Idbergs Mäklarbyrå AB

Idbergs Mäklarbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Björkvägen 3, Karlshamn - Vägga, Karlshamns kommun

Björkvägen 3

Villa
Karlshamn - Vägga, Karlshamns kommun
3 950 000 kr
105 + 126 m²
6 rum
800 m² tomt

Välkommen till rymlig villa på Björkvägen 3. Här finns mer än 210 kvm yta att leva på i två plan, entrevåning med 3 rum och kök samt stor hall och WC. Isolerad och uppvärmd källare med stort allrum /sovrum, badrum med bubbelbad och bastu, kontor och förråd samt rymlig tvättstuga. Detta vackra hem ligger i ett etablerat och eftertraktat bostadsområde och erbjuder en unik blandning av tidstypiska detaljer och moderna bekvämligheter. Villan, som är 105 kvadratmeter stor, sträcker sig över ett plan och har en rymlig källare som ger extra utrymme för umgänge och möjlighet att anpassa efter dina behov. Här finns gott om plats för en familj att trivas och växa. När du kliver in genom dörren möts du av en imponerande takhöjd på 270 cm, vilket ger en luftig och ljus atmosfär i hela huset. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig utsikt över den välskötta trädgården. Trädgården är en fröjd för ögat, väl omhändertagen och full av grönska. Här finns gott om utrymme för lek och trädgårdsarbete samt en trevlig uteplats där du kan njuta av sommarens långa dagar och kvällar. Sammanfattningsvis är denna villa en pärla med en rik historia och moderna bekvämligheter. Den är perfekt för den som söker ett hem där charm och kvalitet går hand i hand. Med endast två ägare i bagaget har den varit en plats för kärlek och omsorg, och den är nu redo att välkomna en ny familj att skapa sina egna minnen i detta underbara hem.

  • Uteplats
Äringsvägen 6, Hällaryd , Karlshamns kommun

Äringsvägen 6

Villa
Hällaryd , Karlshamns kommun
1 100 000 kr
84 m²
3 rum
1 187 m² tomt

Nybyggd villa som väntar på att färdigställas! Välkommen till denna nybyggda villa, där du själv får sätta din personliga touch på ytskikt vad gäller golv, kök och badrumsinredning. Den nybyggda villan reser sig stolt i ett vackert och lugnt bostadsområde på återvändsgata.

  • Plus
Tararpsvägen 114, Asarum - Tararp, Karlshamns kommun

Tararpsvägen 114

Villa
Asarum - Tararp, Karlshamns kommun
1 595 000 kr
73 + 15 m²
4 rum
1 770 m² tomt

Lugnt belägen villa 10 minuters bilresa från Karlshamn. Modern villa med många smarta lösningar. Garage/verkstadsbyggnad som är som en dröm för den bilintresserade!

Äringsvägen 4, Hällaryd - centralt, Karlshamns kommun

Äringsvägen 4

Villa
Hällaryd - centralt, Karlshamns kommun
995 000 kr
116 + 116 m²
4 rum
1 561 m² tomt

På en lugn återvändsgata i barnvänligt område ligger denna 1-plansvilla med källare. Rymlig villa för den händige, där renovering av källaren är påbörjad! Generösa sällskapsytor och rymligt kök! Nya ljusa ytskikt på övervåningen. Dubbelgarage.

Visar alla 4