Jägholm Norrortsmäklarna

Jägholm Norrortsmäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skarpsundby 2, Kårsta socken, Vallentuna kommun

Skarpsundby 2

Gård/Skog
Kårsta socken, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
Pris saknas
156 m²
5 rum
56,5 ha tomt

I vackert landskap finner du denna lantbruksfastighet. Gården omfattas av 56,5 ha mark varav 30 ha välarronderad produktiv åkermark, och 21 ha produktiv skog samt övrig areal 5,5 ha allt enligt skogsbruksplanen. Huvudbyggnaden om 156 kvm från sekelskiftet kombinerar historisk charm med moderna bekvämligheter. Bevarade originaldetaljer som spegeldörrar, höga golvsocklar och vackra trägolv bidrar till husets unika karaktär. Nytt klinkergolv i kök med vattenburen golvvärme. Här finner du ett stort lantkök, fem rum varav två till fyra sovrum, två möblerbara hallar. Husets värms upp av bergvärme. Nytt avlopp 2018. Från huset och den sluttande tomten har man en fantastisk utsikt över de egna markerna och ån Långhundraleden nedanför åkern. Söker du en vacker miljö är detta hemmet för dig som önskar något utöver det vanliga. En lummig trädgård med blommor, buskar och äppelträd. Perfekt för trädgårdsentusiaster och barnens lek. Till huset hör en flygelbyggnad från 1800-talet. Ekonomibyggnaderna består av en stor ladugård med möjlighet till djurhållning, tidigare hästar och grisar. Maskinhall med spannmålstork använd fram till 2007, loge, vagnslider och dubbelgarage. Gott om förrådsutrymmen. Åkermarken ligger i träda, redo för odling. Jakträtten upplåten enligt äldre muntligt avtal. Ca 800 m till buss mot Vallentuna. 3 km till Roslagsbanans närmaste hållplats. Med bil tar det ca 45 min till Stockholm, Uppsala och Norrtälje.

 • Plus
Sättra lillängsväg 2, Sättra, Norrtälje kommun
 • Lör 27 jul
Sättra lillängsväg 2, Sättra, Norrtälje kommun, bild 2
Sättra lillängsväg 2, Sättra, Norrtälje kommun, bild 3

Sättra lillängsväg 2

Villa
Sättra, Norrtälje kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 695 000 kr
60 m²
4 rum
2 095 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Gräsdalsvägen 5, Sättra, Norrtälje kommun

Gräsdalsvägen 5

Villa
Sättra, Norrtälje kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 995 000 kr
67 m²
3 rum
2 289 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Uteplats
Svavelsövägen 25, Rydbo Saltsjöbad, Österåkers kommun
Svavelsövägen 25, Rydbo Saltsjöbad, Österåkers kommun, bild 2
Svavelsövägen 25, Rydbo Saltsjöbad, Österåkers kommun, bild 3

Svavelsövägen 25

Villa
Rydbo Saltsjöbad, Österåkers kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
13 995 000 kr
213 + 60 m²
7 rum
2 940 m² tomt

Välkommen till Svavelsövägen 25 i Rydbo Saltsjöbad – en oas av lyx och komfort! Denna exklusiva fastighet erbjuder en fantastisk tomt på hela 2940 kvm där du kan njuta av den vackra trädgården och de fina stensättningarna. Här finns gott om utrymme för avkoppling och lek, och det dubbla garaget ger plats för dina fordon. Huset sträcker sig över två våningar och har en total boyta på 213 kvm. Det genomgående mörka trägolvet ger en elegant och tidlös känsla. Här finns 4 sovrum för hela familjen, och 3 helkaklade badrum gör morgonrutinerna smidiga och bekväma. I det rymliga köket kan du laga kulinariska mästerverk med hjälp av köksön och barhänget. Det praktiska walk-in-skafferiet ger dig gott om förvaringsutrymme. I vardagsrummet sprakar braskaminen och skapar en mysig atmosfär. Masterbedroom är en dröm med sin klädkammare och angränsande badrum. Här kan du koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag. Läget är oslagbart – nära både sjö, hav och natur. Här kan du ta långa promenader längs vattnet och njuta av den friska luften. Svavelsövägen 25 är verkligen ett hem att trivas i och ett tillfälle du inte vill missa!

