Mäklare Mikael Lindström

Mikael Lindström

Om mig

Mäklaren som inte tror på slumpen! Jag har bott i Uppsala hela livet och planerar att stanna ända till pensionen! Genom att skräddarsy varje försäljning för just er unika bostad så maximerar vi försäljningspriset. Mitt mål är att bli din framtida mäklare livet ut. Jag ger alltid 110% i allt jag gör och jag lämnar inget åt slumpen. Vi på HusmanHagberg är hemma överallt och säljer allt från 1:an i Luthagen till Hästgården på landet. Så låt oss tillsammans göra ditt livs bästa affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lidnersgatan 27, Nyby, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Lidnersgatan 27, Nyby, Uppsala kommun, bild 2
Lidnersgatan 27, Nyby, Uppsala kommun, bild 3

Lidnersgatan 27

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 950 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 777 kr/mån
25 490 kr/m²

Välkommen till denna omsorgsfullt renoverade 3-rumslägenhet på Lidnersgatan 27! När du stiger in i denna lägenhet möts du av en rymlig hall som erbjuder utmärkt förvaring med generösa garderober. Badrummet är stort och rymligt, utrustat med både dusch, badkar och plats för tvättmaskin. Det stilfulla köket erbjuder generösa arbetsytor och gott om plats för en stor matgrupp. Vardagsrummet är väl tilltaget och bjuder på möjligheter till kreativ möblering och får rikligt med naturligt ljus från två håll. Från vardagsrummet kan du enkelt ta dig ut på balkongen och njuta av frisk luft och utsikt. De två rymliga sovrummen har gott om naturligt ljus, vilket skapar en luftig och trevlig atmosfär. Lägenheten är belägen i det populära området Nyby, där många boende väljer att stanna länge. Området har flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd. Dessutom har du utmärkta pendlingsmöjligheter med bil, tåg och cykel. E4:ans avfart ligger endast några minuter bort, och det finns gott om bussförbindelser och cykelvägar som tar dig dit du behöver. En kort bussresa på femton minuter tar dig till centralstationen, och för de som föredrar cykeln går det lika snabbt in till stan. Bara ett stenkast från bostaden hittar du bland annat en Willys-butik med flera andra butiker och restauranger, IFU Arenan och Gränby köpstad. Med en kort cykeltur når du Gränby Centrum, Uppsalas största köpcentrum med ett brett utbud av butiker, restauranger, gym och en biograf. Om du inte vill åka till ett stort köpcentrum för att handla eller utföra enklare ärenden, finns Heidenstamstorg i närområdet med butiker, banker, gym och bibliotek. Gamla Uppsala ligger också i närheten och erbjuder möjligheter till rekreation och motion. Det här är verkligen en bostad med alla bekvämligheter inom räckhåll! Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Bråtorp 59, Bråtorp, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Bråtorp 59, Bråtorp, Uppsala kommun, bild 2
Bråtorp 59, Bråtorp, Uppsala kommun, bild 3

Bråtorp 59

Villa
Bråtorp, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
2 895 000 kr
98 + 21 m²
3 rum
4 225 m² tomt

Drömmer du om ett boende som kombinerar modern komfort med naturskön omgivning? Då har du hittat rätt! Denna välrenoverade villa erbjuder en underbar livskvalitet bara minuter från Testenbadet. Vägen till huset slingrar sig genom landskapet, förbi betande tjurar och får, vilket ger en känsla av lantlig idyll. Huvudbyggnad och Gästhus: • Huvudbyggnad: 98 kvm med en tillhörande biarea på 21 kvm. Njut av ett nyrenoverat badrum från 2024 med golvvärme och ett modernt kök från 2019. Fiber installerat. • Gästhus: Separat boende på 42 kvm med vedeldad bastu, dusch, perfekt för gäster eller som extra utrymme. Tomt och Utemiljö: • Storlek: Generös tomt om 4 225 kvm, insynsskyddad och full av möjligheter. • Trädgård: Plan yta med äppel-, päron- och plommonträd samt en mysig pergola och trädäck för avkoppling och vackra solnedgångar. • Garage: Rymligt garage på 35 kvm med förrådsutrymme och vedbod. Läge och Kommunikationer: • Ostört och Idylliskt: Belägen bland de sista husen på vägen, vilket ger en fridfull atmosfär. • Nära: Endast 25 min till Uppsala, Gränbystaden/E4. Snabb access till Arlanda flygplats, ca 40 min via länsväg 273. • Fritidsaktiviteter: Kort resa till närliggande golfklubb samt sim- och sporthall för en aktiv livsstil. Finns beachvolleybollplan och en fotbollsplan nere vid sjön för den fritidsintresserade. Potential och Möjligheter: • Flexibel Planlösning: Oinredd övervåning med balkong, vilket ger möjlighet till utökade ytor och personlig anpassning. • Perfekt för Permanent eller Fritidsboende: Ett hem som passar lika bra som permanentbostad eller fritidshus. Ta chansen nu och upplev detta fantastiska hus med enastående möjligheter. Kontakta oss idag för en visning och låt detta hem bli ditt!

