Mäklare Robert Gustafsson

Robert Gustafsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Storängsvägen 19D, Åkersberga C, Österåkers kommun
Storängsvägen 19D, Åkersberga C, Österåkers kommun, bild 2
Storängsvägen 19D, Åkersberga C, Österåkers kommun, bild 3

Storängsvägen 19D

Lägenhet
Åkersberga C, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
2 250 000 kr
65,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 419 kr/mån
34 351 kr/m²

Ring eller mejla för att boka en tid för visning! Välkommen till denna ljusa och välplanerade 3:a på 65,5 kvm. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med stora fönster och utgång till en västvänd balkong mot en grönskande innergård. Balkongmöblerna är platsbyggda och ingår i köpet. Dessa består av två soffor, ett bord och en praktisk hylla, idealisk för exempelvis odling. Köket är fullt utrustat och har matplats samt en fransk balkong. Två sovrum, en rymlig hall med klädkammare, samt ett stambytt och helkaklat duschrum med tvättmaskin. Till lägenheten hör ett förråd. Parkeringsplats eller garageplats kan erbjudas via separat kö. Lägenheten ligger på Storängsvägen, ett centralt och lugnt läge med närhet till Åkersberga Centrum, butiker, restauranger och goda kommunikationer till Täby, Danderyd och Stockholm. Även nära till natur och grönområden.

  • Premium
  • Balkong
Högbackavägen 21, Söra, Österåkers kommun
Högbackavägen 21, Söra, Österåkers kommun, bild 2
Högbackavägen 21, Söra, Österåkers kommun, bild 3

Högbackavägen 21

Radhus
Söra, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
4 650 000 kr
120 m²
5 rum
202 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva ett exklusivt, nyrenoverat radhus på eftertraktade Högbackavägen! Det här är något utöver det vanliga. Denna fantastiska bostad är i absolut toppskick med påkostade renoveringar, fina materialval samt ett nytt och modernt vattenburet värmesystem. Här möts du av en trivsam och elegant miljö med ett oslagbart läge. Den insynsskyddade baksidan, omgärdad av en prydlig häck, erbjuder utsikt över en vacker skogsdunge i bästa söderläge. På framsidan finns ytterligare en härlig uteplats där du kan njuta av morgonsolens strålar. Det generösa köket från Ballingslöv är smakfullt renoverat med högkvalitativa materialval och vitvaror av högsta klass. Komplett med en stilfull köksö och en öppen planlösning som flyter sömlöst in i det rymliga och ljusa vardagsrummet. Vardagsrummet har gott om plats för såväl soffgrupp som matbord. Härifrån når du enkelt den inbjudande uteplatsen på baksidan. Entréplanet bjuder även på gäst-wc med tvättpelare samt en lyxig walk-in closet. På det övre planet finner du tre harmoniska sovrum och ett stilrent renoverat badrum - med härlig spakänsla - utrustat med både badkar och dusch – perfekt för både avkoppling och funktionalitet. Från hallen på övervåningen finns lucka som leder upp till den inredda vinden. Perfekt utrymme som sovrum, gästrum, arbetsrum eller lekrum. Till bostaden hör ett garage i länga och ett praktiskt förråd i direkt anslutning. Området är barnvänligt med bilfria, lekvänliga gårdar. En levande Skärgårdskommun Österåker är en levande skärgårdskommun i nordöstra Stockholms län, som växer stadigt och snart når 48 000 invånare. På sommaren fördubblas nästan befolkningen, tack vare de 1 100 öarna och 93 mil kustlinje som erbjuder en rik fritid för hela familjen. Här finns skogar, badplatser, fiske och båtliv inom nära räckhåll. En kort promenad från Högbackavägen ligger Åkersberga centrum med cirka 60 butiker, restauranger och caféer. Här hittar du även apotek, vårdcentral, badhus, flera gym, Åkersberga IP, rackethall och bibliotek. På gångavstånd finns Margretelunds natursköna omgivningar samt Söra spårets och Hacksta skogens motionsspår. Österåker har ett brett utbud av förskolor, grundskolor och gymnasieskolor, varav Söraskolan (F-9) ligger endast ett stenkast från radhusen. Kommunikationerna från Högbackavägen är utmärkta med gångavstånd till Roslagsbanan som tar dig till Östra Station vid Tekniska Högskolan på cirka 30 minuter, där du enkelt kan byta till tunnelbanans röda linje eller bussar vidare genom stan. Med bil når du Stockholm C på cirka 20-30 minuter. Området har även gott om cykelbanor och bussförbindelser Varmt välkommen på visning av denna fantastiska bostad som erbjuder en unik kombination av lyx, komfort och ett oslagbart läge.

