Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Valborgsmässovägen 20D, Hägersten, Stockholms kommun
 • Sön 11 jun kl 12:00
Valborgsmässovägen 20D, Hägersten, Stockholms kommun, bild 2
Valborgsmässovägen 20D, Hägersten, Stockholms kommun, bild 3

Valborgsmässovägen 20D

Lägenhet
Hägersten, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

2 150 000 kr

28 m²

1 rum

2 074 kr/mån

76 786 kr/m²

Välkomna till en välplanerad och smakfullt utformad bostad med toppläge mellan Telefonplan och Midsommarkransen! Här finns yteffektiva och ljusa ytor med ett stort lyxigt kök med integrerade vitvaror, bra inbyggd förvaring och ett stort badrum i toppskick med tvättmaskin. Ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffa, matbord och dubbelsäng i en rymlig sovalkov som med enkla medel kan skärmas av från rummet. Stor förening med underbar grönskande innergård med flertalet sittgrupper, grill och en vacker porlande fontän. Garage och parkeringsplatser med kort kö. Välkomna till ett boende att bli förälskade i!

 • Premium
Södra Agnegatan 22, 4tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Sön 11 jun kl 11:00
Södra Agnegatan 22, 4tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Södra Agnegatan 22, 4tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Södra Agnegatan 22, 4tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

10 500 000 kr

100 m²

3 rum

3 891 kr/mån

105 000 kr/m²

- 2 SOLIGA BALKONGER - PARKUTSIKT - INTILL KUNGSHOLMSTORG - VÄLSKÖTT BRF MED GODA LOKALINTÄKTER Med himlen som närmaste granne och två soliga balkonger finns denna fantastiska 3,5:a som erbjuder en förförande utsikt över Landstingshuset och dess omgivande parkområde. Lägenheten ligger högt upp i en välskött 1930-talsbyggnad med ett strålande ljusinsläpp i såväl västligt som ostligt läge. Bostaden kännetecknas av ett fenomenalt ljusinsläpp, stora och luftiga sällskapsytor och genomgående fint bevarade originaldetaljer. Från sällskapsytorna når man en av bostadens härliga balkonger med parkutsikt vilket utökar umgängesytorna ytterligare under årets sommarmånader och gör hemmet till den naturliga platsen för era vänner att samlas. Stambytt badrum, gott om förvaring och ytterst lättmöblerade ytor gör det lätt att trivas här. Vacker utsikt över parken och staden ger en skön frihetskänsla. Här bor du med ett fantastiskt läge med direkt närhet till Kungsholmstorg, Norr Mälarstrands glittrande vatten och stadens puls. Området sjuder av liv och erbjuder ett brett utbud av caféer, restauranger och butiker. Södra Agnegatan ligger i hjärtat av Nedre Kungsholmen med närhet till ett flertal populära förskolor och grundskolor samt med tillgång till fenomenal närservice såsom ICA, Systembolaget och apotek inom 1-2 minuters promenad. Mycket välskött förening med ytterst goda lokalintäkter i en vacker fastighet som av Stockholms stadsmuseum grönklassats vilket innebär att byggnaden anses ha ett högt kulturhistoriskt värde. De stora fönsterpartierna ger rikligt med ljus i två väderstreck och utsikten som förändras med årstiderna gör att man aldrig tröttnar på att blicka ut. Denna bostad är en kommande försäljning, fyll gärna i en intresseanmälan i annonsen om du önskar att vi kontaktar dig när vi börjar visa lägenheten. Ring mäklaren om du önskar framföra ett bud i syfte att få möjlighet till visning/avslut före publika visningar.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norrbackagatan 60, 4tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Sön 11 jun kl 14:15
Norrbackagatan 60, 4tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Norrbackagatan 60, 4tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Norrbackagatan 60, 4tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

7 450 000 kr

77 m²

3 rum

4 853 kr/mån

96 753 kr/m²

- LJUST HÖRNLÄGE - FUNGERANDE ÖPPEN SPIS - TOPPSKICK MED BALKONG - ÖPPNA SÄLLSKAPSYTOR I lugna och trivsamma kvarter mellan Birkastans puls och Röda Bergens grönska finns denna topprenoverade fastighet med anor från 1930 talet. Här möter modern boendekomfort funkisens rena formspråk och resultatet blir ett ljust hem med himmelskontakt samt lättmöblerade ytor. Hemmet erbjuder en fin hörnbalkong, fungerande öppen spis, genomgående fiskbensparkett och härlig färgsättning. Stora fönsterpartier i hörnläge med himmelskontakt gör detta till en ljus drömbostad. Fullutrustat kök med arbetsytor i marmor och badrum med såväl golvvärme som tvättpelare sätter guldkant på vardagen. Hela fastigheten totalrenoverades 2014 i samband med att huset konverterades till moderna bostadsrätter, föreningen äger marken och har en grönskande innergård.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Upplandsgatan 71, Vasastan/ Odenplan, Stockholms kommun
 • Sön 11 jun kl 15:45