  • Premium
Leopoldsgatan 23, Nyby, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 13:00
Leopoldsgatan 23, Nyby, Uppsala kommun, bild 2
Leopoldsgatan 23, Nyby, Uppsala kommun, bild 3

Leopoldsgatan 23

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
2 160 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
5 518 kr/mån
30 000 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade och moderna 3:a från 2019 med balkong i fritt läge. Här har fokus lagts på ljusa och moderna inslag där det naturliga ljuset dominerar med stora fönster, genomgående hög materiell standard, fina materialval (som dämpade köksluckor och skåp) samt enhetlighet på golv i form av ekparkett (slitstarkt klinker i hallen). Väggarna går i en härligt ljusgrå ton. Kök och vardagsrum går i öppen planlösning med goda sällskapsytor med flera möbleringsalternativ enligt tycke och smak. Köksluckorna går i vitt som skapar en snygg egen del, med en bänkskiva i mörkare grått som kontrast. Vidare erbjuds ett två stora sovrum med gott om förvaring i flera garderober, samt utgång till bostadens balkong. Det smarta förvaringslösningarna fortsätter genom hela bostaden. Bostaden har även ett förråd i föreningen. Badrummet är helkaklat med duschhörn, handdukstork, golvvärme och egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk. Här erbjuds ett hemtrevligt boende såväl invändigt som utvändigt. Under varma dagar kan ni njuta av solen på balkongen, eller varför inte samlas på den gemensamma innergården? Plats finns för både aktivitet samt avkoppling, med grönskande ytor som blandats med sittplatser och planteringar. Nyby erbjuder ett naturnära boende med stadens brus på bekvämt avstånd. Till stadskärnan tar du dig på fina cykelvägar alternativt med goda kommunikationer som stadsbuss. En kort promenad bort finner du livs, pizzeria, apotek samt gym. Även det större köpcentrumet Gränbystaden med allt som kan tänkas av livs, service, shopping, restaurang, gym, apotek mm. För den aktiva finns också Gränby sportfält samt IFU arena med flera idrottsmöjligheter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Byggmästargatan 7C, Salabacke, Uppsala kommun
  • Borttagen före visning
Byggmästargatan 7C, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Byggmästargatan 7C, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Byggmästargatan 7C

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 695 000 kr
40 m²
1 rum
vån 2/3
2 301 kr/mån
42 375 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Botvidsgatan 16B, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 11:00
Botvidsgatan 16B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Botvidsgatan 16B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Botvidsgatan 16B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 895 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
2 652 kr/mån
54 143 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välutrustade lägenhet på Botvidsgatan i centrala Uppsala. Med sitt höga i tak ger den en luftig och rymlig känsla som gör den perfekt för både studenter och pendlare. Belägenheten är oslagbar med närhet till kommunikationer och allt som centrum har att erbjuda. Lägenheten har nyligen renoverats och badrummet är fräscht och modernt. Här finns även en diskmaskin för att göra vardagen smidigare. På den fina balkongen kan du njuta av solen och koppla av efter en lång dag. Föreningen har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet för dig som köpare. Detta är verkligen den perfekta studentlägenheten eller övernattningslägenheten för dig som vill ha allt inom räckhåll. Till lägenheten tillhör också två rymliga förråd. Låt inte detta tillfälle gå dig förbi, kontakt oss idag för att boka en visning och upplev själv allt som denna bostad har att erbjuda. Välkommen hem till Botvidsgatan!

