun

Fogdegatan 17

Lägenhet
Centralt, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby

895 000 kr

65 m²

2 rum

4 340 kr/mån

13 769 kr/m²

Letar du efter ett centralt boende på första våning, då är denna bostad något för dig! Här välkomnas du till en ljus och trivsam 2:a på hela 65 kvm. Gavellägenhet vilket bidrar till ett stort och härligt ljusinsläpp. Bostaden är renoverad 2015 med b. la. nytt Marbodal kök, ny el samt nya enhetliga ytskikt. Inglasad balkong! Här bor du bekvämt i en omtyckt förening med närhet till bland annat livsmedelsaffärer, butiker, centrum, förskola och skola. Biblioteket ligger runt hörnet och är du ute efter mer natursköna områden ligger Hembygdsparken och ån Lagan på promenadavstånd. Varmt välkomna till Fogdegatan 17!

 • Balkong
Lillagatan 3, Ryssby, Ljungby kommun

Lillagatan 3

Villa
Ryssby, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby

1 395 000 kr

176 m²

7 rum

1 026 m² tomt

På landet känsla mitt i Ryssby samhälle! Här har du chansen att förvärva en charmig och rymlig villa belägen på en stor och härlig tomt. En tomt med många möjligheter och med gott om utrymme för såväl lek och spring som odling om man så önskar. Fastigheten har stor potential men är i dagsläget i behov av viss renovering. Uppvärmning sker via vedpanna samt luft/ vattenvärmepump. Huset är besiktigat av Anticimex. Fiber! Fint läge med baksida som vetter ner mot porlande bäck. Här bor ni med närhet till såväl förskola, skola, Ryssbysjön och livsmedelsbutik. Välkomna hem, varmt välkomna till Lillagatan 3!

Ågårdsvägen 26, Centralt, Ljungby kommun

Ågårdsvägen 26

Lägenhet
Centralt, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby

925 000 kr

72 m²

3 rum

3 800 kr/mån

12 847 kr/m²

Välkomna till Ågårdsvägen 26! Här finner ni en hemtrevlig 3:a om 72 kvm belägen på andra våningen. Gavellägenhet vilket bidrar till ett stort och fint ljusinsläpp. Carport och egen uteplats i trädgården ingår i månadsavgiften. Här bor du centralt i en välskött förening med närhet till såväl livsmedelsaffärer, butiker, centrum, bibliotek samt fina Hembygdsparken. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Lindmarkersgatan 2, Ryssby, Ljungby kommun

Lindmarkersgatan 2

Villa
Ryssby, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby

1 350 000 kr

91 m²

3 rum

1 199 m² tomt

Välkomna till Lindmarkersgatan 2 i Ryssby! Här erbjuder vi nu en trivsam enplansvilla med källare, byggd 1964. Omfattande renoveringar gjorda de senaste åren som t ex kök, badrum, dränering, ytskikt mm. Ett mycket välskött hus som bara är att flytta in i! Fin baksida med generösa ytor vilket ger gott om plats för lek och spring eller kanske till odlingar och planteringar för den trädgårdsintresserade. Bra läge med närhet till såväl skola, förskola, affär och fin badplats. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Kiselvägen 10, Annelund, Ljungby kommun
Kiselvägen 10, Annelund, Ljungby kommun, bild 2
Kiselvägen 10, Annelund, Ljungby kommun, bild 3

Kiselvägen 10

Villa
Annelund, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby

3 395 000 kr

192 m²

6 rum

962 m² tomt

Letar du efter ett boende utöver det vanliga, då är denna bostad något för dig! Här på Kiselvägen 10 kan vi nu erbjuda ett riktigt fint och rymligt hus om hela 192 kvm. Möjlighet till hela 5 sovrum! Huset är byggt 1979 samt tillbyggt 2004. Ett hus med tilltalande och genomtänkt planlösning och med generösa umgängesytor. Flertalet fina uteplatser därav en med spabad. Stilrent och modernt Marbodal kök med köksö. Rymligt helkaklat badrum. Uppvärmning sker via Fjärrvärme. Fiber! Genomgående fräscha, ljusa och enhetliga ytskikt. Ett välskött hus i mycket gott skick som bara är att flytta in! Barnvänligt läge på lugn gata. Välkomna hem, varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Premium
Harabergsgatan 7E, Centralt, Ljungby kommun

Harabergsgatan 7E

Lägenhet
Centralt, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby

1 050 000 kr

55,5 m²

2 rum

2 840 kr/mån

18 919 kr/m²

Välkomna till Harabergsgatan 7E! Här erbjuder vi nu en 2:a i toppskick som bara är att flytta in i. Omfattande renoveringar gjorda under 2021 som t ex nytt kök, ny el i hela lägenheten samt nya enhetliga ytskikt såsom golv och väggar. Lägenheten har en boarea på 55,5 kvm och är belägen på tredje våningen. Gavellägenhet vilket bidrar till ett stort och fint ljusinläpp. Här bor du bekvämt i en välskött förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Centralt läge med endast en kort promenad från idrottshall, affär och centrum. Varmt välkomna att boka in er på visning!

