Innerstadsspecialisten S AB

Innerstadsspecialisten S AB

Mäklare

Alströmergatan 32O - vån 4/4, Kungsholmen, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb kl 14:30

Alströmergatan 32O - vån 4/4

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

2 850 000 kr

28 m²

1 rum

1 642 kr/mån

101 786 kr/m²

Högst upp och med magisk utsikt över takåsar och himmel finner ni denna fantastiskt välplanerade bostad. Lägenheten har ett fantastiskt ljusflöde genom det stora fönsterpartiet mot lugn och enkelriktad gata. Här utnyttjas varje kvadratmeter till fullo och bostaden har härliga sociala ytor som bjuder in till umgänge och middagar. Härligt kök med gott om förvaring och arbetsyta, luftigt rum med gott om plats för soffa, matbord för minst fyra personer, bred säng samt förvaringsmöbel. Vidare bjuder bostaden på allt man kan önska som äldre charm med högt i tak, stora fönster med låg bröstning och hög höjd samt vackra golv. Brf Färjan är en anrik och stabil förening med låg belåning om endast 1 912 kr/kvm, låga avgifter och Stockholms kanske vackraste innergård. Välkomna till en bostad att bli förälskade i!

 • Plus
Bondegatan 5B, 4/4 tr, Södermalm - Nytorget, Stockholms kommun

Bondegatan 5B, 4/4 tr

Lägenhet
Södermalm - Nytorget, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

4 995 000 kr

52 m²

2 rum

3 178 kr/mån

96 058 kr/m²

Ljuvlig sekelskiftestvåa på en av de allra bästa adresserna med möjlighet till balkong! Högst upp i välskött och vackert hus från 1907, som stambyttes 2021, finns denna exceptionellt väldisponerade tvåa. Stort och vackert vardagsrum med två höga fönster, generös takhöjd med stuckatur och fiskbensparkett på golvet. Här finns gott om plats för både soffgrupp och ett stort matbord. Köket är sobert renoverat och härifrån har övriga lägenheter balkong, bygglov har funnits men kräver förnyelse. Utsikt är mot takåsar och mycket himmelskontakt. Luftigt och rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng, övrigt möblemang och bra förvaring i flera garderober. Badrummet är fint inrett och renoverat 2021 i samband med att föreningen genomförde stambyte. Hemmet erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare flera stora fönster i två väderstreck. Ytskikten är genomgående i behov av renovering men de stora jobben är utförda och grunden är magisk, här finns alla förutsättningar för att skapa ett drömhem! Här bor ni på trendigt läge nära allt man kan önska av såväl restauranger, butiker, kommunikationer men också grönska och vatten. Som ni förstår så är detta ett unikt boende av sitt slag som måste upplevas. Välkommen hem!

 • Hiss
Hallandsgatan 24, Södermalm, Stockholms kommun
 • Sön 12 feb kl 11:45
Hallandsgatan 24, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Hallandsgatan 24, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Hallandsgatan 24

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

9 550 000 kr

90 m²

4.5 rum

4 397 kr/mån

106 111 kr/m²

Med utsikt över Helgalundens takåsar, himmel och grönska finner ni denna underbara vind med ca 4,30 m upp till nock, synliga takbjälkar och ljus, genomgående planlösning med hela 6 burspråk i två väderstreck. Öppen och social planlösning där generöst sällskapsrum och kök skapar luftiga umgängesytor, som gjorda för mingel och middagar. Det trendsäkra köket är hemmets hjärta och den goda arbetsytan och möjlighet till förvaring gör det perfekt för den matlagningsintresserade. Ytan är synnerligen väldisponerad där varje kvm är väl nyttjad, flera bra sovrum med plats för större säng och förvaring samt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Fint framtagen vindskaraktär med hissnande takhöjd, synliga takbjälkar och snedtak. Ett rent drömläge på Södermalm med nära till allt och endast himlen som tak! Hissen går upp till våning 5, därefter behöver man gå en trappa upp.