  • Premium
Bivägen 41, Björkhaga, Österåkers kommun
Bivägen 41, Björkhaga, Österåkers kommun, bild 2
Bivägen 41, Björkhaga, Österåkers kommun, bild 3

Bivägen 41

Radhus
Björkhaga, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
3 895 000 kr
128 m²
5 rum
143 m² tomt

Välkommen till detta välbelägna och genomtänkta radhus med moderna bekvämligheter och bra läge i området. På entréplanet finner du ett modernt renoverat duschrum med golvvärme för extra komfort, renoverat kök med generös matplats invid fönster, praktiskt förråd under trappen samt vardagsrum med utgång till den trälagda baksidan vilket erbjuder en perfekt plats att hålla ett öga på barnen medan de roar sig på lekplatsen. Övre planet erbjuder rymligt badrum med uppvärmt klinkergolv, takfönster och badkar för avkoppling. I övrigt finns rymlig klädkammare samt 4 sovrum av god storlek med garderob i varje. Husets båda plan har renoverats med nya ekparkettgolv samt ytskikt på väggar och den elektriska installationen är nydragen och jordad för ökad säkerhet. Utvändigt finns ett stort isolerat förråd med betongplatta. Framsidan av huset erbjuder härligt sydvästligt läge, vilket ger möjlighet till soliga stunder utomhus. Följande renoveringar och förbättringar: Badrum entréplan - 2024 Uppfräschat kök -2024 Badrum övre plan - 2023 Löpande ytskickt renoverade i hela huset - 2023-2024 Luftvärmepump -2020 Ny altan framsida - 2016 Nytt isolerat uteförråd - 2016 Här bor du med ett centralt läge i Åkersberga i ett lugnt och skyddat område. De bilfria gatorna gör att barnen kan leka fritt i området utan att behöva oroa sig för förbipasserande trafik. Från baksidan av huset ser du den stora lekplatsen och kan ha koll på barnen från uteplatsen. Garageplats finns i länga samt p-plats intill garaget. I samfälligheten finns flertalet gröna allmänningar, en stor lekpark och två mindre lekplatser som är populära bland de mindre barnen med lekstugor och sandlådor. I områdets pulkabacke är det lätt att få timmarna att gå och här samlas stora och små när snön faller. På ett bekvämt gångavstånd nås både Hacksta friluftsområde och Trastsjöskogen. Gångavstånd till badplatser vid Sätterfjärden samt cykelavstånd till både havsbad och sjöar. Gång- och cykelavstånd till ett flertal för- och grundskolor, sporthall, simhall, pizzeria och mataffärer. Likaså Åkersberga Centrum med Roslagsbanan, affärer, butiker, restauranger, biograf mm. För stadslivet finns också goda förbindelser med bussar till Östra Station. Snabbt tillträde möjligt!

  • Premium
Stekelvägen 35, Skånsta, Österåkers kommun
Stekelvägen 35, Skånsta, Österåkers kommun, bild 2
Stekelvägen 35, Skånsta, Österåkers kommun, bild 3

Stekelvägen 35

Radhus
Skånsta, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
3 795 000 kr
122 + 6 m²
257 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och välplanerade radhus i två plan, där du kan njuta av naturens lugn och samtidigt ha Åkersberga centrum på bekvämt avstånd. Bara en kort promenad tar dig till Ica Skånsta, vilket gör vardagsinköpen smidiga och enkla. Även nära till bussförbindelse. Den privata baksidan är en inbjudande oas med ett inglasat uterum som vetter mot väster. På framsidan finns en insynsskyddad uteplats med förmiddagssol, där du kan avnjuta ditt morgonkaffe i lugn och ro. På entréplan möts du av ett ljust och rymligt vardagsrum, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Det hemtrevliga köket med matplats vid fönstret skapar en varm och välkomnande atmosfär för familjemiddagar. I anslutning finns även en praktisk gäst-WC. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare och har ett intilliggande pannrum som leder vidare till ett rymligt förråd, vilket ger gott om förvaringsutrymme. På övre plan finner du tre generösa sovrum, varav ett har utgång till balkong som fångar morgonsolen. Här finns även ett rymligt badrum med både dusch och badkar för avkopplande stunder samt en klädkammare med bra förvaringsutrymme. I anslutning till huset finns ett praktiskt garage med plats för en bil samt parkeringsmöjlighet för ytterligare en bil. Huset har genomgått flera viktiga uppdateringar, inklusive nytt yttertak 2006, nya 3-glas fönster 2019 och en ny värmepanna installerad 2010. Bostaden är belägen på en lugn återvändsgata, skyddad från störande trafik, vilket skapar en fridfull boendemiljö. För barnfamiljer finns en lekplats i slutet av gatan, vilket gör området ännu mer attraktivt. Detta radhus erbjuder en harmonisk kombination av bekvämlighet och bra standard, med alla de faciliteter som krävs för ett bekvämt och njutbart boende. Varmt välkommen med din intresseanmälan och ta första steget mot ditt nya drömhem!

