Mäklare Eddie Razaz

Eddie Razaz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gränsgatan 28, Vån 7/7, Råsunda, Solna kommun
Gränsgatan 28, Vån 7/7, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Gränsgatan 28, Vån 7/7, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Gränsgatan 28, Vån 7/7

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
HusmanHagberg Solna
3 995 000 kr
45 m²
2 rum
vån 7/7
2 901 kr/mån
88 778 kr/m²

*** FÖRHANDSVISNING 11/7 19:15 PGA HÖGT TRYCK *** - Stor balkong om hela 20 kvm med eftermiddag och kvällsol. - Fantastiskt ljusflöde från fönster i två väderstreck. - Föreningen har en gemensam pool på innergården för svalkande dopp. - Bostaden är belägen nära till kommunikationer. - Gemensam takterrass i västerläge för föreningens medlemmar. - Möjlighet till parkeringsplats i garage. - Förråd följer med lägenheten. - Bilpool tillgänglig för föreningens medlemmar. - Butiker och caféer på gatuplan som föreningen äger = stabilare ekonomi. - Närhet till fina grönområden, parker samt Lötsjön och Råstasjön. Jag har fått äran att saluföra denna magiska två-rummare belägen högst upp i populära bostadsrättsföreningen West Side Solna! Vi kliver in i denna nyproducerade två:a och slås direkt av de stora och soliga fönsterpartierna i det öppna vardagsrummet. Lägenheten känns luftig och öppen med en aura som bara kan upplevas på plats. I det öppna vardagsrummet finner vi även det fullt utrustade köket - detta är en plats där ni kan drömma er bort och skapa livets maträtter med nära och kära. Bostaden har en luftig planlösning som gör den otrolig lättmöblerad - låt fantasin få flöda. Vidare in i hallen mot sovrummet har vi det stora, helkaklade badrummet som är fullt utrustad med bland annat en kombi-tvättmaskin, en specialdesignat spegelskåp, en arbetsbänk. Badrummet känns som verkligen som ett mini-spa. Sätt på er en ansiktsmask efter en lång arbetsdag och njut! Det stora och luftiga sovrummet finner vi i ena änden av hallen. I sovrummet finns de platsbyggda garderoberna och plats för en större säng och sovrumsmöblemang. Det stora fönstret i sovrummet överblickar föreningens gemensamma pool. Pricken över i:t är lägenhetens stora balkong om hela 20 kvm (!) som nås via vardagsrummet. Här erbjuds kvällssol - med andra ord en perfekt plats att skapa minnen på med vänner och familj! Välkommen hem till ditt nya drömboende! För frågor om bostaden, visningar, området och föreningen kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Eddie Razaz 070-4180012.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kolonnvägen 10, Haga Norra, Solna kommun
Kolonnvägen 10, Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Kolonnvägen 10, Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Kolonnvägen 10

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
HusmanHagberg Solna
3 695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/7
5 104 kr/mån
56 846 kr/m²

Välkomna hem till denna lyxiga, välplanerade och ljusa lägenhet, högt upp i huset på Kolonnvägen 10! - Nyproduktion 2022. - Högre takhöjd om 2.75. - Stora sociala ytor. - Ingen kvadratmeter till spillo. - Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två vädersträck. - Två franska balkonger. - Goda förvaringsmöjligheter. - Full maskinell utrustning för en bekvämare vardag. - Möjlig minitrea. - Ta del av 2 års och 5 års kontroll. Stolt presenterar jag denna fantastiska bostad om 65kvm med materialval och färgsättning i mjuka nyanser som går ton i ton. Väggarna är målade i varmgrå/beige färg och lägenheten har genomgående ljus mattlackad askparkett. Köket, från Puustelli, har beiga luckor och handtag samt en bänkskiva i rostfritt. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Inbyggd mikro. Ett badrum som är modernt inrett med en grå granitkeramik på golv och väggar samt tvättmaskin och torktumlare, handukstork. Det finns gym, hobbyrum, co-working space och en relaxavdelning i huset som ingår i avgiften. Dessutom en härlig gemensam takterrass. Parkering finns att hyra i närheten i Hagalundsgaraget 35. Haga Norra blir en ny spännande stadsdel med bostäder, kultur, upplevelser och handel. Matildatorget är den kommande huvudgatan i området och kommer att ge plats åt en matgränd med restauranger, aktivitetsytor för boule och uteserveringar. Här bor du nära Vasastan och med Hagaparkens vatten och natur som granne. Med Mall of Scandinavia, ett stenkast bort, har du tillgång till shopping, bio, restauranger mm. Du har nära till goda kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och tunnelbana. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra. För frågor om bostaden, visningar, området och föreningen kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Eddie Razaz 070-4180012.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tottvägen 3 - Vån 3/4, Råsunda, Solna kommun
Tottvägen 3 - Vån 3/4, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Tottvägen 3 - Vån 3/4, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Tottvägen 3 - Vån 3/4

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
HusmanHagberg Solna
5 995 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/4
5 566 kr/mån
70 529 kr/m²