Upplandsgatan 71

Lägenhet
Vasastan/ Odenplan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

4 495 000 kr

44 m²

2 rum

1 548 kr/mån

102 159 kr/m²

- SEKELSKIFTESCHARM - LÅG AVGIFT & LÅG BELÅNING - OSLAGBART LÄGE INTILL ODENPLAN Välkommen till denna hemtrevliga och välplanerade sekelskifteslägenhet med centralt och attraktivt läge nära Odenplan. Lägenheten har en trivsam planlösning med tre stora fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Ett separat sovrum med plats för dubbelsäng och ett stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för såväl soffa som matbord ger tillsammans med ovanligt goda förvaringsmöjligheter ett trivsamt hem såväl för singeln som för paret. Det fullutrustade köket har en serveringslucka med plats för barstolar och badrummet har både badkar och tvättmaskin. Lägg därtill ett oslagbart läge med omedelbar närhet till Odenplans generösa närservice så har man en underbar lägenhet att trivas i många år framöver. Vacker hörnfastighet från 1887 i hörnet Upplandsgatan/ Frejgatan. Välskött brf som äger marken och har en låg skuldsättningsgrad om endast 2146 kr/ kvm och som dessutom har goda lokalintäkter.

 • Plus
 • Hiss
Bergsgatan 26, Kungsholmen, Stockholms kommun

Bergsgatan 26

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

7 895 000 kr

77 m²

3 rum

5 173 kr/mån

102 532 kr/m²

-I FASTIGHET FRÅN 1882 -MED FUNGERANDE KAKELUGN -UTEPLATS MED TRAPPA TILL GÅRDEN -INTILL KUNGSHOLMSTORG & RÅDHUSET Med många stora fönster i två väderstreck, härlig uteplats med trappa ned till den kullerstensbelagda gården samt en pampig och fungerande kakelugn finns denna ljuvliga trea. En naturlig planlösning, oerhörd charm och ett behagligt ljusinsläpp gör denna lägenhet till en plats där känslan av hemtrevnad direkt infinner sig. Lägenheten har gott om bevarade originaldetaljer såsom trägolv, tidstypiska snickerier, takrosetter, stuckaturer och pardörrar. Bostaden erbjuder luftiga och lättmöblerade rum, en imponerande takhöjd om ca 3,20 meter och ett topprenoverat badrum med golvvärme samt tvättmaskin. Lägg därtill ett högt läge mot Bergsgatan och en egen uteplats så har ni ett sant drömhem som nu med varm hand är redo att överlämnas. Från den upphöjda uteplatsen har man trappor ned till den fina gården vilket under årets sommarmånader utökar ens bostadsyta väsentligt. Här kan man ha grillfester eller leka med barnen, som på landet fast mitt i stan. Här bor man i svårslagna kvarter i hjärtat av Kungsholmen med närhet till ett flertal populära förskolor och grundskolor samt med tillgång till fenomenal närservice. Rådhusets T-baneuppgång är några kvarter bort och Kungsholmstorgs samt Hantverkargatans många butiker finns bokstavligen runt hörnet.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Grevgatan 35, Östermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 18:45

Grevgatan 35

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

4 000 000 kr

32,5 m²

1 rum

1 755 kr/mån

123 077 kr/m²

På trevliga Grevgatan intill Strandvägen och stadens puls finns denna ljusa och välplanerade bostad som kännetecknas av lättmöblerade ytor, vackra golv och fina fönsterpartier. Lägenheten erbjuder ytterst lättmöblerade ytor med ett stort allrum med plats för soffa, matbord och mindre möblemang. Sovalkoven gör att de sociala ytorna känns rymliga. Sedan ska man komma ihåg den viktigaste faktorn vid lägenhetsköp, läge. Läget är fenomenalt! Lägenheten är belägen på toppadress med närhet till allt som önskas. Här lever ni i hjärtat av stadsdelen med bekvämt promenadavstånd till allt från NK, Stureplans shopping, caféer och restauranger och skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken. På några minuter nås Karlaplan med Fältöverstens shopping och Djurgården med dess vackra promenad- och joggingstråk. Det är lätt att förstå varför så många önskar att bo här. Vänligen gör en intresseanmälan så håller jag dig fortsatt uppdaterad i processen!

