Mäklare Walle Aboukhaled

Walle Aboukhaled

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolgatan 45C lgh 303, Centrum, Uppsala kommun
Skolgatan 45C lgh 303, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Skolgatan 45C lgh 303, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Skolgatan 45C lgh 303

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 195 000 kr
16,5 m²
1 rum
vån 3/4
1 995 kr/mån
72 424 kr/m²

*** FAST PRIS *** Lägenheten säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att det är den som först lägger det budet som får köpa lägenheten. Välkommen till Skolgatan 45C, här erbjuds smarta och kompakta lägenheter mitt i hjärtat av Uppsala. Med sin centrala placering är detta det perfekta boendet för dig som värdesätter bekvämlighet och närhet till allt som staden har att erbjuda. I entréplan välkomnas du av en samvaroyta som blir ditt andra vardagsrum. Här kan du plugga, jobba eller bara umgås med grannar eller besökande vänner. Bakom huset gömmer sig inte bara föreningens privata trädgård utan även Sveriges äldsta botaniska trädgård, Linnéträdgården. Bostadsrätten på 16,5 kvm är optimerade för att erbjuda dig det ett smart boende där allt du önskar ingår. Med smarta lösningar har varje kvadratmeter utnyttjats på ett bra sätt för att skapa en harmonisk och praktisk bostad. Här finner du en bekväm sovplats, ett nytt pentry och ett kaklat badrum. Allt du behöver för att trivas i en kompakt och modern livsstil. Stort fönster som både släpper in rikligt med ljus och ger dig en härlig utsikt över innergården och Linnéträdgården. Det centrala läget på Skolgatan är svårslaget. Du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Uppsala universitet, bibliotek, restauranger, shopping och kollektivtrafik är bara några minuters promenader bort. Oavsett om du är student, pendlare eller bara vill njuta av stadslivet har du allt du behöver på knuten. Till föreningen finns kopplat en uthyrningsverksamhet vilket innebär att du enkelt, bekvämt och säkert kan hyra ut lägenheten om du själv inte nyttjar den. För dig som ägare innebär detta att du kan finansiera stora delar av din boendekostnad genom en extra inkomst. Detta hybrida alternativ att använda sitt boende på ligger i framkant och är anpassat för den moderna livsstilen. Förmedlingstjänsten kan användas så mycket eller lite man själv önskar. Ser du bostadsrätten som en investeringsmöjlighet och vill låta den vara tillgänglig för uthyrning på heltid och få en passiv inkomst varje månad är detta fullt möjligt. För mer information om detta koncept, vänligen besök www.homestay.se OBS! Bilderna i annonsen är från en visningslägenhet. För att få bostaden identisk till visningslägenheten har säljarna tagit fram en offert från IKEA.

  • Premium
  • Hiss
Salagatan 13A, Höganäs, Uppsala kommun

Salagatan 13A

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
2 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
5 283 kr/mån
49 917 kr/m²

Nu saluförs denna unika och högst tilltalande bostad med ett ypperligt läge i centrala Uppsala. Bostaden har genomgått en totalrenovering under 2023 och upplevs både som charmig och lyxig med moderna smakfulla materialval och sobra toner som harmoniserar väl med charmen ifrån byggåret. Bostaden bjuder på en välkomnade hall med plats för avhängning av ytterkläder, ett exklusivt och fullutrustat kök som passar utmärkt för middagsbjudningar eller andra sociala tillställningar med nära och kära. Vidare finner ni ett fräsch badrum med lyxiga materialval samt ett separat utrymme för tvättpelare. Bostadens ljusa tambur kan med fördel användas som en matsal eller varför inte ett bibliotek? Från detta utrymme når ni lägenhetens rymliga balkong som bjuder på sol från morgon till kväll med utsikt mot den grönskande innergården. Sovrummet är rymligt och här finner ni goda förvaringsmöjligheter i garderob och slutligen har ni vardagsrummet är luftigt tack vare det härliga ljusinsläppet från de vackra fönsterpartierna som pryder rummet och detta utrymme blir en naturlig samlingsplats vid sociala tillställningar. Som boende i Höganäs bor ni i ett av Uppsalas i särklass mest populära och attraktiva boendekvarter. Området präglas av ett citynära boende, vackra omgivningar med fina hus, grönområden och närhet till allt som ni kan tänkas behöva. Från bostaden är det promenadavstånd till allt detta. Samtidigt bor ni i lugna och trygga kvarter. I närhet finns det välsorterade mataffärer, flertalet restauranger, gym, Höganäsparken, Notar Uppsalas kontor och allt vad som finns i Uppsala centrum. Denna bostad upplevs bäst på plats. Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

