Mäklare Jim Loginger

Jim Loginger

Om mig

Jag brinner för mitt arbete och är driven, ärlig, uppriktig och ödmjuk, men också högt målfokuserad. Mitt huvudmål är alltid att överträffa mina kunders förväntningar och göra varje affär så lyckad som möjligt, för varje affär och hem är unik.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rösselstigen 6, Söderön, Östhammars kommun
Rösselstigen 6, Söderön, Östhammars kommun, bild 2
Rösselstigen 6, Söderön, Östhammars kommun, bild 3

Rösselstigen 6

Tomt
Söderön, Östhammars kommun
HusmanHagberg Uppsala
395 000 kr
2 102 m² tomt

Skapa ditt drömboende idylliskta Östhammar. Här har du möjlighet att bygga ditt egna drömboende i en rogivande omgivning med båda Roslagspärlorna Östhammar och Öregrund på ett bekvämt avstånd. Upplev fördelarna med att bygga ett nyproducerat hus! Lägre driftkostnader, inga renoveringar och reparationer på många år, det finns även möjlighet att slippa amorteringen i upp till 5 år från att det ditt nya hus står klart och som en extra bonus är fastigheten från nybyggnadsåret befriad från kommunal fastighetsavgift i 15år! Tomterna är belägna i ett omtyckt område med närhet till Östhammarfjärden. För golfentusiaster är detta ett perfekt läge med öregrundsgolfklubb runt hörnet. Från fastigheten kan man ta en kort promenad till Öregrundsgolfklubb och att gå direkt till hål nr 7 är det endast ca 300m. Båtplats - Det finns planer att bygga ut en närligande brygga där man får köpa sig rätten att använda båtplats som blir bunden till fastigheten. Idag finns det ingen båtplats men framtida möjligheter att ha båtplats är sannolikt. Tomterna inte är knutna till någon specifik husleverantör. Tomterna är mellan ca. 2000 - 2200 kvm. El och fiber är dragen till tomtgräns, färdig infart och väg, gemensamhetsanläggning för vatten och avlopp där det tillkommer en anslutningsavgift på 236 500kr. Till Östhammar är det ca 10km och öregrund 13km! Det finns många fina strövområden och fint elljusspår för löpning och skidåkning samt flera tennisbanor. I Öregrund finns även flera mysiga butiker, vårdcentral med apotek, sporthall/gym/bastu, bibliotek, systembolag, restauranger, konditori mm. En pittoresk och mysig ort som verkligen livar upp under sommarmånaderna med båttävling och festival för alla åldrar! I sommarstaden Öregrund är den enda platsen i Östkusten där man kan se solnedgången i vattnet! Vill du veta mera? Kontakta ansvarig mäklare Jim Loginger för mera information! 073-052 83 32.

  • Premium
Rösselstigen 5, Söderön, Östhammars kommun
Rösselstigen 5, Söderön, Östhammars kommun, bild 2
Rösselstigen 5, Söderön, Östhammars kommun, bild 3

Rösselstigen 5

Tomt
Söderön, Östhammars kommun
HusmanHagberg Uppsala
395 000 kr
2 067 m² tomt

Skapa ditt drömboende idylliskta Östhammar. Här har du möjlighet att bygga ditt egna drömboende i en rogivande omgivning med båda Roslagspärlorna Östhammar och Öregrund på ett bekvämt avstånd. Upplev fördelarna med att bygga ett nyproducerat hus! Lägre driftkostnader, inga renoveringar och reparationer på många år, det finns även möjlighet att slippa amorteringen i upp till 5 år från att det ditt nya hus står klart och som en extra bonus är fastigheten från nybyggnadsåret befriad från kommunal fastighetsavgift i 15år! Tomterna är belägna i ett omtyckt område med närhet till Östhammarfjärden. För golfentusiaster är detta ett perfekt läge med öregrundsgolfklubb runt hörnet. Från fastigheten kan man ta en kort promenad till Öregrundsgolfklubb och att gå direkt till hål nr 7 är det endast ca 300m. Båtplats - Det finns planer att bygga ut en närligande brygga där man får köpa sig rätten att använda båtplats som blir bunden till fastigheten. Idag finns det ingen båtplats men framtida möjligheter att ha båtplats är sannolikt. Fastigheterna är mellan ca. 2000 - 2200 kvm. El och fiber är dragen till tomtgräns, färdig infart och väg, gemensamhetsanläggning för vatten och avlopp där det tillkommer en anslutningsavgift på 236 500kr. Tomten är ej bunden till någon husfabrikant! Köpare väljer själv vad och med vem de vill bygga. Bilagd offert på ett nybyggt fritidshus finns under "viktiga dokument" utan utvändig målning och finplanering tomt som går att välja till om man önskar. Offerten är ett erbjudande från Myresjöhus, de kan även leverera andra typer än det föreslagna. Till Östhammar är det ca 10km och öregrund 13km! Det finns många fina strövområden och fint elljusspår för löpning och skidåkning samt flera tennisbanor. I Öregrund finns även flera mysiga butiker, vårdcentral med apotek, sporthall/gym/bastu, bibliotek, systembolag, restauranger, konditori mm. En pittoresk och mysig ort som verkligen livar upp under sommarmånaderna med båttävling och festival för alla åldrar! I sommarstaden Öregrund är den enda platsen i Östkusten där man kan se solnedgången i vattnet! Vill du veta mera? Kontakta ansvarig mäklare Jim Loginger för mera information! 073-052 83 32.

