HusmanHagberg Sollentuna

HusmanHagberg Sollentuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kamomillvägen 2, 3 tr., Tureberg, Sollentuna kommun
Kamomillvägen 2, 3 tr., Tureberg, Sollentuna kommun, bild 2
Kamomillvägen 2, 3 tr., Tureberg, Sollentuna kommun, bild 3

Kamomillvägen 2, 3 tr.

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
HusmanHagberg Sollentuna
6 950 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/4
5 731 kr/mån
81 765 kr/m²

Nu har vi nöjet att saluföra ett livstilsboende med ett av kvarterets absolut bästa lägen. Näst högst upp i huset och med en stor terrass på hela 37 kvm samt en balkong på 6 kvm, gör detta till en lägenhet för er som söker något utöver det vanliga. Bostadsrätten som har ett fritt sydväst läge i huset, fördelas över en ljus och öppen sällskapsdel med öppen planlösning mot det smakfulla köket som kommer från Vedum, kaklat duschrum med golvvärme och med tvätt avdelning, gäst wc samt två bra sovrum som båda har bra förvaring. I huset finns garage med ett antal laddplatser för elbil. Turebergs Allé kallas det område i hjärtat av Sollentuna som på senare år utvecklats till en modern del av Tureberg och Sollentuna Centrum. Här lever ni på bekvämt gångavstånd till pendeltåget, Sollentuna centrum och Järvafältets natur. Lägenheten säljs på ritning och den kommer inte att kunna visas på annat sätt än genom de bilder, ritningar och övrig information som finns tillgängligt om lägenheten. Juridiskt person får köpa i föreningen. Tillträde kommer att ske i maj 2024. Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Turebergs allé 29, Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergs allé 29

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
HusmanHagberg Sollentuna
3 795 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/4
6 463 kr/mån
39 124 kr/m²

Härligt läge och nyproducerad bostad på våning 2 av 4 med utsikt mot föreningens innergård och vidare ut mot Turebergs fina villaområde. Vad sägs om en balkong på 5 kvm med vacker vy mot väster. Bostaden har härligt solläge under eftermiddagen och kvällen. Perfekt för er som önskar mycket sol på balkongen efter arbetstid. Vidare har bostaden två stycken badrum/wc med klinker och helkaklade väggar. Rymligt kök från Vedum med full maskinell utrustning. Allt från år 2023. Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Garage finns i husets källarvåning, likaså förråd och cykelrum mm. Lugnt läge nära Sollentuna centrum med buss, pendeltåg och affärer. Även Edsviken finns på gångavstånd. Då denna bostad inte är klar så sker visningen via Peabs visningsbostad som är en terrass 4:a på våning 4/4 på Blåklockevägen 1.

 • Balkong
 • Hiss
Kamomillvägen 2, 2 tr., Tureberg, Sollentuna kommun

Kamomillvägen 2, 2 tr.

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
HusmanHagberg Sollentuna
2 595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
3 818 kr/mån
49 904 kr/m²

Nu har vi nöjet att saluföra en lugnt belägen och helt nyproducerad 2:a på 52 kvm med inglasad balkong med kvällssol. Lägenheten som är utmärkt disponerad, fördelas över en lagom stor hall, duschrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt en elegant sällskapsdel med öppen planlösning mot köket. I huset finns garage med ett antal laddplatser för elbil. Turebergs Allé kallas det område i hjärtat av Sollentuna som på senare år utvecklats till en modern del av Tureberg och Sollentuna Centrum. Här lever ni på bekvämt gångavstånd till pendeltåget, Sollentuna centrum och Järvafältets natur. Lägenheten säljs på ritning och den kommer inte att kunna visas på annat sätt än genom de bilder, ritningar och övrig information som finns tillgängligt om lägenheten. Juridiskt person får köpa i föreningen. Tillträde kommer att ske i maj 2024. Välkommen att kontakta mäklaren för ytterligare information.

 • Balkong
 • Hiss
Plogvägen 14, Tureberg, Sollentuna kommun
Plogvägen 14, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 2
Plogvägen 14, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 3

Plogvägen 14

Villa
Tureberg, Sollentuna kommun
HusmanHagberg Sollentuna
5 890 000 kr
90 + 54 m²
5 rum
694 m² tomt

Belägen i lugnt villaområde nära Sollentuna centrum och Häggviks handelsplats. Bostaden som är en 1½-plansvilla med garage har mycket charm. Nytt badrum/wc från år 2013. Plan trädgårdstomt som är väl insynsskyddad. Bergvärme. Garage i huset. År 2013 byggdes huset ut på entréplan med badrum/wc samt ett sovrum / allrrum med utgång till altan.

