Mäklare Sebastian Larsson

Sebastian Larsson

Om mig

Jag strävar efter att varje kund ska vara så nöjd att de med glädje rekommenderar oss vidare och själva väljer att återkomma. Min inställning är i linje med HusmanHagbergs värdeord, vilket innebär att jag förbinder mig att erbjuda genuinitet, passion och en vinnarmentatliet genom hela försäljningsprocessen, oavsett om du är köpare eller säljare. Om jag får möjligheten att hjälpa er med en av de större affärerna i livet, kommer jag att göra det med stor entusiasm och glädje.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Smålandsgatan 2, Öster, Värnamo kommun
Smålandsgatan 2, Öster, Värnamo kommun, bild 2
Smålandsgatan 2, Öster, Värnamo kommun, bild 3

Smålandsgatan 2

Lägenhet
Öster, Värnamo kommun
HusmanHagberg Värnamo
Pris saknas
105 m²
4 rum
vån 3/4
7 813 kr/mån

Välkommen till denna underbara bostad som erbjuder allt du kan önska dig för ett modernt och bekvämt liv. Denna lägenhet är inte bara rymlig och välplanerad, den är också fräsch och inbjudande som får dig att känna dig som hemma så fort du kliver över tröskeln. Köket är en riktig pärla med sina ljusa färger och moderna inredning. Här finns generösa arbetsytor som gör matlagningen till ett rent nöje. De smakfulla detaljerna och högkvalitativa vitvarorna gör köket till hemmets hjärta, perfekt för både vardagsmatlagning och festliga middagar. Vardagsrummet är stort och luftigt med gott om plats för större möblemang. Oavsett om du vill koppla av med en bok, titta på en film med familjen eller ha vänner över på en trevlig kväll, så är detta rum idealiskt. De stora fönstren släpper in rikligt med dagsljus och skapar en ljus och trivsam miljö. Den härliga uteplatsen är som ett extra rum där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. Här finns plats för både sittgrupp och växter, vilket gör det till en perfekt plats för avkoppling och umgänge! Sovrummen är välplanerade och erbjuder lugn och ro för en god natts sömn. De är rymliga och har smarta förvaringslösningar, vilket ger en harmonisk och organiserad känsla. Här kan du skapa din egen oas för vila och återhämtning. Badrummen är lika välplanerade som resten av bostaden, med moderna materialval och praktiska lösningar. Här kan du starta dagen med en uppfriskande dusch eller koppla av med ett skönt bad efter en lång dag. Denna bostad är perfekt för dig som söker en fräsch och modern lägenhet med gott om utrymme och smarta lösningar. Här kan du flytta in och börja njuta direkt, utan att behöva tänka på renoveringar eller uppdateringar. Kontakta mig idag för att boka en visning och uppleva denna pärla på plats. Välkommen hem! Innan visning, förbered dig gärna genom att: * Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. * Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. * Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Rolstorp Strandvägen 14, Rolstorp, Värnamo kommun
Rolstorp Strandvägen 14, Rolstorp, Värnamo kommun, bild 2
Rolstorp Strandvägen 14, Rolstorp, Värnamo kommun, bild 3

Rolstorp Strandvägen 14

Villa
Rolstorp, Värnamo kommun
HusmanHagberg Värnamo
2 995 000 kr
70 m²
3 rum
1 007 m² tomt

