Mäklare Isabel Abelin

Isabel Abelin

Om mig

Jag är positiv, engagerad och målmedveten som med driv och noggrannhet kommer förmedla din bostad som om det vore min egen. Min målsättning är att du som kund, oavsett säljare, köpare eller spekulant, ska känna dig trygg och nöjd under hela processen När du väljer att anlita mig kommer mitt fokus vara på dina önskemål och att vi gemensamt i ett bra samarbete uppnår bästa resultat. Kontakta mig för att få en kostnadsfri värdering eller om du funderar på att sälja. Varmt välkommen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergavägen 70, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
  • Sön 5 maj kl 10:00
Bergavägen 70, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Bergavägen 70, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Bergavägen 70

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
3 695 000 kr
98 m²
4 rum
vån 3/3
7 063 kr/mån
37 704 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga bostad om ca 98 kvm med flera påkostade tillval som gör lägenheten helt unik! Här har man investerat i detaljer som bland annat snygga grå luckor i högglans, en stor köksö att samlas kring och kvalitativa Bosch-vitvaror. Redan när du kliver in i hallen möts du av den fantastiska takhöjden i kök och vardagsrum som ger bostaden en oslagbar rymd och luftig känsla. Fler tillval som erbjuds är en dusch med steamer i badrummet, exklusiva tapeter och en motordriven markis för svalka på balkongen. Bostaden är på den ursprungliga ritningen en 4 rok där man här valt att avvara väggen till ett av sovrummen för att få ett större vardagsrum. Denna del är perfekt anpassad för soffhörna, matsalsdel eller skrivbordshörna, men inte bara det – rummet får tack vare detta ett magiskt ljusinsläpp i tre väderstreck. Vid behov av ett extra sovrum kan du med enkla medel sätta upp en vägg enligt den alternativa planlösningen. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och kläs av en fantastisk fondtapet. Från vardagsrummet når du den soliga balkongen med insynsskyddat läge samt markis för svalka under varma sommardagar. Bostaden rymmer även två väl tilltagna sovrum, båda belägna med fönster mot baksidan med vy mot allmänning. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymmen i form av många garderober och ett förråd. Ett helkaklat badrum som är utrustat med tvättdel, dusch med steamer och wc. En extra gästtoalett för bekvämlighet. Till lägenheten finns ett externt förråd och en trevlig gemensam uteplats med grillmöjligheter på innergården. För medlemmarna finns tillgång till en gästlägenhet, gym och bastu. I närområdet finns vackra promenadstråk längs Åkers kanal och Hackstaskogen. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter, med bussar till Danderyds Sjukhus och andra destinationer från Åkersberga centrum. Perfekt centralt belägen, med Åkersberga centrum inom bekvämt gångavstånd, där du finner både butiker och kommunikationer samtidigt som du bor nära promenadstråk i Hackstaskogen. Den här pärlan måste upplevas på plats - varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mariehällsvägen 36, Björkhaga, Österåkers kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Mariehällsvägen 36, Björkhaga, Österåkers kommun, bild 2
Mariehällsvägen 36, Björkhaga, Österåkers kommun, bild 3

Mariehällsvägen 36

Radhus
Björkhaga, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
3 495 000 kr
128 m²
5 rum
144 m² tomt

Nu har du möjlighet att förvärva ett välskött radhus med gavelläge! När du kliver in i huset möts du av en rymlig hall med fyra stora garderober och plats för avhängning. Vidare in i bostaden finner du ett praktiskt förråd under trappan för extra förvaring. Till höger från hallen ligger köket med en angränsande matplats som rymmer stor matgrupp. Det öppna och ljusa vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och läshörna, om så önskas. Från vardagsrummet leder en dörr ut till altanen på baksidan med morgonsol. Entréplanet har även ett badrum med dusch och wc. På övervåningen finns fyra rymliga sovrum, varav ett med utgång till balkongen som vetter mot framsidan. Dessutom finns ytterligare ett badrum med dusch och wc samt en klädkammare för optimala förvaringsmöjligheter. Framsidan har en skyddad och härlig uteplats som fångar solens strålar från morgon till kväll. Förråd på tomten och garage i länga finns i närheten av huset. På Mariehällsvägen bor du centralt i Åkersberga, samtidigt som du befinner dig i ett lugnt och familjevänligt område. I närområdet finns lekplatser för barnen, närhet till Hacksta friluftsområde och Trastsjöskogen. Dessutom finns förskolor, skolor, affärer och kollektivtrafik på bekvämt avstånd. På bekvämt gångavstånd finns busshållplats Högbackavägen" med direktbuss i rusningstrafik till Stockholm. Fastigheten säljs besiktigat och inkluderar en försäkring mot dolda fel samt en friskrivning från eventuella fel som inte täcks av försäkringen. Välkommen på visning, föranmäl gärna ditt intresse!

