Mäklare Isak Oddsson

Isak Oddsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Söderberga Allé 52, Bromma Beckomberga, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30

Söderberga Allé 52

Lägenhet
Bromma Beckomberga, Stockholms kommun
HusmanHagberg Bromma
2 495 000 kr
69 m²
2.5 rum
vån 2/4
4 542 kr/mån
36 159 kr/m²

NYTTJAS SOM 3A - RENOVERAT BADRUM - EFTERTRAKTAD BRF Välkomna till denna välplanerade 2,5a (nyttjas som 3a) med fräscha ytskickt och mysigt balkongläge. Eftertraktad förening med en av de lägsta avgifterna i området. Rymligt vardagsrum som har plats för soffgrupp och arbetsplats om så önskas. Här når vi även den rymliga balkongen som är belägen mot föreningens fina innergård i soligt söderläge. Klädkammaren har byggts ut vilket möjliggjort ett extra sovrum med gott om plats för en större säng. Hemtrevligt kök med alla bekvämligheter man efterfrågar i vardagen och plats för ett rymligt matbord. Snyggt helkaklat badrum med tvättmaskin som renoverades 2021. Intill hallen finns direktaccess till en stor klädkammare. Stabil förening där det mesta ingår i avgiften. Tillgång finns till två gårdshus som inrymmer gemensamhetslokal, tvättstuga, bastu och cykelrum. Föreningens medlemmar kan hyra gemensamhetslokalen för 100 kr/natt i max fem nätter åt gången. I Söderberga allé bor ni lugnt och trivsamt nära natur, promenadstråk, kommunikationer och köpcentrum. Området är barnvänligt med närhet till förskolor och skolor. Bara ett stenkast från lägenheten ligger en ICA-butik och bussarna går från området till Bromma, Vällingby och Råcksta. Runt om i Bromma finns massvis av populära promenadstråk som runt Kyrksjön, Ängby slott m.m. Inte långt från bostaden finns även Beckomberga Simhall. Bromma och Beckomberga är i ständig expansion och i närområdet har det nyligen öppnats Mille Lire (pizzeria), sushi och gym. Ni kan även välja att promenera till Råcksta tunnelbanestation vilket tar ca 12 minuter alternativt gå ut till Spångavägen för att ta buss 117 till Brommaplan och tunnelbanan därifrån till Stockholms central. Från Bällstavägen går även buss 113 som tar er till Sundbyberg och den blåa linjen på ca 10 minuter. Ett stenkast bort har Waynes Coffee precis öppnat! På promenadavstånd har ni även Vällingby Centrum där ett rikt utbud av butiker, restauranger, biograf och mysiga caféer finns. Med bil tar det mindre än 10 minuter till Bromma Blocks, Brommas största shopping-galleria, som ligger granne med Bromma flygplats. Inte långt härifrån finns det sommartid badmöjligheter vid både Ängbybadet och Kanaanbadet samt trevliga promenadstråk i området och längs Mälaren. Ca 100 meter från lägenheten har ni Beckomberga Idrotts- och simhall. Även elljusspår finns i närheten för dig som gillar löpning. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Solbergsvägen 47, Bromma Mariehäll, Stockholms kommun

Solbergsvägen 47

Lägenhet
Bromma Mariehäll, Stockholms kommun
HusmanHagberg Bromma
2 195 000 kr
30 m²
2 rum
vån 2/3
2 395 kr/mån
73 167 kr/m²

FÖRENINGEN ÄGER MARKEN - OPTIMAL PLANLÖSNING - LEDIGA PARKERINGSPLATSER FINNS - GOTT SKICK Nu Saluförs denna fina 2a belägen i eftertraktade Mariehäll. Bostaden är genomgående estetiskt tilltalande och erbjuder en oslagbar planlösning för sina 30 kvm. Modernt kök som erbjuder alla bekvämligheter man efterfrågar i vardagen, där ibland diskmaskin. Vardagsrummet rymmer enkelt soffgrupp, matbord m.m. Helkaklat badrum i modern utformning. Mysigt sovrum som rymmer säng och garderob. Solbergsvägen 47 är beläget i populära Mariehäll där man har kort promenadavstånd både till Bromma Blocks samt Sundbyberg C och dess enorma serviceutbud samt högklassiga kommunikationer, såsom tunnelbana, pendeltåg, tvärbana samt buss. I närheten finner ni även trevliga grönområden och promenadstråk samt ett flertal matbutiker, restauranger samt gym. Varmt välkomna på visning!

