Mäklare Jesper Staring

Jesper Staring

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Uppsalavägen 3, Gimo, Östhammars kommun

Uppsalavägen 3

Villa
Gimo, Östhammars kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 295 000 kr
72 + 72 m²
3 rum
990 m² tomt

Nu saluförs denna trivsamma villa med välskött och grönskande tomt i Gimo! Här bor ni bekvämt med en vacker grönskande trädgård och med väldisponerade ytor invändigt. För dig med gröna fingrar så lämpar sig tomten utmärkt för odling. Här finns utrymme för hela familjen att trivas! Entréplan erbjuder en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och en WC i direkt anslutning. Från hallen når ni det mysiga köket med gott om plats för matlagningskreativitet. Här erbjuds generösa sociala ytor för middagsbjudningar med vänner och familj. Vardagsrummet tillhandahåller gott om plats för möblemang efter önskemål och erbjuder ett vackert ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier i gavel. Vidare har ni även tillgång till två väl tilltagna och trivsamma sovrum. Källarplanet erbjuder gott om förvaringslösningar och utrymmen som kan nyttjas efter behov. Här finner ni även ett badrum med dusch och tvättmaskin. Ni har även tillgång till en mysig vedspis! Utvändigt så finner ni även ett garage samt ett grusad uppfart med plats för bilar. Gimo är en familjär ort endast ca 45 minuter från centrala Uppsala. Här bor ni på bekvämt avstånd till bland annat skolor, idrottsanläggningar och Gimo torg samtidigt som du även har närhet till Gimo busstation som erbjuder bra kommunikationer till kommunens närliggande orter samt Uppsala. Gimo erbjuder ett utbud av livsmedelsbutiker, restauranger och vårdcentral. Här finns även den folkkära Gimo Herrgård. Ni finner även trivsamma promenadstråk kring den vackra Gimodammen i bruksmiljö. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information. Annonsen kommer att uppdateras med driftskostnader. Varmt välkomna på visning!

Gröna gatan 31D, Salabacke, Uppsala kommun

Gröna gatan 31D

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 095 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1/4
1 508 kr/mån
47 609 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna yteffektiva etta i omtyckta Sala Backe! Här bor ni i en välskött förening med en låg månadsavgift. Bekvämt gång - och cykelavstånd till både Uppsalas stadskärna och Gränby centrum. Här möts ni av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Från hallen når ni det luftiga allrummet med ett fint ljusinsläpp och gott om plats för möblemang efter önskemål. Allrummet erbjuder även ett pentry med charmiga originaldetaljer. Slutligen finner ni även ett badrum med stockholmsdusch. Detta är ett perfekt första boende där ytorna optimerats i sann compact living-anda. Ni har även tillgång till ytterligare förvaringsmöjligheter i form av ett externt förrådsutrymme i källarplan! Här kommer ni bosätta er i stabil förening med låg skuldsättning per kvadratmeter och många bekvämligheter som erbjuds till dess medlemmar. Ni finner t.ex. bastu och relax i källaren av hus 31 tillsammans med en av föreningens fem tvättstugor. Vidare finner ni cykel- och barnvagnsförråd samt hobbyrum! Sala Backe är ett lugnt och mycket populärt område där det mesta finns inom promenadavstånd. Lägenheten är optimalt belägen med närhet till de stora utbuden av shopping, restauranger och cafeer både i stadskärnan och vid Gränby centrum. I det direkta närområdet finns flera restauranger, butiker, barnomsorg och härliga parker. Några personliga tips är Restaurang Paesano som har mat från Italiens hörn samt Konditori Brantingstorg som rankas till ett av Uppsalas bästa konditori. Under fredagar och lördagar kan man njuta av en black rock-middag på restaurang Ragusa. Stora välskötta parkområden finns på gångavstånd såsom Källparken, Skomakarberget och direkt utanför porten finns en liten park där man kan avnjuta en bok eller bara sitta och ta det lugnt. Sala Backe bjuder på flera livsmedelsbutiker såsom ICA och Willys. För pendlaren finns goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför ytterdörren och med Centralstationen endast en cykeltur bort.