 • Plus
 • Hiss
Pontonjärgatan 38, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:30

Pontonjärgatan 38

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

6 395 000 kr

61 m²

2.5 rum

2 029 kr/mån

104 836 kr/m²

En fantastisk bostad intill Riddarfjärdens glittrande vatten! Nu ges chansen till en stilsäker sekelskiftestvåa i mycket gott skick och med en stor balkong in mot gård. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig rymd och bjuder in till större sociala sammanhang. Genomgående i bostaden finner du en sober färgskala ihop med de bevarade originaldetaljer från 20-talet såsom spröjsade fönster, vackra golv, speglade dörrar samt platsbyggda förvaringsmöjligheter, vilket gör bostaden lätt att förälska sig i. Populär adress med direkt närhet till Norrmälarstrand och till all tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym och kommunikationer. Lägg därtill att det är en mycket välskött förening med låg belåning, dolda tillgångar i form av hyresrätter, stark kassa och låga avgifter. För den som önskar finns det möjlighet att göra om bostaden till en trea. Ett sant drömhem för dig som trivs i vackra miljöer och som sätter högt värde på komfort och kompromisslöst läge. Inflyttningsklart skick, välskött förening och toppadress - varmt välkommen in till en bostad som måste upplevas! Gör gärna en intresseanmälan på objektets sida så håller jag dig fortsatt uppdaterad i processen

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sysslomansgatan 1, 3tr, Kungsholmen, Stockholms kommun
Sysslomansgatan 1, 3tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Sysslomansgatan 1, 3tr, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Sysslomansgatan 1, 3tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

10 950 000 kr

109 m²

4 rum

4 916 kr/mån

100 459 kr/m²

- FANTASTISK TAKHÖJD OM 3,5 METER - HÖGSTA KOMFORT I COOL FASTIGHET - MÖJLIG 5:A MED LOFT - PANORAMAFÖNSTER I TVÅ VÄDERSTRECK Med ett ljust hörnläge i det populära Posthuset finner ni denna trivsamma och luftiga 4,5:a om 109 kvm + loft om ca 6 kvm. Tack vare enorma fönsterpartier med himmelskontakt i två väderstreck och en generös takhöjd om ca 3,50 meter erbjuder bostaden en otrolig rymd. Öppen och social planlösning med ett luftigt kombinerat kök och vardagsrum gör hemmet perfekt för stora middagar med alla era vänner och familjemedlemmar. Bostaden erbjuder i dagsläget 3 sovrum men går att på ett enkelt sätt byggas om till en femma för den med behov av fler sovrum. Dessutom finns ett loft om ca 5 x 1,8 meter där man kan ha en dubbelsäng för övernattande gäster eller extraförvaring/lekutrymme. Ett fräscht badrum med dusch (plats för badkar) och tvättpelare samt utomordentliga förvaringsmöjligheter ger en bekväm vardag. De stora fönsterpartierna mot Fridhemsgatan är utrustade med markiser och utsikten mot grönskande omgivningar ger en unik frihetskänsla samt ett enastående ljusinsläpp. Här bor man i ett av Stockholms främsta nyproduktionsprojekt i ett K-märkt funkishus. Läget i hörnet Sysslomansgatan/Fridhemsgatan är lugnt och lummigt men med omedelbar närhet till kommunikationer och närservice. Här är Rålambshovsparkens grönska och Riddarfjärdens glittrande vatten i princip utanför porten. Längs med Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken har man utöver den vackra strandpromenaden även en rad populära uteserveringar. Går man Fridhemsgatan uppåt når man Fridhemsplan inom ett par minuters promenad och får där tillgång till utomordentliga kommunikationsmöjligheter med grön- och blå tunnelbanelinje samt en uppsjö av bussar. Här finns även ett generöst utbud av bra matvarubutiker, restauranger och caféer. Från Kungsholmen kan man promenera till stora delen av stan tack vare broar till både Vasastan, Södermalm, City och Bromma. Välkomna till stadsdelen där alla passar in!