 • Plus
 • Balkong
Tumhult Åståkra 4, Agunnaryd, Ljungby kommun

Tumhult Åståkra 4

Villa
Agunnaryd, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby

795 000 kr

210 m²

8 rum

3 494 m² tomt

Varmt välkomna till Tumhult Åståkra 4! Här finner ni en rymlig villa som kan användas till såväl bostadshus till den större familjen eller som 2 lägenheter. Lantligt läge med stor tomt om ca 3 500 kvm. Ca 10 minuters bilfärd till lanthandel, skola och förskola i Agunnaryd. Pendlingsavstånd till såväl Vislanda, Ryssby, Ljungby och Älmhult. En fastighet med stora möjligheter men som i dagsläget är i behov av renovering. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Björnbärsvägen 10, Kungshög, Ljungby kommun

Björnbärsvägen 10

Villa
Kungshög, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby

2 295 000 kr

97 m²

2 rum

794 m² tomt

Fin enplansvilla med källare på omtyckta Kungshögsområdet! En välunderhållen bostad som renoverats löpande av säljarna genom åren. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Trivsam planlösning på entréplan med 1 sovrum, badrum, toalett samt generösa umgängesytor i form av stort kök och vardagsrum. Rymlig källare med bl. a. tvättstuga, badrum, hobbyrum samt möjlighet till ytterligare 2 sovrum. Perfekt villa för den mindre familjen men även för familjen med tonåringar som vill ha sitt egna utrymme i källaren. Lugnt och bra läge med endast en kort promenad eller cykeltur ner till centrum. Flertalet fina uteplatser varav en med spabad. Trygg och bekväm uppvärmning via fjärrvärme! Fiber. Varmt välkomna till ert nya hem på Björnbärsvägen 10!

Olstorpsgatan 15A, Centralt, Ljungby kommun
 • Budgivning pågår

Olstorpsgatan 15A

Lägenhet
Centralt, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby

1 195 000 kr

72,5 m²

3 rum

3 400 kr/mån

16 483 kr/m²

Välkommen till en mycket fin 3:a på populära Olstorpsgatan! Lägenheten har en boarea på 72,5 kvm och är belägen på tredje våningen. Tilltalande planlösning som erbjuder praktiskt kök med matplats, 2 sovrum, badrum samt ett generöst vardagsrum med plats för såväl matsalsmöblemang som soffgrupp. Mysig inglasad balkong som vetter mot parkområde. En ljus och trivsam bostad som bara är att flytta in i! Centralt och bra läge med det mesta inom gång- och cykelavstånd. Här bor du bekvämt i en välskött förening med låga månadsavgifter. Varmt välkommen till Olstorpsgatan 15A!

 • Balkong
Åbyfors 9, Åby, Lagan, Ljungby kommun

Åbyfors 9

Villa
Åby, Lagan, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby

1 225 000 kr

100 m²

4 rum

1 360 m² tomt

Välkomna till Åbyfors 9! Här finner ni en ljus och trevlig villa från 1923 som genomgått stora renoveringar av föregående ägare under 2018. Trygg och bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Fiber! Förutom huset så finns här en rymlig tomt med generösa utrymmen för lek och spring eller kanske odling om man så önskar. Naturskönt och lugnt läge med fin natur och öppna åkrar kring huset. Perfekt läge för dig som vill bo på landet men ändå ha närhet till skola, förskola, idrottsplats och affär. Varmt välkomna på visning av ert nya hem!

Bondevägen 5, Ryssby, Ljungby kommun

Bondevägen 5

Villa
Ryssby, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby

1 945 000 kr

147 m²

5 rum

1 104 m² tomt

Välkomna till Ryssby och Bondevägen 5! Här erbjuder vi nu en ljus och mycket fräsch villa som genomgått stora invändiga renoveringar det senaste året. Nytt kök, nytt badrum samt nya enhetliga ytskikt från 2021. Här är bara att flytta in! Barnvänligt läge på en lugn gata. Fri baksida med fin utsikt över de öppna åkrarna. Fiber! Närhet till såväl affär, skola samt fin badplats i Ryssbysjön. Varmt välkomna till ert nya hem!

Midsommarvägen 12, Replösa, Ljungby kommun

Midsommarvägen 12

Villa
Replösa, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby

3 850 000 kr

134 m²

4 rum

1 089 m² tomt

På Midsommarvägen 12 finner ni nu en trivsam 1 1/2 plansvilla som är färdigställd 2018. Huset har en boarea på 134 kvm med en tilltalande planlösning som erbjuder generösa umgängesytor i form av kök och vardagsrum, 2 badrum samt 3 rymliga sovrum. Uppvärmning sker via frånluftsvärmepump kompletterat med kamin och solceller. Här bor du bekvämt i ett mycket energisnålt och nästintill underhållsfritt stenhus från LindénVillan! Vidbyggt garage om ca 30 kvm. Huset är besiktigat av Anticimex. Varmt välkomna till ert nya hem!

Rubinvägen 16, Folkparksområdet, Ljungby kommun

Rubinvägen 16

Villa
Folkparksområdet, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby

1 795 000 kr

99 m²

4 rum

643 m² tomt

Välkomna till Rubinvägen 16! Här erbjuder vi nu en mindre 1-plans villa med en boarea på 99 kvm varav 3 sovrum. Tilltalande och genomtänkt planlösning där man nyttjar varje kvadratmeter väl. Nytt stilrent Ikea kök från 2021. Trygg och bekväm uppvärmning via Fjärrvärme. Fiber finns! Barnvänligt läge på lugn gata med närhet till såväl Lagavallen, skola som affär. Varmt välkomna på visning!

Blåklintsvägen 4, Hångers, Ljungby kommun

Blåklintsvägen 4

Villa
Hångers, Ljungby kommun
HusmanHagberg Ljungby

2 295 000 kr

120 m²

5 rum

1 077 m² tomt

Här erbjuder vi nu en rymlig och hemtrevlig villa på populära Hångersområdet! Tilltalande planlösning som erbjuder stora umgängesytor samt 3 sovrum. Nytt lantligt Ikea kök från 2018. Uppvärmning sker via bergvärme. Fiber! Mysig trädgård med stora utrymmen för såväl odling som lek och spring för barnen. Här bor du med närhet till skola, affär och idrottsplats. Varmt välkomna till ert nya hem på Blåklintsvägen 4!

 • Plus

Visar alla 15