Föreställ dig ett hem där varje morgon börjar med en utsikt över en glittrande sjö, där lugnet från naturen möter modernitetens bekvämligheter. Välkommen till detta charmiga hus, som med sina välplanerade ytor och lantliga charm erbjuder en unik boendemiljö för den kräsne. Beläget precis vid sjön, är detta hem en oas av skönhet och ro. Det fantastiska läget erbjuder inte bara en härlig utsikt som förändras med årstiderna, utan också en fridfull atmosfär som är svår att hitta någon annanstans. Här kan du koppla av från stadens brus och samtidigt njuta av alla moderna bekvämligheter. Huset i sig är en perfekt blandning av gammaldags charm och samtida design. De välplanerade ytorna är både praktiska och estetiskt tilltalande, vilket skapar ett harmoniskt flöde mellan rummen. Varje detalj är noggrant utvald för att ge hemmet en känsla av värme och elegans. Den öppna planlösningen förstärker den rymliga känslan och låter ljuset flöda fritt genom huset. Stora fönster släpper in det naturliga ljuset och bjuder på utsikten över sjön. Köket är modernt utrustat och perfekt för både vardagliga måltider och festliga tillfällen. Här kan du laga mat med en vacker sjöutsikt som bakgrund. Vardagsrummet, med sin öppna spis, är en inbjudande plats att samlas kring under kyliga kvällar. Sovrummen erbjuder en fridfull reträtt, där du kan somna till ljudet av sjöns stilla kluckande. Utomhus erbjuder trädgården och terrassen gott om plats för avkoppling och umgänge. Föreställ dig att njuta av morgonkaffet medan solen stiger över sjön, eller att spendera långa sommarkvällar med familj och vänner! Varmt välkommen att ta kontakt med mig för mer information! Innan visning, förbered dig gärna genom att: * Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. * Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. * Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

 • Premium
Salviavägen 17A, Gröndal, Värnamo kommun
 • Tis 25 jun kl 17:00

Salviavägen 17A

Lägenhet
Gröndal, Värnamo kommun
HusmanHagberg Värnamo
2 595 000 kr
81,5 m²
4 rum
vån 2/2
5 228 kr/mån
31 840 kr/m²

Här erbjuds du en fantastisk bostad med en stor, härlig balkong som inbjuder till avkoppling och sociala stunder. När du kliver in i denna välplanerade och moderna lägenhet möts du av ljusa, fräscha ytor som genomsyras av ett härligt ljusflöde. Lägenheten är genomgående smakfullt inredd och har en känsla av rymd och komfort. Sovrummen är generösa och erbjuder gott om plats för både säng och ytterligare möbler. Förvaringsmöjligheterna är goda, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Hallen välkomnar dig med öppen famn och har plats för ytterkläder och skor. Här finns även bra utrymme för förvaring, vilket gör att det alltid känns organiserat och inbjudande. Köket är stort och fräscht med moderna vitvaror och gott om arbetsytor, perfekt för både vardagsmatlagning och festliga tillfällen. Här kan du med glädje laga mat och umgås med familj och vänner. Vardagsrummet är rymligt och ljust, med plats för både en stor soffgrupp och matsalsmöbel. Det är en perfekt plats för avkoppling, sociala sammanhang och familjemys. Det helkaklade badrummet erbjuder en känsla av lyx och bekvämlighet. Utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, förenklar det vardagslivet och ger dig mer tid till annat. Denna bostad har verkligen allt du kan önska dig, från välplanerade ytor och modern inredning till stora, ljusa rum och en underbar balkong. Här kan du njuta av ett hem som erbjuder både funktionalitet och stil, och som är en fristad att komma hem till varje dag. Gröndal är ett välkomnande bostadsområde beläget i Värnamo, en stad i Småland, Sverige. Detta område kännetecknas av sin lugna och familjevänliga atmosfär, vilket gör det till ett populärt val för både barnfamiljer och äldre. Varmt välkommen till ditt nästa hem på Salviavägen 17A! Innan visning, förbered dig gärna genom att: * Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. * Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. * Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Läroverksgatan 14A, null, Gnosjö kommun

Läroverksgatan 14A

Lägenhet
Gnosjö kommun
HusmanHagberg Värnamo
350 000 kr
24,8 m²
vån 1
1 096 kr/mån
14 136 kr/m²

Välkommen till denna härliga och nyrenoverade etta, perfekt för dig som söker ett bekvämt och stilrent boende. Lägenheten erbjuder en modern och fräsch känsla genomgående, och den rymliga inglasade balkongen är idealisk för avkoppling eller sociala stunder med vänner. Här bor du bekvämt med en låg månadsavgift, vilket gör detta till en perfekt första bostad för studenten eller för dig som veckopendlar. Fördelar med boendet: - Nyrenoverad: Smakfullt uppdaterad för en modern livsstil. - Stor inglasad balkong: Extra utrymme för njutning året om. - Stabil förening: Trygg och välskött förening som erbjuder ekonomisk stabilitet och en bra gemenskap. - Här bor du med närhet till allt Gnosjö har att erbjuda – affärer, restauranger och vacker natur. Missa inte chansen att förvärva denna pärla! - Som student eller veckopendlare kommer du att uppskatta den praktiska och bekväma livsstilen som denna bostad erbjuder. Varmt välkommen till ditt nästa hem på Läroverksgatan 14 A! Kontakta mig för mer information och visning. Innan visning, förbered dig gärna genom att: * Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. * Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. * Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

