Mäklare Albin Grenholm

Albin Grenholm

Om mig

Jag är din lokala mäklare med ett brett kontaktnät samt en mycket god kännedom om staden och dess områden runt omkring. Jag är målinriktad och vet att med ett stort engagemang och hårt jobb så kan vi tillsammans nå målen vi sätter upp. Mitt mål som mäklare är att hålla en hög servicenivå och att överträffa dina förväntningar. Varje förmedling är unik, precis som du och jag! Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om mig och om hur jag kan hjälpa just dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolgatan 46C, Odenslund, Östersunds kommun

Skolgatan 46C

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 150 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 246 kr/mån
21 101 kr/m²

Välkommen till Skolgatan 46C, där denna charmiga tvåa på 54,5 kvadratmeter står redo för nästa ägare! När du kliver över tröskeln möts du av stilrent utformande som genomsyrar varje hörn av denna lägenhet. Hallen välkomnar dig med parkettgolv och smakfulla färgval som genast skapar en hemtrevlig och lättmöblerad atmosfär. Denna känsla av omsorgsfullt utvalda detaljer fortsätter genom hela bostaden och skapar en enhetlig och harmonisk helhet. Det sociala vardagsrummet erbjuder gott om plats för både avkoppling i soffan och gemensamma måltider vid matbordet. Härifrån når du även balkongen, som bjuder på en härlig plats att njuta av solens strålar. Köket är både praktiskt och stilfullt, med generös förvaring i skåp och lådor samt fullstor kyl och frys. Det mysiga sovrummet välkomnar dig med utrymme för en bekväm dubbelsäng och platsbyggda garderober som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Intill rummet finns även en praktisk klädkammare. Badrummet är fräscht inrett med kakel och klinkers samt utrustat med golvvärme. Sammanfattningsvis erbjuder Skolgatan 46C en stilren och välskött bostad med genomtänkta detaljer och en trivsam atmosfär som gör det till ett perfekt hem att trivas i. Välskött bostadsrättsförening i lugnt område med närhet till bland annat matvarubutik, centrala Östersund nås med en promenad på ca 15 min. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
Övre Hantverksgatan 41B, Odenslund, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Övre Hantverksgatan 41B

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 550 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/3
5 123 kr/mån
21 831 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt belägen på Övre Hantverksgatan 41B! Denna ljusa och luftiga lägenhet med 3 rum sträcker sig över generösa 71 kvadratmeter, vilket skapar en perfekt balans mellan bekvämlighet och charm. Det första som möter dig när du kliver in i denna välplanerade bostad är det generösa ljusinsläppet som flödar genom de stora fönstren. De neutrala färgerna på väggarna kompletterar det naturliga ljuset och skapar en inbjudande atmosfär. Det öppna köket är modernt och fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror, perfekt för den som älskar att laga mat och umgås med vänner och familj. Den rymliga vardagsrummet är en social yta där du enkelt kan skapa din egen oas. De två sovrummen är väldigt ljusa och rymliga, vilket ger möjlighet till en flexibel användning av utrymmet. Ena sovrummet erbjuder en walk in closet och den andra med tillgång till den stora balkongen. Badrummet är stilrent och utrustat med bekvämligheter för den dagliga rutinen. Bostadsrättsföreningen erbjuder goda faciliteter såsom gemensamma utrymmen och parkeringsmöjligheter. Dessutom har du närhet till allt du behöver, inklusive shopping, restauranger och kommunikationer. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare.

  • Balkong
Storgatan 50B, Centrala Östersund, Östersunds kommun
  • Mån 6 maj kl 16:45

Storgatan 50B

Lägenhet
Centrala Östersund, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
2 695 000 kr
86 m²
2 rum
vån 3/3
6 329 kr/mån
31 337 kr/m²