  • Premium
Slussbrovägen 12, Runö, Österåkers kommun

Slussbrovägen 12

Lägenhet
Runö, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
2 295 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/5
4 919 kr/mån
27 000 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och rymliga 3 rok med stora ytor! Bostaden om ca 85 kvm har ett generöst vardagsrum med utgång till balkongen där du njuter solens sköna strålar från eftermiddag till kväll. Två väl tilltagna sovrum och mycket goda förvaringsmöjligheter i både förråd samt klädkammare. Funktionellt kök med plats för matgrupp för ca 4-6 personer samt badrum med tvättmaskin och dusch. Stabil och välskött förening med gym och bastu som kan nyttjas av föreningens medlemmar. I månadsavgiften ingår vatten, värme, bredband och telefoni (basutbud) samt ett vindsförråd. På Slussbrovägen bor du i ett lugnt område med närhet till vackra promenadstråk längs Åkers kanal. På bekvämt avstånd har du Åkersberga centrum med dess utbud av butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer mot bland annat Täby, Danderyd samt Östra station. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Morkullestråket 6, Margretelund, Österåkers kommun

Morkullestråket 6

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
3 395 000 kr
99 m²
5 rum
6 074 kr/mån
34 293 kr/m²

Välkommen till detta moderna och kompletta hus med privat baksida i attraktiva Margretelund! Huset om ca 99 kvadratmeter välkomnar dig på entréplanet i hallen med en inbjudande öppen vy mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för att hänga av dig ytterkläder och skor följt av mer förvaringsmöjligheter i det praktiska förrådet under trappan. Direkt till höger från hallen möts du av det smakfullt utformade köket från Marbodal, komplett med en intilliggande matplats som flyter samman med vardagsrummet. Det stora fönsterpartiet i vardagsrummet skapar en rogivande atmosfär tack vare det naturliga ljuset och utsikten mot den lummiga baksidan. Stilrent badrum med beigea ljusa färger på klinker, kakel och kommod. Komplett utrustat med dusch, wc och frånluftsvärmepumpen. Övervåningen välkomnar dig med en rymlig hall som kan möbleras med litet skrivbord eller avlastningsbord om så önskas. Härifrån når du det andra badrummet, komplett helkaklat och utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare på pelare – praktiskt belägna som minimerar springet med tvätt. De tre trevliga sovrummen erbjuder alla gott om förvaringsmöjligheter i garderober och fylls av naturligt ljus genom de stora fönstren. Huset karaktäriseras av noggrant utvalda material och produkter, med fokus på hög kvalitet och stilfulla detaljer. Värmen i huset kommer från en effektiv frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på entréplanet och vattenburna radiatorer på övervåningen. Om området: Valsjöskogen blir en attraktiv stadsdel som bjuder in till en stillsam och naturnära livsstil. I en trygg miljö omfamnad av natur får du närhet till en promenad i skogen så väl som bad, fiske och båtliv i Stockholms skärgård runt knuten. I centrala Åkersberga finns ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger och utmärkta kommunikationer. I direkt närområde finns det lokala Margretelunds centrum med omtyckta matbutiken ”Favoriten”, apotek husläkare etc. Området har gott om förskolor och skolor från årskurs F-9. På kort gångavstånd, vid infarten till Åkerhielms Väg, finns nybyggda förskolan Tellusbarn som så småningom kommer ha årskurs F-6. Kommunikationerna till området är utmärkta. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt till Stockholm Östra på knappa 35 minuter. I början på gatan finns en busshållplats med täta bussavgångar mot Åkersberga C och en direktbuss som smidigt tar dig till Östra station. Välkommen att uppleva huset på plats, kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bergavägen 14F, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Bergavägen 14F, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Bergavägen 14F, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Bergavägen 14F

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
2 895 000 kr
67 + 7 m²
3 rum
4 523 kr/mån
43 209 kr/m²