 • Plus
 • Balkong
 • Energieffektiv
BRF Helmershus 1, null, Värnamo kommun
 • 8 lediga bostäder

BRF Helmershus 1

Lägenhet
Värnamo kommun
HusmanHagberg Värnamo
fr. 2 250 000 kr
86 m²
3 rum
4 933 kr/mån

HUVUDSAKLIGT DESIGNKONSEPT Det nya bostadsrättsprojektet från A13 Bostad AB präglas av en genomtänkt och harmonisk utformning som möter aktuella byggregler och standarder. Projektet syftar till att skapa ett modernt och hållbart boende med hög kvalitet och god funktionalitet. Färgsättningen är framtagen av arkitekten och baseras på leverantörens standard för att säkerställa en enhetlig och estetiskt tilltalande helhet. STORLEK OCH FORM Projektet omfattar en grundläggning med kantförstyvad platta på mark, som ger en stabil och hållbar bas för byggnaderna. Stommarna och fasaderna är uppförda med 22x145 stående Z-panel och en regelstomme med isolering, vilket bidrar till god isolering och energieffektivitet. Formen är både funktionell och estetiskt tilltalande, med en tydlig och välplanerad struktur. FÄRGVAL, MATERIALURVAL OCH DETALJFOKUS Byggnaderna präglas av noggrant utvalda material och färger. Plåtbeslagning utförs med lackerad röd plåt, medan fönster och fönsterdörrar i trä/aluminium har ett U-värde på 1,2 för optimal isolering. Invändiga dörrar är vita och tillverkade av Swedoor eller likvärdigt. Glansvärdena för målade ytor varierar från glans 3 i tak till glans 40 för dörrar, socklar och andra snickerier, vilket ger en genomtänkt och professionell finish. DESIGN AV UTEMILJÖ Utemiljön är utformad för att skapa en trivsam och funktionell boendemiljö. Markarbetena inkluderar utvändig VA-anläggning för avlopp och dagvatten, dräneringsledningar med spolbrunnar, samt färdigutlagd gräsmatta och vintergröna häckar. Asfalterade parkeringar med linjemålning, betongstensplattytor vid entréer och tryckimpregnerade tralldäck vid varje lägenhet bidrar till en praktisk och välordnad yttre miljö. BYGGNADSMATERIAL Byggnadsmaterialen är noggrant utvalda för att säkerställa hållbarhet och kvalitet. Grundläggningen består av en kantförstyvad platta på mark med flera lager isolering och makadam. Fasaderna är konstruerade med en kombination av Z-panel, spikläkt, luftläkt och musband. Vindsbjälklaget är isolerat och utrustat med bandtäckt röd plåt och andra skyddande material för att säkerställa långvarig hållbarhet. ENERGIEFFEKTIVITET Projektet prioriterar energieffektivitet genom flera åtgärder. Uppvärmning sker via frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme, vilket bidrar till en jämn och effektiv uppvärmning. Byggnaderna har också mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning, vilket minimerar energiförluster och säkerställer god inomhusmiljö. MILJÖPLAN UNDER BYGGPROCESSEN Under byggskedet följs en strikt miljöplan för att minimera miljöpåverkan. Materialval och byggmetoder är noggrant planerade för att uppfylla aktuella miljökrav och standarder. Återvinningsbara material används där det är möjligt, och avfallshantering sker enligt gällande riktlinjer. ANPASSNINGAR FÖR MILJÖ OCH KLIMAT I UTEMILJÖN Utformningen av utemiljön inkluderar flera klimat- och miljöanpassningar. Dagvattenhantering sker enligt lokala krav, och dräneringssystemet är utformat för att effektivt hantera regnvatten. Vegetationen, inklusive vintergröna häckar och färdigutlagd gräsmatta, bidrar till att skapa en hållbar och grön miljö. INNOVATIVA LÖSNINGAR Projektet innehåller flera innovativa lösningar för att förbättra boendekvaliteten och effektiviteten. Förberedelser med tomrör för billaddare vid parkeringar visar på en framtidsinriktad tanke kring elbilar och hållbar transport. Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning och energi

