Mäklare Eddie Razaz

Eddie Razaz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sylvangatan 5, Haga Norra, Solna kommun
  • Borttagen före visning
Sylvangatan 5, Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Sylvangatan 5, Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Sylvangatan 5

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
HusmanHagberg Solna
1 995 000 kr
24 m²
1 rum
vån 5/7
2 040 kr/mån
83 125 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Dammtorps allé 19, Järvastaden, Solna kommun
  • Sön 21 apr kl 14:00

Dammtorps allé 19

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
HusmanHagberg Solna
2 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
3 238 kr/mån
54 455 kr/m²

Välkommen till Dammtorps Allé 19! - Lyxiga 55 kvm som enkelt går att göra om till en mini 3:a. - Välplanerad med gott om plats för hemmakontor osv. - Stor balkong i soligt söderläge mot rogivande innergård. - Låg avgift! - Hel maskinpark i bostaden där du har både disk- och tvättmaskin samt torktumlare. - Nära till ICA Brotorp, restauranger, caféer och barer. - Nära till gym, motionsområden i Igelbäckens naturreservat och Löt- och Råstasjön. - Nära till Mall of Scandinavia. - Nära till tunnelbanan (Hallonbergen) och pendeltågsstationen (Ulriksdals station). - 25 minuter in till innerstan dörr till dörr. - Gott om lediga parkeringsplatser. - Utökat förvaring i badrum samt sovrum och hall. Här har ni en välplanerad bostad med karaktär där ingen kvadratmeter går till spillo! 55 kvm med plats för både hemmakontoret och de sociala ytorna. Stora fönsterpartier som släpper in ett härligt ljushav hela dagen. En rejäl och grillvänlig balkong där du kan hänga i glada vänners lag från tidig lunch till sen kväll med en fin utsikt över innergården. Väl tilltagna ytskikt och lyxiga materialval präglar det här boendet som dessutom är fullt utrustad med disk- och tvättmaskin samt torktumlare. Gångavstånd till restauranger, barer, fik och ICA Brotorp för vardagshandlingen. Runt hörnet finns gym, motionsområden i vackra Igelbäckens naturreservat eller Löt- och Råstasjön. Mall of Scandinavia nås på ca 10 min. Här på Dammtorps allé 19 bor du i en omtyckt förening med härliga grönområden runt omkring. Belägen i ett av Stockholms mest expansiva områden finner du närhet till både rekreationsområden i form av vackra skogsstigar, joggingspår och utomhusgym, samtidigt som du har nära till goda kommunikationer, service och shopping. Med en kort promenad tar du dig till både fina strövområden vid Ursvik och Ulriksdal, Brunnsviken och picknickfavoriten Hagaparken. Dessutom finns både pendeltåg, tunnelbana och bussar på bra avstånd. Närmaste pendeltåg finner ni Ulriksdal station och närmaste tunnelbanna är Hallonbergen. För dig som är bilburen når du E4:an på någon minut och härifrån tar du dig snabbt till Arlanda eller Stockholm City. Utöver ovannämnda bekvämligheter finner ni även Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt stora utbud om 250 st butiker och resturanger, SF-bio mm. Runt hörnet finns den lokala ICA-butiken med ett stort utbud för vardagen. Här finner ni även ett antal restauranger, frisörsalong, kemtvätt och skrädderi samt gym. Barnens egna favoritlekpark, Mulle Meck parken, ligger bara några minuter från bostaden. Det finns även ett flertal mindre lekplatser runt omkring i området. För frågor om bostaden, visningar, området och föreningen kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Eddie Razaz 070-4180012. Välkommen till ditt nya drömboende!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Råsundavägen 169A, Vån 4/4, Råsunda, Solna kommun
  • Budgivning pågår

Råsundavägen 169A, Vån 4/4

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
HusmanHagberg Solna
2 895 000 kr
38 m²
1 rum
vån 4/4
2 396 kr/mån
76 184 kr/m²

