Jägholm Norrortsmäklarna

Jägholm Norrortsmäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Syrenelundsvägen 8, Syrenelund, Vallentuna kommun
 • Sön 24 sep kl 14:00
Syrenelundsvägen 8, Syrenelund, Vallentuna kommun, bild 2
Syrenelundsvägen 8, Syrenelund, Vallentuna kommun, bild 3

Syrenelundsvägen 8

Villa
Syrenelund, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
7 500 000 kr
186 m²
6 rum
2 205 m² tomt

*BYGGÅR 2015 * POOL *ENERGISNÅLT * FEM MINUTER TILL CENTRUM Ca fem minuter från Vallentuna Centrum ligger denna schyssta villa från 2015 med genomgående vattenburen golvvärme. Stor altan ler mot solen från morgon till kväll och bjuder på en stor pool som liksom vi andra längtar efter sommaren. Det stora sociala köket med full utrustning bjuder på ett härligt umgänge både till vardags och fest. Huset har en välplanerad öppen planlösning, det stora vardagsrummet har access till altanen med den glittrande poolen. Här finns även en påkostad täljstenskamin, rummet kan delas av till ett femte sovrum (se alternativ planritning). Två fina badrum med kakel/klinker samt skön golvvärme och en fullutrustad tvättstuga med praktisk groventré. Tomten är stor och här kan du själv vara med och ta fram din drömträdgård! Många parkeringsplatser på gårdsplanen rymmer hela familjens likväl som gästernas fordon, flera grannar har byggt stora garage så för er som gillar fordon finns alla möjligheter att söka bygglov för det. Direkt från tomten når du skogen som bjussar på lingon, blåbär och härliga kantareller! Extremt energisnålt boende som under 2022 drog ca 12 000 kWh och då var poolen även igång maj-sep!

 • Premium
Karlavägen 85, null, Vallentuna kommun

Karlavägen 85

Tomt
Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
3 350 000 kr
1 255 m² tomt

Nu finns det läge att förvärva en tomt på Karlavägen i Haga. Då tomterna ej är kopplade till speciell husleverantör står valet av hus dig fritt. Tillåten byggnadsarea 200kvm, utöver det en komplementbyggnad om 60kvm. Hagaområdet är som namnet säger nära till Hagaskolan som är en F-9 skola. Promenadavstånd till IP med skridskoåkning och löparspår. Hur bra är det inte att gatukostnadsersättning redan ingår i priset? Tillkommer gör dock VA-anslutning om ca 323 000kr (bör kontrolleras med Roslagsvatten), elanslutningsavgift och anslutningsavgift för fiber. Åk ut och kika på tomten när helst det passar dig!

Askvägen 8, Ormsta, Vallentuna kommun
 • Borttagen före visning

Askvägen 8

Villa
Ormsta, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
8 500 000 kr
176 + 23 m²
5 rum
1 001 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Skärenvägen 65, Älgeby, Vallentuna kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 24 sep kl 15:00
Skärenvägen 65, Älgeby, Vallentuna kommun, bild 2
Skärenvägen 65, Älgeby, Vallentuna kommun, bild 3

Skärenvägen 65

Villa
Älgeby, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 695 000 kr
65 m²
2 rum
2 393 m² tomt

Välkommen till denna pärla alldeles nära sjön Skären. Här är det på riktigt badrocksavstånd till sjön, tar bara någon minut att nå badplatsen. Huset är nyligen renoverat och tillbyggt så idag är boytan ca 65 kvm. Nytt elegant kök med integrerad diskmaskin, kyl/frys. Arbetsbänk av Indisk granit, kök i öppen planlösning med det utbyggda vardagsrummet som har tak till nock. En härlig Conturakamin pryder vardagsrummet, den skapar mys och värme under de kyliga dagarna. Här finns utgång till den spatiösa altanen i vinkel och den fina skogstomten som erbjuder både blåbär, svamp och smultron. Sovrum med vitmålade väggar och vitmålad träpanel i taket. Badrum med handfat i kommod och dusch med glasvikdörrar, här finns också en bastu. En plats skapad av önskningar om att bara få vara och där det känns som om man är mitt i naturen även när man sitter vid sitt matbord. En plats där tiden saktat in där du får tid att vila ut. Som grädde på moset finns också en isolerad gäststuga med el där du placerar dina gäster. Elstolpe finns för elbil. Nytt Bdt-avlopp installeras. Är du golfsugen så ligger golfbanan endast 10 min bort.

