HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan

HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan

Mäklare

Ljustergränd 5, 3 tr, Södermalm - Sofia, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb kl 13:00

Ljustergränd 5, 3 tr

Lägenhet
Södermalm - Sofia, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan

4 950 000 kr

64 m²

2 rum

3 170 kr/mån

77 344 kr/m²

Välkomna till denna trevliga och ljusa tvåa på fina Ljustergränd! Här finner ni bland annat en genomgående planlösning, stora fönsterpartier och en inglasad balkong med utsikt mot grönska och den glittrande kanalen vid Hammarby sjö. Denna bostad består av ett trevligt kök, stort vardagsrum, rymligt sovrum, stort inre förråd/klädkammare, fräscht badrum och välkomnande hall. Lägenheten är belägen i den fina föreningen Brf Tullstugan 3 som är en stor och välskött förening med låg belåning. Föreningen innehar flera gemensamma utrymmen för dess medlemmar såsom bland annat möjlighet att hyra gästlägenheter samt en gemensam lokal. Garage med parkeringsplatser finns (kö idag). Detta är ett hem som måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Tjärhovsgatan 22, 5tr., Södermalm - Mosebacke, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Tjärhovsgatan 22, 5tr., Södermalm - Mosebacke, Stockholms kommun, bild 2
Tjärhovsgatan 22, 5tr., Södermalm - Mosebacke, Stockholms kommun, bild 3

Tjärhovsgatan 22, 5tr.

Lägenhet
Södermalm - Mosebacke, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan

2 495 000 kr

25 m²

1 rum

3 016 kr/mån

99 800 kr/m²

Högt upp i huset med med lugn läge mot gården sätter en fin prägel på denna välplanerade söderpärla! Lättmöblerade rum med ett enastående ljusinsläpp från det stora fönsterna, lägg också till en takhöjd på 2,7 meter som ger möjlighet till bra förvaring. Här bor man på en lugn del av Tjärhovsgatan mitt i Södermalms hjärta med närhet till allt som Stockholm har att erbjuda. Hushållselen ingår i avgiften! Beläget ett stenkast från både Medborgarplatsen, Mosebacke och Nytorget. Stabil och engagerad förening. En klockren första lägenhet.

 • Premium
 • Hiss
Nytorgsgatan 15, Södermalm - Kvarnberget, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Nytorgsgatan 15

Lägenhet
Södermalm - Kvarnberget, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan

2 495 000 kr

24 m²

1 rum

1 517 kr/mån

103 958 kr/m²

Välkomna till en optimalt planerad söderpärla med magisk funkischarm samt sociala ytor. Bostaden erbjuder ett fantastiskt ljusflöde tack vare bostaden breda fönsterpartier. Här bor ni med ett attraktivt läge bland historiska kvarter med lugnet utanför samt direkt närhet till Södermalms puls. Solid och stabil förening med en grönskande innergård samt takterrass. Välkommen till ert nästa hem!

 • Balkong
 • Hiss
Magnus Ladulåsgatan 29, 1tr, Södermalm - Södra Station, Stockholms kommun
Magnus Ladulåsgatan 29, 1tr, Södermalm - Södra Station, Stockholms kommun, bild 2
Magnus Ladulåsgatan 29, 1tr, Södermalm - Södra Station, Stockholms kommun, bild 3

Magnus Ladulåsgatan 29, 1tr

Lägenhet
Södermalm - Södra Station, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan

7 995 000 kr

97 m²

5 rum

4 203 kr/mån

82 423 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Nu finns äntligen möjlighet att förvärva denna välplanerade och stilrena 5:a med två badrum, gott om förvaring, social planlösning samt balkong! Lägenheten är i mycket fint skick med exklusiva materialval så som tapeter från svenskt tenn, bänkskiva i granit samt genomgående trägolv i ek. Belägen i en mycket omtyckt förening med god ekonomi och låg avgift, fantastiska gemensamhetsutrymmen samt garagemöjlighet i huset. Här bor ni i ett familjevänligt område med närhet till grönska, lekplatser, matbutiker, populära Mariatorget, goda kommunikationer vid Södra Station samt i direkt anslutning till den bilfria Södermalmsallén som leder ner till fantastiska Tantolunden.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Heleneborgsgatan 38A, 3tr, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Heleneborgsgatan 38A, 3tr

Lägenhet
Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan

4 995 000 kr

46 m²

2 rum

1 566 kr/mån

108 587 kr/m²

Varmt välkomna till denna söderpärla med magisk utsikt över Riddarfjärden. I denna välplanerade lägenhet bor ni med charmiga detaljer från 20-talet i form av vacker fiskbensparkett, spröjsade fönster, speglade dörrar och en tilltagen takhöjd. Detta kombineras med ett nyrenoverat fräscht kök samt ett helkaklat badrum i neutrala färger. Finns även möjlighet till tvättmaskin. Lägenheten erbjuder gott om förvaring med en välplanerad planlösning. I sovrummet finns det plats för dubbelsäng. Föreningen är idag skuldfria och har mycket låga avgifter. Läget är perfekt för den som vill ta en kort strandpromenad runt Långholmen, med badstrand och båtar runt hörnet på en lugn gata med bra kommunikationer, populära barer, caféer och restauranger ett stenkast bort. Möjlighet finns att hyra parkeringsplats av föreningen precis utanför porten. Tomtmarken innehavs med äganderätt och föreningen har även en övernattningslägenhet man kan hyra som medlem.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Grindsgatan 31, 2 tr, Södermalm - Skanstull, Stockholms kommun

Grindsgatan 31, 2 tr

Lägenhet
Södermalm - Skanstull, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan

2 450 000 kr

21 m²

1 rum

1 276 kr/mån

116 667 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - kontakta mäklare för visning! Varmt välkomna till denna charmiga lägenhet som är en perfekt förstalya! Här återfinns härligt 20-talscharm i kombination med smakfull renovering och ljusa ytskikt. Lägenheten erbjuder gott om ljusinsläpp från två fönster, som vetter mot föreningens gröna och lummiga innergård. Optimal planering med plats för allt som önskas, samt mycket fräscht badrum och kök.