 • Nybyggnadsprojekt
Herrestad Stenudden 1, Herrestad, Värnamo kommun
Herrestad Stenudden 1, Herrestad, Värnamo kommun, bild 2
Herrestad Stenudden 1, Herrestad, Värnamo kommun, bild 3

Herrestad Stenudden 1

Fritidshus
Herrestad, Värnamo kommun
HusmanHagberg Värnamo
Pris saknas
76 m²
1 575 m² tomt

Har du alltid drömt om att äga ett fritidshus precis vid sjön? Nu har du möjligheten att förverkliga den drömmen med denna fantastiska fastighet, belägen på en idyllisk halvö. Denna charmiga och pittoreska stuga erbjuder en oemotståndlig kombination av naturlig skönhet och rofylld avskildhet. Stugan är en perfekt för dig att sätta din egen prägel på och förvandla till ditt drömhem. Inred med din personliga stil och skapa en plats där du kan koppla av och njuta! Den stora tomten ger dig oändliga möjligheter – kanske en blomstrande trädgård, en mysig uteplats eller en lekplats för barnen. Här finns plats för alla dina idéer och visioner. Med bara några steg når du den glittrande sjön, där du kan spendera soliga dagar med att bada, fiska eller bara sitta och njuta av den fridfulla utsikten. Kvällarna kan du tillbringa med att se solnedgången speglas i vattnet, omgivet av naturens stillhet och skönhet. Herrestadsjön är en naturskön sjö belägen strax nordväst om Värnamo i Småland. Sjön utgör en del av Lagan vattensystem och är känd för sin rika biologiska mångfald och vackra omgivningar. Med en yta på cirka 1,5 kvadratkilometer erbjuder Herrestadsjön många möjligheter för friluftsaktiviteter såsom fiske, bad och båtturer. Omgivningarna runt sjön präglas av skog och åkermark, vilket ger en idyllisk och rofylld miljö för besökare. Det finns flera stigar och vandringsleder som leder genom området, där man kan njuta av den småländska naturen. Under vår- och sommarmånaderna kan man se ett rikt fågelliv, vilket gör sjön till ett populärt mål för fågelskådare. Missa inte chansen att göra denna dröm till verklighet. Kontakta mig idag för att boka en visning och upplev själv hur denna unika fastighet kan bli ditt nästa hem. Innan visning, förbered dig gärna genom att: * Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. * Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. * Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

 • Premium
Hånger Sjöbo 25, null, Värnamo kommun
Hånger Sjöbo 25, null, Värnamo kommun, bild 2
Hånger Sjöbo 25, null, Värnamo kommun, bild 3

Hånger Sjöbo 25

Villa
Värnamo kommun
HusmanHagberg Värnamo
Pris saknas
163 m²
5 rum
2 084 m² tomt

Drömmer du om ett hem där magin ligger i luften och naturens skönhet omger dig? Välkommen till detta förtrollande hus, beläget precis vid sjön, med ett läge och en utsikt som kommer att ta andan ur dig varje gång du tittar ut genom fönstret. Denna unika bostad kombinerar det bästa av två världar – en lantlig charm och en modern elegans. Här möts det traditionella med det toppmoderna, vilket skapar ett hem som är både tidlöst och samtida. När du stiger in genom dörren möts du av en öppen planlösning som genast skapar en känsla av rymd och frihet. Det ljusa och fräscha intrycket förstärks av stora fönster som låter ljuset flöda in och badar rummen i ett mjukt, naturligt sken. Varje detalj är genomtänkt för att maximera ljusinsläppet och skapa en harmonisk atmosfär. Utöver huvudbyggnaden finns här även ett charmigt gästhus, perfekt för att välkomna familj och vänner som kommer på besök. Gästhuset erbjuder inte bara en bekväm övernattningsplats utan också en fantastisk möjlighet till uthyrning, vilket kan generera extra inkomster eller användas som en avkopplande reträtt. Föreställ dig att vakna upp varje morgon till den rofyllda utsikten över sjön, att njuta av frukosten på terrassen medan solen stiger över horisonten, och att avsluta dagen med en stilla promenad längs vattnet. Här får du uppleva naturens lugn och skönhet samtidigt som du har alla moderna bekvämligheter inom räckhåll. Varmt välkommen till ditt nästa hem! Innan visning, förbered dig gärna genom att: * Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. * Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. * Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