  • Premium
Rösselstigen 7, Söderön, Östhammars kommun
Rösselstigen 7, Söderön, Östhammars kommun, bild 2
Rösselstigen 7, Söderön, Östhammars kommun, bild 3

Rösselstigen 7

Tomt
Söderön, Östhammars kommun
HusmanHagberg Uppsala
495 000 kr
2 195 m² tomt

Skapa ditt drömboende idylliskta Östhammar. Här har du möjlighet att bygga ditt egna drömboende i en rogivande omgivning med båda Roslagspärlorna Östhammar och Öregrund på ett bekvämt avstånd. Upplev fördelarna med att bygga ett nyproducerat hus! Lägre driftkostnader, inga renoveringar och reparationer på många år, det finns även möjlighet att slippa amorteringen i upp till 5 år från att det ditt nya hus står klart och som en extra bonus är fastigheten från nybyggnadsåret befriad från kommunal fastighetsavgift i 15år! Tomterna är belägna i ett omtyckt område med närhet till Östhammarfjärden. För golfentusiaster är detta ett perfekt läge med öregrundsgolfklubb runt hörnet. Från fastigheten kan man ta en kort promenad till Öregrundsgolfklubb och att gå direkt till hål nr 7 är det endast ca 300m. Båtplats - Det finns planer att bygga ut en närligande brygga där man får köpa sig rätten att använda båtplats som blir bunden till fastigheten. Idag finns det ingen båtplats men framtida möjligheter att ha båtplats är sannolikt. Fastigheterna är mellan ca. 2000 - 2200 kvm. El och fiber är dragen till tomtgräns, färdig infart och väg, gemensamhetsanläggning för vatten och avlopp där det tillkommer en anslutningsavgift på 236 500kr. Tomten är ej bunden till någon husfabrikant! Köpare väljer själv vad och med vem de vill bygga. Bilagd offert på ett nybyggnation av villa finns under "viktiga dokument" utan utvändig målning och finplanering tomt som går att välja till om man önskar. Offerten är ett erbjudande från Myresjöhus, de kan även leverera andra typer än det föreslagna. Till Östhammar är det ca 10km och öregrund 13km! Det finns många fina strövområden och fint elljusspår för löpning och skidåkning samt flera tennisbanor. I Öregrund finns även flera mysiga butiker, vårdcentral med apotek, sporthall/gym/bastu, bibliotek, systembolag, restauranger, konditori mm. En pittoresk och mysig ort som verkligen livar upp under sommarmånaderna med båttävling och festival för alla åldrar! I sommarstaden Öregrund är den enda platsen i Östkusten där man kan se solnedgången i vattnet! Vill du veta mera? Kontakta ansvarig mäklare Jim Loginger för mera information! 073-052 83 32.

  • Premium
Bolsbyn 61, Stavby, Uppsala kommun

Bolsbyn 61

Tomt
Stavby, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
4 929 000 kr
2 626 m² tomt

Nu har du chansen att bygga ditt drömhus på denna tomt! Här bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 25 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Strax utanför "Bullerbyn" Alunda finns denna härliga villa tomt. Tomten har ett ljust fritt läge och är generöst tilltagen om hela 2626 kvm. Smart 140 har smarta lösningar och bra förvaring, föräldrasovrum med walk-in-closet och egen ingång till badrummet – liksom ett utmärkt hemmakontor. Men också hela fyra sovrum och ett extra allrum. Här bjuds vi in i en rymlig entré med en strålande siktlinje genom huset. I mitten av huset får det sociala livet ta plats, i en öppen planlösning där rumskänslan ändå är närvarande i kökets placering. På ena sidan av umgängesytan hittar vi en generös barnavdelning med allrum, tre sovrum och toalett med dusch. På andra sidan når vi föräldrasovrummet, via genomgångsrummet som passar utmärkt som hemmakontor – eller kanske som första rum för familjens minsting? Fler smarta fördelar är det fina klädvårdsutrymmet med groventré och badrummets extra ingång som ger hotellkänsla i föräldrasovrummet. Till tomten ingår framdragen väg och avlopp. El-skåp finns just utanför tomtgränsen. Uppsala Kommun har lämnat positivt förhandsbesked. Pantbrevskostnader tillkommer och kreditkostnader varierar utifrån kontantinsats. Köparen tecknar entreprenadavtal med myresjöhus. Detta är ett förslag på hus, det finns möjlighet att man välja andra hus ur myresjöhus sortiment. Alla detaljer finns under "Dokument" Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jim Loginger för mera information, 073-0528332, [email protected]