  • Premium
Kvarnstugebacken 1, Margretelund, Österåkers kommun

Kvarnstugebacken 1

Villa
Margretelund, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
3 795 000 kr
52 m²
2 rum
4 073 m² tomt

Ring eller mejla för bokning av visning! OBS! Fastigheterna på Kvarnstugebacken 1 och Åvägen 2 ligger i direkt anslutning till varandra och kan, om så önskas, köpas tillsammans. Längtar du efter att skapa ditt drömboende i en lantlig idyll, endast några minuter från ett uppfriskande morgondopp i Valsjön - och samtidigt ha ett centralt läge med gångavstånd till skolor, förskolor, Margretelunds centrum och kollektivtrafik? Då är detta unika tillfälle för dig! Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska fastighet, med den vackra skogen som granne. Här ges en fantastisk möjlighet för dig som drömmer om att bo i ett mysigt litet hus om 52 kvm med sovrum, vardagsrum och kök. Byggnaden har en äldre standard och ett renoveringsbehov föreligger, vilket ger dig chansen att sätta din egen prägel. Det befintliga huset ligger på en stor tomt som ger massor av utrymme för trädgård och utomhusaktiviteter. Här kan du njuta av lugnet och naturen, samtidigt som du har friheten att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. På fastigheten finns även en gäststuga, påbörjat för dusch/WC och pentry, vilket erbjuder extra bekvämlighet för besökare. Dessutom finns en byggnad med generösa förrådsutrymmen, en praktisk snickarbod och ett mysigt gästrum. Infart med plats för flera bilar samt carport. Om du vill bygga ut eller bygga nytt tillåter byggnadsplanen en huvudbyggnad med en byggnadsarea om 100 kvm. Vind får inredas, vilket möjliggör en rymlig 1 ½-plansvilla. Utöver huvudbyggnaden får även ett uthus med en byggnadsarea om 40 kvm uppföras. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgränsen och anläggningsavgiften för ett bostadshus är redan betald. För frågor om bygglov och tillstånd, kontakta Bygglovenheten på Österåkers kommun via e-post: [email protected] eller telefon: 08-540 811 01. Telefontid måndag-fredag kl 10-12. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Kontakta mäklaren för mer information! Välkommen på visning!

  • Plus
Åvägen 2, Margretelund, Österåkers kommun

Åvägen 2

Tomt
Margretelund, Österåkers kommun
HusmanHagberg Österåker
2 495 000 kr
2 000 m² tomt

Ring eller mejla för bokning av visning! OBS! Fastigheterna på Åvägen 2 och Kvarnstugebacken 1 ligger i direkt anslutning till varandra och kan, om så önskas, köpas tillsammans. Det här är ett oslagbart och fridfullt läge med närhet till både havet och Valsjön. Tomten är delvis plan och lätt att bebygga, med en vacker terrasserad plats och en underbar vegetation som inkluderar ståtliga gamla ekar – något som inte kan återskapas på en nyanlagd tomt. Här får du en unik möjlighet att njuta av naturens skönhet och samtidigt ha tillgång till alla bekvämligheter. Om du vill bygga ut eller bygga nytt tillåter byggnadsplanen en huvudbyggnad med en byggnadsarea om 100 kvm. Vind får inredas, vilket möjliggör en rymlig 1 ½-plansvilla. Utöver huvudbyggnaden får även ett uthus med en byggnadsarea om 40 kvm uppföras. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgränsen och anläggningsavgiften för ett bostadshus är redan betald. För frågor om bygglov och tillstånd, kontakta Bygglovenheten på Österåkers kommun via e-post: [email protected] eller telefon: 08-540 811 01. Telefontid måndag-fredag kl 10-12. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgränsen och anläggningsavgiften för ett bostadshus är redan betald.

  • Plus

Visar alla 6