 • Premium
Dannäs Stora Storebo 1, null, Värnamo kommun

Dannäs Stora Storebo 1

Gård/Skog
Värnamo kommun
HusmanHagberg Värnamo
2 795 000 kr
124 + 16 m²
5 rum
22 ha tomt

Välkommen till denna charmiga gård belägen i det pittoreska Dannäs, strax utanför Värnamo. Här finner du ett trivsamt boningshus om två plan med en källare som ger extra utrymme och funktion. Dessutom erbjuds en praktiskt belägen uthusbyggnad som kan användas för extra sovplatser eller som gäststuga. Gården innefattar en mångfald av byggnader för olika ändamål. Ett rymligt djurstall möjliggör en bekväm och ändamålsenlig hantering av boskap och för de hästintresserade finns det möjlighet att bedriva hästverksamhet. En maskinhall tillhandahåller lagringsmöjligheter för jordbruksmaskiner och redskap. Dessutom finns flera ekonomibyggnader som kan anpassas efter behov. Den tillhörande marken sträcker sig över cirka 21 hektar och utgörs huvudsakligen av skogsmark, vilket ger möjlighet till skogsbruk och andra skogsrelaterade aktiviteter. Dessutom finns betesmark som öppnar upp för möjligheter till djurhållning eller grönbete. Till fastigheten tillhör även jakträtt. En framtagna skogsbruksplan ger detaljerad information om skogens sammansättning och möjligheter till hållbar skogsbruk. Detta gör det möjligt för den framtida ägaren att planera och förvalta skogstillgångarna på ett effektivt sätt. SÄLJES MED FRISKRIVNINGSKLAUSUL! Varmt välkomna att kontakta mäklare Sebastian Larsson för visning. Förbered er gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta er och läsa på om objektet. - Låta oss hjälpa er att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. - Äger ni erat nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av er bostad redan idag för att skapa en trygg process. Välkomna att kontakta mig Sebastian Larsson Tel: 070-961 72 94 Mail: [email protected]

 • Plus
Berggatan 1A, null, Värnamo kommun

Berggatan 1A

Villa
Värnamo kommun
HusmanHagberg Värnamo
1 995 000 kr
171 + 83 m²
1 950 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem! Detta imponerande hus erbjuder inte bara gott om utrymme, utan även en underbar tomt som bjuder in till livets alla möjligheter. Med en trevlig och modern design är detta hem både inbjudande och fräscht från första stund. Med generösa ytor är det här huset välplanerat för att rymma många olika behov. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus, perfekt för både vardag och fest. Här finns gott om plats för umgänge, samtidigt som de privata utrymmena är noggrant utformade för avkoppling och komfort. Tomten är en sann oas med möjligheter för alla årstider. En stor trädgård där barnen kan leka fritt och där du kan njuta av lugnet och naturens skönhet. Perfekt för trädgårdsfester, grillkvällar eller bara för att koppla av i solen. Detta hem erbjuder: - Rymligt vardagsrum för samvaro. - Insatskamin som bidrar till mysig miljö! - Ett fantastiskt SPA-bad på det stora trädäcket. - Modernt kök med goda arbetsytor. - Generösa sovrum för avkoppling och återhämtning. - Ett kontor eller extrarum för arbete eller hobbyprojekt. - Härlig altan eller uteplats för utomhusliv året runt! Huset är beläget i ett område med närhet till skolor, natur och service är det perfekta boendet för den som vill ha det bästa av två världar: lugnet i en trevlig trädgård och bekvämligheten med stadens puls inom räckhåll. Kontakta mig redan idag för mer information. Varmt välkommen! - Säljarens egna ord om bostaden: ´´ En rymlig välhållen villa med god planlösning och flera uteplatser i olika väderstreck. De stora lättskötta ytorna både inne och ute passar utmärkt för ett aktivt familj- och sällskapsliv. Bekvämt boende där kökets insatskamin bidrar till hög mysfaktor och SPA-badet på det stora trädäcket är en härlig tillgång. Den rymliga ovanvåningen med framdragna vatten- och avloppsrör som öppnar för att förverkliga framtida projekt. Ett boende utöver det vanliga med sin långa historia som tidigare samlingsplats med dansbana, vilket anas i den ovanliga och tilltalande planlösningen.´´ Innan visning, förbered dig gärna genom att: * Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. * Låt oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. * Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Värnanäs Bygget 1, Värnanäs, Värnamo kommun
Värnanäs Bygget 1, Värnanäs, Värnamo kommun, bild 2
Värnanäs Bygget 1, Värnanäs, Värnamo kommun, bild 3