  • Balkong
  • Hiss
Skolgatan 45C, Centrum, Uppsala kommun
Skolgatan 45C, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Skolgatan 45C, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Skolgatan 45C

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
1 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/1
3 618 kr/mån
47 500 kr/m²

I centrala Uppsala finns det nu möjligheten att bosätta sig i en fräsch och praktisk lägenhet med närhet till allt. I en anrik fastighet återfinns nu denna fina bostad i ett av Uppsalas mest eftertraktade läge. Väljer ni att bosätta er på Skolgatan 45C så kommer ni kunna njuta av ett bekvämt boende. Här bor ni i en lägenhet 42 kvm med ett stenkast från allt som Uppsala City har att erbjuda samtidigt som bostaden ligger belägen i ett lugnt och insynsskyddat läge. Läget är optimalt för att snabbt kunna ta sig ut på föreningens fina innergård eller varför inte ta en promenad längs Fyrisån? Bostaden är i genomgående toppskick, här är alla utförda renoveringar väl genomtänkta och Ingenting har här lämnats åt slumpen. Lägenheten genomsyras av en ljus, luftig och inbjudande känsla. Dessa 42 kvm fördelas på en välkomnade hall med plats för avhängning av ytterkläder, ett rymligt sovrum med en praktisk klädkammare för förvaring av kläder, ett luftigt kök utrustat med diskmaskin i öppen planlösning mot vardagsrummet. Från vardagsrummet har man en trevlig utsikt mot domkyrkan och Linnéträdgården. Slutligen finner ni bostadens stora badrum med ett härligt ljusinsläpp tack vare fönstret. Väljer ni att bosätta er här på Skolgatan 45C kommer ni att bo i ett perfekt läge i centrala Uppsala. Här bor ni med närhet till allt vad City har att erbjuda såsom restauranger, teatrar, biografer, caféer och ICA Luthagens Livs, som är en välsorterad mataffär. Går man längs Kungsgatan kommer man till Uppsala resecentrum och Vaksalatorg. Här finner ni även en trevlig torghandel och UKK med såväl konserter, föreläsningar, luncher och mer. Granne till torget finns populära köpcentret Kvarnen med service som livsmedelsbutik, systembolag, apotek mm. Utöver detta finns flertalet omtyckta restauranger och träningsanläggningar in på knuten.

  • Premium
Sandgropsgatan 2, Svartbäcken, Uppsala kommun

Sandgropsgatan 2

Villa
Svartbäcken, Uppsala kommun
HusmanHagberg Uppsala
10 950 000 kr
200 + 120 m²
9 rum
1 017,7 m² tomt

Möjligheternas hus! Rymlig villa i Svartbäcken för uthyrning eller eget företagande. Stort fristående garage, ca 100kvm med golvvärme. Uppvärmning sker med bergvärmepump vilket ger låga driftskostnader. Hyr ut de 3 små lägenheterna och bo billigt i den stora lägenheten på översta våningen. Den stora lägenheten har 6 rum och kök, samt stor inglasad balkong/altan. Lägenheten är 120kvm enligt säljarens egen mätning. På bottenvåningen finns 2 små lägenheter, med 1 rum och kök/kokvrå samt 2 rum och kök/kokvrå. Boarea på bottenvåningen för båda lägenheterna ca 75-80kvm, uppskattad area efter mätning på ritning. Bottenvåningen inrymmer också ett garage om ca 40kvm med fönster och nedgång till källare. I källaren finns en lägenhet om 1 rum med köksdel samt badrum. Båda lägenheterna har utgång till lång inglasad altan. Stort fristående garage, ca 100 kvm, där det finns möjlighet att inreda gästrum eller kontor. I garaget finns också WC/dusch och en köksdel. OBS! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för bokning av visning!

Visar alla 4