 • Premium
 • Hiss
Hornsgatan 150B, 4 tr, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
 • Tor 9 feb kl 18:00
Hornsgatan 150B, 4 tr, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun, bild 2
Hornsgatan 150B, 4 tr, Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun, bild 3

Hornsgatan 150B, 4 tr

Lägenhet
Södermalm - Hornstull, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

5 495 000 kr

83 m²

3 rum

3 580 kr/mån

66 205 kr/m²

Högt ljust läge med solig södervänd balkong och garage, utan kö, i huset! Synnerligen välplanerade 3:a, möjlig 4:a, med fin potential. I hjärtat av Hornstull bor du i Söders mest gemytliga och hippaste kvarter där inget kommer saknas dig! Helkaklat stambytt (2009) och rymligt badrum med fönster och förberett för tvättmaskin. Stor välskött förening som äger marken och har mycket goda hyresintäkter från kommersiella lokaler om ca 4.9 miljoner samt 1 hyresrätt kvar, vilket är en framtida dold tillgång. Föreningen har även ett garage, f.n utan kö, och många av de stora renoveringarna är gjorda. Bevarade detaljer från byggåret såsom stavlagd parkett, generösa fönsterpartier med nischer och stenbänkar samt tidstypiska snickerier i köket. Rymligt sällskapsrum med gott om plats för både soffgrupp och matbord ligger i anslutning till kök och utgång till balkong. Två bra sovrum som bägge rymmer dubbelsäng ligger lugnt mot gård. Här bor du i populära och barnvänliga kvarter med sitt attraktiva utbud av grönområden, restauranger och butiker direkt utanför porten. Föreningens stora innergård är en oas i sig för stora som små med planteringar och sittgrupper. Tantolunden med Årstavikens glittrande vatten samt Långholmens rofyllda promenad- och joggingstråk når du en kort promenad bort. Sällsynt chans att med enkla medel få skapa sitt egna drömhem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Styrbordsgatan 16, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun

Styrbordsgatan 16

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

3 795 000 kr

54,5 m²

2 rum

3 178 kr/mån

69 633 kr/m²

Drömmig 2:a, där avgiften även inkl. EL och bredband, på poppis läge mitt i hjärtat av den genuina Sjöstan! Här bor du med både tvärbanan och kvarterens oändiga utbud alldeles utanför porten. Hammarby sjöstads mest välplanerade 2:a med öppen social planlösning mellan kök och sällskapsrum med utgång till balkongen vilket skapar härliga umgängesytor och inbjuder till mingel och middagar med vännerna. Varje kvadratmeter är perfekt nyttjad och är jämförbar med tvåor om såväl 60 som 65 kvm. Välplanerat rymligt kök med diskmaskin, sovrum som rymmer dubbelsäng samt stort badrum med tvättmaskin. Genomgående enhetligt golv, generös takhöjd och stora panorama fönster mot den lummiga gården. Mycket god förvaring i garderober och tillhörande förråd. Välskött och stark förening som äger marken och med stora intäkter från kommersiella lokaler om ca 7 miljoner/år. Avgiften inkluderar allt såsom värme, vatten, bredband, IP-telefoni, TV från Tele2 och hushålls-el. Välkommen till kvarter du aldrig kommer vilja lämna!

 • Balkong
 • Hiss
Nathorstvägen 21C, 2 tr, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun

Nathorstvägen 21C, 2 tr

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

5 150 000 kr

85 m²

3 rum

4 842 kr/mån

60 588 kr/m²

Ljuvlig gavel-3:a med all tänkbar bekvämlighet! Ljus genomgående planlösning med stor solig balkong och härliga sociala ytor. Rofyllt och barnvänligt läge mot grönskande omgivningar. Modern fastighet med stor hiss och garage. Snyggt strama linjer med generösa sällskapsytor i halvöppen planlösning mot kök, två mycket bra sovrum, stort badrum med badkar och egen tvättstuga samt mycket god förvaring. Lugnt område som både är mycket barnvänligt och har puls samt natur på en kort promenad bort. Bra kommunikationer med tunnelbana några minuter bort och enkelt att ta sig ut på de stora lederna om du kör bil. Avgiften inkluderar även bredband och tv. Detta är något utöver det vanliga som måste upplevas!

