Mäklare Jaime Markenbjörk

Jaime Markenbjörk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Åbroddsvägen 33, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Åbroddsvägen 33, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Åbroddsvägen 33, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Åbroddsvägen 33

Villa
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vällingby/Hässelby/Spånga
6 750 000 kr
138 + 27 m²
4 rum
721 m² tomt

*** Kontakta mäklare för privatvisning *** ARKITEKTRITAD - HÖGT I TAK - STORA GLASPARTIER - UPPFART - VACKERT PLÅTTAK - INSYNSSKYDDAD TOMT - ELDSTAD Välkommen till denna unika bostad som arkitektritad och påminner väldigt mycket om Operahuset i Göteborg! Här är den rätta bostaden för dig som har ett öga för detaljer och arkitektur. Bostaden bokstavligt talat badar i ljus och här bor du med vackra materialval, utskjutande glaspartier från golv till tak, träbalkar i tak, räcken i stål samt vackert plåttak. Tomten är en vacker och plan trädgårdstomt som är väldigt insynsskyddad från grannar och bilväg. Detta passar perfekt för barnfamiljen eller för er som vill ha er privata trädgård. Du har en vacker stenläggning som leder dig runt huset samt en uppfart med plats för 2 bilar. Välkommen till Hässelby Södra Villastad! Hässelby har väldigt fina naturområden. Du hittar både cykel - och promenadvägar, naturreservat, båtplatser, fina bad och en golfbana. Dessutom har du en underbar närhet till Mälarens vatten. Välkommen att trivas i grönskade Hässelby! Vill du ha det där unika, är detta bostaden för dig!

  • Premium
Basgränd 11, Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun

Basgränd 11

Radhus
Vällingby - Kälvesta, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vällingby/Hässelby/Spånga
4 850 000 kr
140 + 12 m²
6 rum
550 m² tomt

KEDJEHUS - RENOVERINGSCHANS - GARAGE - SOLDRÄNKT TRÄDGÅRD- BASTU 2021 - MÖjLIGHET TILL 6 SOVRUM - VATTENBUREN UPPVÄRMNING - FIBER - VÄLSKÖTT SAMFÄLLIGHET Här bor du lugnt och privat och har nära till stan då det är bra kommunikation både till Vällingby C och Spånga station med busshållplats 3 min från tomten. Uppfarten på framsidan rymmer 2 bilar och ett garage.

Lingonrisgränd 23, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
  • Sön 15 okt kl 13:15
Lingonrisgränd 23, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Lingonrisgränd 23, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Lingonrisgränd 23

Radhus
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vällingby/Hässelby/Spånga
4 995 000 kr
128 m²
5 rum
6 004 kr/mån
39 023 kr/m²

GAVELLÄGE - VEDUM KÖK - BARNVÄNLIGT OMRÅDE - VÄLSKÖTT FÖRENING - GENERÖS TAKHÖJD - VÄLPLANERAD PLANLÖSNING - CARPORT - HÄSSELBY VILLASTAD - NYINSTALLERAD VÄRMEPUMP SOM HÅLLER DRIFTKOSTNADERNA NERE I detta hus välkomnas du av kök och vardagsrum i öppen planlösning med en påtaglig känsla av rymd och ljus, tack vare en takhöjd på upp till fem meter. Vardagsrummet har stora öppningsbara glaspartier mot uterum och trädgård, som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Föräldrasovrummet ligger avskilt och har ett rymligt badrum. Från sovrummet når du också trädgården på husets framsida. Övre plan har också högt i tak, 3,60 m som högst, och består av tre sovrum. På övre plan finns badrum med dusch samt en stor klädkammare. På husets framsida finns en trädgård i soligt söderläge fri från insyn med gräsmatta, kringbyggda plattor och uteplats intill uterummet. Innergården ramas också in av ett förråd. Huset ligger på en av områdets innersta kvartersgata och lugnet och småskaligheten är påtaglig. Här bor man med känslan av egnahemsboende och samtidigt det bekväma med att tillhöra en bostadsrättsförening som sköter den större delen av det yttre underhållet. Bakom huset börjar Görvälns naturreservat som sträcker sig längs med Mälaren hela vägen till Kallhäll. Här finns slingrande skogsstigar och vackra utflyktsplatser. Lövstabadet ligger endast en kort cykeltur bort och till Hässelby golfklubbs 9-hålsbana kan du promenera på några minuter.

  • Premium
  • Uteplats
Aprikosgatan 39, Hässelby Strand, Stockholms kommun

Aprikosgatan 39

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
HusmanHagberg Vällingby/Hässelby/Spånga
2 095 000 kr
60 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 107 kr/mån
34 917 kr/m²

Accepterat pris! SÖT TVÅA I POPULÄR FÖRENING! - Stambytt modernt badrum - Populär förening - Närhet till t-bana - Renoverat kök - Välplanerad - Rymlig klädkammare Välplanerad 2:a med balkong belägen i ett insynsskyddat läge , generös takhöjd och stora fönsterpartier. Stambytt modernt badrum, rymligt sovrum med garderober, plats för dubbelsäng och arbetsplats. Endast 6 minuter promenadavstånd till tunnelbana och Hässelby strands centrum. Strax nedanför huset ligger Maltesholmsbadet med en fin sandstrand och du bor även granne med Grimsta Naturreservat som erbjuder vackra motionsspår intill Mälaren. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött med god ekonomi.

  • Balkong

Visar alla 4