*** ACCEPTERAT PRIS *** Med anno 1911 och fina bevarade originaldetaljer finner ni denna bostad högt upp i huset! De vackra djupa fönsternischerna och de stora fönsterpartierna tillåter ett härligt ljushav att omfamna lägenheten. Originalgolven och den höga takhöjden ger en extra dimension. Ett stort separat kök där du kan tillbereda festliga måltider i glada vänners lag. I gränslandet mellan Solna och Sundbyberg där du drar fördel av både en lägre skattetabell och kan njuta av det bästa som båda kommunerna erbjuder. Bostaden är belägen i en stabil förening med en låg belåningsgrad om 3 662 kronor/kvm. Denna elegant utformade lägenhet har potentialen att omvandlas till en rymlig tvåa och erbjuder en perfekt kombination av traditionell karaktär och modern bekvämlighet. En vackert grönskande innergård med möjligheter till grillfester. En fantastiskt fin fastighet vid pulserande Råsundavägen, Stråket och Sundbyberg. Rikaste tänkbara utbud av restauranger, barer, caféer, livsmedelsbutiker och ICA Maxi. Nära till grönområden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken och kommunikationer i form av tvärbana, pendeltåg, tunnelbana och bussar som tar dig överallt, när du vill. Filmstadens mysiga biograf ligger runt hörnet och pampiga Westfield Mall of Scandinavia ligger en promenad bort. Varmt välkommen att längta hem! - Anno 1911! - Äldre välbevarade detaljer så som djupa fönsternischer med spröjsade fönster, hög takhöjd och trägolv i original. - Sociala ytor i både vardagsrum och renoverat kök. - Vackert grönskande innergård med möjligheter för sociala tillställningar invid grillen. - Stabil förening med god ekonomi och låg belåning. - Tillgång till källar- OCH vindsförråd. - Nära till Coop Råsunda, ICA Maxi Solna, restauranger och barer. - Nära till Westfield Mall of Scandinavia - Nära till Filmstadens mysiga biograf - Nära till buss 515 mot Odenplan och Sundbyberg samt Näckrosens T-bana (city på 10 min) - Nära till grönområden och parker som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken. - Nära till centrala Sundbyberg och dess rika utbud av restauranger, barer och caféer - Cykelavstånd med fina cykelvägar in till Vasastan, Norrtull och Fredhällsklipporna För frågor om bostaden, visningar, området och föreningen kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Eddie Razaz 070-4180012. *** Kontakta fastighetsmäklaren för privatvisning *** Välkommen till ditt nya drömboende!

  • Plus
Backvägen 7, Råsunda, Solna kommun

Backvägen 7

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
HusmanHagberg Solna
5 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 2/6
9 202 kr/mån
61 173 kr/m²

4:a med uthyrningsdel i en grön oas med närhet till Råsundas sekelskiftes-charm, Råstasjöns naturreservat samt Arenastadens moderna puls! 2 badrum som totalrenoverades 2012 med spotlights och moderna materialval samt en extra wc! 2019 totalrenoverades övriga delar av bostaden med ett nytt glänsande vitt kök samt fullutrustad maskinpark. En matplats i köket för vardagen samt en stor matplats i vardagsrummet för festliga tillställningar i öppen planlösning mot vardagsrummet och den öppna spisen. Hyr ut ett rum med egen ingång och ett eget badrum samt kök, så kan du bo riktigt billigt eller kanske till och med gratis!

  • Balkong
  • Hiss
Kolonnvägen 10, Haga Norra, Solna kommun
Kolonnvägen 10, Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Kolonnvägen 10, Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Kolonnvägen 10

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
HusmanHagberg Solna
3 795 000 kr
65 m²
2 rum
vån 4/7
5 104 kr/mån
58 385 kr/m²

*** Kontakta ansvarig mäklare Eddie Razaz för visning *** Välkomna hem till denna lyxiga, välplanerade och ljusa lägenhet, högt upp i huset på Kolonnvägen 10! - Nyproduktion 2022. - Högre takhöjd om 2.75. - Stora sociala ytor. - Ingen kvadratmeter till spillo. - Fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två vädersträck. - Två franska balkonger. - Goda förvaringsmöjligheter. - Full maskinell utrustning för en bekvämare vardag. - Möjlig minitrea. - Ta del av 2 års och 5 års kontroll. Stolt presenterar jag denna fantastiska bostad om 65kvm med materialval och färgsättning i mjuka nyanser som går ton i ton. Väggarna är målade i varmgrå/beige färg och lägenheten har genomgående ljus mattlackad askparkett. Köket, från Puustelli, har beiga luckor och handtag samt en bänkskiva i rostfritt. Integrerad kyl/frys och diskmaskin från Siemens. Inbyggd mikro. Ett badrum som är modernt inrett med en grå granitkeramik på golv och väggar samt tvättmaskin och torktumlare, handukstork. Det finns gym, hobbyrum, co-working space och en relaxavdelning i huset som ingår i avgiften. Dessutom en härlig gemensam takterrass. Parkering finns att hyra i närheten i Hagalundsgaraget 35. Haga Norra blir en ny spännande stadsdel med bostäder, kultur, upplevelser och handel. Matildatorget är den kommande huvudgatan i området och kommer att ge plats åt en matgränd med restauranger, aktivitetsytor för boule och uteserveringar. Här bor du nära Vasastan och med Hagaparkens vatten och natur som granne. Med Mall of Scandinavia, ett stenkast bort, har du tillgång till shopping, bio, restauranger mm. Du har nära till goda kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och tunnelbana. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra. För frågor om bostaden, visningar, området och föreningen kontakta ansvarig fastighetsmäklare. Eddie Razaz 070-4180012.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 5