Mäklare Emelie Bergman

Emelie Bergman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torgny Segerstedts Allé 4, Rosendal, Uppsala kommun
  • Lör 11 maj kl 13:30
Torgny Segerstedts Allé 4, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts Allé 4, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts Allé 4

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
2 050 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/5
3 621 kr/mån
42 708 kr/m²

Är du ute efter en välplanerad 2a med en egen uteplats? Denna rymliga lägenhet med en egen uteplats har ett fantastiskt gavelläge vilket ger fönster och ljusinsläpp från två väderstreck. Här finner du genomgående parkettgolv och väggar i ljusa och stilrena färger. Planlösningen är öppen och luftig med trevliga sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Bostadsrättsföreningen erbjuder inte bara en trevlig innergård med utemöbler och grillplatser, utan även praktiska faciliteter som cykelförråd, garage, miljörum och barnvagnsrum. Här finns också terrasser, paddelbana och en storbildsskärm för gemensamma aktiviteter. Precis utanför porten finns ett välutrustat sportcenter samt vackra stråk längs Fyrisån och stadsparken för härliga löprundor och cykelturer. I det populära området Rosendal bor du nära till det mesta som Uppsala har att erbjuda. Inom kort avstånd finns Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU och Ångströmslaboratoriet. I närområdet finns även mataffärer som ICA och Hemköp, mysiga caféer, restauranger, tennisbanor, paddelbanor och gym. Till lägenheten hör ett rymligt förråd på cirka 5-6 kvadratmeter.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Trunstavägen 11, Knivsta - Centralt, Knivsta kommun
  • Sön 5 maj
Trunstavägen 11, Knivsta - Centralt, Knivsta kommun, bild 2
Trunstavägen 11, Knivsta - Centralt, Knivsta kommun, bild 3

Trunstavägen 11

Lägenhet
Knivsta - Centralt, Knivsta kommun
HusmanHagberg Uppsala
849 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/6
2 483 kr/mån
31 444 kr/m²

// Balkong // Moderna bekvämligheter // Takterass Välkomna till Trunstavägen 11! Denna fräscha etta har ett utmärkt pendlarläge med en väldigt kort promenad från tågstationen som snabbt tar er mot Uppsala, Arlanda eller Stockholm. Lägenheten är rymlig och välplanerad och har gott om förvaringsmöjligheter i skåp, lådor och förrådet som är beläget precis utanför ytterdörren. Planlösningen tillåter utrymme för säng, soffa och arbetsplats. Bostaden är i mycket bra skick med en modern stil. Här finns en genomgående hög standard med ljusa färger, spotlights, parkettgolv och högt i tak. Köket är välutrustat med induktionshäll, integrerad diskmaskin och kyl/frys samt en kombinerad ugn och mikro. Badrummet är helkaklat och har en dusch med glasväggar, wc, handfat med kommod och en kombinerad tvätt- och torkmaskin. Lägenheten har även en egen balkong med eftermiddagssol. Bostaden ligger i ett lugnt område och i föreningen finns en fantastisk gemensam takterrass i samma hus med sittgrupper båda utan och under tak. Solen lyser här från tidig morgon till sen kväll. Här finns också en inglasad del. Föreningens innergården är grön och lummig med träd och buskar och här finns sittgrupper, grillmöjligheter, gräsyta och cykelparkeringar. Ett gemensamt cykelförråd finns även att använda för alla medlemmar. På Trunstavägen bor du i ett optimalt centralt läge där du inom gångavstånd har all tänkbar service i Knivsta centrum så som flertalet matbutiker, gym och restauranger. För den som önskar ett aktivt liv finns närhet till både badplatser, vandring på Upplandsleden och elljusspår. Med tåg tar det endast 9 minuter till Uppsala city, 8 till Arlanda och ca 25 till Stockholm. Det är även nära till E4an för dig som pendlar med bil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Trevlingevägen 45, Gåvsta, Uppsala kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00

Trevlingevägen 45

Villa
Gåvsta, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
4 295 000 kr
127 m²
4 rum
801 m² tomt

Vill du också bo i ett naturnära område som är anpassat för familjelivet? Välkommen till Gåvsta! Här är du omgiven av vackra åkrar och lummiga skogspartier. En kort promenad bort finns Gåvsta skola som erbjuder årskurs 3-9. Därifrån går även bussarna in till Uppsala Centrum med jämna mellanrum. Endast 15 min bort med bil ligger Gränby köpcentrum där all service du kan tänka dig finns. Bekvämligheter som flertalet restauranger, butiker, bio, salonger och mataffärer. Denna fina villa är placerad i ett av områdets hörn. Bakom trädgården ligger en åker som ger en vacker utsikt samt begränsad insyn. Detta hem har både ett inglasat uterum med infravärme samt en generös altan med uppvärmd pool. Trädäcket med blomlådor och poolen är nytt från 2020. Nedanför ligger en härlig gräsmatta där barnen eller djuren kan leka fritt medan ni grillar eller solar. Trädgården är väl omhändertagen och här finns rabatter och fruktträd. Den frodiga Thujahäcken är en fröjd för ögat men bidrar även den till avskildhet. Den välplanerade planlösningen ger ljusa och rymliga sociala ytor i det stora vardagsrummet och i uterummet. Här finns samtidigt en genomtänkt avskildhet för de tre sovrummen och kontoret. Bostaden har ett minde badrum som är helkaklat i vitt och har wc, handfat och kommod i mörk trä med matchande spegelskåp. Det större badrummet är även det helkaklat och går i naturnära färger som vit och brun. Taket är nedsänkt för ljuddämpning och spotlights är installerade. Handfatet med kommoden är extra brett och ger avlastningsyta på sidorna och mer förvaring i lådorna. Duschen har strålar från sidan och ovan och inbyggda högtalare. Det moderna köket är fullt utrustat med diskmaskin, ugn och mikro från 2022, spishäll, kyl, frys samt gott om förvaring och bänkyta. Detta passar den matintresserade då man här kan laga mat alla tillsammans. Från köket når du groventrén och tvättstugan där du även hittar den helt nya frånluftsvärmepumpen. Golvet i köket och hallen byttes nyligen till stenfärgat klinker. Tillhörande Fastigheten finns även ett uppvärmt garage om 38kvm inklusive förrådsdel. Den generösa uppfarten ger plats för att parkera ca 4 bilar. Välkommen till detta hem att trivas i för hela familjen!