 • Premium
Turebergs Allé 21, Tureberg, Sollentuna kommun
 • Sön 3 dec kl 12:30
Turebergs Allé 21, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 2
Turebergs Allé 21, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 3

Turebergs Allé 21

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
HusmanHagberg Sollentuna
3 975 000 kr
127 m²
5 rum
vån 1/6
7 372 kr/mån
31 299 kr/m²

Stor familjelägenhet med gavelläge på 127 kvm, som fördelas över en stor sällskapsdel med öppen planlösning mot köket, fyra sovrum, duschrum med tvättavdelning samt separat wc. Ni kan också njuta av en stor inglasad balkong på ca 15 kvm som förlänger utomhussäsongen samt en stenbelagd och skyddad uteplats med pergola för privat avkoppling. I källaren finns stort lägenhetsförråd, barnvagn-/cykelrum samt garage med laddplatser. Bredband ingår i avgiften. Här lever ni ett bekvämt lägenhetsliv med radhuskänsla men med det enkla och praktiska att bo på ett och samma plan. Ni har ett centralt läge med gångavstånd till Sollentuna centrum, kommunikationer, skolor och fritidsaktiviteter. Tillträde sker enligt överenskommelse. Nyckeln kan bli er...

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Tolvmansvägen 23, Norrviken, Sollentuna kommun
Tolvmansvägen 23, Norrviken, Sollentuna kommun, bild 2
Tolvmansvägen 23, Norrviken, Sollentuna kommun, bild 3

Tolvmansvägen 23

Villa
Norrviken, Sollentuna kommun
HusmanHagberg Sollentuna
6 290 000 kr
119 m²
4 rum
705 m² tomt

Välplanerad 1-plansvilla med stort isolerat garage som har ett vindsförråd. Bostaden är på 119 kvm fördelat på 4 rok varav 3 sovrum. Välskött hus där de tunga bitarna som badrum, yttertak, fasadmålning är utförda. På baksidan finns ett spadbad med insynsskyddat soligt läge. fin balkong med soligt söderläge och utsikt mot villaområde. På baksidan finns en stenlagd uteplats som delvis är under tak i väl insynsskyddat läge. Ljust vardagsrum med matsal som har en eldstad. Välskött trädgårdstomt på 703 kvm. Lugnt belägen vid sjön Ravalen med badplats och naturområde. Även Norrviken ligger på nära håll.

 • Premium
Sollentunavägen 156, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Sollentunavägen 156, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 2
Sollentunavägen 156, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 3

Sollentunavägen 156

Lägenhet
Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
HusmanHagberg Sollentuna
2 395 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/5
2 853 kr/mån
58 415 kr/m²

Optimalt planerad lägenhet med ett mycket centralt men ändå lugnt läge. Genomgående hög standard med ekparkettgolv och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Fin innergård med gemensam uteplats, perfekt för grillkvällar. På endast ett par minuter tar du dig till Sollentuna centrum med affärer, restauranger, busscental och pendeltåg med 13 min till Odenplan. Vidare finns Edsviken på nära håll med härlig strandpromenad och utegym mm.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Turebergs allé 29, Tureberg, Sollentuna kommun

Turebergs allé 29

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
HusmanHagberg Sollentuna
4 395 000 kr
102 m²
4 rum
vån 3/4
6 724 kr/mån
43 088 kr/m²

Härligt läge och lyxig bostad på våning 3 av 4 med utsikt mot föreningens innergård och vidare ut mot Turebergs fina villaområde. Vad sägs om två stycken balkonger! En på 6 kvm med vacker vy mot väster och en balkong på 5 kvm med trätrall mot Turebergs Allé i öster. Bostaden har därmed sol från morgon till kväll. Perfekt för er som önskar mycket sol. Vidare har bostaden två stycken badrum/wc med klinker och helkaklade väggar. Rymligt kök från Vedum med full maskinell utrustning. Allt från år 2023. Garage finns i husets källarvåning, likaså förråd och cykelrum mm. Lugnt läge nära Sollentuna centrum med buss, pendeltåg och affärer. Även Edsviken finns på gångavstånd. Då denna bostad inte är klar så sker visningen via Peabs visningsbostad som är en terrass 4:a på Blåklockevägen 1.

 • Balkong
 • Hiss
Solängsvägen 2A, Edsängen, Sollentuna kommun

Solängsvägen 2A

Lägenhet
Edsängen, Sollentuna kommun
HusmanHagberg Sollentuna
2 495 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
4 182 kr/mån
35 643 kr/m²

3:a på 70 kvm för 2 495 000 kr! Superfin marklägenhet med radhuskänsla där det bara är att flytta in och njuta av ett bekvämt lägenhetsliv. Lägenhetens 70 kvm presenterar en bra hall, rymligt duschrum med dimmerstyrda spotlights och tvättavdelning sällskapsdel med öppen planlösning mot ett stilrent kök och två bra sovrum. För dem varmare årstiden finns en uteplats. Ni kan också utnyttja föreningens uteplats som ligger med ett lummigt och grönt läge. Inom gångavstånd finns ett gym, kvartersrestaurang, kommunikationer och gröna rekreationsytor. Tillträde kan ske enligt överenskommelse. Välkomna att kontakta mäklaren för visning av lägenheten.

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 9