Värnanäs Bygget 1

Gård/Skog
Värnanäs, Värnamo kommun
HusmanHagberg Värnamo
Pris saknas
523 + 65 m²
15 rum
7 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska hästgård belägen i idylliska Värnanäs som ligger strax utanför från Värnamo Centrum! Här erbjuds en unik möjlighet att driva en hästverksamhet och njuta av privatlivet på en välskött gård med utmärkta träningsmöjligheter. Det vackra bostadshuset sträcker sig med genomgående exklusiva golv över två plan och erbjuder generösa sociala ytor på entréplanet och fyra bekväma sovrum på övre planet. Det nyrenoverade badrummet adderar en modern touch till huset. Uppvärmning sker med hjälp av energieffektiv jordvärme och fiber finns för snabb internetuppkoppling. Från huset har du en hisnande utsikt över de egna hagarna och de omgivande ängarna. Här finns även en rymlig altan där du kan njuta av den underbara utsikten. På gården finns ett modernt stall med 17 rymliga boxar, spolplats, uppvärmd och larmad sadelkammare, solarium och foderrum. I direkt anslutning till stallet finns ett ridhus i toppklass med fiberunderlag och sprinklersystem för bevattning. Dessutom finns belyst paddock med sprinkler för bevattning. Här finns alla möjligheter att driva träningar i egen regi eller för uthyrning. Gården är välplanerad med fina sommarhagar, vinterhagar och ett par grusade permanenta sjukhagar. Samtliga vinterhagar ligger i direkt anslutning till stallet och har el framdraget med inkopplade vattenkar, vilket gör det enkelt i all hantering av hästarna. Till alla sommarhagar finns vattenkoppar installerade. Utöver allt annat som fantastiska gård Värnanäs har att erbjuda finns det även en nybyggd lägenhet i toppklass från 2018 med högkvalitativa material som genererar bra hyresintäkter. Under lägenheten står en 370kvm uppvärmd industrihall redo att förvara maskiner och redskap. Denna gård är verkligen något utöver det vanliga och erbjuder en idealisk miljö för hästälskare och de som drömmer om en privat oas med fantastisk natur runt knuten. Missa inte chansen att bli ägare till detta unika objekt! PÅ GÅRDEN BEDRIVS HÄSTVERKSAMHET, INTÄKTER GENERERAS FRÅN BOXPLATSER I STALL SAMT FRÅN LÄGENHETEN. SAMTLIGA 17 BOXPLATSER SAMT LÄGENHET ÄR UTHYRT, MÖJLIGHET ATT HYRA UT INDUSTRILOKAL FINNS. ELPRODUKTION FRÅN SOLCELLER GENERERAR CIRKA 50TKR. GÅRDENS RÖRELSEDEL GÅR ATT FÖRVÄRVA VIA BOLAGSTRANSAKTION! Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.

