Jägholm Norrortsmäklarna

Jägholm Norrortsmäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ängkärrsvägen 1, Sättra, Norrtälje kommun

Ängkärrsvägen 1

Villa
Sättra, Norrtälje kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 695 000 kr
56 m²
3 rum
1 805 m² tomt

Fint litet hus vilket lämpar sig utmärkt för åretruntboende (flera på gatan bor här permanent). Otroligt bekvämt och trivsamt boende med naturen runt knuten och fantastiskt trevliga grannar. Trevlig och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en modern och stilren braskamin centralt placerad i hjärtat av huset för optimal värme och trivsel. Två rejäla sovrum samt ett modernt helkaklat badrum. Samtliga invändiga/utvändiga ytor är fräscha och i mycket bra skick. Uppväxt och fin hörntomt med flertalet fruktträd och buskar/grönska. Uteplatser med träaltan och tak på både fram och baksida. Välkommen till Sättra, en by belägen 25 min från Arninge och 15 min från Brottby där Ica affär finns. För boende i Sättra erbjuds skolskjuts till Riala och Bergshamra. I området finns pool, minigolfbana, discogolfbana, badstränder, servering som har öppet tre dagar i veckan sommartid och serverar hamburgare, läsk, glass och trevligt sällskap.

Hästberga backe 1, Lindholmen, Vallentuna kommun
Hästberga backe 1, Lindholmen, Vallentuna kommun, bild 2
Hästberga backe 1, Lindholmen, Vallentuna kommun, bild 3

Hästberga backe 1

Villa
Lindholmen, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
4 495 000 kr
131 + 33 m²
5 rum
1 123 m² tomt

Här breder denna 1-plansvilla om 131 kvm från 1987 ut sig i lantlig miljö ca 5 minuters färd från centrala Lindholmen och ca 15 minuter från Vallentuna Centrum. Slingriga grusvägar leder dig upp från Lindholmsvägen och in på Hästberga backe 1. Renoverat stort kök med plats för rejält matsalsbord. Här finns ytor för all sorts social samvaro och braskaminen kryddar på med det lilla extra vare sig det handlar om vardagsmys, fest i vänners goda lag eller de årliga släktträffarna. Detta hus från Nordiska Trähus rymmer fyra mysiga sovrum. Badrummen från 2005 är två till antalet och en generös tvättstuga finns med groventré. Altanen och trädgårdsmiljön toppas av SPA-badet som blir en given källa till välbehag. Som grädde på moset finns ett garage om 33 kvm. Välkommen till ett modernt och dessutom unikt beläget boende med vattenburen värme. Numera finns en belyst cykel- och gångbana till Lindholmens alla bekämligheter!

  • Premium
Allévägen 9, Centrum, Vallentuna kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00

Allévägen 9

Lägenhet
Centrum, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 150 000 kr
62 m²
3 rum
vån 1/3
5 581 kr/mån
34 677 kr/m²

En trappa upp i huset finns denna ultimat planerade lägenhet med balkong ut mot gården i fantastiskt söderläge. Två bra sovrum med inbyggda garderober, det ena rummet har fönster mot söder, vilket ger en härlig känsla av rymd och ljus. Ett rymligt vardagsrum med gott om plats för en soffgrupp och ett matbord, perfekt för både avkoppling och middagsbjudningar, utgång till balkongen som vetter mot den lugna gården, här kan du njuta av solen under hela dagen och avkopplande kvällar med en bok eller ett glas vin. Kök med matplats invid fönster. Kaklat badrum med dusch. Här finns både ett källarförråd och ett vindsförråd perfekt för förvaring av säsongsartiklar och andra saker du vill ha lättillgängligt. I källarplanet finns också en tvättstuga. Relining utförd 2024. Fiber finns, Läget är idealiskt med direkt närhet till Vallentuna centrum med alla dess faciliteter såsom restauranger, matvarubutik, systembolag och gym, tåg och buss.