Välkommen till denna pärla med en härlig planlösning och ett perfekt centralt läge som nu längtar efter en ny ägare! Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med gott om utrymme för soffa och TV-möbel. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus vilket skapar en hemtrevlig känsla. Från vardagsrummet har du tillgång till den generösa uteplatsen som sträcker sig över ca 19 kvadratmeter. I en öppen planlösning finns det moderna köket med vita skåpluckor och lådor. Här kan du umgås med gästerna medan du förbereder måltider. Från hallen har du master bedroom, ett rymligt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och en exklusiv klädkammare med hyllor för organiserad förvaring. Från vardagsrummet når du också två ytterligare rum, ett sovrum som rymmer en säng och en byrå, samt ett extra sovrum som kan användas som gästrum, förvaringsutrymme eller till och med ett praktiskt hemmakontor. Badrummet är helkaklat och erbjuder bekvämligheter som tvättmaskin, generöst med förvaringsutrymme i skåp och kommod, WC och en dusch bakom infällbara glasdörrar. Rymlig hall med två djupa garderober och plats för byrå eller avlastningsbord. Uteplatsen om ca 19 kvadratmeter omges av en snyggt glasräcke och har gott om utrymme för både loungegrupp och matgrupp. Här njuter du trevliga grillkvällar under varma sommarkvällar. På Bergavägen har du bekvämt tillgång till sushi- och thairestauranger, samt en frisör - allt på samma gata. Dessutom ligger Åkersberga centrum, med sina restauranger, butiker och kollektivtrafik, inom kort gångavstånd. I närområdet finns flera förskolor, Österåkers gymnasium och elljusspår i Hacksta friluftsområde. Den här trevliga bostaden behöver upplevas på plats, välkommen till visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Runvägen 11, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
Runvägen 11, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Runvägen 11, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Runvägen 11

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
2 250 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
3 746 kr/mån
45 000 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och ljusa 2:a med en stor och trevlig hörnbalkong med härlig eftermiddag- och kvällssol. När du kliver in i hallen har du direkt till höger praktisk förvaring bakom en stor skjutdörrsgarderob. Intill hallen ligger det helkaklade badrummet, komplett med tvättmaskin, torktumlare, dusch och wc. En ljus kommod med handfat och spegelskåp ovanför med förvaring. Vardagsrummet är rymligt i en öppen planlösning till det stilrena köket. Köket, med sina vita luckor, är utrustat med allt du kan önska dig; kyl och frys, diskmaskin, ugn, mikro och en induktionshäll med fläkt ovanför. Genom vardagsrummets många fönster har du ett väldigt trevligt ljusinsläpp som bidrar till en luftig atmosfär. Här finns gott om plats för både en matgrupp och en bekväm soffa med tillhörande TV-möbel. På sommaren blir den rymliga hörnbalkongen en förlängning av bostaden, där du kan njuta av solen från eftermiddag till kväll. Vidare leder vardagsrummet dig till det rymliga sovrummet, där en dubbelsäng och en byrå ryms med lätthet. Här återfinns även en praktisk skjutdörrsgarderob för förvaring av dina kläder. Till lägenheten finns ett externt källarförråd om cirka fyra kvadratmeter. På ett bekvämt gångavstånd har du Åkersberga centrum med dess utbud av butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer. Roslagsbanan tar dig in till Stockholms Östra på ca 35 minuter. Gångavstånd till fler matbutiker och trevliga promenadstråk längs Åkers Kanal. Välkommen att höra av dig med ditt intresse, denna pärla väntar på att bli ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hackstavägen 12C, Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Hackstavägen 12C

Lägenhet
Åkersberga Centralt, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
2 395 000 kr
66 m²
3 rum
4 761 kr/mån
36 288 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade 3 rok om ca 66 kvm, centralt belägen i Åkersberga. Här bor du på entréplan med en solig altan mot den lummiga innergården. Bostaden har ett mysigt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och plats för soffgrupp och matgrupp om så önskas. Två sovrum med plats för säng och byrå varav ett med en praktisk inbyggd garderob. Ljust och fint kök med plats för matgrupp. Helkaklat badrum med dusch och wc. Här är det även förberett för tvättmaskin om du önskar att förse badrummet med en sådan. En stabil och välskött förening med en belåning om endast 2 614 kr/kvm gör detta till det trygga valet av ditt nästa boende. Föreningen erbjuder bastu, tvättstuga, och en trevlig innergård med lekplats och grillar. Åkersberga centrum på gångavstånd med utmärkta kommunikationer i form av Roslagsbanan och direktbussar till Danderyds Sjukhus och Kista. Varmt välkommen att höra av dig för mer information om bostaden!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 7