HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan

HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hornsgatan 149, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
 • Sön 21 apr kl 11:30

Hornsgatan 149

Lägenhet
Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
3 475 000 kr
41 m²
1.5 rum
vån 3/7
2 529 kr/mån
84 756 kr/m²

Varmt välkomna till detta trivsamma hem med attraktivt läge i populära Hornstull. Bostaden bjuder in till socialt umgänge med familj och vänner samt har välplanerade ytor. Rymligt vardagsrum som erbjuder flexibel möblering, köket är arbetsvänligt med gott om förvaring där ni kan möblera med ett matbord invid fönstret. Här finns även en sovalkov med plats för dubbelsäng samt förvaring i form av garderober. Rymligt badrum med ljust kakel på väggarna och våtrumsmatta på golvet. Föreningen är omtyckt och solid med en charmig innergård. Utanför entrén har ni direkt tillgång till trevliga promenad- och joggingstråk, badplatser, välsorterade matbutiker, caféer och restauranger. Bra kommunikationsmöjligheter genom t-banans röda linje samt flertalet busslinjer. Välkommen hem!

 • Plus
 • Hiss
Heleneborgsgatan 27, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun

Heleneborgsgatan 27

Lägenhet
Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
6 475 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/5
3 660 kr/mån
102 778 kr/m²

Varmt välkomna till en underbar sekelskiftesbostad med genomgående planlösning, belägen högt upp i huset med balkong i söderläge. Bostaden är smakfullt renoverad och den ombonade känslan som genomsyrar hemmet möts ni direkt av när ni kliver in genom hemmets entré. Här finns tidstypiska detaljer i form av vackert trägolv, generös takhöjd, takrosetter, burspråk samt kakelugn (ej fungerande). Vardagsrummet är luftigt där ljuset flödar in genom burspråkets stora fönsterpartier, sovrummet är harmoniskt och rymligt med plats för dubbelsäng samt generös förvaring. Från sovrummet har ni tillgång till en enastående balkong i soldränkt läge. Köket erbjuder goda arbetsytor för socialt umgänge med fönster i fritt läge med utsikt mot grönskande miljöer. Badrummet är stilrent och trivsamt! Omtyckt och solid förening med en vacker innergård, utanför entrén så har ni direkt tillgång till trevliga promenadstråk, välsorterade butiker och goda kommunikationsmöjligheter.

 • Balkong
 • Hiss
Lottens gata 10, 4 tr, Södermalm - Norra Hammarbyhamnen, Stockholms kommun

Lottens gata 10, 4 tr

Lägenhet
Södermalm - Norra Hammarbyhamnen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
8 300 000 kr
92 m²
4 rum
vån 4/6
6 790 kr/mån
90 217 kr/m²

Nyproducerad lägenhet anno 2023 med suverän genomgående planlösning med vardagsrum och kök i social anslutning till varandra, tilltagna sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, gäst-wc, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gott om övrig förvaring. Här bor ni högt upp i huset med fint ljusinsläpp samt en härlig balkong i rakt söderläge med massor av soltimmar. Flertalet tillval har gjorts av nuvarande ägare vilket bidrar till en exklusivare känsla genomgående i lägenheten. Välkomna att flytta in till ett helt nytt hem med ljusa och fräscha materialval. Föreningen Brf Sofia Södra innehar bland annat en gemensam takterrass, garage samt en elbilspool. I hörnet av Nackagatan och Tegelviksgatan på Södermalm ligger kvarteret Sofia Södra. Här bor du nära vattnet, kajpromenaden och Söders lummiga grönområden, samtidigt som du har nära till skolor, service och områdets härliga atmosfär. Idag trafikerar flertalet bussar i området som enkelt tar er över hela stan. Den nya tunnelbanelinjen som beräknas vara klar 2030 kommer ha en station precis i området med en uppgång mot Södermalm och en mot Hammarby Sjöstad, se bild i flödet. Läs mer om projektet och området här: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/sodermalm/sofia-sodra/

 • Balkong
 • Hiss
Bergsunds strand 27, 4 tr, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun

Bergsunds strand 27, 4 tr

Lägenhet
Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
7 995 000 kr
70 m²
2.5 rum
vån 4/7
4 130 kr/mån
114 214 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska 2,5:a (möjlig 3:a) med balkong i högt söderläge och slående utsikt över Årstaviken! Välplanerad lägenhet med en perfekt blandning av vackra detaljer från byggåret och moderna val. Lägenheten erbjuder genomgående planlösning, bra förvaring, tvättmaskin i badrummet och härligt ljusflöde. Utanför porten finns båtplatser och vackra strandpromenaden med Hornstull, Reimersholme och Långholmen som närmaste granne.