Mälbyn 115, Alunda, Östhammars kommun

Mälbyn 115

Villa
Alunda, Östhammars kommun
HusmanHagberg Uppsala
3 095 000 kr
185 + 37 m²
7 rum
2 060 m² tomt

Nu saluförs denna trivsamma villa i ett idylliskt och lantligt läge strax utanför Alunda! Här bor ni i ett lantligt och rogivande läge med utsikt över vackra åkrar samtidigt som ni har bekvämt avstånd in till både Alundas och Gimos bekvämligheter. Fastigheten erbjuder en grön och fin tomt i ett trivsamt läge belägen mot vackra landskap samt lämpar sig perfekt för lekande barn eller bara allmän avkoppling. För dig med gröna fingrar så lämpar sig tomten utmärkt för odling. Här finns utrymme för hela familjen att trivas! Entréplan erbjuder en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och tillgång till generösa förvaringslösningar i form utav skjutdörrsgarderober. Från hallen når ni det rymliga köket med gott om plats för matlagningskreativitet. Här erbjuds generösa sociala ytor för middagsbjudningar med vänner och familj. I en öppen lösning mot köket finner ni vardagsrummet som tillhandahåller gott om plats för möblemang efter önskemål och i direkt anslutning finner ni utgången till den härliga uteplatsen. Här kan ni njuta av vyerna samtidigt som ni kan koppla av med nära och kära. Vidare fördelar sig entréplanet på ett luftigt badrum med dusch, en gäst-wc samt tre mysiga sovrum varav det ena erbjuder utgång till baksidans uteplats. Slutligen så har ni även tillgång till en tvättstuga/groventré med tvättmaskin och torktumlare. Det övre planet fördelar sig på ett luftigt allrum, två gemytliga sovrum med smarta förvaringslösningar samt ett badrum som idag inte är färdigställt men där grundarbetet redan är utfört. Här har ni möjligheten att få sätta er egna prägel! Ni har även tillgång till ett rymligt vidbyggt garage. Här bor ni med närhet till allt som Alunda har att erbjuda med bekvämt avstånd till skola, livsmedelsbutik, idrottsanläggningar samt skog och mark. Som boende i Alunda har ni även ett utmärkt pendlarläge till kommunens närliggande orter och till Uppsala. Annonsen kommer att uppdateras med driftskostnader. Varmt välkomna på visning!

Murargatan 24B, Salabacke, Uppsala kommun

Murargatan 24B

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 295 000 kr
24,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
1 950 kr/mån
52 857 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna väldisponerade etta med sovalkov och låg månadsavgift i grönskande Sala Backe! Här bor ni i ett omtyckt område med närhet till både Uppsala centrum och växande Gränbystaden. Bostaden är belägen i ett insynsskyddat läge med parkmiljö utanför fönstren och erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Här möts ni av en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Från hallen når ni det kvadratsmarta allrummet med gott om plats för möblemang efter önskemål. Här finner ni dessutom en rymlig sovalkov med plats för större säng. Köket är stilrent renoverat och erbjuder utrymme för matlagningskreativitét. Slutligen så har ni även tillgång till ett helkaklat badrum med dusch. Ni har även tillgång till ytterligare förvaring i form av två externa förråd. Här på Murargatan 24B bor du i stabil och omtyckt förening i populära Sala backe, med trivsamma gröna innergårdar i lugna kvarter. Föreningen har gemensamma utrymmen i form av tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum samt innergårdar med sittplatser och grillmöjligheter. Som boende på Murargatan 24B bor du med närhet till fina parker och grönområden samt kort cykelavstånd till city och goda busskommunikationer. Ett brett serviceutbud med flertal kiosker, caféer, gym och restauranger på kringliggande gator. Vid Brantingstorget och Årsta Centrum som båda är en kort promenad bort, finns dessutom livsmedelsbutik, apotek, frisörsalong, bageri mm. Från bostaden har du även nära till shoppingcentret Gränbystaden samt E4:ans på- och avfarter. Ett läge nära till allt helt enkelt! Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Torgny Segerstedts allé 17B, Rosendal, Uppsala kommun

Torgny Segerstedts allé 17B

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
2 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/5
3 807 kr/mån
41 727 kr/m²