Varmt välkomna till Storgatan 50B och en bostad utöver det vanliga! Tredje våningen i denna charmiga fastighet, centralt belägen i Östersund, erbjuder en unik bostad från sekelskiftet. Boendet sticker ut från mängden då man kombinerat moderna attribut med bevarad charm. Med sina generösa kvadratmeter, karakteristiska tornrum och en balkong som bjuder på en fantastisk utsikt över Storsjön och Frösön. Historiska detaljer såsom en vacker kakelugn i sovrummet och stora fönster som ger rikligt med naturligt ljus. Vardagsrum och kök ligger i ett öppet samband och bjuder in till sociala stunder och middagsbjudningar med familj och vänner. Sovrummet är rymligt med gott om förvaring i garderober med skjutdörrar. Stilrent badrum inrett med kakel/klinkers samt tvättmaskin som underlättar vardagens pyssel. I hallen finns gott om yta för möblering samt ett rum intill som både kan användas till förvaring eller kontor, helt efter egna preferenser. Detta är ett hem som verkligen bör upplevas på plats för att uppskatta dess unika charm. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse

  • Plus
  • Balkong
Storgatan 63A, Centrala Östersund, Östersunds kommun

Storgatan 63A

Lägenhet
Centrala Östersund, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 595 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
3 998 kr/mån
24 538 kr/m²

Varmt välkommen till denna centrala 2:a med balkong i söderläge. Bostaden finner ni på Storgatan 63A och ligger med närhet till Östersunds Centrums levande stadskärna. Ta hissen upp till 2:a våningen och här finner du denna välplanerade bostad med naturligt ljusinsläpp och minimal insyn från stora fönster och balkong. Lägenheten erbjuder ett stort vardagsrum med plats för soffa samt matgrupp för hela familjen och ett modernt kök med fullstor kyl och frys samt mycket arbetsytor. Den inglasade balkongen ligger i ett soligt läge perfekt för att sitta och blicka ut över storsjön. I badrummet finner vi goda förvaringsmöjligheter med moderna möbel-val och egen tvättmaskin. Sovrummet har en smart garderobslösning som öppnar upp resten av sovrummet. På lägenhetens innegård finns en magisk uteplats där man kan sitta helt ostört och umgås. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare. Välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Stuguvägen 30, Odenslund, Östersunds kommun
  • Ons 8 maj kl 16:30

Stuguvägen 30

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
7 941 kr/mån
22 153 kr/m²

Välkommen till detta charmiga sekelskifteshus med gång och cykelavstånd från Östersunds centrum! Här finner du en rymlig bostadsrätt på 72 kvadratmeter med en härlig balkong att njuta av soliga dagar på. Lägenheten, belägen på första våningen, bjuder på tre välplanerade rum och en genomtänkt layout som skapar en harmonisk atmosfär. Den generösa balkongen ger möjlighet till avkoppling och social samvaro, där du kan njuta av din morgonkaffe eller bjuda in vänner till trevligt umgänge. Detta hem är perfekt för den som söker sekelskiftescharm kombinerat med moderna bekvämligheter. Vackra detaljer som höga tak och generösa fönster ger en känsla av rymd och ljus i bostaden. Trivsamt område med närhet till grönområden, skolor, butiker och kommunikationer. Här bor du nära till Östersunds centrum, samtidigt som du har möjlighet till lugn och ro. Missa inte chansen att förvärva denna pärla! Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
Storgatan 40, Centrala Östersund, Östersunds kommun

Storgatan 40

Lägenhet
Centrala Östersund, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 350 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 269 kr/mån
45 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 1:a centralt beläget i Östersund. Denna moderna lägenhet om 30 kvadratmeter erbjuder en väldigt yteffektiv planlösning med en stor balkong mot den lummiga innergården med många soltimmar. Lägenheten är smart utrustad med en projektor i allrummet för att maximera ytan. Den härliga sällskapsytan skapar en perfekt symbios för att ge dig en bekväm och trivsam hemmiljö. Köket med full maskinell utrustning erbjuder generöst med arbetsytor, badrummet pryds av smakfulla materialval inrett i kakel och klinker samt utrustad med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som verkligen har allt. Med ett oslagbart läge där stil, komfort och omtanke om detaljer möts. Här kan du verkligen trivas och skapa ditt eget vackra och funktionella utrymme. Denna lägenhet passar perfekt för den som söker sin första lägenhet, en övernattningsbostad eller ska studera. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6