 • Balkong
 • Hiss
Bondegatan 51, 4 & 5 / 5 tr., null, Stockholms kommun
Bondegatan 51, 4 & 5 / 5 tr., null, Stockholms kommun, bild 2
Bondegatan 51, 4 & 5 / 5 tr., null, Stockholms kommun, bild 3

Bondegatan 51, 4 & 5 / 5 tr.

Lägenhet
Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
11 900 000 kr
103 + 14 m²
5 rum
vån 5/5
6 778 kr/mån
115 534 kr/m²

Välkommen till en ljus och välplanerad etagevåning om 117 kvm golvyta högst upp i huset! Belägen i fastighet uppförd 1937 med en underbar terrass där du blickar ut över Söders takåsar. Här bor du med minimal insyn högt ovan gatan. Unikt boende med ett suveränt läge bara ett stenkast från Nytorgets och Skånegatans kaféer och barer. Lika nära har du till Vita Bergen för en picknick i grönskan eller en avstickare till Kajsa i parken belägen naturskönt strax bortom Sofiakyrkan. En annan favorit är alla vintage-butiker längs Bondegatan. Här ges ett tillfälle att förvärva en ljus och tilltalande 5:a på populära Bondegatan. Den arkitektritade vinden, som inreddes 2023, erbjuder en fantastisk takterrass med vidsträckt utsikt över Södermalm och ett påkostat badrum med egen bastu. Flera takfönster och en takkupa gör denna del av bostaden mycket ljus och tilltalande. Föreningens gröna, fina innergård strax intill och nära till Söders mysigaste restauranger och krogar. Möjlighet till uthyrningsdel eller ungdomsboende på övre plan som du når både via trappa mellan våningsplanen eller via egen entrédörr i trapphuset. Här bor du på en av Södermalms mest attraktiva gator med närhet till allt som Södermalm erbjuder. En unik våning i tyst gårdsläge där du kan välja att disponera hela bostaden för dig och familjen eller hyra ut ett av våningsplanen om du inte har behov av hela ytan. Inget tillstånd krävs från föreningen då det är en del av bostaden som hyrs ut. Stora fönsterpartier vetter åt väster och norr med en fin utsikt över den gröna innergården och takåsar. Här vaknar man under sommarmånaderna upp till utsikten av en blå himmel och en grönklädd trädkrona, insynen är nästintill obefintlig och tack vare sina två väderstreck och stora fönster så är lägenheten väldigt ljus. Det genomgående massiva ekgolvet med fiskbensmönster binder samman rummen liksom mjuka väggkulörer. En trappa upp till övervåningen möts ni av lägenhetens nyinredda del som kan fungera som en separat lägenhet eller som en del av en större bostad. Du kan också nå övervåningen genom att ta hissen upp och gå in via den separata entrédörren. Väl uppe på övervåningen har ni ännu ett vardagsrum, ett bra sovrum med fönster mot takterrassen, kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och slutligen ett påkostat badrum med egen bastu. Under trappan upp till andra våningen finns ett diskret förråd där ni kan förvara allt ifrån konserver till skidor. En inflyttningsklar lägenhet med det lilla extra som sätter guldkant på tillvaron. Detta är sammantaget en fantastisk etagelägenhet med 5 rum på eftertraktad adress i SoFo på Södermalm. Missa inte att anmäla er till visningen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Flintbacken 6, 5 tr, Södermalm - Zinkensdamm, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Flintbacken 6, 5 tr