  • Premium
  • Balkong
Fältspatsvägen 4, Eriksberg, Uppsala kommun
  • Imorgon
Fältspatsvägen 4, Eriksberg, Uppsala kommun, bild 2
Fältspatsvägen 4, Eriksberg, Uppsala kommun, bild 3

Fältspatsvägen 4

Lägenhet
Eriksberg, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 395 000 kr
29 m²
1 rum
vån -1/3
1 515 kr/mån
48 103 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta i Eriksberg! Med sitt perfekta läge nära kommunikationer och omgiven av natursköna områden, är detta ett drömhem för den som vill bo både praktiskt och naturnära. Den här lägenheten har allt du behöver för ett bekvämt boende. Redan vid ingången möts du av en rymlig hall som leder till ett välutrustat arbetskök. Här kan du laga goda måltider samtidigt som du njuter av en trevlig atmosfär. Badrummet är stamrenoverat och håller hög kvalitet. Det ljusa och öppna allrummet är perfekt för avkoppling och umgänge. Härifrån når du även den rymliga balkongen, där du kan njuta av kvällssolen och koppla av efter en lång dag. Balkongen erbjuder också en privat och avskild miljö, perfekt för att njuta av lugnet och stillheten. Föreningen har en stabil ekonomi och erbjuder en trygg och bekymmersfri boendemiljö. Dessutom har du ett brett utbud av service och bekvämligheter i närheten, med Västertorg inom bekvämt gångavstånd. Sammanfattningsvis är denna etta i Eriksberg en perfekt kombination av funktionellt boende och naturskön omgivning. Missa inte chansen att få ett drömhem med närhet till allt du behöver och mer därtill. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Kungsgatan 63A, Centrum, Uppsala kommun
  • Imorgon
Kungsgatan 63A, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Kungsgatan 63A, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Kungsgatan 63A

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
3 295 000 kr
101 m²
4 rum
vån 1/6
7 041 kr/mån
32 624 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet belägen mitt i hjärtat av Uppsala! Med sina 101 kvadratmeter och fyra rum är detta hem perfekt för den stora familjen. Här möts du av en ljus och välplanerad bostad med modern utrustning och stilfulla detaljer. Balkongen, som vetter mot den lugna innergården med mycket växtlighet och odlingslotter, är en perfekt plats att njuta av soliga dagar eller koppla av på efter jobbet. Här kan du odla dina egna grönsaker eller bara njuta av den friska luften. Lägenheten har tre rymliga sovrum och gott om förvaring med bland annat platsbyggda garderober i hallen och en större klädkammare vilket gör det enkelt att hålla ordning. Kök med kyl/frys i borstad stål, vinkyl och diskmaskin som sattes in 2023. Köksfläkt från Smeg. Det stora badrummet erbjuder både dusch, badkar och tvättmaskin för extra bekvämlighet. Dessutom finns det en gäst-wc för besökare. Golvvärme finns i både hall och badrum. Hela lägenheten renoverades för ungefär 10 år sedan och erbjuder en modern och stilren atmosfär. Föreningen är välskött och har en trevlig atmosfär. Föreningen har satsat på att installera solceller, nya säkerhetsdörrar, fönster samt elbilsladdare. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig runt i staden och utforska allt den har att erbjuda. Dessutom har du alla bekvämligheter inom räckhåll, medan centralstationen ligger mittemot - perfekt för pendlaren. Välkommen till ditt nya drömhem mitt i centrala Uppsala! Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Väderkvarnsgatan 21B, Centrum, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 14:00
Väderkvarnsgatan 21B, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Väderkvarnsgatan 21B, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Väderkvarnsgatan 21B

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
2 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/5
6 415 kr/mån
40 473 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad på Väderkvarnsgatan! Denna bostadsrätt är perfekt för dig som söker en modern och välplanerad lägenhet, med alla bekvämligheter du kan önska dig. Med sina 74 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen. Den är nyrenoverad och har en fräsch känsla som genomsyrar varje rum. Här finner du modern utrustning och bekvämligheter, inklusive en tvättmaskin med torktumlare - perfekt för att underlätta vardagen. Läget är oslagbart - centralt beläget i Uppsala centrum med närhet till allt du kan tänkas behöva. Kommunikationerna är utmärkta och du har nära till både bussar och tåg. Förutom det bekväma läget är området barnvänligt, vilket gör det till en perfekt plats för familjer att bo. Njut av kvällssolen på den härliga balkongen, där du kan koppla av och njuta av lugnet. Dessutom har du tillgång till Kvarnen gallerian samt ett praktiskt garage i samma hus. Denna bostad är totalrenoverad och erbjuder dig en modern och bekväm livsstil. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla på Väderkvarnsgatan - kontakta oss idag och boka din visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bäcklösavägen 5, Ultuna, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:00
Bäcklösavägen 5, Ultuna, Uppsala kommun, bild 2
Bäcklösavägen 5, Ultuna, Uppsala kommun, bild 3