Råbyvägen 57E, Gränby, Uppsala kommun
  • Idag kl 18:00
Råbyvägen 57E, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Råbyvägen 57E, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Råbyvägen 57E

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 395 000 kr
36 m²
1 rum
vån 4/7
3 359 kr/mån
38 750 kr/m²

Välkommen hem till bekvämligheternas boende! Med hiss från markplan finner du en utmärkt första bostad eller studentlägenhet. Ett hem i gott skick som bland annat erbjuder diskmaskin, helkaklat badrum förberett för tvättmaskin samt balkong. Den öppna planlösningen skapar ett enhetligt hem med vita väggar och ekparkett och ger direkt en känsla av rymd. I allrummet ryms enkelt både soffa och säng och förvaringen är redan löst i garderober. Behövs ytterligare förvaring finns ett vindsförråd som tillhör bostaden. I samma hus finner du gym och i grannhuset finnes Ica råby och den populära resturangen Mirai Sushi & Ramen. Vidare finns frisör och buss som stannar utanför dörren. En kort promenad bort ligger den grönskande Gränbyparken och 4H-gårdarna med flera bollplaner samt även Gränbystaden med all tänkbar service du kan önska dig. För den aktiva finns också IFU arena någon minut bort. Gränby är idag en expansiv stadsdel med fokus på att skapa en ytterligare stadskärna att trivas i. Här har du service och natur i närområdet och en cykeltur till universitet, nation och resecentrum på 10 minuter. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vattholma Vargdansen 216, null, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Vattholma Vargdansen 216, null, Uppsala kommun, bild 2
Vattholma Vargdansen 216, null, Uppsala kommun, bild 3

Vattholma Vargdansen 216

Gård/Skog
Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
4 750 000 kr
109 m²
4 rum
4,4 ha tomt

Välkommen till Vargdsansen 216 och denna hästgård! Belägen i natursköna Vattholma, bara en kort bilfärd från Gränby köpstad. Här erbjuds ett bekvämt och trivsamt boende i ett bostadshus som delvis renoverats de senaste åren. Här finns en välkommande hall som leder till ett stort och härligt kök med vedspis, ett vardagsrum och sovrum på entréplanet. Övre plan finner du först en stor hall, två sovrum och badrum, gott om förvaringsutrymme i kattvindarna. Från vardagsrummet leder en stor altan på ca 150 kvm ner till en härlig pool (4x8m) med värmepump som bjuder in till avkoppling. På gården finns även en mindre bilverkstad, komplett med betonggolv och elindragning samt pannrum/förråd i samma byggnad. Och naturligtvis finns det allt som behövs för att ta hand om hästarna på ett professionellt och omsorgsfullt sätt. Stallbyggnaden rymmer åtta stycken stora boxar, ponnystall med tre stycken boxar, två sadelkammare, fikarum med kök och varmvatten, ett rymligt foderutrymme och stort höloft. I anslutning till stallet finns fina beteshagar, en stor ridvolt på cirka 25x60 meter och ett rymligt ridhus/ridtält på 20x43 meter. Här får du möjlighet att leva det härliga hästlivet i en vacker och inspirerande miljö. Så om du letar efter en hästgård som kombinerar naturskönhet med modern bekvämlighet och en plats där du kan utöva ditt hästintresse, så är den här hästgården i Vattholma definitivt något för dig!" Fastigheten omfattar idag drygt 6 hektar varav ca 16 000 kvm håller på att styckas av och beräknas bli klart nu till hösten 2023. Där av total area kommer ändras från 6 hektar till ca 4,4 hektar. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Gränsta 314, null, Uppsala kommun

Gränsta 314

Fritidshus
Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 595 000 kr
98 m²
3 rum
1 202 m² tomt

Välkommen till Gränsta 314! Fastighten erbjuden en välskött bostadsbyggnad med närhet till naturen och Knutbys bekvämligheter är ett attraktivt bostadsalternativ. Här kan du bo omgiven av grönska i en vacker 1 1/2-plansvilla med goda kommunikationer, med endast 500 meters avstånd till närmaste busshållplats. Bostadsbyggnaden erbjuder ljusa ytskikt och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med naturligt ljus från fönster som vetter i olika väderstreck. Köket är utrustat med fullstor kyl, spis, ugn, fläkt och ljusa köksskåp. Entréplanet inkluderar också ett helkaklat badrum med badkar, wc, spegelskåp och handfat, samt en rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. På övre plan finns ett stort allrum som också kan användas som sovrum, med trägolv och ljusa väggar. Till höger finns ett fint sovrum som öppnas med en skjutdörr. Huset har också en mysig veranda under tak, som ger en trevlig utomhusmiljö. Trädgårdstomten består av en blandning av skogsträd och gräsmatta, och området i och runt Knutby erbjuder bekvämligheter som ICA Knuten, bensinmack, förskola, skola åk (FK-6) samt Knutby Krog. Busslinje 809 går frekvent till Uppsala, och det finns också bussar till Norrtälje. Denna villa är ett utmärkt val för dem som söker en bekväm och naturnära bostad i Knutby. Varmt väkommen på visning!

Visar alla 7