Lägenhet
Södermalm - Zinkensdamm, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
2 695 000 kr
34 m²
2 rum
vån 5/12
2 018 kr/mån
79 265 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 2:a belägen i helt insynsskyddat läge med utsikt över hustak och vacker grönska under vår- och sommartid! Lägenheten karaktäriseras av det fantastiska fönsterpartiet som har härlig utsikt, välplanerade kvadratmeter med ordentligt kök och väldisponerat sovrum med garderober och plats för stor säng. Köket har gott om arbetsyta och förvaring, diskmaskin finns. Badrummet är fräscht och renoverat i samband med stambytet 2017-2021. Här kan ni trivas i en mycket välskött HSB-förening med god service och närheten till grönskande Årstaviken! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Brännkyrkagatan 44, Södermalm - Mariaberget, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Brännkyrkagatan 44, Södermalm - Mariaberget, Stockholms kommun, bild 2
Brännkyrkagatan 44, Södermalm - Mariaberget, Stockholms kommun, bild 3

Brännkyrkagatan 44

Lägenhet
Södermalm - Mariaberget, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
8 065 000 kr
74 m²
3 rum
vån 0,5/4
3 666 kr/mån
108 986 kr/m²

Accepterat pris. Kontakta ansvarig mäklare för visning! Välkommen till Brännkyrkagatan 44, här finns ditt drömboende i vacker fastighet anno 1929! Magnifik 3 rok där tidstypiska detaljer som gedigen takhöjd, stora fönster med djupa fönsternischer samt vackert golv, blandas med moderna faciliteter. Bland kullerstenar i historiska kvarter så kan du inte annat än att älska området, här bor ni med direkt närhet till Mariatorget med dess härliga utbud av trendiga caféer, mysiga restauranger och bra kommunikation. Måste upplevas på plats, välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Färgargårdstorget 96, 2 tr., Södermalm - Sofia, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Färgargårdstorget 96, 2 tr.

Lägenhet
Södermalm - Sofia, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
6 250 000 kr
69 m²
3.5 rum
vån 2/5
3 610 kr/mån
90 580 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 6 250 000 KR. SNABBT TILLTRÄDE MÖJLIGT Inbjudande, välplanerat och modernt boende i en välskött, stabil och äkta bostadsrättsförening. Njut av sommaren på den härliga balkongen i soligt söderläge med sjöglimt! Ett guldkorn för dig som söker bästa boendet i lugn och idyllisk miljö. Hela lägenheten är i ett gott skick med vackra ekparkettgolv och ljusa ytskikt. Badrummet är nyligen renoverat och försett med tvättmaskin. Här bor du i lugna kvarter med närhet till både avkopplande grönområden och lika nära till shopping och nöjen. Med en kort promenad tar du dig till vattnet vid Hammarbyhamnen och till härliga Vitabergsparken. På det andra våningsplanet i huset är denna tilltalande bostad belägen, med härligt solläge på balkongen. En smart och tilltalande 3,5:a med funktionen av en 4:a med bra planering där vardagsrummet med utgång till balkongen blir lägenhetens naturliga mittpunkt. Förutom gott om förvaringsutrymme i flertalet garderober erbjuds ytterligare förvaringsutrymme i det större externa förrådet i källaren. Lugnt, trevligt, barnvänligt område med trivsamma omgivningar, t ex Stora & Lilla Blecktornsparken och Vitabergsparken, härliga promenadstråk och en välsorterad Coopbutik något kvarter bort. Goda bussförbindelser med linje 3, 57 och 76. Något kvarter bort på Barnängsgatan finns också busslinjerna 2 och 66. En kort promenad tar dig till Ringens centrum och Skanstulls T-bana. Förlängningen av tunnelbanans blå linje pågår och innebär att närmaste T-banestation i framtiden hamnar på andra sidan kvarteret invid Vintertullstorget bara 75 meter från porten. Eller varför inte ta färjan över till Hammarby Sjöstad och ta tvärbanan för vidare färd. Garage med 328 platser finns i föreningens garage Pumpanhuset. En kort promenad tar dig också till Nytorget med sitt stora utbud av krogar och skönt parkhäng. I föreningen finns flera moderna och välfungerande tvättstugor där den närmaste ligger i porten mitt emot denna lägenhet, garage med 328 p-platser, källarförråd, cykelrum, soprum och flera innergårdar med lekplats, grill och möbler. Du har också tillgång till bastu, gym, studierum, festlokal och tre gästrum. Fibernät är indraget i huset och kan erhållas med en hastighet upp till 1 Gbit. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lottens gata 6, Södermalm - Norra Hammarbyhamnen, Stockholms kommun