 • Balkong
 • Hiss
Gotlandsgatan 76B / Katarina Bangata 58, Södermalm - Nytorget, Stockholms kommun

Gotlandsgatan 76B / Katarina Bangata 58

Lägenhet
Södermalm - Nytorget, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

5 850 000 kr

60 m²

2 rum

2 075 kr/mån

97 500 kr/m²

Ring för visning - I ett av Södermalms bästa kvarter hittar ni denna sociala tvåa med fönster i två väderstreck, balkong mot lugn innergård samt underbar och grönskande utsikt. Generös takhöjd, fina originaldetaljer, stora fönster som ger ett underbart ljusflöde genom lägenheten samt vacker fiskbensparkett och en känsla av rymd i samtliga rum. Charmigt kök med full maskinell utrustning, plats för matbord och utgång till balkong i sydvästläge. Sällskapsrum med gott om utrymme för såväl soffgrupp som matplats för större sällskap, perfekt för umgänge och middagar med vänner och familj. Synnerligen välskött förening med en belåning om endast 631 kr/kvm (ÅR 2021), goda intäkter från lokaler och garage samt att de äger marken. Ett rent drömläge på Södermalm du aldrig kommer vilja lämna!

 • Balkong
 • Hiss
Essingestråket 32, Egen ingång, Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:15

Essingestråket 32, Egen ingång

Lägenhet
Kungsholmen - Stora Essingen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

2 595 000 kr

32 m²

1.5 rum

1 841 kr/mån

81 094 kr/m²

Välkomna till denna unika bostad med egen ingång och uteplats på Stora Essingens höjder med närhet till såväl badplats, båtplatser, närservice vid Essingetorget samt goda kommunikationer med både bussar och tvärbana på promenadavstånd! Genomgående gott skick med nyrenoverat kök, helkaklat badrum med fin inredning samt fräscha ytskikt. Stabil förening som äger marken, har låg belåning och låga avgifter. Bostaden kan med enkla medel byggas om till en minitvåa med suverän förvaring. Välkomna till en bostad att bli förälskade i!

 • Plus
 • Uteplats
Tjurbergsgatan 32, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:30
Tjurbergsgatan 32, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Tjurbergsgatan 32, 2 tr, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Tjurbergsgatan 32, 2 tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

5 650 000 kr

61 m²

3 rum

2 975 kr/mån

92 623 kr/m²

Arkitektritad tjugotalstrea med mycket charm i hjärtat av Södermalms gemytliga kvarter invid Skånegläntan. Ytterst välplanerad och socialt hem med både attityd och härliga umgängesytor. Köket med trendriktig bistrokänsla angränsar till sällskapsrummet vilket inbjuder till mingel och middagar. Genomgående i fint skick med vackra trägolv, generös takhöjd, flera stora fönsterpartier med djupa nischer samt spegeldörrar. Generöst sällskapsrum med hela tre fönster i fil och gott om plats för såväl stor soffgrupp som middagsmöbel. Två bra sovrum som bägge rymmer dubbelsäng, badrum från 2021 med tvättmaskin som är kombinerad torktumlare samt mycket förvaring. Här bor du i lugna kvarter invid Rosenlundsparkens grönska med brett utbud av restauranger och butiker utanför porten. Välskött förening som äger marken och har låga lån. Välkommen till livfulla kvarter att trivas i!

 • Premium
 • Hiss
Södermannagatan 37, Södermalm - Nytorget, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 18:30

Södermannagatan 37

Lägenhet
Södermalm - Nytorget, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

3 395 000 kr

40 m²

1.5 rum

2 963 kr/mån

84 875 kr/m²

Granne med Nytorget! Optimerad minitvåa i Södermalms mest trendiga kvarter med sitt oändliga utbud alldeles utanför porten. Synnerligen välplanerad med öppen social planlösning mellan kök och sällskapsrum vilket skapar härliga umgängesytor och inbjuder till mingel och middagar med vännerna. Full bekvämlighet med stambytt och fräscht badrum med tvättmaskin samt kök i ljusa toner med diskmaskin. Sovrummet rymmer bredare säng och god förvaring i hall. Sällskapsrummet rymmer både stor soffgrupp och middagsbord. Generösa fönsterpartier och luftig öppen planlösning med enhetligt parkettgolv. Redan stambytt badrum och avgift som inkluderar hushållsel. Välkommen till kvarter du aldrig kommer vilja lämna!