*** FAST PRIS *** Lägenheten säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att det är den som först lägger det begärda priset som får köpa lägenheten. Ingen budgivning kommer att förekomma. Ring mäklaren för privatvisning! Nu finns möjlighet att förvärva denna stilrena och väldisponerade tvåa i attraktiva Rosendal! Här finner ni ett modernt och påkostat boende som ni kan flytta in i och börja trivas i från dag ett. Bostadens välplanerade yta fördelar sig på en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en generös klädkammare som i dagsläget används som kontor. Ta er vidare så når ni det påkostade och stilrena köket med gott om plats för matlagningskreativitet. Köket tillhandahåller härliga sociala utrymmen och är beläget i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet erbjuder luftiga ytor för möblemang efter önskemål och i direkt anslutning finner ni utgången till den rymliga balkongen. Utöver detta så finner ni även ett mysigt sovrum med generös förvaring i form av skjutdörrsgarderober samt ett stilrent och påkostat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och golvvärme. Som boende i Rosendal har man natur och friluftsliv endast ett stenkast bort men ändå nära till stadspulsen. På bekvämt gångavstånd finner man flertalet restauranger, butiker, salonger och härliga Stadsskogen med promenad/joggingspår På andra sidan vägen från bostaden finns även padel- och tennisbanor. I området finns både en ICA butik samt Hemköp. Även Skateboardpark, discgolfbana och USIF ARENA som kan intressera den aktive erbjuds i närområdet. De väl underhållna cykelbanorna tar en snabbt till Uppsalas stadskärna men även till bland annat Gottsunda centrum och universitetsbyggnaderna SLU, BMC, samt Ångströmlaboratoriet. Här finns allt man behöver inom ett bekvämt avstånd och det finns givetvis bussar som går till och från centrala Uppsala. Busslinjerna 1,3 och 11 har en hållplats ca 200m från huset och med dem kan du åka både till centrum, Fyrislund, Gottsunda köpcentrum, Ultuna, Gränby och Ekonomikum. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Smålandsvägen 81, Sävja, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår

Smålandsvägen 81

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 795 000 kr
68,9 m²
3 rum
vån 1/1
6 550 kr/mån
26 052 kr/m²

Nu har ni möjligheten att förvärva denna mysiga bostad med en generös uteplats i naturnära Sävja! Här bor ni i ett familjärt och naturnära område med "villakänsla". Bostaden präglas av fräscha ytskikt och en behaglig atmosfär, här är det bara att flytta in och trivas från dag ett! Här möts ni av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter som leder er vidare till de luftiga och öppna sällskapsutrymmena mellan kök och vardagsrum. Köket är stilrent renoverat och håller en genomgående hög standard. Ta er vidare ifrån köket så finner ni det generösa vardagsrummet med gott om plats för möblemang efter önskemål. Här finns även utrymme för matplats. I direkt anslutning till vardagsrummet finner ni utgången till den mysiga uteplatsen som sträcker sig hela vägen runt gaveln. Här kan ni njuta tillsammans med nära och kära när vårsolens strimmor värmer skönt i ansiktet. Er egna oas i ett trivsamt läge med härliga grönytor! Utöver detta så finner ni även ett fint renoverat badrum med tvättmaskin och torktumlare, två mysiga sovrum samt en klädkammare i anslutningen till hallen för ytterligare förvaringsmöjligheter. I Sävja möts du av vackra grönområden som inbjuder till lek och en aktiv livsstil för hela familjen. Området har en komplett infrastruktur med grundskola, förskola, lekplatser och idrottsplatser. Sävja IP erbjuder dessutom ett utegym och fria områden för träning. I närområdet finns bekvämligheter som Ica, apotek, vårdcentral och pizzeria. För en smidig resa till centrala stan finns nära till hållplats och en effektiv kollektivtrafik med täta turer. Dessutom är det kort avstånd till shoppingområdet Boland City för ytterligare shoppingmöjligheter. För de som önskar en snabb övergång från stadens puls till vildmarkens lugn, erbjuder naturreservatet Norra Lunsen en imponerande miljö. Det är ett stort skogsområde med kilometerlånga stigar genom barrskogar och våtmarker. Under snörika vintrar spåras skidleder för vintersportsentusiaster. En annan charmig plats att besöka är grillplatsen vid Stordammen söder om Sävja, där stigar leder in till Lunsens innersta delar från det hållet. Sammantaget är Sävja en lockande destination som erbjuder en balans mellan stadsliv och naturens skönhet.