 • Premium
Kungskulle 2, Bor, Värnamo kommun

Kungskulle 2

Villa
Bor, Värnamo kommun
HusmanHagberg Värnamo
2 495 000 kr
138 + 157 m²
7 rum
9 810 m² tomt

Denna charmiga 1,5-plansvilla med källare, belägen i det pittoreska samhället Bor, erbjuder en bekväm och inbjudande atmosfär. Bostaden ger en känsla av potential och möjligheter till att forma det till sitt eget! En av dess mest förtjusande egenskaper är de generösa och öppna ytorna som skapar en luftig känsla genom hela huset. De ljusa ytskikten bidrar till en ljus och trivsam miljö. En mysig braskamin står i fokus i vardagsrummet och ger en extra dimension av komfort och värme under kyliga kvällar. Vidare erbjuder bostaden en imponerande sjöutsikt som kan avnjutas från flera delar av fastigheten, inklusive det stora inglasade uterummet som är placerat i söder- och västerläge. Denna utbyggnad ger möjlighet till avkoppling och sociala stunder med familj och vänner året om. Den rymliga trädgården, som är inhängnad med en smålandsgärdsgård, bjuder in till utomhusaktiviteter och möjligheter till odling och lek. För den som uppskattar bilar och mekanik finns även ett stort garage på imponerande 52 kvm, med tillhörande hobbyrum/verkstad på 34 kvm. Här finns också en laddare till elbil, vilket gör det bekvämt för den miljömedvetna bilisten. Varmt välkommen att kontakta mäklare Sebastian Larsson för visning. Förbered dig gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process. Välkommen att kontakta mig Sebastian Larsson Tel: 070-961 72 94 Mail: [email protected]

 • Plus
Idavallsgatan 1, Mossle, Värnamo kommun

Idavallsgatan 1

Villa
Mossle, Värnamo kommun
HusmanHagberg Värnamo
2 995 000 kr
146 + 83 m²
6 rum
794 m² tomt

Varmt välkommen till denna charmiga tvåplansvilla med källare och hörntomt, belägen i ett eftertraktat och fridfullt bostadsområde. Fastigheten erbjuder en harmonisk atmosfär och en stor potential för den som söker en personlig touch. På entréplanet möts man av genomgående fräscha ytskikt som skapar en ljus och luftig känsla. Här finner man även en eldstad som bidrar till en hemtrevlig atmosfär. Det välutrustade köket bjuder in till kulinariska upplevelser och ger gott om utrymme för matlagning och samvaro. En av husets höjdpunkter är den generösa inglasade uteplatsen, perfekt för avkoppling och sociala stunder året om. Vidare finns ett kaklat badrum som är funktionellt och stilrent. Den privata och välskötta tomten är ett fantastiskt komplement till bostaden, med gott om utrymme för lek, odling och avkoppling. Möjligheterna är många för den gröna tummen eller den som önskar skapa en idyllisk utomhusmiljö. Fastigheten är i behov av vissa renoveringar, men grundstrukturen är stabil och välbevarad. Med omsorgsfull planering och kreativitet kan denna villa bli ett underbart hem för den nya ägaren. Varmt välkommen att kontakta mäklare Sebastian Larsson för visning. Förbered dig gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process. Välkommen att kontakta mig Sebastian Larsson Tel: 070-961 72 94 Mail: [email protected]

 • Plus
Apelsinvägen 1, Gröndal, Värnamo kommun

Apelsinvägen 1

Villa
Gröndal, Värnamo kommun
HusmanHagberg Värnamo
4 495 000 kr
194 m²
6 rum
1 114 m² tomt

Denna rymliga tvåplansvilla om 194 kvadratmeter är belägen i det mycket attraktiva bostadsområdet Gröndal. Med en hörntomt och en generös trädgård erbjuder detta hem en känsla av privatliv och utrymme. De stora öppna sällskapsytorna ger gott om plats för umgänge och sociala aktiviteter. Huset har två kaklade badrum för bekvämlighet och komfort. Med möjlighet till 4 sovrum finns det gott om utrymme för en familj eller möjligheten att ha gästrum eller arbetsytor. Förvaringsmöjligheterna är generösa, vilket gör det lätt att hålla ordning och organisera sina tillhörigheter. En bekväm carport med elbilsladdare är ett praktiskt tillägg som passar väl för dagens moderna livsstil och hållbara transportalternativ. Med sin harmoniska kombination av funktion och komfort utgör denna villa en lockande möjlighet för den som söker en bekväm och välkomnande bostad i en eftertraktad del av Värnamo. Varmt välkommen att kontakta mäklare Sebastian Larsson för visning. Förbered dig gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet. - Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. - Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process. Välkommen att kontakta mig Sebastian Larsson Tel: 070-961 72 94 Mail: [email protected]