Söderberga Allé 50, Bromma Beckomberga, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:45
Söderberga Allé 50, Bromma Beckomberga, Stockholms kommun, bild 2
Söderberga Allé 50, Bromma Beckomberga, Stockholms kommun, bild 3

Söderberga Allé 50

Lägenhet
Bromma Beckomberga, Stockholms kommun
HusmanHagberg Bromma
2 995 000 kr
101 m²
4 rum
vån 2/4
6 211 kr/mån
29 653 kr/m²

LÄGST AVGIFT I OMRÅDET - SEPARAT FÖRRÅD - BALKONG I VÄST - HÖGT LÄGE - EFTERTRAKTAD BRF Ljus 4a med mycket välplanerad planlösning! Belägen högt upp med balkong i rakt västläge erbjuds sol från mitt på dagen till nedgång. Väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord och annat som kan önskas. Även köket är stort och erbjuder alla bekvämligheter man efterfrågar i vardagen samt plats för ett större matbord. Två badrum där det ena har tvättmaskin och torktumlare (från 2024) samt badkar. Det andra badrummet har dusch! Tre sovrum med plats för det mesta. I hallen finns tillgång till ett större rum som kan nyttjas som klädkammare, extra förråd alternativt arbetsrum. Stabil förening där det mesta ingår i avgiften. Tillgång finns till två gårdshus som inrymmer gemensamhetslokal, tvättstuga, bastu, cykelrum och övernattningsrum att tillgå för medlemmarnas gäster. I Söderberga allé bor ni lugnt och trivsamt nära natur, promenadstråk, kommunikationer och köpcentrum. Området är barnvänligt med närhet till förskolor och skolor. Bara ett stenkast från lägenheten ligger en ICA-butik med generösa öppettider och bussarna går från området till Bromma, Vällingby och Råcksta. Runt om i Bromma finns massvis av populära promenadstråk som runt Kyrksjön, Ängby slott m.m. Inte långt från bostaden finns även Beckomberga Simhall. Bromma och Beckomberga är i ständig expansion och i närområdet har det nyligen öppnats Mille Lire (pizzeria), sushi och gym. Ni kan även välja att promenera till Råcksta tunnelbanestation vilket tar ca 12 minuter alternativt promenera till Spångavägen för att ta buss 117 till Brommaplan och tunnelbanan därifrån till Stockholms central. Från Bällstavägen går även buss 113 som tar er till Sundbyberg och den blåa linjen på ca 10 minuter. Ett "stenkast" bort har Waynes Coffee precis öppnat! På promenadavstånd har ni även Vällingby Centrum där ett rikt utbud av butiker, restauranger, biograf och mysiga caféer finns. Med bil tar det mindre än 10 minuter till Bromma Blocks, Brommas största shopping-galleria, som ligger granne med Bromma flygplats. Inte långt härifrån finns det sommartid badmöjligheter vid både Ängbybadet och Kanaanbadet samt trevliga promenadstråk i området och längs Mälaren. Även elljusspår finns i närheten för dig som gillar löpning. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lundaberget 2, Färingsö - Kungsberga, Ekerö kommun
  • Imorgon kl 11:00

Lundaberget 2

Fritidshus
Färingsö - Kungsberga, Ekerö kommun
HusmanHagberg Bromma
2 495 000 kr
95 + 10 m²
3 rum
2 301 m² tomt

LANTLIG DRÖM - 45 MIN FRÅN STAN - VACKER GRÖNAKSNADE TRÄDGÅRD Välkomna till detta rymliga fritidshus om hela 95 kvm. Charmig timmerstuga som renoverats genom åren vilket skapat en mycket hemtrevlig planritning. Gott om sociala ytor med plats för stort matbord, soffgrupp m.m. Två rymliga sovrum med rogivande utsikt. Tvättstuga med arbetsbänk och duschkabin. Delvis renoverat badrum med wc och dusch. Fantastisk tomt med skogen som närmsta granne. Här finns möjligheten till lugn och ro men även för barnen att leka och skapa minnen. Ta gärna del av säljarens frågelista som finns som en pdf i annonsen. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Närmiljön är lantlig med grusade vägar, öppna hagar med hästar och goda grannar samtidigt som du har närhet till kommunikationer med buss och närheten till Kungsberga C med livsmedelsbutik och grill/pizzeria. Cykelavstånd till fin badstrand vid Mälarens vatten. Närhet till omtyckta Färentuna skola och förskolor. Välkomna på visning.

  • Plus
Bäckbornas väg 31, Bromma Beckomberga, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 14:45
Bäckbornas väg 31, Bromma Beckomberga, Stockholms kommun, bild 2
Bäckbornas väg 31, Bromma Beckomberga, Stockholms kommun, bild 3

Bäckbornas väg 31

Lägenhet
Bromma Beckomberga, Stockholms kommun
HusmanHagberg Bromma
3 395 000 kr
83 m²
4 rum
vån 3/3
5 024 kr/mån
40 904 kr/m²

