Mäklare Mikael Lindström

Mikael Lindström

Om mig

Mäklaren som inte tror på slumpen! Jag har bott i Uppsala hela livet och planerar att stanna ända till pensionen! Genom att skräddarsy varje försäljning för just er unika bostad så maximerar vi försäljningspriset. Mitt mål är att bli din framtida mäklare livet ut. Jag ger alltid 110% i allt jag gör och jag lämnar inget åt slumpen. Vi på HusmanHagberg är hemma överallt och säljer allt från 1:an i Luthagen till Hästgården på landet. Så låt oss tillsammans göra ditt livs bästa affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sämjesta Rönnbacken 76, Sämjesta, Uppsala kommun
  • Tor 2 maj
Sämjesta Rönnbacken 76, Sämjesta, Uppsala kommun, bild 2
Sämjesta Rönnbacken 76, Sämjesta, Uppsala kommun, bild 3

Sämjesta Rönnbacken 76

Villa
Sämjesta, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
4 850 000 kr
166 m²
6 rum
1 406 m² tomt

** Visningsdag 5e maj 13:00-13:45! ** På gatan anordnas en årlig loppis som har öppet mellan 10-15 samma dag som visningen! Kom och träffa dina framtida grannar - ses på söndag! Välkommen till detta fantastiska hus från 2017 beläget i charmiga och fridfulla Sämjesta Rönnbacken. Med en yta på 166 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om plats för hela familjen. Med sex rum, varav fyra sovrum, finns det gott om utrymme för att skapa en bekväm och funktionell livsstil. Köket i huset är en pärla från Ballingslöv, känt för sin höga kvalitet och eleganta design. Här kan du njuta av matlagningens konst med moderna bekvämligheter och gott om förvaringsutrymmen. För den biltokige finns en praktisk dubbelgarage som erbjuder gott om plats för två fordon och ytterligare förvaring. Aldrig mer behöver du oroa dig för var du ska parkera dina bilar eller förvara trädgårdsredskapen. Finns även laddbox installerad. Ett extra fördelaktigt inslag är att huset är utrustat med solceller, vilket bidrar till låga driftkostnader och minskad miljöpåverkan. Med denna gröna energikälla kan du dra nytta av solens kraft och samtidigt njuta av betydligt lägre elkostnader. Huset är A-klassat, vilket gör att du som köpare kan ta del av ett förmånligt "Grönt bolån". Detta ger dig en unik möjlighet att investera i en hållbar och energieffektiv bostad samtidigt som du får fördelar på lång sikt. Utöver de generösa inomhusutrymmena erbjuder huset även ett härligt uterum. Här kan du koppla av och njuta av naturen året runt, oavsett väderförhållandena. Uterummet blir en perfekt plats att umgås med familj och vänner eller bara koppla av med en god bok. Sämjesta präglas av närhet till natur och grönområden. Här kan du njuta av en lugn och harmonisk livsstil samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter och service. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av detta underbara hus. Detta är en unik möjlighet att få ett grönt och hållbart hem med alla bekvämligheter du kan önska dig. Välkommen till Sämjesta Rönnbacken 76!

  • Premium
Vänge-Väsby 44, Vänge, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Vänge-Väsby 44, Vänge, Uppsala kommun, bild 2
Vänge-Väsby 44, Vänge, Uppsala kommun, bild 3

Vänge-Väsby 44

Villa
Vänge, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
3 295 000 kr
112 m²
4 rum
1 010 m² tomt

Hus med lugnt och barnvänligt läge. Låga driftskostnader! Tillfälle att förvärva en fint belägen fastighet med ett härligt fritt lantligt läge c:a en km från populära Vänge. Barnvänlig tomt och område med närhet till såväl förskola som skola med låg- och mellanstadium. Fastigheten erbjuder en lantlig känsla samt ett behagligt avstånd till staden. Det tar c:a 20 minuter med buss till Uppsala centrum och det finns även en cykelväg som leder ända in till city. Planlösningen fördelar sig på en rymlig och luftig hall där vi möts av den charmiga kaminen som ger både mysfaktor och värme under de kallare dagarna på året, ett kök med goda arbetsytor och gott om plats för matbord där hela familjen får plats samt gott om förvaring. Från köket kommer man även ut till bostadens uteplats. Vidare ett vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord, ett badrum från 1990-talet, tre sovrum och ett öppet rum intill entré/hall som kan användas till kontor. Vidare finns tvättstuga/groventré med angränsande klädkammare. Rymlig uteplats och ytor för fikastunder, vila, lek och diverse spel eller grönsaksodlingar. Huset ligger placerat på en kuperad och uppvuxen trädgårds tomt om 1010 kvm med ett tillbyggt garage med elektronisk garageport samt tillhörande förråd. Terrassen är en fantastisk plats för att se solnedgången nästan året runt. I samhället finns postservice, bibliotek, restaurang, äldreboende och ett församlingshem. Hagunda Idrottsförening har en bred ungdomsverksamhet med innebandy, skidor och friidrott. Närliggande Hagby IK erbjuder en bred satsning på ungdomsfotboll. I Vänge och i direkt närhet till fastigheten finns flera motionsspår. I Läby ett par km in mot Uppsala ligger Uppsala golfklubb. *** - Besiktningsprotokoll samt Energideklaration finns uppladdat bland "Viktiga dokument & länkar" på vår hemsida. - Beslut finns om föreläggande mot avlopp mot enskilda avloppsanläggningen - ska vara åtgärdat senast 1 oktober 2025. ***

  • Premium

Visar alla 2