 • Premium
Lingsbergsvägen 36B, Gustavslund, Vallentuna kommun

Lingsbergsvägen 36B

Tomt
Gustavslund, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 995 000 kr
1 434 m² tomt

I lantliga omgivningar breder denna stora tomt ut sig på hela 1 434 kvm. Tillfälle att skapa ditt eget "mansion"! Då tomten ej är kopplade till speciell husleverantör står valet av hus dig fritt. Lingsberg är en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Potentialen är oändlig i denna gömda & lite glömda oas mitt bland stubbar, hästhagar & fågelsång. Anslutning till V/A ca 250.000kr. Område utanför detaljplan - så endast fantasin & kommunen kan sätta stopp för dina drömmar. Tomten är belägen ca 7 min från Vallentuna Centrum. Fritt fram att åka dit och kika.

 • Plus
Lingsbergsvägen 36A, Gustavslund, Vallentuna kommun

Lingsbergsvägen 36A

Tomt
Gustavslund, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 995 000 kr
1 691 m² tomt

I lantliga omgivningar breder denna stora tomt ut sig på hela 1 691 kvm. Tillfälle att skapa ditt eget "mansion"! Då tomten ej är kopplade till speciell husleverantör står valet av hus dig fritt. Lingsberg är en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Potentialen är oändlig i denna gömda & lite glömda oas mitt bland stubbar, hästhagar & fågelsång. Anslutning till V/A ca 250.000kr. Område utanför detaljplan - så endast fantasin & kommunen kan sätta stopp för dina drömmar. Tomten är belägen ca 5 min från Vallentuna Centrum. Fritt fram att åka dit och kika.

Tvärvägen 8, Centrum, Vallentuna kommun

Tvärvägen 8

Lägenhet
Centrum, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
3 150 000 kr
109,5 m²
5 rum
vån 1
6 710 kr/mån
28 767 kr/m²

För dig som tröttnat på en tomt att sköta om eller vill slippa snöskottning på vintern då är detta lägenheten för dig. Lägenheten ligger i entréplan och är ytskiktsrenoverad-22 då tak, väggar och snickerier målades. Rymligt kök med matplats. Vardagsrum med stora fönster som vetter åt syd/väst. Här finns utgång till härlig balkong med grönska utanför. Sovrum i anslutning till vardagsrummet. Här finns också badrum med tvättmaskin. I andra änden av lägenheten ligger de tre övriga sovrummen med tillhörande badrum med dusch. Här bor du med närhet till centrum med ett brett utbud av restauranger, caféer, systembolag, gym, butiker och matvaruaffärer samt kommunikationer i form av buss och tåg till bl.a. Tekniska högskolan. Skolor och förskolor finns i närområdet.

 • Hiss
Centralvägen 14A, Centrum, Vallentuna kommun

Centralvägen 14A

Lägenhet
Centrum, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 795 000 kr
30 m²
1 rum
vån 4/5
3 082 kr/mån
59 833 kr/m²

Kanonlägenhet med med bästa centrumläge! I det nybyggda huset, näst högst upp, hittar du denna yteffektiva 1:a om 30m². Kök och vardagsrum i öppen planlösning, helkaklat badrum samt enorm balkong mot innergården. Här bor du med krypavstånd till restauranger, butiker, vårdcentral och inte minst Vallentunas stora utbud av kommunikationer. Utmärkta bostaden för dig som är sugen på att lämna föräldrahemmet och ge dig ut på nya äventyr. Kolla sparkontot, prata med banken eller mammas och pappas plånbok så ses vi på visningen!

 • Balkong
 • Hiss
Rosengårdsvägen 45, Rosengården, Vallentuna kommun

Rosengårdsvägen 45

Lägenhet
Rosengården, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 195 000 kr
55,4 m²
1 rum
4 435 kr/mån
21 570 kr/m²

Markplan Egen uteplats Funkar som en tvåa Alla spekulanter ska ha fyllt 55 år Unik möjlighet att lägga vantarna på en bostad i eftertraktade markplan på Rosengårdens seniorboende. Bra ytor som till stora delar köparen nog vill renovera (badrummet måste renoveras) men möjligheterna finns här. Uteplatsen är mysig, här sitter man i solen och har även planteringar och buskar att sköta om såvida man vill. Bostaden skulle kunna göras om till en tvåa (se alternativ planlösning), observera att ett sådant ingrepp kräver föreningens tillstånd. Idag har man använt lägenheten som en 1,5:a då det finns en stor hörna utan fönster som agerar perfekt sovdel. På Rosengården kan den som vill umgås i biblioteket, matsalen eller på innergårdarna. Här finns många sociala aktiviteter, möjlighet till motion och härliga bridgekvällar! Välkommen till en trygg tillvaro i populära brf Rosengården- ett paradis för dig som är 55 år+!