  • Plus
Råbyvägen 57E, Gränby, Uppsala kommun

Råbyvägen 57E

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 395 000 kr
36 m²
1 rum
vån 6/7
3 358 kr/mån
38 750 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fräscha lägenhet utan insyn med en härlig utsikt och stor balkong! Bostaden har en öppen planlösning men med en känsla av flera separata användningsområden. De 36 kvadratmeterna fördelas på hall, badrum, kök, matplats och vardagsrum med sovalkov. Här får du plats med allt du kan behöva som säng, soffa, matbord, skrivbord och förvaringsmöbler. Materialvalen är moderna och på golvet ligger en vacker parkett. Badrummet är helkaklat och erbjuder en kombinerad tvätt och torkmaskin. Köket är fullständigt utrustat med kyl/frys, spis, ugn och mikro. Här finns även gott om arbetsyta och förvaring i skåp och lådor. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier med fri utsikt. På Råbyvägen bor du med närhet till naturområden, stadskärnan och shopping. Precis utanför dörren finner du ICA, gym och en sushirestaurang. Inom gångavstånd finns flertalet parker och matbutiker. Det stora grönområdet Gränbyparken erbjuder bland annat generösa gräsytor för picknick och lek, lekplats, beachvolleybollplan, 4H-gård, två odlingslottsområden samt även fornlämningar. På andra sidan Gränbyparken hittar du Uppsalas största shoppingområde Gränbystaden med restauranger och alla typer av butiker. Vill du ta dig till Uppsala centrum så går bussen precis utanför porten och önskar du cykla så går det utmärkt och tar endast ca 10 minuter. Detta är boendet för dig som uppskattar bekvämligheter och närhet till allt!

  • Balkong
  • Hiss
Heidenstamsgatan 35, Löten, Uppsala kommun
Heidenstamsgatan 35, Löten, Uppsala kommun, bild 2
Heidenstamsgatan 35, Löten, Uppsala kommun, bild 3

Heidenstamsgatan 35

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 395 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/3
2 194 kr/mån
45 000 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet om 31 kvadratmeter erbjuder en perfekt balans mellan stil och komfort. Med en fransk balkong som bjuder in ljuset och en modern färgsättning är detta ett hem som passar alla! Det nyligen stamrenoverade badrummet är helkaklat och har dusch, wc, spegel och kommod. De fina golven och ljusa väggarna ger varje rum en luftig och inbjudande känsla som omedelbart gör dig hemmastadd. Köket är stilrent och funktionellt, med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. Här finns finns en hällspis, fläkt, kyl/frys samt tillräckligt med plats för ett mindre matbord framför fönstret. Allrummet rymmer en sittgrupp, tv-möbel och arbetsbord. I anslutning till allrummet finns idag en sovalkov som är designad för att kunna känna att man kan vila med avskildhet. Som en extra bonus ingår ett källarförråd, perfekt för att hålla ditt hem organiserat och fritt från oönskad röra. Bostadsrättsföreningen Brf Uppsalahus nr 14 är en omfattande förening som konstant strävar efter att förbättra medlemmarnas livskvalitet. Som medlem i föreningen får du tillgång till olika gemensamma utrymmen, inklusive tvättstugor, hobbyrum, gym samt en rymlig, välskött gård med faciliteter som tennisbana, boulebana och en mindre fotbollsplan. Här bor du i en trivsam miljö med närhet till grönområden, service och kommunikationer. Heidenstamsgatan ger dig närhet både till natur och bekvämligheter. Ett stenkast bort ligger Heidenstams torg med livsmedelsbutik, postkontor, apotek, vårdcentral, frisör, restaurang och gym. För de som uppskattar fysisk aktivitet ligger Gränby sportfält och IFU-arenan inom tio minuters promenad med flera ishallar, innebandyhallar, inomhusarena och utomhusarena för friidrott samt UTK-hallen med banor för tennis, paddel, badminton, squash och bordtennis. Även Diös-hallen, med inomhusfotbollsplan och tre utomhusplaner, finns på kort avstånd. Fyrishov, med simhall och äventyrsbad, ligger 1,5 km bort med cykel. Bellmansparken och Von Bahrskahäcken är båda inom promenadavstånd. Bra buss- och cykelförbindelser finns till stadskärnan, och Gränby köpstad. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av denna pärla i Löten. Ett tillfälle att bo bekvämt och trivas på Heidenstamsgatan 35 väntar på dig!

  • Premium

Visar alla 5