 • Plus
 • Hiss
Tulegatan 42, 6tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Tulegatan 42, 6tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

4 650 000 kr

49 m²

2 rum

2 528 kr/mån

94 898 kr/m²

På promenadavstånd till såväl Odenplan som Stureplan ligger denna väldisponerade och mycket ljusa 2:a med stor balkong och magisk utsikt över Vasastans takåsar. Bostaden är helt fri från insyn då lägenhetens samtliga rum ligger i fil mot innergården och himmeln som närmsta granne. Högt och trevligt läge i mycket välskött och renoverad fastighet med bl.a. motionsrum, bastu och varmgarage tillgängligt via hissen! Lägenheten karaktäriseras av stora fönsterpartier och en social planlösning. Fin planering av rummen och lättmöblerade ytor med ett ljust och luftigt sällskapsrum med utgång till lägenhetens rymliga balkong med sol fram till lunch och milsvid utsikt. Generöst tilltaget kök med full maskinell utrustning, rofyllt och bra planerat sovrum med plats för dubbelsäng, nyrenoverat och stambytt badrum 2019 med tvättmaskin och en praktisk hall med flertalet garderober som bjuder på ypperlig förvaring. Här bor du med bästa tänkbara läge nära Odenplan, granne med Vanadislunden och med hela Stockholms breda utbud och puls direkt utanför porten, du kommer inte sakna något i din närhet. En perfekt bostad som passar allt från det yngre till äldre paret, eller för dig som lever själv och vill ha gott om plats.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bondegatan 51, 4,5tr, Södermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 17:30

Bondegatan 51, 4,5tr

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

4 095 000 kr

44 m²

2 rum

2 433 kr/mån

93 068 kr/m²

I en välskött fastighet från 1937 med fantastiskt läge, intill Vita Bergen och Nytorget, finns denna ljusa och stilfullt renoverade 2:a med fin utsikt över Södermalms takåsar. Stora fönsterpartier i fil och generös takhöjd ger hemmet en härligt luftig atmosfär och det höga läget i huset gör att ljuset flödar in. Ypperlig planlösning som erbjuder öppna sällskapsytor, lättmöblerade rum samt genomgående ljusa väggar och vitoljade golv vilket ger ett sobert och harmoniskt hem. Vardagsrum och kök ligger i härlig öppen planlösning med plats för såväl större soffgrupp som matsalsbord för större middagsbjudningar. Det stilrena köket erbjuder förutom mycket skåpsförvaring och bra arbetsytor även full maskinell utrustning såsom diskmaskin, induktionshäll, ugn samt kyl/frys. Rogivande sovrum med burspråksfönster och plats för dubbelsäng. Trevlig och välkomnande hall samt rymligt och exklusivt renoverat badrum med tvättmaskin. Dessutom erbjuder lägenheten maximala förvaringsutrymmen i en rymlig klädkammare med ingång från hallen. Detta är helt klart en av Söders finaste lägenheter som är optimal för såväl singeln som paret! Allt i toppskick så bara att flytta in! Mycket välskött förening med låg belåning som dessutom äger marken. Medlemmarna disponerar en gemensam och grönskande gård, en fräsch tvättstuga, cykelrum samt barnvagnsrum.

 • Plus
 • Hiss
Torsgatan 73, 3 tr, Vasastan, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Torsgatan 73, 3 tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

5 490 000 kr

63 m²

2.5 rum

3 788 kr/mån

87 143 kr/m²

Välkommen till denna härliga 2,5:a, högt upp i huset med genomgående planlösning och fint ljusinsläpp genom de stora spröjsade fönstren i två väderstreck. Här möts du av en härlig rymd och fint bevarade 20-talsdetaljer. Genomgående hög standard i kombination med bevarade detaljer från byggåret såsom vacker fiskbensparkett (slipad 2021), höga golvlister, fina elementskydd och speglade dörrar. Optimalt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, bra förvaringsutrymmen, stort sovrum och ett bibliotek, samt ett rymlig badrum med tvättmaskin. Här bor man med närhet till allt Vasastan har att erbjuda – trevliga restauranger, caféer och småbutiker samt vackra parker. Bussarna går precis utanför dörren och inom promenadavstånd ligger både S:t Eriksplan och Odenplan för tunnelbana eller pendeltåg.

