Mäklare Caroline Hanell

Caroline Hanell

Om mig

Caroline är mäklaren som med positiv energi och passion från första mötet leder dig genom processen med ett enastående driv. För henne är dina önskemål och trygghet det viktigaste. Hon sätter höga krav på sig själv och överträffar dem genom att alltid finnas tillgänglig och arbeta dedikerat med dig i fokus. Hon drivs av att överträffa förväntningar och först när du känner att du kan rekommendera henne till andra har hon nått sitt mål.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Roslagsgatan 53, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 11:00

Roslagsgatan 53

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
INNERSTAD MÄKLERI
5 250 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1,5
2 604 kr/mån
114 130 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna nyrenoverade 20-talsbostad på populära Roslagsgatan. I en oas med utsikt mot lugna Vanadislunden. Här bor ni i en modern bostad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, nytt badrum från 2024, separat sovrum mot gården med balkong i sydväst och underbar utsikt mot grönskan. Bostaden håller hög standard rakt igenom och vacker färgpalett på väggar och golv. Generösa sociala ytor och rikligt med ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier i fil. Bostaden har många eftertraktade attribut såsom generösa fönsterpartier, handsnickrade elementsskydd och bokhylla, originaldetaljer, exklusiva eluttag och lampknappar, snickerier, dekorativa lister och fönsterbrädor i marmor samt samt väl tilltagen takhöjd. Det här är ett hem som andas moderna materialval som är hållbara över tid, vacker och nyslipad fiskbensparkett under 2024 och exklusiva detaljer i kök. Sammantaget ett ljust och genomgående drömhem mellan Östermalm och Vasastan med närhet till natur såväl till all tänkbar service såsom restauranger, butiker gym och kommunikationer.

  • Plus
  • Balkong
Roslagsgatan 40D, Vasastan, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Roslagsgatan 40D, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Roslagsgatan 40D, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Roslagsgatan 40D

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
INNERSTAD MÄKLERI
5 400 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/4
1 934 kr/mån
128 571 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Rindögatan 13, Gärdet, Stockholms kommun

Rindögatan 13

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
INNERSTAD MÄKLERI
3 850 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1
3 269 kr/mån
77 000 kr/m²

Nu saluförs denna ljusa och trivsamma lägenhet belägen på populära Rindögatan på Gärdet med fönster i två väderstreck. Stor fastighet med tidstypiska detaljer från 1942 och trägolv, separat och rymligt sovrum, Walk-In-Closet, gott om plats för garderober och generös takhöjd. Lugnt läge mot skogen. Här bor du i hjärtat av Gärdet med dess populära och välkända restauranger samt grönområden.

Visar alla 3