Bäcklösavägen 5

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
2 750 000 kr
76 m²
3 rum
vån 4/4
5 886 kr/mån
36 184 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma och välplanerade 3:a mycket stilrena materialval och fantastiskt ljusinsläpp! Inbjudande hall med parkettgolv och ljusa väggar, garderob bakom skjutdörrar. Välplanerat kök i stilrena materialval samt parkettgolv. Ljust och rymligt vardagsrum i öppen planlösning till köket, här finns utrymme för soffa och soffbord. Bostaden präglas av väldigt fina och stora fönsterpartier, här blir det aldrig mörkt! Rymliga sovrum med förvaringsmöjligheter. Fantastiskt och fräscht helkaklat badrum med klinkergolv, med duschhörna, tvättmaskin, torktumlare. Finns vindsförråd till lägenheten. Stort fokus har lagts på att erbjuda attraktiva balkonger, fantastiskt balkong med möjligt för både matplats, solstol grill och allt möjligt egentligen! Bostaden erbjuder även en väldigt attraktiv takhöjd, lägenheten är även på hörnet vilket ger den fri utsikt mot det fina grönområdet utanför! Även insynsskyddat! Längs den vackra björkallén på Dag Hammarskjölds väg ligger dessa fantastiska lägenheter. Ultuna och SLU ligger tvärs över gatan och det är bara 4 km till universitetet och akademiska sjukhuset, fina busskommunikationer och cykelbanor. Här bor man granne med två naturreservat och dess bär- och svampstigar. I närheten ligger Mälarens omtyckta strandpromenader med flera bad och båtklubbar. Närheten till bad, Vårdsätraskogen och grönytor för grillfester gör att många trivs här. Det finns närbutik samt restaurang inom 100 meter från huset. I området har du nära till all närservice i Gottsunda centrum som även erbjuder möjligheter för kultur och motion. Välkommen hem - Kontakta mäklaren för mer info!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hällnäsuddsvägen 3, Tärnsjö, Heby kommun

Hällnäsuddsvägen 3

Fritidshus
Tärnsjö, Heby kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 995 000 kr
70 + 12 m²
3 rum
2 140 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och idylliska fritidshus beläget i en mysig och lantlig miljö. Med sin ljusa och luftiga atmosfär skapar det omedelbart en känsla av hemtrevnad och en stilren interiör. Uteplatsen är perfekt för solälskaren med sina generösa soltimmar. Här kan du njuta av härliga sommardagar med familj och vänner. För den badsugne finns det inte bara närhet till stranden, utan även en bekväm badbrygga för avkopplande dopp i vattnet. Dessutom ingår en båtplats, vilket ger möjlighet till härliga båtturer på sjön. Interiört möts du av två sovrum, perfekta för en liten familj eller för att ta emot gäster. Förutom huvudbyggnaden finns en charmig gäststuga som rymmer en bekväm dubbelsäng för extra logi. Den öppna planlösningen skapar en ljus och inbjudande atmosfär där vardagsrummet pryds av en mysig braskamin, perfekt för kalla kvällar. Dessutom är huset byggt med omsorg och uppfyller alla moderna standarder. Alla nödvändiga intyg och dokumentation för byggandet finns tillgängliga för ökad trygghet vid köp. Förutom de nämnda faciliteterna finns även ett förråd på tomten för praktisk förvaring. Det är viktigt att notera att detta fritidshus inte bara är vackert invändigt utan också byggt med hög standard och genomgående fackmannamässigt arbete. Huset är byggt på platta och har villa-standard/året runt-boende, vilket innebär att det inte är byggt enligt den vanliga sommarhus-standard. Med 3-glasfönster och uppvärmning genom luftvärmepump och kamin är detta hus mycket energisnålt och lämpar sig väl för året runt-boende. Varmt välkommen till denna fantastiska dröm i Tärnsjö!

Visar alla 10