Mäklare Emmelie Schjöld

Emmelie Schjöld

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hövitsmansgatan 2, Olympia, Helsingborgs kommun
  • Lör 3 jun

Hövitsmansgatan 2

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
Jenni Nyström Fastighetsförmedling AB

3 695 000 kr

114 m²

4 rum

6 907 kr/mån

32 412 kr/m²

På Olympia ligger denna vitputsade Stadsvilla i Jugendstil med hiss. På översta våningen med utsikt över takåsarna disponerar ni här en trevlig lägenhet om 4 rum och kök samt 1 balkong och en privat terrass. Bostaden erbjuder idag 3 sovrum, vardagsrum, kök, gästtoalett samt ett badrum med badkar och egen tvättmaskin/torktumlare. Här bor ni med närhet till både grönområde och stadens härliga cityliv ett par minuter bort. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Rååvägen 92B, Råå, Helsingborgs kommun

Rååvägen 92B

Lägenhet
Råå, Helsingborgs kommun
Jenni Nyström Fastighetsförmedling AB

1 750 000 kr

51 m²

2 rum

3 344 kr/mån

34 314 kr/m²

För dig som vill flytta rakt in i en bodröm på Råå. Genomgående och smakfullt renoverad 2:a på tredje våningen med stor inglasad balkong i västerläge! Stilrent kök med bra arbetsytor och matplats, helkaklat stambytt badrum. Grönskande område med flera uteplatser utanför fönstret. Här bor du ett stenkast från stranden i en stabil förening nära alla bekvämligheter på Råå. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Starkoddersgatan 1B, Råå, Helsingborgs kommun

Starkoddersgatan 1B

Villa
Råå, Helsingborgs kommun
Jenni Nyström Fastighetsförmedling AB

3 995 000 kr

113 m²

3 rum

512 m² tomt

På lugnt läge ligger detta mysiga 1,5-planshus med garage och trädgård i västerläge. Bostaden är idag fördelad på kök, badrum, gästtoalett, tvättstuga, vardagsrum och ett sovrum på nedre plan. Övre plan erbjuder ett stort öppet rum där det finns möjlighet att göra 2 sovrum samt ett allrum. En kort promenad tar er till havet med både strand och brygga. Välkomna att boka visning och låt era drömmar ta plats!

Visar alla 3