 • Plus
 • Hiss
Sankt Paulsgatan 9, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
Sankt Paulsgatan 9, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun, bild 2
Sankt Paulsgatan 9, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun, bild 3

Sankt Paulsgatan 9

Lägenhet
Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan

10 500 000 kr

128,5 m²

5 rum

7 272 kr/mån

81 712 kr/m²

Accepterat Pris! Kontakta ansvarig mäklare för visning. Välkommen till denna välplanerade lägenhet som idag disponeras som 5 rok (möjlig 6:a)! Lägenheten är i fint skick med trevlig planlösning - stort kök, generöst vardagsrum samt rogivande sovrum. Genomgående planlösning tillsammans med fina, ljusa ytskikt skapar en skön atmosfär i bostaden. Här kommer alla i familjen att trivas. Dessutom stabil förening på bästa läge med garage i huset! Missa inte chansen att förvärva denna pärla på Södermalm!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vintertullstorget 40, 4/4 tr, Södermalm - Vintertullstorget, Stockholms kommun

Vintertullstorget 40, 4/4 tr

Lägenhet
Södermalm - Vintertullstorget, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan

6 795 000 kr

75 m²

3 rum

5 308 kr/mån

90 600 kr/m²

Ring för visning! Välplanerad och ljus 3:a högst upp i huset med genomgående planlösning och en generös inglasad balkong mot föreningens gård. Den frikostiga balkongen fungerar som ett extrarum året runt. Ett unikt tillfälle att förvärva en väldisponerad, modern och tilltalande bostad på Vintertullstorget. Bostaden erbjuder ett rymligt och stilrent renoverat kök med högkvalitativa vitvaror, stor matplats intill, ett stort vardagsrum med plats större möblemang 2 sovrum och ett stort påkostat badrum med jacuzzi. Här bor du tryggt i en stor stabil förening med flera faciliteter såsom festlokal, uthyrningslägenheter, bastu och fritidslokal. Här bor man nära Blecktornsparken med lekpark, djur och stora grönområden. Lika nära till bra kommunikationer i form av bussar, linje 57 och 76 och även gratisbåten Lotten över till Hammarby Sjöstad. I framtiden kan du ta T-banan strax utanför din port, nedgången planeras att byggas invid Vintertullstorget. Området erbjuder också härliga löp och promenadstråk längs vattnet.

 • Balkong
 • Hiss
Nackagatan 21, 4 tr, null, Stockholms kommun

Nackagatan 21, 4 tr

Lägenhet
Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan

6 850 000 kr

91 m²

3 rum

5 137 kr/mån

75 275 kr/m²

Omgående inflyttning är möjligt i denna fina 3:a belägen högt upp i huset på Nackagatan 21. Ring mäklaren för att boka en privatvisning, mobil 0702-545760. Välkommen till en hemtrevlig och välplanerad 3:a lugnt belägen nära kajen vid Hammarby Sjö. På fyra trappor med genomgående planlösning ges här tillfälle att förvärva en välplanerad 3:a med ett nyrenoverat badrum och inglasad veranda med sjöglimt. Verandan som har en yta om sju kvadratmeter fungerar perfekt som arbetshörna med en oslagbar omgivning. Njut av det fantastiska läget nära vattnet där du efter en kort promenad kan fascineras av broöppningen vid Danvikstull eller slå dig ned i gröna Mandelparken. Nytorgets krogar och sköna barhäng når du med en kort promenad om 10 minuter. Genomtänkt planlösning med generösa fönsterpartier och ett härligt ljusflöde. Lägenheten har genomgående ett gott skick med bland annat vacker ekparkett i samtliga rum, ljusa tapeter på väggarna och innertak som har målats under senare år. Bostaden kan tillträdas från slutet av januari för den som önskar. Lugnt och trivsamt område med stor grönskande innergård med lekmöjligheter för de små. Garage i huset med 40 p-platser och busshållplats med mycket bra kommunikationer strax utanför porten. I framtiden kan du nå den nya T-banan vid Vintertullstorget bara en kort promenad från din port. Brf Mandeln är en förening med mycket god ekonomi och låg belåning där man också äger sin tomtmark. Föreningens lån är till största delen bundna flera år framöver till fördelaktiga räntor. Tillgång till föreningslokal med övernattningsmöjligheter som kan hyras för 350 kronor per dygn och även till tre tvättstugor. I månadsavgiften ingår Bredband via fiber och ett grundutbud av tv-kanaler. Välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Maria bangata 2B, Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Maria bangata 2B

Lägenhet
Södermalm - Mariatorget, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan

3 695 000 kr

35 m²

2 rum

1 896 kr/mån

105 571 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklare för privatvisning. Unik fastighet anno 2018 i hjärtat av Södermalm! Ett fantastiskt samarbete mellan designföretaget Note och arkitetkkontoret Koncept Stockholm har skapat detta fantastiska boende med all bekvämlighet som önskas. Ett boende för den medvetna med materialval och design i absoluta toppklass! På föreningens tak har ni Södermalms bästa takterrass! Varmt välkomna på visning.

 • Hiss

Visar alla 10