 • Plus
 • Uteplats
Amanuensgatan 9, Rosendal, Uppsala kommun

Amanuensgatan 9

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 695 000 kr
35 m²
1.5 rum
3 461 kr/mån
48 429 kr/m²

*** FAST PRIS *** Bostaden säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att det är den som först lägger det begärda priset som får köpa bostaden. Ingen budgivning kommer att förekomma. Ring mäklaren för privatvisning! Nu saluförs denna trivsamma och välplanerade bostad i entréplan med mysig uteplats i växande Rosendal! Lägenheten håller en genomgående hög standard, här är det bara att flytta in och trivas från dag ett! Här möts du av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter som leder dig vidare till det stilrena köket/allrummet. Köket är välplanerat och erbjuder gott om plats för matlagningskreativitét. Från köket finner du den trivsamma uteplatsen belägen mot föreningens trevliga innergård. Uteplatsen erbjuder gott om plats för sittgrupp och här kan ni njuta av sommarens varma dagar tillsammans med vänner! Det luftiga allrummet tillhandahåller gott om plats för möblemang efter önskemål. Slutligen finner ni även ett trivsamt sovrum med en klädkammare i anslutning samt ett rymligt och stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin. Föreningen har en trevlig innergård med sittgrupper under pergola och en mindre lekyta. På vinden finns separat lägenhetsförråd samt cykel- och barnvagnsförråd. Parkeringsplatser för uthyrning kommer finnas i parkeringshuset Dansmästaren. Här i Rosendal bor du i en populär och växande stadsdel med naturen runt hörnet. Du har även direkt närhet till bland annat SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet. I närområdet finns även flera caféer, restauranger, bageri, fruktaffär och matbutiken Hemköp. Vårdcentral med BVC har du på kort promenadavstånd och flera busslinjer trafikerar området och gör det lätt att ta sig in till city. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information! Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Simundö Gammelgården 134, Östhammar, Östhammars kommun
 • Budgivning pågår

Simundö Gammelgården 134

Villa
Östhammar, Östhammars kommun
HusmanHagberg Uppsala
3 495 000 kr
148 m²
5 rum
2 892 m² tomt

Trivsamt hus med hörntomt i idylliskt läge med utsikt över Kallrigafjärden! Nu finns möjligheten att förvärva denna trevliga enplansvilla med läcker utsikt över Kallrigafjärden! Här bor ni i ett lugnt och rogivande läge med vackra grönytor och sjöutsikt. Här är det bara att flytta in och trivas från dag ett! Fastigheten erbjuder en grön och fin tomt i ett trivsamt läge belägen mot vackra landskap, samt lämpar sig perfekt för lekande barn eller bara allmän avkoppling. I anslutning till bostadsbyggnaden finns även ett rymligt garage samt en carport! För dig med gröna fingrar så lämpar sig tomten utmärkt för odling. Här finns utrymme för hela familjen att trivas! Väl in i bostadsbyggnaden möts ni av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och tillgång till generösa förvaringslösningar. Öppna upp de vackra pardörrarna så når ni bostadens luftiga vardagsrum med ryggåstak som bidrar till en härlig känsla av rymd. Vardagsrummet erbjuder generösa fönsterpartier som tillhandahåller ett vackert ljusinsläpp och en charmig braskamin som bidrar till extra mysfaktor. I direkt anslutning finner ni även utgången till det inglasade uterummet som förlänger utevistelsen under årets kyligare månader. Vardagsrummet är beläget i en trevlig planlösning mot det charmiga köket i lantlig stil som bjuder in till matlagninskreativitét. Här finns gott om sociala ytor för middagsbjudningar med vänner och familj. Under årets kyligare månader kan ni njuta utav värmen av vedspisen samtidigt som ni sitter samlade med nära och kära vid middagsbordet. Ni har även tillgång till tre mysiga sovrum, ett allrum, ett fräscht badrum med bastu, gäst-WC samt en tvättstuga/groventré. Altanen är belägen i ett trivsamt läge samt erbjuder härliga soltimmar. Här kan ni även passa på att hoppa ner i den rogivande jacuzzin för ett avslappnande bad med den härliga utsikten över vatten och grönskande natur. Vardagslyx! Skulle den svenska sommaren bjuda på regn så har ni uterummet som skydd så att möjligheterna till utevistelse består. Här bor ni med trivsamt pendlingsavstånd till både sommarpärlan Öregrund, "staden vid havet", Östhammar samt Forsmark. Öregrund är den enda staden på östkusten där ni kan njuta av solnedgången i havet och erbjuder utöver detta tillsammans med Östhammar både skolor, livsmedelsbutiker, ett stort antal krogar, mysiga caféer och all den service ni kan tänkas behöva. Öregrund och Östhammar erbjuder även goda pendlingsmöjligheter till både kommunens närliggande orter, Uppsala, Gävle samt Stockholm. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information. Annonsen kommer att uppdateras med driftskostnader.