HÖGST UPP - SOLIG BALKONG MOT INNERGÅRD - NYRENOVERAT EXKLUSIVT BADRUM - PARKERINGSTILLSTÅND INGÅR I AVGIFTEN - BARA ATT FLYTTA IN Nu saluförs en av Beckombergas finaste 4:or! Belägen högst upp med stor balkong mot föreningens vackra innergård. Säljarna har låtit renovera bostaden till estetisk och praktisk perfektion. Rymligt kök med lantlig touch, gott om förvarings- och arbetsytor samt plats för ett större matbord. Från det rymliga vardagsrummet når vi den stora balkongen. Nyrenoverat badrum med exklusiva materialval och tvättmaskin. Tre väldisponerade sovrum där samtliga har nymålade väggar och tak samt utbytta strömbrytare och vägguttag (detta har gjorts genomgående i bostaden, se fler av säljarens renoveringar längre ner). Djup hall med flertalet garderober för förvaring. Välskött förening med hiss i huset och väl omhändertagen innergård. I avgiften ingår parkeringstillstånd. Från Bäckbornas väg har du närhet till det mesta! I området finns många trevliga promenad- och joggingstråk och mycket grönska. Inom gångavstånd når du sushi, pizzeria, gym och Ica. Ett stenkast bort ligger buss 117 som tar dig till Brommaplan och dess stora utbud av service inom loppet av 10 minuter. Från Brommaplan går tunnelbanan vidare via gröna linjen och når city på ca 15 min. I Beckomberga finns även flertalet populära skolor och förskolor. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tranebergsvägen 52, Bromma Traneberg, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Tranebergsvägen 52

Lägenhet
Bromma Traneberg, Stockholms kommun
HusmanHagberg Bromma
3 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/3
3 861 kr/mån
72 636 kr/m²

*Accepterat pris, visas 21/4 kl. 12.30-13.00* SKULDFRI BRF - HÖGST UPP - BALKONG I SÖDER - "ETT STENKAST" FRÅN ALVIK Mycket välplanerad 2a med vackra originaldetaljer och ett högt fritt läge. Belägen centralt med kort gångavstånd till Tunnelbana och matbutik. Skuldfri Brf med låg avgift. Stort vardagsrum med vacker fiskbensparkett och utgång till den härliga balkongen. Här får vi sol hela dagarna och en trevlig utsikt över Tranebergsvägen. Modernt ljust kök med alla bekvämligheter man efterfrågar i vardagen och utsikt mot grönskan. Stort rogivande sovrum i lummigt läge. Här ryms enkelt dubbelsäng och andra sovrumsmöbler som kan önskas. Två inbyggda garderober i charmig utförande. Helkaklat badrum med vitt kakel och klinkers. Mycket stabil förening som nyligen blev skuldfri! På några minuters promenad når du Alviks Torg med stort utbud av småbutiker samt T-bana, tvärbana och bussar. Med endast "en bro från stan" åtnjuter man här "det bästa av två världar". Brommas gemytliga atmosfär med ett skönt lugn med närhet till rekreation men ändå med Citypulsen på några minuters pendelavstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Holbergsgatan 57, Bromma Blackeberg, Stockholms kommun

Holbergsgatan 57

Lägenhet
Bromma Blackeberg, Stockholms kommun
HusmanHagberg Bromma
3 850 000 kr
104 m²
4 rum
vån 2/5
8 104 kr/mån
37 019 kr/m²

*Visas söndag 21/4 kl. 11.30 - 12.00* HISS I HUSET - BALKONG I SOLIGT SV-LÄGE MOT ALLMÄNING - CENTRALT LÄGE - TILLGÅNG TILL BASTU, LOKAL OCH TVÄTTSTUGA PÅ SAMMA VÅNINGSPLAN Välkomna till denna hemtrevliga 4a belägen ett stenkast från Centrum. Genomgående stora ytor och lättmöblerad planlösning. Hörnlägenhet med mycket fönster och härligt balkongläge. Stor välkomnande hall med gott om plats för garderober, rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck samt tre sovrum där ett av dem har tillgång till klädkammare. Ljust kök med alla bekvämligheter som efterfrågas i vardagen och gott om plats för matbord. Här ifrån når vi även den härliga balkongen som vetter i fritt SV-läge mot allmänning. Stort badrum med många möjligheter samt gäst-wc intill. Lugnt 55+ boende med trevliga grannar och närhet till det mesta. Flera gemensamhetsytor som bastu, lokal och tvättstuga. Observera att förvärvaren, alternativt en i paret, ska vara 55 år fyllda för att godkännas vid inträde som medlem i denna bostadsrättförening. Välkomna till Blackeberg! Ett fantastiskt bostadsområde som till stor del bebyggdes under 50-talet med dessa charmiga trevåningshus. I många av husen har detaljer från byggåret bevarats vilket skapar historia och karaktär. Området omsluts till stor del av grönska, bland annat av Grimsta Naturreservat som sträcker sig hela vägen till Hässelby Strand. På gångavstånd finns härliga promenadstråk längs Mälarens glittrande vatten. Ta en promenad till Kanaanbadet och stanna till på det populära caféet. Vid Blackebergs centrum finns matbutik, pizzeria, apotek och mycket mer. Här ligger även tunnelbanan. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7