Mäklare Bayaar Aula

Bayaar Aula

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rasbokils-Tibble 62, Rasbokil, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Rasbokils-Tibble 62, Rasbokil, Uppsala kommun, bild 2
Rasbokils-Tibble 62, Rasbokil, Uppsala kommun, bild 3

Rasbokils-Tibble 62

Villa
Rasbokil, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
4 800 000 kr
159,9 m²
7 rum
5 299 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa i Rasbokils-Tibble, som erbjuder en perfekt balans mellan modern elegans och naturskön omgivning. Med sina generösa 159.9 kvadratmeter rymmer denna väldisponerade bostad hela fem sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen att trivas i. Det första som slår en när man stiger in är det ljusa och luftiga intrycket som genomsyrar varje vrå av detta påkostade hem. Med fräscha öppna ytor och modern utrustning är detta verkligen ett boende för den kräsne. Inför kyligare kvällar är det inga problem att hålla värmen med den mysiga kaminen, medan golvvärmen på nedervåningen bidrar till en behaglig atmosfär under de kallare månaderna. Med en stor uppfart och ett garage med plats för två bilar finns det gott om utrymme för bilentusiasten. Och för familjen som älskar att spendera tid utomhus erbjuder den trevliga uteplatsen många soltimmar att njuta av. Beläget i ett barnvänligt område, nära till kommunikationer och med naturen som granne, erbjuder detta hem en perfekt kombination av bekvämlighet och fridfullhet. Dessutom finns det både tvättstuga och en effektiv frånluftsvärmepump för den som värdesätter praktiska detaljer. Sammanfattningsvis är detta en välplanerad villa som erbjuder både stil och funktionalitet. Missa inte chansen att bli ägare till detta drömboende i Rasbokil - här finns allt du behöver för att skapa ett underbart hem att trivas i!

  • Premium
Kapellgatan 4, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår
Kapellgatan 4, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Kapellgatan 4, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Kapellgatan 4

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
3 500 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2/4
5 739 kr/mån
35 354 kr/m²

Välkommen till Kapellgatan 4 - en extraordinär bostad med två balkonger. Denna rymliga och moderna 99 kvm stora lägenhet är perfekt för den som söker en harmonisk tillvaro med generöst utrymme och stilfulla detaljer. Med dess dubbla balkonger, tre sovrum, fullt utrustade kök och två badrum, varav ett är utrustat med ett avkopplande badkar, blir detta ditt drömhem som överträffar alla förväntningar. De två inglasade balkongerna är en inbjudande oas för avkoppling och underhållning. Här kan du njuta av solens strålar, odla dina växter eller njuta av en kopp kaffe medan du beundrar den vackra omgivningen. Inomhus öppnar lägenheten upp med en ljus och luftig atmosfär, som skapar en känsla av rymd och trivsel. Det välutrustade köket är en plats för kreativ matlagning och social samvaro, med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme. Med tre sovrum finns det gott om plats för hela familjen eller möjligheten att skapa ditt eget privata för arbete, hobby eller avkoppling. De två badrummen ger extra bekvämlighet och är elegant utformade med kvalitativa materialval och funktionella detaljer. Ett av badrummen inkluderar ett rogivande badkar, perfekt för att skapa spa-upplevelser i ditt eget hem. Läget på Kapellgatan 4 är svårslaget. Här har du närhet till allt du behöver - shopping, restauranger, grönområden och utmärkta kommunikationer. Oavsett om du vill ha ta en promenad i närliggande parker eller ta dig in till stadens pulserande centrum, är detta det optimala läget för en bekväm och dynamisk livsstil. Kapellgärdet är ett fortsatt växande område som blivit mycket populärt tack vare den korta promenadsträckan på ca 10 minuter till Uppsalas stadskärna och Centralstationen som erbjuder bekväma kommunikationer. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till Kvarnengallerian med matbutik, apotek, restauranger och annan service. I ert närmsta kvarter finns gym, frisör samt MyWay. Tveka inte på att ta kontakt för att boka en visning för att upptäcka denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Centralvägen 38, Knivsta, Knivsta kommun
Centralvägen 38, Knivsta, Knivsta kommun, bild 2
Centralvägen 38, Knivsta, Knivsta kommun, bild 3

Centralvägen 38

Lägenhet
Knivsta, Knivsta kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 095 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/4
3 392 kr/mån
34 219 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Centralvägen 38 är det perfekta hemmet för pendlaren eller studenten. Lägenheten erbjuder en stilfull och modern design med ett stort fönsterparti med skjutdörr ut till balkong som fyller rummet med naturligt ljus. Ett sängskåp som lätt går att skjuta undan för luftigare yta. Det rymliga badrummet som är smakfullt inrett och det moderna köket som har allt du behöver för att laga dina favoriträtter. Dessutom finns en hiss i byggnaden, vilket gör det enkelt att komma upp till din lägenhet utan trappor. Läget är en av de bästa i föreningen med en balkong som bjuder på härlig förmiddagssol och utsikt mot gården. Det är den perfekta platsen att njuta av din morgonkaffe eller ta en paus från studierna eller arbetspendlingen. Dessutom har du bekväm tillgång till tågstationen och bussförbindelser precis runt hörnet, vilket gör din dagliga pendling till en enkel och smidig upplevelse. Två mataffärer som granne gör det också enkelt att handla utan att behöva bära kassarna en lång sträcka.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3