Mäklare Jonas Ackelman

Jonas Ackelman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Varglyan 103, Stöten, Malung-Sälens kommun

Varglyan 103

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
HusmanHagberg Sälen
2 895 000 kr
80 m²
5 rum
vån 1/2
2 375 kr/mån
36 188 kr/m²

Unna dig och din familj det bekväma och rymliga boendet ni förtjänar i hjärtat av Stöten, Sälen. Denna välplanerade och generösa bostad är perfekt för er stora familj, med hela fem rum att sprida ut er på. Belägen på första våningen erbjuder den enkla och smidiga tillgången ni behöver. Förtjusande detaljer inkluderar en trevlig altan där ni kan njuta av lugna stunder och umgås med nära och kära. Det stora förrådet är perfekt för att förvara alla era utemöbler, grillar och andra tillbehör. För er som älskar vintersport och äventyr finns det en fantastisk bonus - en transportlift direkt till Stöten! Inga fler krångliga transporter eller långa promenader, ni är bara några steg bort från backarna. Föreningen är lågt belånad vilket ger er trygghet och stabilitet. Ni kan vara säkra på att ni blir en del av en välskött och välmående gemenskap. Läget är oslagbart med gångavstånd till restauranger och mataffär. Ni har allt ni behöver inom räckhåll, samtidigt som ni kan njuta av den lugna och fridfulla omgivningen. Välkommen till ert nya hem, där bekvämlighet, rymd och närhet till allt möjligt gör det till den perfekta platsen för er stora familj att skapa minnen som varar för livet. Säljes fullt möblerad med möbler och köksgeråd i uthyrnings skick förutom personliga tillhörigheter och dekorationer. Lägenheten ligger på uthyrning via Stöten denna vintersäsong. För mer information och bokad visning, varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Uteplats
Sporvägen 17, Sälen - Gubbmyren, Malung-Sälens kommun

Sporvägen 17

Lägenhet
Sälen - Gubbmyren, Malung-Sälens kommun
HusmanHagberg Sälen
160 000 kr
60 m²
3 rum
vån 1/1
807 kr/mån
2 667 kr/m²

Välkommen till Björnbyn i Sälen - en fritidsby som erbjuder dig en avkopplande fjällsemester året runt. Denna lägenhet, belägen i Gubbmyrsområdet nära Lindvallen, är perfekt för dig som vill njuta av allt Sälen har att erbjuda. Med en storlek på 60 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt tre välplanerade rum. Köks- och basturenoveringen är precis avslutad, vilket ger dig en modern och trivsam miljö att vistas i. I den rymliga storstugan finns även en öppen spis som skapar en mysig och varm atmosfär under vinterkvällarna. Denna lägenhet har även en uteplats där du kan njuta av den friska fjälluften och den vackra naturen som omger dig. Med närheten till Lindvallens skidanläggning, endast 3 km bort, har du möjlighet att ge dig ut på spännande skidäventyr. Björnbyn erbjuder dig en lugn och fridfull tillvaro i närheten av Sveriges närmaste fjäll. Här kan du koppla av och ta del av allt från vintersporter till sommaraktiviteter. Missa inte chansen att förvärva denna lägenhet i Sälen - en plats som har utvecklats till att bli mycket mer än bara en vintersportort. Ägarveckorna är: 2024: v 23-24, 41 2025: v 13, 34, 51-52 2026: v 11, 27-28, 48 2027: v 7, 21-22, 43

  • Uteplats
Trivselvägen 19B, Stöten, Malung-Sälens kommun

Trivselvägen 19B

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
HusmanHagberg Sälen
3 695 000 kr
66 m²
4 rum
vån 1/2
2 870 kr/mån
55 985 kr/m²

Vill ni ha ett av Stötens bästa läge i obelånad förening med fin utsikt och ski in/ski out? Då är ni varmt välkomna till denna fina lägenhet på Trivselvägen 19B i Pistbyn. Här välkomnas ni till en ljus och fräsch lägenhet med fönster som sträcker sig från golv till tak i vardagsrum och kök vilket ger er en fin utsikt över norska- och svenska fjällen. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket och inbjuder till härliga sociala stunder. Härifrån är även utgången till altanen. Bostaden inrymmer tre sovrum, varav två med dubbelsängar (delbara) samt ett sovrum med två våningssängar, totalt sängplatser för 8 st personer. Lägenheten har två helkaklade badrum, varav en med bastu. Perfekt efter en dag ute på fjället. Lägenheten har en stor och rymlig hall med klinker och torkskåp. Skidförråd finns vid entrén, där det även finns en privat del. Fiber samt elbilsladdare är installerat. Lägenheten säljes med fördelaktigt uthyrningsavtal genom Stöten som ger ca 120 000 kr/år i uthyrningsintäkter. I populära Pistbyn bor ni med ski in/ski out och med promenadavstånd till alla de faciliteter Stöten har att erbjuda. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Plus
Vrilbacken 10A, Lindvallen, Malung-Sälens kommun

Vrilbacken 10A

Lägenhet
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
HusmanHagberg Sälen
3 200 000 kr
52 + 10 m²
2 rum
2 650 kr/mån
61 538 kr/m²

Bostadsrätt med fantastiskt läge vid Sälfjällstorget! Här bor du med ski in/ski out och med gångavstånd till ett stort utbud av restauranger, butiker och andra nöjen. Här finns allt du kan önska i fjällen. Välkommen till en fin lägenhet med en trevlig och ombonad känsla. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som även har en braskamin och stora fönsterpartier med skjutdörrar. Till bostaden hör två förråd samt en garageplats. Inventarierna ingår i förevisat skick förutom personliga tillhörigheter.

  • Uteplats
Solbacken Tandådalen 17, null, Malung-Sälens kommun

Solbacken Tandådalen 17

Lägenhet
Malung-Sälens kommun
HusmanHagberg Sälen
3 995 000 kr
82,7 m²
5 rum
5 261 kr/mån
48 307 kr/m²

Denna rymliga och välplanerade bostadsrätt är perfekt för den stora familjen som söker både komfort och närhet till skidbackarna i Tandådalen. Med en yta på 82.7 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om plats för både avkoppling och gemenskap. Läget är verkligen oslagbart med bekväm transport tillgänglig i området. För den som vill njuta av den vackra naturen finns det även en transportlift till Hundfjället, vilket gör utforskningen av området ännu enklare. Det bästa är att du har allt du behöver inom gångavstånd från bostaden. Mataffärer, restauranger och andra bekvämligheter finns inom bekvämt räckhåll, vilket gör vardagen smidig och enkel. Bostaden i sig är belägen på bottenvåningen och erbjuder fem välplanerade rum. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas och skapa gemensamma minnen. Sammanfattningsvis är denna bostadsrätt i Solbacken, Sälen, det perfekta valet för den som söker en rymlig och välbelägen bostad nära skidbackarna i Tandådalen. Missa inte chansen att skapa ett drömboende för din familj! Lägenheten ligger på förmedling via Skistar och inbringar ca 164 000kr. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Uteplats

Visar alla 5