  • Plus
  • Balkong
Sormenvägen 64, Lindöberg, Vallentuna kommun

Sormenvägen 64

Villa
Lindöberg, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
6 500 000 kr
146 + 3 m²
5 rum
379 m² tomt

*Fem meters takhöjd *Fantastiska vyer *Eleganta materialval *Uppfart för 4–5 bilar Ett rofyllt hus där drömmar om ett boende på landet men ändå nära stan går i uppfyllelse! Vyn från villan blir som ett levande konstverk då man under alla årstider kan skåda hur naturen förändras. Ljust vardagsrum med högt i tak och stora fönster mot ljuvliga omgivningar. Elegant kök från Poggenpohl i en halvt öppen planlösning mot vardagsrummet! Villan från år 2000 erbjuder vattenburen golvvärme i hela entréplanet, fantastisk takhöjd om hela fem meter i vardagsrumsdelen och en dunderaltan som blir en given plats för sommarens alla tillställningar. En värmande kamin står redo inför den höst och vintern som årligen gör sig påmind på våra nordiska breddgrader. Paret som bott här sedan villan byggdes har valt att disponera ytorna med fokus på det sociala, således har man inte fler än två sovrum men matsalen kan med enkelhet förvandlas till ett om så önskas. Två helkaklade badrum med golvvärme samt separat tvättstuga gör vardagslivet enklare. Mycket påkostad uppfart, stensättningen rymmer minst fyra bilar och är en av områdets största. Carport och förråd finns direkt utanför entrédörren. Bara några minuters promenad bort ligger Golfstars anläggning med en 9-hålsbana och två härliga 18-hålsbanor! Gångavstånd till buss, tennis- och paddelbanor!

  • Plus
Tallåsvägen 338, Kragstalund, Vallentuna kommun
  • Budgivning pågår

Tallåsvägen 338

Lägenhet
Kragstalund, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 050 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/4
5 542 kr/mån
27 703 kr/m²

Välkommen till denna 3:a i populärt område! Här bor du med närhet till ICA-Kragsta, buss, tåg och skola. Rejäl balkong i ypperligt västerläge. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med skjutdörrsgarderob, hallen har också anslutning till badrummet. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. I köket finns plats för matbord vid fönster. Vardagsrum med utgång till den fina balkongen i härligt västerläge med fri utsikt. Två bra sovrum. För att underlätta bärande av tex matkassar finns det förstås hiss. Parkering med el-stolpe samt snabbt fiber ingår i månadsavgiften. Förråd på vinden och tvättstuga i källaren. nära förskola (Vittra), Lovisedalsskolan (F-9), kommunikationer via buss och Roslagsbana, restaurang Kristorante med dess vedugnsbakade pizzor och ICA Kragsta. Brf Tallåsen är en stabil föreningen och har låga lån och bra ekonomi! Här finns tillgång att ladda din elbil med laddare mot en extra avgift. Föreningen har en gemensamhetslokal.

  • Plus
  • Hiss
Djurgårdsvägen 4, Lindholmen, Vallentuna kommun
Djurgårdsvägen 4, Lindholmen, Vallentuna kommun, bild 2
Djurgårdsvägen 4, Lindholmen, Vallentuna kommun, bild 3

Djurgårdsvägen 4

Villa
Lindholmen, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
7 795 000 kr
172 + 67 m²
6 rum
1 013 m² tomt