 • Plus
Lummervägen 29, Borgen, Värnamo kommun
Lummervägen 29, Borgen, Värnamo kommun, bild 2
Lummervägen 29, Borgen, Värnamo kommun, bild 3

Lummervägen 29

Villa
Borgen, Värnamo kommun
HusmanHagberg Värnamo
Pris saknas
545 + 102 m²
11 rum
2 257 m² tomt

Välkommen till denna enastående och elegant utformade New England Villa i Värnamo. Med en total yta om magnifika 647 kvadratmeter har varje aspekt av denna bostad noga planerats och ingenting har lämnats åt slumpen. Beläget på en hörntomt i det exklusiva och eftertraktade bostadsområdet Borgen, omges denna drömbostad av en generös och parkliknande trädgård, som ger en fridfull och naturskön omgivning. Redan vid första anblicken slås man av den imponerande arkitekturen och den välkomnande entrén. Huset utstrålar en tidlös elegans och varje detalj har valts med omsorg för att skapa en unik atmosfär. Med en generös takhöjd om hela 8 meter skapar huset en känsla av rymd och öppenhet vilket gör att bostaden genomsyras av lyx och välbefinnande. Interiören i denna arkitektritade villa utstrålar en sofistikerad stil vilken erbjuder ett bekvämt och exklusivt levnadssätt. Här finns 4 smakfullt utformade sovrum, vilket ger gott om utrymme för familjen eller gäster. Varje sovrum är inrett med högkvalitativa material och generösa fönster som släpper in naturligt ljus och ger en behaglig atmosfär. Bostadens hela 4 badrum och 1 separat WC är alla utformade med lyxiga detaljer och moderna bekvämligheter. Med högkvalitativa armaturer och förstklassiga materialval är badrummen en plats att koppla av och njuta av en känsla av lyx. Här kan man förvänta sig enastående kvalitet och design i varje detalj. För vinälskare finns det ett dedikerat vinrum, perfekt för att förvara och njuta av en imponerande samling viner. Här kan man stolt visa upp sina favoritviner och erbjuda en unik upplevelse för gäster. Detta rum är elegant inrett med fokus på funktionalitet och stil. För att erbjuda en social och avkopplande atmosfär finns även ett poolrum med bastu. Här kan man njuta av avkopplande stunder året runt, oavsett väder. Poolrummet har utformats med hänsyn till både avslappning och underhållning och är en plats där man kan koppla av eller helt enkelt njuta av den fridfulla atmosfären. För bilentusiaster finns det ett rymligt garage med plats för två bilar. Garaget är utformat med stil och funktionalitet i åtanke och kompletterar husets övergripande design. Här kan man tryggt parkera sina bilar och ha tillgång till dem på ett bekvämt sätt. Materialvalen i denna New England Villa är av absolut högsta kvalitet och utstrålar en känsla av lyx och exklusivitet. Från de vackra golven till de eleganta köksdetaljerna och de stilfulla badrumsmöblerna - varje detalj är noggrant utvald för att skapa en enhetlig och sofistikerad helhet. Man får inte glömma den generösa och parkliknande trädgården som omger detta vackra hem. Trädgården erbjuder en fridfull och naturskön miljö där man kan njuta av utomhuslivet och koppla av i harmoni. Den välplanerade hörntomten ger en känsla av integritet och ger möjlighet till avskildhet och privatliv. Varmt välkomna att kontakta mäklare Sebastian Larsson för visning. Förbered er gärna genom att: - Åka förbi området, bekanta er och läsa på om objektet. - Låta oss hjälpa er att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker. - Äger ni erat nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av er bostad redan idag för att skapa en trygg process. Välkomna att kontakta mig Sebastian Larsson Tel: 070-961 72 94 Mail: [email protected]

 • Premium

Visar alla 14