Von bahrs väg 22, Löten, Uppsala kommun
 • Budgivning pågår

Von bahrs väg 22

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 795 kr/mån
26 077 kr/m²

*** FAST PRIS *** Lägenheten säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att det är den som först lägger det begärda priset som får köpa lägenheten. Ingen budgivning kommer att förekomma. Ring mäklaren för privatvisning! Nu har ni möjligheten att förvärva denna stilrena och rymliga tvåa med en väldisponerad planlösning och generös balkong! Här bor ni i ett trivsamt läge med bekvämt avstånd till Uppsalas stadskärna. Här kan möjligheten eventuellt finnas till att göra om bostaden till en 2,5:a genom utnyttjande av inkringliggande varmförråd. Här möts ni av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter som leder er vidare till det luftiga vardagsrummet. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för möblemang efter önskemål och i direkt anslutning till vardagsrummet finner ni utgången till den generösa balkongen. Balkongen tillhandahåller plats för sittgrupp och här kan ni njuta under sommarens varma dagar! I öppen planlösning mot vardagsrummet finner ni det stilrena köket. Här finns gott om plats för matlagningskreativitét och när middagen är serverad finns gott om utrymme för matplats och sociala tillställningar tack vare den luftiga planlösningen mot vardagsrummet. Utöver detta finner ni även ett rymligt sovrum, ett kaklat badrum med tvättmaskin samt en klädkammare för ytterligare förvaringsmöjligheter! Bostaden bjuder på ett flertal härliga attribut, bland annat stilrena spotlights i tak! Föreningen är välskött och stabil och innehar bastu, gym, cykelrum, solarium samt snickarlokal som samtliga medlemmar för använda. I Löten bor du med gångavstånd till flertalet idrottsanläggningar som Lötens IP, Uppsala friidrottsarena och Kapellgärdets skatepark. I det direkta närområdet finns även förskolor, skola och flera lekplatser samt en vårdcentral. Ett stenkast bort ligger Heidenstams torg där du hittar en välsorterad mataffär, postombud, apotek, kemtvätt, frisör och restauranger. Även parker, utomhusgym, motionsspår och odlingsförening finns i närheten. Med cykelvägar som underhålls året runt nås stadskärnan på 10 min. Det finns även goda bussförbindelser till både Gränby shoppingcenter och Uppsala city. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

 • Balkong
 • Hiss
Terrilörsgatan 6, Östhammar, Östhammars kommun

Terrilörsgatan 6

Lägenhet
Östhammar, Östhammars kommun
HusmanHagberg Uppsala
2 695 000 kr
82 m²
3 rum
vån 6/6
6 154 kr/mån
32 866 kr/m²

*** FAST PRIS *** Lägenheten säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att det är den som först lägger det begärda priset som får köpa lägenheten. Ingen budgivning kommer att förekomma. Ring mäklaren för privatvisning! Sommarsolen värmer skönt i ansiktet och du blickar ut över den vackra vyn över Östhammarsfjärden och känner doften av sjöbrisen. Båtarna nästan speglar sig i vattenytan och lugnet flödar genom kroppen. Välkommen hem till Terrilörsgatan 6. Detta är ett boende för dig som ställer lite extra höga krav på boendekvalitén. Här bor du högst upp i huset och erbjuds en vacker utsikt över Östhammarsfjärden! Bostaden präglas utav väldisponerade ytor, smakfulla materialval och ett vackert ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier och ett trivsamt gavelläge. Här erbjuds ni två balkonger som båda har utsikt över den vackra Östhammarsfjärden. Här möts ni av en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober. Från hallen så når ni det moderna och stilrena köket med gott om plats för matlagningskreativitét och socialt samspel. Här finner ni även den ena balkongen med utsikt över vattnet och Klackskärs camping. Vardagsrummet är beläget i en öppen planlösning mot köket och erbjuder gott om plats för möblemang efter önskemål. Här ifrån når ni den andra generösa balkongen med en härlig utsikt över fjärden och de vackra vyerna över omgivningen. Slutligen finner ni även två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett rymligt helkaklat badrum med dusch. Här bor ni med närhet till allt vad vackra Östhammar har att erbjuda! För er som uppskattar en vacker närmiljö med både natur och vatten är det här ett riktigt förstklassigt läge. Välkommen till ert nya drömboende! Anmäl ditt intresse för att säkerställa att du tar del av all information. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Centrumvägen 3A, Alunda, Östhammars kommun