 • Premium
 • Hiss
Sankt Eriksgatan 108, 4tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Idag kl 18:30
Sankt Eriksgatan 108, 4tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Sankt Eriksgatan 108, 4tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Sankt Eriksgatan 108, 4tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

9 995 000 kr

93 m²

3 rum

3 768 kr/mån

107 473 kr/m²

- BETALD BALKONG (BYGGS I SEPTEMBER) - DUBBLA BADRUM - HISS MED PLATS FÖR BARNVAGN - ÖPPNA SÄLLSKAPSYTOR På fjärde våningen, i en ytterst välskött och lågt belånad förening, finns denna luftiga och lättmöblerade trerummare som kännetecknas av sin fantastiska planlösning och härliga flöde. Fritt och insynsskyddat läge med utsikt mot vackra omgivningar samt himmelskontakt gör det lätt att trivas här. Lägenheten är ursprungligen sammanslagen av två mindre bostäder och erbjuder därför två snyggt renoverade badrum samt fyra fönster i två väderstreck. I september kommer en stor balkong att byggas med utgång från master bedroom. Balkongbyggnationen är redan förbetald av säljaren. Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett genomgående mycket fint skick. Härlig och insynsskyddad bostad med snickerier från 1920-talet samt generös takhöjd som tillsammans med de fina trägolven ger ett hem att trivas i. Två rymliga sovrum finns belägna mot den tysta innergården och erbjuder fenomenala förvaringsmöjligheter. Bostaden erbjuder högsta möjliga komfort tack vare hiss med plats för en barnvagn, fräscha badrum varav det ena med tvättmaskin. Mycket goda förvaringsmöjligheter och skräddarsydda lösningar ger en lägenhet utöver det vanliga! Möjlighet att dela upp lägenheten till två likvärdiga enheter eller till en stor tvåa med uthyrningsdel. Äkta och välskött förening som äger marken, har en stark kassa tack vare goda lokalintäkter samt en låg belåningsgrad om endast 2677kr/kvm. Ett alldeles fantastiskt läge mellan Birkastan och Odenplan, perfekt för den som vill avnjuta det bästa av allt som Vasastan har att erbjuda.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Armfeltsgatan 9,2tr, Östermalm/Gärdet, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 17:00
Armfeltsgatan 9,2tr, Östermalm/Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Armfeltsgatan 9,2tr, Östermalm/Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Armfeltsgatan 9,2tr

Lägenhet
Östermalm/Gärdet, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

7 995 000 kr

79 m²

3 rum

3 700 kr/mån

101 203 kr/m²

- TOPPRENOVERAD - SOLIG BALKONG - GARAGE I FASTIGHETEN - LUGNT LÄGE NÄRA TESSINPARKEN Med ett lugnt och ljust läge, nära Tessinparken och på bekvämt avstånd från Fältöversten samt Karlaplan finns denna ytterst välplanerade och härliga 3:a. Bostaden erbjuder en stor och solig balkong i sydvästligt läge, fantastiska sällskapsytor och två sovrum. Hela lägenheten har varsamt renoverats 2019 med utomordentliga förvaringsmöjligheter och exklusiva material. Såväl det stora badrummet som den separata gäst-wcn är utrustade med golvvärme och det stilrena Marbodalköket har genomgående vitvaror från Miele. Stambytt fastighet och välskött brf med stark kassa som dessutom äger marken. Garage med kort kö.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vanadisplan 8, 1,5 tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Vanadisplan 8, 1,5 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

7 495 000 kr

73 m²

3 rum

2 377 kr/mån

102 671 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Hiss
Banvägen 17, Lidingö - Brevik, Lidingö kommun
Banvägen 17, Lidingö - Brevik, Lidingö kommun, bild 2
Banvägen 17, Lidingö - Brevik, Lidingö kommun, bild 3

Banvägen 17

Villa
Lidingö - Brevik, Lidingö kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