 • Hiss
Karlbergsvägen 80B, Etagelägenhet, Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun

Karlbergsvägen 80B, Etagelägenhet

Lägenhet
Vasastan - Birkastan, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

8 750 000 kr

82 m²

3 rum

3 987 kr/mån

106 707 kr/m²

Med eftersökt läge på Karlbergsvägen i vacker fastighet anno 1912 som stoltserar med tegelfasad och praktfull arkitektur finns denna enastående 3,5.a med unik planlösning i två etage, två entréer och altandörrar ut mot fridfull innergård. Bostaden är genomgående fint renoverad med tidsenliga materialval, sobra färgsättningar och praktiska lösningar för att skapa ett fulländat hem. Utöver detta så är bostaden belägen i tyst gårdshus med solig balkong och grönskande innergårdar runtom. Denna genomtänkta lägenhet med genomgående planlösning fördelas på två våningsplan och vardera våningsplan har sin egen tjusning och erbjuder entréplan/övre plan med rymligt vardagsrum med generös takhöjd och utgång till balkong, två rymliga sovrum, stort badrum med fönster och en välkomnande hall. Nedre plan med helt nytt kök 2016 med härlig köksö och utrymme för större middagar och mingel. Via dubbla altandörrar kan man ta sig ut till den grönskande innergården med gräsmatta som förlänger umgängesytorna såväl inne som ute och inbjuder till härliga grillkvällar! På nedre plan finns även en gäst wc och ytterligare en entré. Lägenheten erbjuder även ypperliga förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och till lägenheten hör ett stort källarförråd. Välskött förening med mycket god ekonomi och renoverad fastighet.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Brahegatan 12, 4 tr, Östermalm, Stockholms kommun

Brahegatan 12, 4 tr

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

3 100 000 kr

26 m²

1 rum

1 245 kr/mån

119 231 kr/m²

Välkommen till denna optimala etta på eftertraktat läge invid Östermalmstorg, Humlegården och Stureplan. Här bor ni ostört med samtliga fönster i högt, ljust läge mot den öppna gården. Tilltalande planlösning med separat sovalkov, fint kök med fönster samt fina sällskapsytor med plats för alla vänner. Ljusa ytskikt, fina trägolv och med stora höga fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp. Tilltagen takhöjd och härlig rymd. Ljust arbetskök med gott om arbetsyta, utrustat med kyl, frys, micro, spis, ugn och köksfläkt. Sovdel med plats för dubbelsäng och helkaklat stambytt badrum med tvättmaskin. En Östermalmspärla med gångavstånd till allt du kan önska så som restauranger, caféer, bagerier och shopping! Nära till grönområden vid Humlegården och Djurgården. Bra kommunikationer från Stureplan och Östermalmstorg. Stabil förening med god ekonomi och goda hyresintäkter! Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Nytorgsgatan 15A, Södermalm - Mosebacke, Stockholms kommun

Nytorgsgatan 15A

Lägenhet
Södermalm - Mosebacke, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

4 950 000 kr

54 m²

2 rum

3 480 kr/mån

91 667 kr/m²

Accepterat pris! - Mittemellan Mosebacke Torg och Nytorget, bland klassiska kulturhus, finner ni denna otroligt sociala tvåa, möjlig trea, med fin funkischarm och fungerande öppen spis. Trivsam och öppen planlösning med kök och sällskapsrum med stora fönster vilket skapar härliga sociala umgängesytor. Sovrummet ligger avskilt och rymmer dubbelsäng och förvaring samt kaklat badrum och separat toalett. Bo på trendigt läge i välskött BRF med dubbla takterrasser samt fin innergård och promenadavstånd till såväl Nytorget, Mosebacke och Medis. Tillträde flexibelt. Välkommen till din funkisdröm!

 • Hiss
Alströmergatan 32H, 2 & 3 tr, Kungsholmen, Stockholms kommun

Alströmergatan 32H, 2 & 3 tr

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Innerstadsspecialisten S AB

7 495 000 kr

91 m²

4.5 rum

5 284 kr/mån

82 363 kr/m²

Accepterat pris - ring för visning! Välkomna till en fantastiskt ljus och väldisponerad etagelägenhet i en av Kungsholmens största och bästa föreningar, populära Brf Färjan med bland annat innergård med lekplats och vacker fontän, garage och mataffär i huset! Bostaden disponeras idag som en optimal 5:a med tre sovrum, vardagsrum, matrum, kök och två badrum varav det ena med tvättmaskin. Föreningen har en mycket god ekonomi, äger marken och har låg skuldsättning.

 • Plus

Visar alla 17