*POOL *BASTUHUS *GARAGE *TRE MIN TILL ROSLAGSBANAN *STORA YTOR 172 kvm+ 67 kvm Ett guldkorn i centrala Lindholmen tar nu plats på tillsaluhyllan. Här finner du en villaidyll uppbyggd runt en innergård som inte lär göra någon besviken! I mitten finns den gnistrande turkosa poolen som omges av familjevillan, det stora ny/ombyggda garaget, bastuhuset samt en ståtlig Thujahäck som avskärmar från all insyn. Väl tilltagen gårdsplan som med lätthet rymmer fyra-fem bilar. Utmärkt för den aktiva familjen, här passar båttrailer, släpet och/eller stora husbilen in- detta utan att störa vardagslivets parkeringsmöjligheter. År 2010 stod det 172 kvm stora huset klart för inflytt. I all sin prakt, doftandes av målarfärg, öppnade villan sina armar för en liten familj och tro det eller ej men det är samma familj som idag ska flytta ut. Så här har alltså bara en familj levt och är nu redo att lämna vidare. Invändigt är allt fräscht och modernt, färgerna är klassiska och mycket går i grått och vitt. Två fina badrum varav ett med dusch och det andra med badkar, allt för att uppfylla hela familjens önskemål. Köket är stort och rejält och hänger ihop med den luftiga matsalsdelen som briljerar med en kamin från Contura. Vardagsrumsdelen ligger i vinkel från matsalen, med vy åt två håll och är väldigt mysig. Arkitekten har tänkt till här då tre av sovrummen placerats på övre plan tillsammans med ena badrummet samt ett allrum, detta är det ultimata stället för kompisar att samlas och hänga. Här uppe finns även en fin balkong där sista kvällssolen kan åtnjutas. Således är det sista sovrummen i entréplan och har lyxigt nog utgång till innergården och poolområdet vilket vi nu ska besöka. Stort trädäck om ca 120 kvm omgärdar den 7x4 m stora poolen som värms av en luftvärmepump. Linern byttes 2022 och djupet är 150 cm. Bastuhuset som även blir ett poolhus byggdes 2016 och har snyggt klinkergolv och träpanel på väggarna. Spotlights i taket och en snygg glasad dörr leder till bastudelen där ett vedeldat aggregat väntar samt fönster mot poolområdet. Garagebyggnadens bakre del fungerar som en gäststuga och är idag inredd med våningssängar som följer med på köpet, på golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är tapetserade. Garaget från entrésidan. Nybyggt (alltså ombyggt från att ha varit carport) superfint isolerat garage om ca 34 kvm (totala sidobyggnaden är 67 kvm). Här ryms en stor bil eller varför inte flera motorcyklar (den verkstadsinredning som syns på bild ingår ej). Praktisk förrådsdel innanför med väggfasta hyllor ingår och här ryms massor. Från huset har man ett par minuters promenad till Roslagsbanans station Lindholmen. Skola F-6 finns liksom förskola på gångavstånd, så även liten Icabutik och busstation. Vacker natur runt knuten men med ett otroligt pendlingsläge till stan gör Lindholmen till en attraktiv boplats för allt fler så kolla plånboken, vid behov kontakta banken och hör om ni behöver sälja först och varmt välkommen att kontakta mäklaren.

  • Premium
Uvbergsvägen 8, Sättra, Norrtälje kommun

Uvbergsvägen 8

Villa
Sättra, Norrtälje kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 750 000 kr
73 m²
4 rum
1 872 m² tomt

Fantastiskt fint 1 planshus med moderna och snyggt renoverade ytor och en öppen social planlösning med rymliga sällskapsytor, här bjuder man lätt in alla vänner på middag med efterföljande fest! Elegant och påkostat kök med bardisk i öppen planlösning mot matplats/sällskapsrum med braskamin i hörnet, i anslutning till detta har man ingång till ett rymligt vardagsrum med plats för stort umgänge. Utöver detta finns två sovrum och ett badrum av högsta klass. Med fint läge mot naturen på baksidan finns ett inglasat uterum samt en vanlig altan intill, stegar man lite längre in på tomten finner man en stor fristående altan/uteplats som öppnar upp sig likt en liten oas mitt i en skogsglänta där solens strålar gladeligen tittar in en vacker sommardag. På framsidan av huset ligger en liten gäststuga om man får besök, denna fungerar dessutom utmärkt som extra förråd. Omgivande naturen är trollsk och rogivande med både skog, lingon, blåbär samt kantareller och fina mossbäddar mellan träden. Lugnet är totalt mitt bland träd & fågelsång. Naturnära boende med skogen runt knuten och fina badplatser vid Norrsjön som ligger på bekvämt gångavstånd. Sättra är ett otroligt trevligt område med fantastisk gemenskap mellan de boende. Här finns fina gemensamma faciliteter såsom poolområde, bastu med omklädningsrum, utomhusgym, sandplan för beachvolley/beachbasket/beachfotboll samt en nyanlagd discogolfbana och Sättra Golf och Bouleklubb som har servering sommartid där hamburgare, glass, läsk och korv kan handlas. Detta hus är perfekt för dig som söker ett prisvärt och bekvämt permanentboende eller ett fritidshus som inte ligger så långt från stan (under 30 min till Norrtälje/Täby/Rimbo). Välkommen till Sättraby!

