Mäklare Albin Grenholm

Albin Grenholm

Om mig

Jag är din lokala mäklare med ett brett kontaktnät samt en mycket god kännedom om staden och dess områden runt omkring. Jag är målinriktad och vet att med ett stort engagemang och hårt jobb så kan vi tillsammans nå målen vi sätter upp. Mitt mål som mäklare är att hålla en hög servicenivå och att överträffa dina förväntningar. Varje förmedling är unik, precis som du och jag! Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om mig och om hur jag kan hjälpa just dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Konstapelgränd 23, Körfältet, Östersunds kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30

Konstapelgränd 23

Lägenhet
Körfältet, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
725 000 kr
44 m²
1 rum
vån -1/3
2 798 kr/mån
16 477 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade etta med en effektiv layout som optimerar varje kvadratmeter. Här kombineras stil och funktionalitet för att skapa ett boende som verkligen känns som hemma. Det öppna och luftiga vardagsrummet erbjuder dig flexibiliteten att möblera och inreda precis som du vill, samtidigt som en separat sovalkov ger den avskildhet du behöver. Det rymliga köket är separat och har gott om plats för en matgrupp intill fönstret, vilket skapar en trivsam miljö för både matlagning och måltider. Den praktiska hallen har bra avhängningsmöjligheter och flera garderober. Från hallen har du även tillgång till badrummet och bostadens övriga rum. Trygg BRF med god ekonomi som tar mycket väl hand om sina fastigheter. Området Körfältet i Östersund ligger med närhet till grönområden, skolor, livsmedelsbutik samt Lillänge köpcentrum. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
Krondikesvägen 36A, Blomängen/Tegelplan, Östersunds kommun
  • Tor 1 aug kl 16:00

Krondikesvägen 36A

Lägenhet
Blomängen/Tegelplan, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 325 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/3
3 470 kr/mån
22 845 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt belägen på Krondikesvägen i det populära området Blomängen/Tegelplan i Östersund. Här erbjuds du en modern och välutrustad lägenhet med fantastiskt ljusinsläpp med en yta på 58 kvadratmeter. Bostaden är fördelad på två rum och ligger på första våningen i en trevåningsbyggnad. När du kliver in genom dörren möts du av en stilren och genomtänkt planlösning som ger en luftig och harmonisk känsla. I denna fina och inbjudande hall möts du av generös förvaring som håller ordning och reda, ett perfekt välkomnande till detta underbara hem. Modernt och påkostat kök med en underbara ljusa luckor, elegant bänkskiva och kakel. Ett perfekt utrymme för matlagning och underhållning. En balkong perfekt för att njuta av morgonkaffet eller en avkopplande stund, här kan du njuta av den vackra omgivningen och friska luften. Läget är oslagbart med närhet till till mataffär, restaurang, café och kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt som Östersund har att erbjuda. Sammanfattningsvis är detta en perfekt bostad för dig som vill ha det bästa av två världar - modern utrustning och närhet till kommunikationer, ett område för dig som inte vill bo mitt i stan men nära till allt. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla på Krondikesvägen!

  • Plus
  • Balkong
Törnstens gränd 10C, Centrala Östersund, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Törnstens gränd 10C

Lägenhet
Centrala Östersund, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
2 800 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
3 777 kr/mån
38 356 kr/m²

Välkommen till denna optimala lägenhet mitt i stan med terrass mot den harmoniska innegården. Interiört möts ni av stilrena och moderna inslag med unik karaktär. Bostaden har sobra färgsättningar som kombineras med ett underbart ljusinsläpp från stora fönster med låg bröstning och högt i tak. Något som utmärker bostaden är den sociala och sammanhållande känslan, där kök och vardagsrum möts i en gemensam yta. Här kan goda middagar lagas samtidigt som sällskapet umgås kring köksön eller i vardagsrummet, som ligger i öppen planlösning mot köket. Lägenheten består av en inbjudande och praktisk hall med plats för förvaring, ett stilrent och modernt kök med fullt utrustad och sammanhängande skåpsluckor, samt ett badrum fullt utrustat med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk ovan. Det rymliga badrummet har även dubbla duschar. Sovrummet är rogivande med plats för säng och smart förvaring, och det finns även ett extra rum som idag är inrett till kontor. Vardagsrummet är lättmöblerat med generösa sällskapsytor där både soffa och matgrupp får plats. Inne och ute flyter samman mot den stora terrassen, där ni har ert eget utekök – en alldeles egen oas mot den charmiga innergården. I Brf Barberaren bor du i ett trivsamt kvarter på lugn innergård med restauranger, butiker och torg runt knuten. Ett hem som måste upplevas på plats! Kontakta oss redan idag vid intresse.