Lottens gata 6

Lägenhet
Södermalm - Norra Hammarbyhamnen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
3 750 000 kr
31 + 7 m²
1 rum
3 601 kr/mån
120 968 kr/m²

Accepterat pris! NYPRODUCERAD LÄGENHET OM 38 KVM GOLVYTA (FULL TAKHÖJD) MED STOR UTEPLATS MOT GÅRD! Kontakta ansvarig mäklare för visning. Ett inflyttningsklart hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fina materialval, praktisk alkov, hall med förvaring och stort badrum med tvättmaskin och förvaring står nu redo för er! Med flera fönsterpartier och utgång till den gedigna uteplatsen skapas en härlig rymd i lägenheten. Uteplatsen ligger i lugnt läge mot föreningens gård med planterad grönska runt om. Lägenheten är helt ny med ljusa och inbjudande färger. Fina materialval i den maskinella utrustningen och varma jordiga nyanser i kök och badrum. Föreningen Brf Sofia Södra innehar bland annat en gemensam takterrass och garage. I hörnet av Nackagatan och Tegelviksgatan på Södermalm ligger kvarteret Sofia Södra. Här bor du nära vattnet, kajpromenaden och Söders lummiga grönområden, samtidigt som du har nära till skolor, service och områdets härliga atmosfär. Läs mer om projektet och området här: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/sodermalm/sofia-sodra/

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Färgargårdstorget 36, 1 tr., Södermalm - Sofia, Stockholms kommun

Färgargårdstorget 36, 1 tr.

Lägenhet
Södermalm - Sofia, Stockholms kommun
HusmanHagberg Södermalm/Gamla Stan
7 995 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/5
4 238 kr/mån
91 897 kr/m²

RING MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING! Välkommen till en nyrenoverad och välplanerad ljus 3:a med genomgående planlösning i grönskande parkläge. Här erbjuds en perfekt planerad bostad för dig som vill bo i lugna omgivningar med närhet till urbana grönytor som Stora Blecktornsparken, Vitabergsparken och Nytorget, men också nära Hammarby sjöstad och friluftsområdet Nackareservatet. Det är ett lugnt område med ett av innerstadens lägsta decibelvärden och väldigt ren luft. Flera busslinjer har hållplatser i området. Tunnelbanelinjen mellan Kungsträdgården och Nacka Centrum, med station vid den närbelägna Hammarby kanal, beräknas öppna 2030. Här bor du med en generös balkong i soligt sydvästläge mot Anna Linds park och Hammarby kanal där båttrafiken blir ett härligt blickfång. Ett guldkorn för dig som söker bästa boendet i lugn miljö med närhet till Nytorget, grönytor, vatten och bussar som snabbt tar dig till shopping, nöjen och arbete. En välplanerad lägenhet i barnvänligt område med förskola i kvarteret och flera skolor i närområdet varav en montessoriskola finns i föreningen. Lägenheten har under de två senaste åren genomgått övergripande renoveringar såsom nytt kök och nya vitvaror, nylagt ekparkettgolv, nya speglade innerdörrar samt vackra pardörrar mellan kök och vardagsrum, nya golv och taklister, ommålning av tak och väggar samt i vissa delar nya tapeter, nydragen el inklusive automatsäkringar, nya eluttag och strömbrytare för belysning, målning av snickerier, nya garderober respektive garderobsdörrar, ny givare för golvvärme i badrum samt ny badrumsinredning och slutligen har balkonggolv och träparti på balkongen målats. Du flyttar med andra ord in i en lägenhet med hög standard i en mycket trygg och stabil förening. Färgargårdstorget är ett lugnt område som tilltalar såväl ung som gammal med närheten till vattnet och grönskan. Härligt, fritt läge nära Hammarby sjö med en stor lummig grönskande gård mellan husen. Förening med mycket god ekonomi och låga månadsavgifter. Här bor du med närhet till Blecktornsparken med sin lekpark, djur och stora grönområden som du även hittar i Vitabergsparken ett stenkast bort. Medlemmar har tillgång till festlokal, gym, bastu, verkstad, bibliotek och tre gästrum. Inflyttningsklar lägenhet med det lilla extra som sätter guldkant på tillvaron. För dig som inte har möjlighet att närvara på den annonserade visningen så ordnar jag självklart en privatvisning. Vänligen kontakta mäklare Jerry Johnsson för att boka en tid. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 10