Centrumvägen 3A

Lägenhet
Alunda, Östhammars kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
2 301 kr/mån
24 052 kr/m²

*** FAST PRIS *** Lägenheten säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att det är den som först lägger det begärda priset som får köpa lägenheten. Ingen budgivning kommer att förekomma. Ring mäklaren för privatvisning! Nu har ni chansen att förvärva en väldisponerad och stilrent renoverad lägenhet i Alundas absoluta centrum. Här bor ni med låg månadsavgift och närhet till allt som Alunda har att erbjuda utanför porten! Här möts ni av en välkomnande hall som leder er vidare till köket. Köket erbjuder trevliga sociala ytor och håller en hög standard sett till skick och maskinell utrustning. Här finns gott om plats för matlagninskreativitét. Från köket når ni vardagsrummet som erbjuder en härlig känsla av rymd tack vare ett generöst ljusinsläpp och den extra takhöjden. Ta er vidare så finner ni även ett luftigt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett stilrent helkaklat badrum med golvvärme. Till bostaden hör även ett extern förråd i källarplan för ytterligare förvaringsmöjligheter. Som boende på Centrumvägen har ni närhet till hela ortens service. Här bor ni med närhet till allt som Alunda har att erbjuda med kort avstånd till skola, livsmedelsbutik, idrottsanläggningar samt skog och mark. Som boende i Alunda har ni även ett utmärkt pendlarläge till kommunens närliggande orter och till Uppsala tar ni er på ca 20 minuter med bil. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information. Varmt välkomna på visning!

Lövhultsvägen 12, Norby, Uppsala kommun

Lövhultsvägen 12

Villa
Norby, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
3 995 000 kr
53,5 m²
2 rum
561 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning! Nu har HusmanHagberg nöjet att få saluföra denna charmiga fastighet i attraktiva Norby! Här bor ni i ett attraktivt och lugnt område med ett nyligen renoverat bostadshus och en mysig tomt i ett avskilt läge. Bostadsbyggnaden har renoverats varsamt med smakfulla materialval som harmoniserar väl med den ursprungliga charmen. Detta boende präglas utav en genomtänkt planlösning och charmiga detaljer och genomsyras utav en trivsam atmosfär. Här möts ni av en välkomnande hall med förvaringsmöjligheter som leder er vidare till det stilrent renoverade köket. Här finns trevliga arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen. Från köket når ni det luftiga vardagsrummet med vackra takbjälkar och en eldstad som förhöjer mysfaktorn under årets kallare månader. Ni finner även en trivsam uteplats i anslutning till vardagsrummet. Utöver detta har ni även tillgång till ett rymligt sovrum/matrum med klädkammare i anslutning samt ett nyrenoverat badrum med golvvärme. Fastigheten har en tomt om 561 kvm där ni kan utforma ytan efter eget tycke och smak. Utanför huset har ni även tillgång till en redskapsbod. Här på Lövhultsvägen 12 bor ni med närhet till det mesta, allt från härlig natur, service, träning och med kort avstånd till city samt E4:an. Detta är helt enkelt en plats för er som uppskattar att ha all tänkbar service nära tillhands men ändå uppskattar en mer lantlig känsla. Sydväst om Uppsala ligger Norby, en naturnära stadsdel som inte ligger långt från centrala Uppsala. På gångavstånd ligger Stadsskogen och Rosendalsfältet. Även Valsätra idrottsplats med gräs- och grusplan, tennis och boule ligger i området. Till badplatsen i Vårdsätra och till Hågadalens naturreservat går det snabbt att cykla. För barnfamiljen finns det ett flertal skolor upp till högstadium och i närområdet finns det gymnasieskolor.

 • Plus

Visar alla 12