  • Plus
  • Balkong
Klockarbacken 115, Orrviken, Östersunds kommun
Klockarbacken 115, Orrviken, Östersunds kommun, bild 2
Klockarbacken 115, Orrviken, Östersunds kommun, bild 3

Klockarbacken 115

Tomt
Orrviken, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
395 000 kr
585 m² tomt

Upptäck denna fantastiska möjlighet att förvärva en byggnad och tomtmark med ett underbart läge! På tomten står denna byggnad om cirka 40 kvm med indragen el. Planlösningen och den generösa takhöjden ger dig frihet att skapa det du vill ha, oavsett om du vill förvandla den till ett mysigt fritidshus eller en praktisk förvaringsbyggnad. Fastigheten har varit en kommunikationsbyggnad men är idag omtaxerad till en småhusenhet obebyggd (Typkod 210). Belägen endast 20 minuter från centrala Östersund, erbjuder denna plats en perfekt balans mellan avskildhet och tillgänglighet. Dessutom får du njuta av närheten till både Andersön, känt för sin magnifika natur och badmöjligheter, samt Orrviken som både har skola och lantbutik – allt inom en kilometers avstånd! Se bifogade dokument.

  • Premium
Storgatan 53A, Centrala Östersund, Östersunds kommun
  • Mån 29 jul kl 15:30

Storgatan 53A

Lägenhet
Centrala Östersund, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 195 000 kr
49 m²
1 rum
vån 3/3
4 079 kr/mån
24 388 kr/m²

Välkommen till detta charmiga och yteffektiva hem belägen på Storgatan 53A, perfekt för studerande eller som första boende. Belägen på tredje våningen men kan även nås med hiss, erbjuder lägenheten skymt över Frösöberget och Gustavsbergsbacken. Den rymliga ettan har ljusa ytskikt och är i bra skick utan behov av renovering. Allrummet är luftigt och lättmöblerat med utrymme för både vardagsrumsmöbler och en dubbelsäng. Det pryds av en charmig öppen spis som är en fin inredningsdetalj och två stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljusinsläpp. Köket är stort och praktiskt med gott om arbetsyta och plats för en matgrupp intill fönster. Badrummet är nyrenoverat med moderna färgval och golvvärme, och det finns förberett för tvättmaskin som underlättar vardagens sysslor. Här bor du i hjärtat av Östersund med närhet till allt du kan tänkas behöva – restauranger, livsmedelsbutiker och shopping. Kommunikationerna är utmärkta och det är endast en fem minuters promenad till tågstationen. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Plus
  • Hiss
Storgatan 50B, Centrala Östersund, Östersunds kommun
  • Budgivning pågår

Storgatan 50B

Lägenhet
Centrala Östersund, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
2 595 000 kr
86 m²
2 rum
vån 3/3
6 329 kr/mån
30 174 kr/m²

Varmt välkomna till Storgatan 50B och en bostad utöver det vanliga! Tredje våningen i denna charmiga fastighet, centralt belägen i Östersund, erbjuder en unik bostad från sekelskiftet. Boendet sticker ut från mängden då man kombinerat moderna attribut med bevarad charm. Med sina generösa kvadratmeter, karakteristiska tornrum och en balkong som bjuder på en fantastisk utsikt över Storsjön och Frösön. Historiska detaljer såsom en vacker kakelugn i sovrummet och stora fönster som ger rikligt med naturligt ljus. Vardagsrum och kök ligger i ett öppet samband och bjuder in till sociala stunder och middagsbjudningar med familj och vänner. Sovrummet är rymligt med gott om förvaring i garderober med skjutdörrar. Stilrent badrum inrett med kakel/klinkers samt tvättmaskin som underlättar vardagens pyssel. I hallen finns gott om yta för möblering samt ett rum intill som både kan användas till förvaring eller kontor, helt efter egna preferenser. Detta är ett hem som verkligen bör upplevas på plats för att uppskatta dess unika charm. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse

  • Plus
  • Balkong
Storgatan 40, Centrala Östersund, Östersunds kommun

Storgatan 40

Lägenhet
Centrala Östersund, Östersunds kommun
HusmanHagberg Östersund
1 350 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 269 kr/mån
45 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 1:a centralt beläget i Östersund. Denna moderna lägenhet om 30 kvadratmeter erbjuder en väldigt yteffektiv planlösning med en stor balkong mot den lummiga innergården med många soltimmar. Lägenheten är smart utrustad med en projektor i allrummet för att maximera ytan. Den härliga sällskapsytan skapar en perfekt symbios för att ge dig en bekväm och trivsam hemmiljö. Köket med full maskinell utrustning erbjuder generöst med arbetsytor, badrummet pryds av smakfulla materialval inrett i kakel och klinker samt utrustad med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet som verkligen har allt. Med ett oslagbart läge där stil, komfort och omtanke om detaljer möts. Här kan du verkligen trivas och skapa ditt eget vackra och funktionella utrymme. Denna lägenhet passar perfekt för den som söker sin första lägenhet, en övernattningsbostad eller ska studera. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7