Angarns-Rörby 103, Angarn, Vallentuna kommun

Angarns-Rörby 103

Villa
Angarn, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
4 150 000 kr
82 + 41 m²
4 rum
3 721 m² tomt

Klockaregården är till försäljning! Uppe på höjden ligger detta unika hus med vidsträckt utsikt över Angarns kulturbyggd och den vackra medeltida kyrkan. Bygden kring Angarn är dessutom ett Eldorado för den hästintresserade med omfattande verksamhet inom hästnäringen. Huset är ursprungligen byggt 1912 och omsorgsfullt renoverat och ombyggt 2013 för att kombinera historisk charm med modern bekvämlighet. Huset har ett bioreningsverk som är lättskött, självgående och vackert-Alnarp cleanwater - ett enskilt avlopp som är hållbart för både dig och miljön. Tidigare kallades huset för Axelsberg efter klockaren Axel som bodde i huset vilket ger en extra dimension av historisk betydelse och charm. Detta hem erbjuder en rik historia och en fantastisk boendemiljö! På entréplan finns köket som är fullt utrustat och det finns även en vedspis som ger både värme och hemtrevlig atmosfär. Här kan du laga mat på traditionellt vis och njuta av en extra mysfaktor. Vardagsrum med parkettgolv ljusa väggar och fönster i flera väderstreck. Helkaklat ljust badrum med dusch, toalett, tvättmaskin och klinkergolv. En trappa upp finns sovrum och det stora allrummet med utsikt åt flera håll. Här finns också en balkong som erbjuder en fantastisk utsikt över de natursköna omgivningarna. Perfekt för avkoppling och njutning av vackra solnedgångar. Längst ner i huset finns källaren med de tjocka valvsväggarna - en perfekt stämningsfull miljö för vinentusiasten. Här kan du ha dina egna vinprovningar! Den stora trädgården har fruktträd och grönskande ytor som erbjuder plats för både lek och avkoppling. Det finns två stenlagda uteplatser på tomten där man kan grilla eller bara avnjuta morgonfika. Det finns även två förråd på tomten varav det ena har använts som stall en gång i tiden.

  • Plus
Centralvägen 14B, Centrum, Vallentuna kommun

Centralvägen 14B

Lägenhet
Centrum, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 595 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/5
3 082 kr/mån
53 167 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lingsbergsvägen 36B, Gustavslund, Vallentuna kommun

Lingsbergsvägen 36B

Tomt
Gustavslund, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 995 000 kr
1 434 m² tomt

I lantliga omgivningar breder denna stora tomt ut sig på hela 1 434 kvm. Tillfälle att skapa ditt eget "mansion"! Då tomten ej är kopplade till speciell husleverantör står valet av hus dig fritt. Lingsberg är en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Potentialen är oändlig i denna gömda & lite glömda oas mitt bland stubbar, hästhagar & fågelsång. Anslutning till V/A ca 250.000kr. Område utanför detaljplan - så endast fantasin & kommunen kan sätta stopp för dina drömmar. Tomten är belägen ca 7 min från Vallentuna Centrum. Fritt fram att åka dit och kika.

  • Plus
Påtåkervägen 41, lgh 7, Påtåker, Vallentuna kommun

Påtåkervägen 41, lgh 7

Villa
Påtåker, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
3 225 kr/mån

Vuxenpoängen stiger rejält när man flyttar till "hus". Här kommer en finfin möjlighet att ha "sin egen" lilla villa med altan och parkering istället för att klämma in sig i nån liten etta med alkov och fransk balkong. Detta är ett riktigt litet lyxhus i bostadsrättsform! Med genomgående elegans har arkitekten lyckats skapa ett drömboende som uppfyller den kräsnes krav! Klassisk ekparkett och vitmålade väggar, exklusivt badrum i sobra toner och vardagsrum i öppen planlösning mot det fullutrustade köket. Sovrummet är rymligt och här får dubbelsängen plats. Allt är byggt med perfekt fingertoppskänsla och finess. Två altaner förgyller långa sommarkvällar och skapar ett riktigt ha-begär! Parkering och förråd hör till denna lilla pärla.

  • Plus

Visar alla 11