 • Uteplats
Ripvägen 12, Kårsta Ekskogen, Vallentuna kommun
Ripvägen 12, Kårsta Ekskogen, Vallentuna kommun, bild 2
Ripvägen 12, Kårsta Ekskogen, Vallentuna kommun, bild 3

Ripvägen 12

Villa
Kårsta Ekskogen, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
3 995 000 kr
150 + 60 m²
4 rum
2 138 m² tomt

Ring för visning! Den slingrande landsvägen mot Ekskogen och Broby tar oss genom åkrar, ängar och skogsmark, vid avfart Ugglevägen svänger vi höger och efter några minuters färd når vi Ripvägen 12 beläget lite på höjden på gata utan genomfart. Huset som påminner om en alpvilla blir en vacker udda fågel i området då många av grannhusen fortfarande är fritidshus. Bilen parkeras på den stora uppfarten alternativt i det påkostade garaget. Härifrån är det viss höjdskillnad till villans entré så köparen bör inte vara alltför bekväm (man kan dock gå in via garaget). Kök och matsal i öppen planlösning och med tak till nock. Här finns verkligen ytor för all sorts social samvaro vare sig det handlar om vardagsmys, fest i vänners goda lag eller de årliga släktträffarna. Utsikten över åkrar och ängar blir en vacker tavla året runt och den stora balkongen blir en given plats i solen. Från det mindre vardagsrummet med braskamin når man husets generösa altan, här finns plats för både loungegrupp, matbord, solstolar och hängmatta! Huset bjussar på tre sovrum, två fina badrum och ett källarplan med familjefavvisen i form av tvättstugan! Från detta plan nås även det påkostade garaget där husets uppvärmningssystem luft/vattenvärmepump med elpatron och vedpanna är beläget. Till bussen knatar man genom skogen på ca 10 minuter och Roslagsbanans station Ekskogen når man på ca 12 minuter, tåget tar 48 minuter in till storstan. Med bil är man i Arninge på under 30 minuter, många av grannarna ställer bilen vid infartsparkeringen i Brottby (15 min) och hoppar på Norrtäljebussen mot Danderydssjukhus. Har du vovvar? Isåfall är det positivt att en stor inhägnad hundgård finns på tomten!

 • Premium
Svartsjövägen 79, Lövsättra, Vallentuna kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 24 sep kl 11:30
Svartsjövägen 79, Lövsättra, Vallentuna kommun, bild 2
Svartsjövägen 79, Lövsättra, Vallentuna kommun, bild 3

Svartsjövägen 79

Fritidshus
Lövsättra, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 585 000 kr
26 + 10 m²
3 rum
299 m² tomt

Nu har vi nöjet att kunna erbjuda en väldigt fin och välvårdad fastighet i populära Lövsättra. Här finner du drömmen om den lilla gula stugan med lite snickarglädje. Rum i öppen planlösning med köket. Köksdel som erbjuder kyl/frys, spis med plattor och ljust kakel ovan arbetsytan. Rummet har vitmålat tak och ljusa väggar-2023. Här finns också en nyinstallerad luftvärmepump som både värmer och kyler-2021. Fiber finns indraget och kan användas gratis i ca två år. Sommar-och vintervatten vilket gör att du kan nyttja stugan året om. Till stugan hör också en isolerad gäststuga med värme samt en lekstuga för de små. Golven i både stora stugan och gäststugan har nyslipade och lackade golv från juni i år. I trädgården hittar vi både grönsaks- och jordgubbsland samt vinbärsbuskar. Helt enkelt en plats att njuta på. Här bor du med närhet till två golfbanor med restauranger. Närhet också till Arninge och Täby centrum.

 • Premium
Allévägen 16, Centrum, Vallentuna kommun

Allévägen 16

Lägenhet
Centrum, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 895 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 586 kr/mån
33 246 kr/m²

*Inglasad balkong med fin utsikt * Högst upp i huset * Ett stenkast från centrum På trygga Allévägen och med härligt läge står en välplanerad tvårummare och väntar på dig! Här finns ett bra sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter med praktisk garderobsvägg. Stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som blir ditt extra rum april-oktober. Köket är modernt/stilrent och bjuder på matplats samt fint dagsljus. Nu finns alltså chansen att lägga vantarna på en av 2:orna i centrum så sitt inte och vänta utan gör slag i saken. Parkeringsplatser finns (ev kö). Direkt närhet till Vallentunas stora Centrum med allehanda service samt kommunikationer med Roslagsbanan och bussar. Obs: Hiss finns ej.