 • Premium
Centralvägen 14B, Centrum, Vallentuna kommun

Centralvägen 14B

Lägenhet
Centrum, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 595 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/5
3 082 kr/mån
53 167 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skärenvägen 65, Älgeby, Vallentuna kommun
Skärenvägen 65, Älgeby, Vallentuna kommun, bild 2
Skärenvägen 65, Älgeby, Vallentuna kommun, bild 3

Skärenvägen 65

Villa
Älgeby, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 695 000 kr
65 m²
2 rum
2 393 m² tomt

Välkommen till denna pärla alldeles nära sjön Skären. Här är det på riktigt badrocksavstånd till sjön, tar bara någon minut att nå badplatsen. Huset är nyligen renoverat och tillbyggt så idag är boytan ca 65 kvm. Nytt elegant kök med integrerad diskmaskin, kyl/frys. Arbetsbänk av Indisk granit, kök i öppen planlösning med det utbyggda vardagsrummet som har tak till nock. En härlig Conturakamin pryder vardagsrummet, den skapar mys och värme under de kyliga dagarna. Här finns utgång till den spatiösa altanen i vinkel och den fina skogstomten som erbjuder både blåbär, svamp och smultron. Sovrum med vitmålade väggar och vitmålad träpanel i taket. Badrum med handfat i kommod och dusch med glasvikdörrar, här finns också en bastu. En plats skapad av önskningar om att bara få vara och där det känns som om man är mitt i naturen även när man sitter vid sitt matbord. En plats där tiden saktat in där du får tid att vila ut. Som grädde på moset finns också en isolerad gäststuga med el där du placerar dina gäster. Elstolpe finns för elbil. Nytt Bdt-avlopp installeras. Är du golfsugen så ligger golfbanan endast 10 min bort.

 • Premium
Lingsbergsvägen 36B, Gustavslund, Vallentuna kommun

Lingsbergsvägen 36B

Tomt
Gustavslund, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
2 995 000 kr
1 434 m² tomt

I lantliga omgivningar breder denna stora tomt ut sig på hela 1 434 kvm. Tillfälle att skapa ditt eget "mansion"! Då tomten ej är kopplade till speciell husleverantör står valet av hus dig fritt. Lingsberg är en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Potentialen är oändlig i denna gömda & lite glömda oas mitt bland stubbar, hästhagar & fågelsång. Anslutning till V/A ca 250.000kr. Område utanför detaljplan - så endast fantasin & kommunen kan sätta stopp för dina drömmar. Tomten är belägen ca 7 min från Vallentuna Centrum. Fritt fram att åka dit och kika.

 • Plus
Påtåkervägen 41, lgh 7, Påtåker, Vallentuna kommun

Påtåkervägen 41, lgh 7

Villa
Påtåker, Vallentuna kommun
Jägholm Norrortsmäklarna
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
3 225 kr/mån

Vuxenpoängen stiger rejält när man flyttar till "hus". Här kommer en finfin möjlighet att ha "sin egen" lilla villa med altan och parkering istället för att klämma in sig i nån liten etta med alkov och fransk balkong. Detta är ett riktigt litet lyxhus i bostadsrättsform! Med genomgående elegans har arkitekten lyckats skapa ett drömboende som uppfyller den kräsnes krav! Klassisk ekparkett och vitmålade väggar, exklusivt badrum i sobra toner och vardagsrum i öppen planlösning mot det fullutrustade köket. Sovrummet är rymligt och här får dubbelsängen plats. Allt är byggt med perfekt fingertoppskänsla och finess. Två altaner förgyller långa sommarkvällar och skapar ett riktigt ha-begär! Parkering och förråd hör till denna lilla pärla.

 • Plus

Visar alla 8