Varmt välkomna till Tottvägen 3 i högt upp hjärtat av Råsunda! Lägenheten disponeras över två insynsskyddade sovrum i ordentlig storlek, stort vardagsrum med öppen spis och fiskbensparkett, fullutrustat kök med intilliggande matplats, badrum och separat WC samt en oslagbar balkong i sydvästläge med installerad markis för de varmaste dagarna. En balkong att njuta på som verkligen måste upplevas på plats! Vardagsrummet rymmer såväl stor soa som TV-möbel, övrigt möblemang och arbetshörna tack vare sin generösa storlek. Fungerande öppen spis och ytskikt bestående av fiskbensparkett som golv samtvitmålade väggar. Från vardagsrummet nås även lägenhetens magiska balkong. Stilrent kök där den maskinella utrustningen från Bosch består av rostfri kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadshäll (induktion), fläkt, inbyggd mikro samt en varmluftsugn. Interiören består av vita släta skåp, bänkskiva i ek och ljusa stänkskydd som tillsammans skapar en svårslagen helhet. Halvöppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en härlig atmosfär i lägenheten. I anslutning till köket finns en matplats intill fönster mot parken utanför. Här får man in ett fantastiskt ljusinsläpp och lugnande vyer för dygnets alla måltider. Master Bedroom är generöst till ytan och rymmer såväl dubbelsäng som övrigt möblemang utan att det känns trångt. Ekparkett pryder golvet och väggarna är i en ljusgrå nyans med fondtapet på ena väggen. Tack vare sitt höga läge i huset är insynen obefintlig i detta rum och blicken vilar ut över några av Råsundas pampigaste villor och hela vägen till nya Arenastaden. Lägenhetens andra sovrum följer resten av lägenheten i sin generositet i kvadratmeter. Här ryms utan problem dubbelsäng och övrigt möblemang såsom förvaringsmöbel, skrivbord eller soffa. Fiskbensparkett på golvet och ljusa väggar med fondtapet bakom sängen. Utsikt över villornas takåsar hela vägen till Arenastaden. Här bor ni på en lugn gata i ett lummigt och skyddat område med en vacker park på ena sidan och villor på andra sidan. Gångavstånd till kommunikationer som buss, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg samt Mall of Scandinavia, Friends Arena och Solna Centrum. Ni bor också invid motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön med vacker natur och rikt djurliv. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning. Råsunda erbjuder ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, butiker, mataärer samt byggnader från förra sekelskiftet. I grannporten ligger omåttligt populära bageriet Du Bon Pain där frukost och kan med fördel kan avnjutas på plats eller medtas upp till lägenheten! Välkommen hem till ditt nya drömboende! För frågor om bostaden, området och föreningen kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Eddie Razaz 070-4180012.

  • Premium
  • Balkong
Dammtorps allé 19, Järvastaden, Solna kommun

Dammtorps allé 19

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
HusmanHagberg Solna
2 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
3 238 kr/mån
54 455 kr/m²

Välkommen till Dammtorps Allé 19! - Lyxiga 55 kvm som enkelt går att göra om till en mini 3:a. - Välplanerad med gott om plats för hemmakontor osv. - Stor balkong i soligt söderläge mot rogivande innergård. - Låg avgift! - Hel maskinpark i bostaden där du har både disk- och tvättmaskin samt torktumlare. - Nära till ICA Brotorp, restauranger, caféer och barer. - Nära till gym, motionsområden i Igelbäckens naturreservat och Löt- och Råstasjön. - Nära till Mall of Scandinavia. - Nära till tunnelbanan (Hallonbergen) och pendeltågsstationen (Ulriksdals station). - 25 minuter in till innerstan dörr till dörr. - Gott om lediga parkeringsplatser. - Utökat förvaring i badrum samt sovrum och hall. Här har ni en välplanerad bostad med karaktär där ingen kvadratmeter går till spillo! 55 kvm med plats för både hemmakontoret och de sociala ytorna. Stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljushav hela dagen. En rejäl och grillvänlig balkong där du kan hänga i glada vänners lag från tidig lunch till sen kväll med en fin utsikt över innergården. Väl tilltagna ytskikt och lyxiga materialval präglar det här boendet som dessutom är fullt utrustad med disk- och tvättmaskin samt torktumlare. Gångavstånd till restauranger, barer, fik och ICA Brotorp för vardagshandlingen. Runt hörnet finns gym, motionsområden i vackra Igelbäckens naturreservat eller Löt- och Råstasjön. Mall of Scandinavia nås på ca 10 min. Här på Dammtorps allé 19 bor du i en omtyckt förening med härliga grönområden runt omkring. Belägen i ett av Stockholms mest expansiva områden finner du närhet till både rekreationsområden i form av vackra skogsstigar, joggingspår och utomhusgym, samtidigt som du har nära till goda kommunikationer, service och shopping. Med en kort promenad tar du dig till både fina strövområden vid Ursvik och Ulriksdal, Brunnsviken och picknickfavoriten Hagaparken. Dessutom finns både pendeltåg, tunnelbana och bussar på bra avstånd. Närmaste pendeltåg finner ni Ulriksdal station och närmaste tunnelbanna är Hallonbergen. För dig som är bilburen når du E4:an på någon minut och härifrån tar du dig snabbt till Arlanda eller Stockholm City. Utöver ovannämnda bekvämligheter finner ni även Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt stora utbud om 250 st butiker och resturanger, SF-bio mm. Runt hörnet finns den lokala ICA-butiken med ett stort utbud för vardagen. Här finner ni även ett antal restauranger, frisörsalong, kemtvätt och skrädderi samt gym. Barnens egna favoritlekpark, Mulle Meck parken, ligger bara några minuter från bostaden. Det finns även ett flertal mindre lekplatser runt omkring i området. För frågor om bostaden, visningar, området och föreningen kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Eddie Razaz 070-4180012. Välkommen till ditt nya drömboende!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4