 • Plus
 • Balkong
Söderhall 26, Nära Roslagsstoppet, Vallentuna kommun

Söderhall 26

Villa
Nära Roslagsstoppet, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
4 550 000 kr
135 + 55 m²
5 rum
1 117 m² tomt

Ring för visning! Den tidigare gamla skolan nära Roslagstoppet byggdes på 1800-talet. Sedan dess är allt omgjort och tillbyggt. Idag finns en charmig familjevilla i tre plan med fyra sovrum. Häftigt vardagsrum med högt i tak och en fin täljstenskamin, härifrån nås framsidans altan med påkostad terrass-markis. Stort kök från Noblessa med mängder av skåp, ljus matplats vid fönster och en dörr till den stora altanen som även den har en påkostad terrass-markis. Stort badrum med bubbelbad, källarplan med bastu och duschhörna samt att ett av sovrummen har eget badrum! Vinden är på ca 40 kvm och oinredd, tomen är 1117 kvm och här finns ett exklusivt dubbelgarage om ca 70 kvm byggt 2014. Här finns vattenburen golvvärme, indraget vatten och en stor fjärrstyrd garageport. Möjligheternas fastighet belägen utanför detaljplan med eget V/A. Kommunikationer finns nära, man når Roslagsstoppet och E18 på några ynka minuter och här finns infartsparkering. Närhet till skola, stall och både Täby och Norrtälje nås på 20 minuter! OBS: Söderhall 2:5 respektive 2:10 är samtaxerade och säljs alltså tillsammans (garaget står på den ena och huset på den andra). Söderhall 2:5 har tomtareal om 857 kvm, Söderhall 2:10 har totareal om 260 kvm. Total yta på de samtaxerade fastigheterna är således 1117 kvm!

Stora Benhamra 44, Brottby, Vallentuna kommun

Stora Benhamra 44

Villa
Brottby, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
6 650 000 kr
156 m²
6 rum
2 375 m² tomt

Bland pittoreska gårdar böljande fält och vackra betesmarker når du fram till detta lilla paradis. En plats för den naturälskande eller bara vill ha en fristad från stadens brus. Fin villa med tillhörande stallbyggnad för stor häst, idag för två hästar. Här bor du på landet men ändå med närhet till grannar. Elegant trapp leder upp till den inglasade verandan med entré som leder in till stor hall öppen mot kök och vardagsrum. Vardagsrum med öppen spis med kassett som sprider värme under kalla dagar. Huset erbjuder ett härligt lantkök med vedspis som ger fin karaktär och skön värme. Vardagsrum med dubbeldörrar ut till tomten. Ett sovrum/arbetsrum i entréplan samt badrum och tvättstuga med egen ingång. Övre plan erbjuder tre bra sovrum ett allrum med utgång till balkong samt ett badrum. Till huset hör också två gäststugor och en ljuvlig altan som löper längs två sidor av huset. Det tar inte många minuter med bil till ICA-affär, skola, förskolor, gym och padelhall samt kommunikationer till Stockholm och Norrtälje.

Påtåkervägen 41, lgh 8, Påtåker, Vallentuna kommun

Påtåkervägen 41, lgh 8

Villa
Påtåker, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 595 000 kr
25 m²
1 rum
2 035 kr/mån

I och med detta kanske du har råd att flytta hemifrån? Eget litet bostadsrättshus med parkering utanför. Med schysta materialval och perfekt utnyttjade kvadratmeter finns ett eget "kryp in" med fullutrustat kök, vardagsrum och sovloft. Badrummet är lyxigt och rymmer förutom dusch och wc även tvättmaskin. Altan i anslutning till huset blir härligt inför sommaren! <b> Lägenhet 7 på Påtåkervägen 41 kommer också att visas i samband med lägenhet 8.</b> <a style="font-weight:bold" href="https://jagholm.se/patakervagen41lgh7"> Läs mer här. </a>

Påtåkervägen 41, lgh 7, Påtåker, Vallentuna kommun

Påtåkervägen 41, lgh 7

Villa
Påtåker, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
2 389 kr/mån

Vuxenpoängen stiger rejält när man flyttar till "hus". Här kommer en finfin möjlighet att ha "sin egen" lilla villa med altan och parkering istället för att klämma in sig i nån liten etta med alkov och fransk balkong. Detta är ett riktigt litet lyxhus i bostadsrättsform! Med genomgående elegans har arkitekten lyckats skapa ett drömboende som uppfyller den kräsnes krav! Klassisk ekparkett och vitmålade väggar, exklusivt badrum i sobra toner och vardagsrum i öppen planlösning mot det fullutrustade köket. Sovrummet är rymligt och här får dubbelsängen plats. Allt är byggt med perfekt fingertoppskänsla och finess. Två altaner förgyller långa sommarkvällar och skapar ett riktigt ha-begär! Parkering och förråd hör till denna lilla pärla.

Visar alla 16