19 900 000 kr

334 m²

13 rum

1 580 m² tomt

Välkomna till denna stora, välskötta och härliga familjevilla med anor från 1890-talet. Huset är indelat i två separata bostäder där den ena delen disponeras som 8 rum och kök om 232 kvm boyta och den andra delen disponeras som 5 rum och kök om 102 kvm. Dessutom finns en källare om 92 kvm med bastu, tvättstuga och förrådsutrymmen (Biarea). En perfekt fastighet som lämpar sig utmärkt för generationsboende, den stora bonusfamiljen eller för uthyrning. Den grusade uppfarten har plats för 4-6 bilar och en dubbelgarage (ursprungligt stall) finns. Den vackra och prunkande trädgården är stor, solig och insynsskyddad med ett nybyggt växthus där man kan njuta ända in på senhösten framför en sprakande braskamin som ger växthuset både värme och en härlig atmosfär. Gräsmatta, välordnade planteringar och plats för sittgrupper på en plan och lekvänlig tomt. I trädgården finns en magisk ek som ger härlig skugga, en syrenhäck omgärdar trädgården på baksidan. Det finns också fina äppel- och päronträd och en tall som minner om öns ursprung som skärgårdsö. Ett perfekt sätt att leva för den som värdesätter att bo nära familjemedlemmar/vänner eller för den som vill investera i ett boende som i stor utsträckning bär sina egna kostnader genom en uthyrningsdel. Fastigheten bebyggdes ca 1880-1890 och var till en början en av telefonstationerna på Lidingö. 1914 byggdes huset ut till dess nuvarande storlek och bostaden har varit i samma ägarfamilj sedan 1968 vilket vittnar om trivsel över flera generationer. Totalt 5 badrum, 9 möjliga sovrum, två fullutrustade kök och tvättmöjligheter i båda delarna av huset ger en hög komfort. Tack vare de många originaldetaljerna från förra sekelskiftet erbjuder villan en charmfullhet utöver det vanliga. Speglade innerdörrar, pärlspont, listverk och handblåsta fönsterglas och en vacker kakelugn är några av många bevarade detaljer. En generös takhöjd om ca 2,60 meter på såväl entréplan som övre plan ger tillsammans med ljusinsläpp i tre väderstreck i de båda bostäderna en rymd och ljus utöver det vanliga. Bergvärme finns indragen, nylagt tak 2022 med nya hängrännor och stuprör, nymålade fönster i linolja samt löpande genomgående välunderhållet hus. Uthyrningsdelens övre plan totalrenoverades 2019 inklusive ett lyxigt inrett badrum på övre plan. Två fungerande eldstäder, balkong med morgonsol och härliga sällskapsytor både inne och ute gör den här fastigheten till ett fantastiskt boende. Läget är trivsamt och populärt med omedelbar närhet till mataffär, restauranger, Breviksbadet och kommunikationer med Lidingöbanan samt bussar. Långängens naturreservat, Kottlasjön och flertalet välrenommerade förskolor/skolor har gjort området till ett av Stockholms mest attraktiva villaområden. Långtidsmätning av radon är genomförd med 40 Bq/m³ som årsmedelvärde. Besiktningsprotokoll av huset, energideklaration, mätbevis och ritningar med skala finner ni under fliken dokument på innerstadsspecialisten.se där man också kan fylla i en intresseanmälan för att anmäla sig till visning.

 • Premium
Kungsholms strand 171, 4tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Kungsholms strand 171, 4tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten Kungsholmen AB

6 500 000 kr

69,1 m²

2 rum

4 083 kr/mån

94 067 kr/m²

** ACCEPTERAT PRIS ** Högt upp i en vacker fastighet med direkt access till Karlbergskanalens glittrande vatten finns denna fantastiska tvåa med stor balkong och burspråk! Detta är en tidstypisk bostad med såsom ett vackert burspråk, generös takhöjd och fiskbensparkett som vittnar om husets byggår 1930. Lägenheten ligger i högt och tyst läge in mot lummig innergård. Bostaden håller ett mycket gott skick med hög komfort, stambytt badrum från 2021, stilrent kök och sobra färgsättningar samt full maskinell utrustning för en bekväm vardag. Här finns det möjlighet att göra om lägenheten till en trea för den som önskar. Härligt ljusflöde från fönster i två väderstreck och lättmöblerade ytor ger en härlig rymd. Ett hem man lätt förälskar sig i och som passar paret såväl den lilla familjen. Lägg därtill en mycket välskött förening som äger marken, har låg belåning och alla stora renoveringar gjorda. Läget är fenomenalt, direkt utanför porten når du strandpromenaden som tar dig runt Kungsholmen, på ca 5 minuter når du Västermalmsgallerian med ett brett utbud av butiker, mataffärer samt kommunikationer som blåa och gröna linjen samt flertalet innerstadsbussar. Detta är ett hem för dig som är stilmedveten och trivs i vackra miljöer. Varmt välkommen in till en bostad som måste upplevas! Vänligen gör en intresseanmälan på objektets sida så håller jag dig uppdaterad i processen.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13